hadromer; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: hadromer; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Teknik servis ile iletişim kuramıyorum,ulaşılmıyor. Ne yapmam Gerekir?

    ürünü satan firma Migros
  2. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Teknik servis ile iletişim kuramıyorum,ulaşılmıyor. Ne yapmam Gerekir?

    ithal eden firma zaten teknik servis. Teknoeksper isimli bir firma. ve ulaşmak mümkün değil. Bende cihazımı bilinmeze kargolamak istemiyorum
  3. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Teknik servis ile iletişim kuramıyorum,ulaşılmıyor. Ne yapmam Gerekir?

    Cevabınız için teşekkür ederim. Peki garanti süresi devam ettiği halde ilgili teknik servise hiçbir şekilde ulaşamıyorum. Bu konunun hukuki boyutu nedir ? neler yapabilirim ?
  4. [Tüketici hakem heyetleri] Teknik servis ile iletişim kuramıyorum,ulaşılmıyor. Ne yapmam Gerekir?

    Merhaba değerli forum üyeleri,

    LG G5 marka/model numaralı telefona sahibim. Telefonum ithalatçı garantili. Telefonumda kamera odakalama, gps çalışmaması, ısınma, güç butonunun çalışmaması, parmak...
  5. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici Hakem Heyeti Lehime karar verdi, ne yapmam gerekiyor ?

    Evet sıfır almıştım. Eski telefonumu sattım,1 ay telefonsuz kaldım,bursumu harçlığımı biriktirip almıştım.
  6. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici Hakem Heyeti Lehime karar verdi, ne yapmam gerekiyor ?

    Çok teşekkür ederim bilgilendirmeniz için,aynen öyle yapacağım o halde :)
  7. [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Tüketici Hakem Heyeti Lehime karar verdi, ne yapmam gerekiyor ?

    Cevabınız için teşekkür ederim. Karar lehime çıktı şükür o konuda bir problem yok. Peki Şuan karşı tarafın 15 günlük itiraz süresinin dolmasını mı beklemeliyim ? sanırım 15 gün içinde itiraz...
  8. [Tüketici hakem heyetleri] Tüketici Hakem Heyeti Lehime karar verdi, ne yapmam gerekiyor ?

    Merhaba değerli büyüklerim,
    Forumda benzer bir konu vardı okudum fakat ne yapmam gerektiğini anlamadım. Takdir edersiniz ki bu konuda sizlerin bilgisine ihtiyacımız var.
    Benzer bir konu açtığım...
  9. Cevap: Çok pis bağımlıyım ve kurtulamıyorum. Aslında kurtulmakta istemiyorum.

    Başlığı okuyunca üzülmeye odaklamıştım kendimi ama okudukça ağzım kulaklarıma doğru hareket etti. Ellerinize sağlık. Forumda yeniyim ama okuduğum en güzel konularda bir tanesi. :)
  10. Cevap: Street Fighter - Artistlenen 3 Çocuğu Tek Başına Fena Döven Liseli

    katılıyorum..
  11. Cevap: facebook hesabının başkası tarafından ele geçirilmesi için ne yapmalıyım?

    konu başlığında ve konu açıklamasındaki " ele geçirilmesi" cümlesini bilinçli mi yazdınız yoksa çalınan hesabınızla ilgili ne yapılabilir onu mu soruyorsunuz ?
  12. Cevap: UYAP Vatandaş Portaldan İlk Davamı Açtım-Resimli Anlatım

    Resimler tamam da anlatım da olsaymış çok faydalı olurmuş. Örneğin dava masrafı,giderleri ne kadar tuttu ? Dava dilekçesi adı dosyanızda kısaca neler var.. Yine de ellerinize sağlık
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    24.380

    Cevap: Ağlama huyumu nasıl değiştirebilirim?

    Merhaba,
    ben erkek olmama rağmen aynı şekilde ağlama huyuna sahibim. Bu gibi şeyler vücudumuzun olaylara göstermiş olduğu reaksiyonlardır. Heyecan,korku,üzüntü durumlarında vücudumuz bu olağanüstü...
  14. Yanıt
    11
    Okunma
    19.853

    Sabit: Cevap: Domuz Gribi (H1N1) Mutasyona Uğradı

    Şahsi fikrim dünyada laboratuvar çalışmalarının bir denetleme mekanizması doğrultusunda faaliyet göstermesi yönündedir. Laboratuvar ortamında üretilen virüsleri önce bir şekilde yayılmasını sağlayıp...
  15. Yanıt
    16
    Okunma
    65.456

    Cevap: Ücretsiz Avukatlık Hizmeti

    Merhaba,
    hakkımda barındığım devlet yurdunda asılsız iddialarla açılan bir soruşturmanın sonucu aleyhime hukuksuz şekilde sonuçlanırsa hakkımı hukuki yollarla aramayı düşünüyorum. Henüz çalışan...
  16. Konu: Fikri olan var mı?

    Ekleyen: hadromer
    Yanıt
    9
    Okunma
    1.681

    Cevap: Fikri olan var mı?

    konuyla alakalı size yardımcı olacak bir bilgim yok ama gönlünüzdekini gerçekleştirmeniz adına iyi dileklerimin sizinle olduğunu bilmenizi isterim. Allah yardımcınız olsun.
  17. Yanıt
    4
    Okunma
    4.979

    Cevap: İyi hal indirimi :)

    avukatlık mesleğine çok uzak birisi olarak bu iyi hal indirimi durumlarını çok merak ediyorum. İyi hal indiriminin belirli bir prosedürü var mıdır yoksa davanın hakiminin isteğine göre mi ? ayrıca...
  18. Yanıt
    16
    Okunma
    11.694

    Cevap: Gurultu yapan ust komsuya karsi hukuki yol nedir?

    benzer bir durum bizimde başımızda var.Bir şekilde idare etmeye çalışıyoruz. Sizin sinir sisteminizin durumunu çok iyi anlıyorum şu anda. Ama bence de ahlaki birşey. Aile kurmuş ev bark sahibi olmuş...
  19. Cevap: BİMER'e yapılan şikayet sonucu KYK Yurdundan atılma durumu hakkında

    merhaba.. cevabınızı okudum. Aslında cok daha önceden cevaplayacaktım burdaki mesajınızı lakin sistem izin vermedi.Lütfen kusuruma bakmayın. Müsait olduğunuz bir vakitte bu konu üzerine tekrar...
  20. Yanıt
    6
    Okunma
    4.163

    Cevap: Bimer üzerinden halk kütüphanesini şikayet

    Merhaba,
    Benzer bir olay benimde başıma geldi. Sadece konular farklı,şikayet sonrası gelişen olaylar tıpa tıp aynı. İçiniz rahat olsun. Siz yasal hakkınızı kullandınız,onlar ise ait oldukları...
1 den 20´e kadar toplam 25 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.