muhsint72; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: muhsint72; Anahtar Sözcük:

1 / 23 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Konu: Altın Aramak

    Ekleyen: muhsint72
    Yanıt
    7
    Okunma
    2.134

    Cevap: Altın Aramak

    durum boyle ki bizim komsularimizda altin aramasi yaparken yakalanmamak icin gece aramaya cikmislar, bir ses duyduklarinda mekani terketmisler ancak sonunda emellerine kavusmuslar. Belirtilen yerler...
  2. Yanıt
    1
    Okunma
    1.432

    Cevap: Türk Telekom nakil işlemi

    Turkiye'de hicbir kurum dogru duzgun ve hakkiyla calismiyor. Hele hele telekominikasyon sirketleri hic calismiyor. Bence yapilabilecektek sey noterden ihtarname cekip 3 gun icinde islem yapilmaz ise...
  3. Cevap: Bir banka kapattığım hesapta ödenmemiş parayı tarafıma ödenmiş gösterip mahkemeye sunabilir mi?

    Geriye donuk olarak hesaba para yatiramazlar. hesabiniza para yatirildiktan sonra herhangi bir subeye gidip kontrol ettiniz mi?
  4. Yanıt
    6
    Okunma
    3.548

    Cevap: Kandirma yoluyla vekalet alip gayrimenkul satisi

    simdi annem gercekten vekaletin icerigini hatirlamiyor. Fakat dun tapu mudurlugunde yaptigim incelemede benim kuzenlerim dedemin arazilerini tapu ve kadastronun gectigi yil olan 2009'da...
  5. Cevap: Bir operatorun bilgim ve talebim olmadan bir hat satmasi

    konu sadece tazminat degil, ancak bu olayi nasil aydinlatabilirim. Cumhuriet savciligina suc duyurusunda bulunmam gerekir?
  6. Yanıt
    6
    Okunma
    3.548

    Cevap: Kandirma yoluyla vekalet alip gayrimenkul satisi

    bugun tapu mudurlugune gidip herseyi ogrenecegim.. ancak yine de zamanasami ne kadar onu bilmek isterim.
  7. Bir operatorun bilgim ve talebim olmadan bir hat satmasi

    Merhaba, Turkiye'de hizmet veren bir telefon operatoru bilgim ve talebim olmadan adima bir hat cikarmis ve satmis. hat su an kapali. Fakat ben bu islemin aydinlatilmasini istiyorum. Kim kime benim...
  8. Yanıt
    6
    Okunma
    3.548

    Kandirma yoluyla vekalet alip gayrimenkul satisi

    Merhaba, Annemin yegenleri(dayimin cocuklari) annemi kandirarak vekaletname alip, dedem oldukten sonra butun mirasi kendi adlarina kaydettirmisler. Koyumuzde tapu kadastro gectiginde de kendi...
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    12.663

    Cevap: Hırsızlıkta zaman aşımı

    Guncel. Fikri olan var mi?
  10. Yanıt
    4
    Okunma
    12.663

    Cevap: Hırsızlıkta zaman aşımı

    Hirsizlik zamanasimi ile ilgili bir sorum var. 40 yil kadar once annemin gorumculeri annemin altinlarini calmislar. Ve hirsizlardan biri bu durumu ititaf etti. Simdi altinlari calan 3 kisi hala...
  11. [Alacak tahsil] Cevap: İlamsız Takibin süreci ne olur? İşime yarar mı?

    hemsehrim guzel cevap vermis.. Artvin'e selamlar..
  12. [Alacak tahsil] Cevap: İlamsız Takibin süreci ne olur? İşime yarar mı?

    Ilamsiz takip acabilirsiniz.. Elinizdeki dekontlarda kisi ismi ve borc yazdigina gore o dekontlar icin sikinti cikmaz. Ancak diger tutarlar icin durumu 2 sahit bulmaniz gerekebilir. Masraf olarak...
  13. Konu: Banka kredisi

    Ekleyen: muhsint72
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.445

    Cevap: banka kredisi

    dedigim gibi soyluyorlar demeyin.. policeyi alin ve butun detaylari okuyun... eger teminatlarda boyle birsey yoksa dava acmanizda yersiz olacaktir.
  14. Yanıt
    29
    Okunma
    25.029

    Cevap: Banka çalışanının müşteri gizliliği ihlali

    Banka calisani bilgi vermekle tabiki hatali davranmis. Ancak olayin butunune baktiginizda ailenizle sizin aranizda olan bir sorundan dolayi ozel bir bankanin gisesinde calisan birinin hayatini...
  15. Konu: Banka kredisi

    Ekleyen: muhsint72
    Yanıt
    3
    Okunma
    1.445

    Cevap: banka kredisi

    bankanin yaptigi sigorta policesini gormeden birsey soylemek yanlis olur. Genelde hayat sigortasi ve ferdi kaza sigortasi yapilir. buda vefat ve gecici sakatlik durumlarinda odeme yapar. ancak ben...
  16. Yanıt
    4
    Okunma
    1.641

    Cevap: Babamın ödemediği banka borçları

    hacizde kalktigina gore rahat olun
  17. Yanıt
    9
    Okunma
    3.649

    Cevap: 10 yılı aşmış alacağın tahsili (belgesiz)

    aramizda borc olur mu? sozunun anlami, ben sana para verdim odemene gerek yok ustune yat anlami cikmaz. O sadece dostane olarak soylenmis bir sozdur. Bugun bende var ben veririm yarin sende olur sen...
  18. Yanıt
    7
    Okunma
    3.852

    Cevap: Vefat Durumunda Evlenmeden Önce Alınan Ev

    bu arada birlikte odeyeceginiz ev icin esinizin -buna yanasmamasi- ayri bir soru isareti...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    2.415

    Cevap: kiracının kaçak kullandığı elektrik borcu

    madem isimler tutarsiz bence dolandiricilik orenegi. hemde musaitseniz hemen kk'dan cekelim demeleri tam abesle istigal. eger kiraci elektrigi kapattirsaydi saati gelip alirlardi...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    1.020

    Cevap: ilginç bir bloke....

    karmakarisik bir anlatim olmus. Daha acik yazarsaniz yardimci olalim. Kredili mevduat hesabi ayri, konut kredisi ayridir. Ancak kredi odemelerinden bir tanesinde bile aksama olursa kisinin butun...
1 den 20´e kadar toplam 459 ileti bulundu.
1 / 23 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.