erd_bay; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: erd_bay; Anahtar Sözcük:

1 / 4 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    28
    Okunma
    7.439

    Cevap: Uzaktan bağlantı fazla mesai sayılır mı ?

    en son yazımda bir yanlışlık yapmışım özür dilerim. işçilik alacakları davası basit yargılama olduğundan rapor süresi 60 gün olarak düzenlenmiş.


    Bilirkişinin görev süresi
    MADDE 274- (1)...
  2. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    10 gün ara ile 2 defa bilirkişiye muhtıra çıkartılması için talep gönderdim, mahkemece herhangi bir işlem yapılmadı. Bilirkişilik bölge kuruluna bilirkişi hakkında şikayet dilekçesi verdim (dosya no,...
  3. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Neyse ben zaten yazmıştım demeyeceğim. bilirkişi 30 günlük süresini doldurup ek süre bile talep etmeden dosya kendisinde değilmiş gibi davranıyor. Bende beyan yazarak muhtıra çıkartılmasını talep...
  4. Yanıt
    28
    Okunma
    7.439

    Cevap: Uzaktan bağlantı fazla mesai sayılır mı ?

    Dosyam 11 maddelik itiraz dilekçemize istinaden ek rapor tanzim edilmesi için bilirkişiye gönderildi. Fakat bir detay var ek rapor için verilen süre 90 gün olarak belirlenmiş bilirkişi mevzuatını...
  5. Cevap: Bilirkişinin yanlış hesapladığı bir paradan dolayı karşı tarafın Avukatı benden vekalet ücreti talep edebilirmi?

    davayı kazandıysanız karşı tarafın avukatı sizden her ne sebeple olursa olsun para talep edemez.


    yine de bir avukata danışmak menfaatinizedir
  6. Cevap: İşe İade Davası Sonrası Önceden Ödenen Kıdem ve İhbar Tazminatı İçin Fark Davası

    ozziem düşüncenizde haklısınız. İşten çıkarıldınız kıdem ve ihbarınız ödendi, İşe iade davası açtınız ve kazandınız fesih ortadan kalkmıştır. işe başvurdunuz, İşveren sizi işe geri çağırdı ve işe...
  7. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Bilirkişi açılmış sanırım dosya bilirkişiye gönderilmiş durumda. zamanında ve doğru olarak hesaplanıp gelmesi konusunda nedense pek iyimser değilim.
  8. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Merhaba

    Harika bir şekilde devam ediyoruz. Bilirkişi kapalı olduğundan dosya bilirkişiye gidemiyormuş, açılmasını bekleyeceğiz. Kime teşekkür etsem bilemedim.
  9. Konu: 25/2 fesih

    Ekleyen: erd_bay
    Yanıt
    7
    Okunma
    1.553

    Cevap: 25/2 fesih

    Sayın Erdoğan Kırcalı size ithafen yazmamıştım o genellemeyi bu platforma üye olup konu açan kişiler içindi, zaten konuyu kendimden uzak tutarak biraz afaki yazmış olabilirim, bilmeden kırdıysam özür...
  10. Konu: 25/2 fesih

    Ekleyen: erd_bay
    Yanıt
    7
    Okunma
    1.553

    Cevap: 25/2 fesih

    Sayın Erdoğan Kırcalı bahsettiğiniz tipleri az çok tahmin edebiliyorum. Her kişiyi bir tutmayarak olaya başka bir açıdan daha bakmanız gerekiyor. 2 yılı aşkın süredir işsizim, bu platformda bir cevap...
  11. Konu: 25/2 fesih

    Ekleyen: erd_bay
    Yanıt
    7
    Okunma
    1.553

    Cevap: 25/2 fesih

    Sayın tahriperi işe iade davam; bamdan usulden geri döndü. şu anda yeniden hesap için bilirkişiye gidecek.

    Sayın Erdoğan Kırcalı her zaman ki gibi iğneleyici bir cevap olmuş.

    saygılar.
  12. Konu: 25/2 fesih

    Ekleyen: erd_bay
    Yanıt
    7
    Okunma
    1.553

    25/2 fesih

    Merhaba

    25/2 (işçinin Ahlak ve iyi niyet kurallarına uymayan haller nedeniyle iş sözleşmesini (haklı nedenle ve derhal) sona erdirme) koduyla işten çıkartıldım. Fakat sigortaya 25 (İşçi tarafından...
  13. Cevap: Fazla Mesai Davasında Zaman Aşımı Süresi Ne Zaman Başlar?

    Tahriperi rumuzlu arkadaşa katılıyorum. dava açmadığınız her gün o 5 seneden gidiyor.
  14. Cevap: İşe İade Başvurusu Keşideci Adresi GÜncel Olmaması

    Başvuruyu şahsen senin yapman gerekmiyor mu? Umarım bu konuda yanılırım ama başvurun geçerli olmayabilir.
  15. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Merhaba Salı günü yapılan duruşmada hakim BAM kararına uyarak dosyanın bilirkişiye gönderilerek (2020 sonunda miktarları zaten değişecek olan hesabın) doğru hesabın yapılması yönünde karar verdi...
  16. Yanıt
    28
    Okunma
    7.439

    Cevap: Uzaktan bağlantı fazla mesai sayılır mı ?

    Geç gelen adalet de adalet değildir, benim alacak olduğum maddi ücretin 2 veya 5 sene öncesine oranını kimse telafi etmeyecek manevi kısmına hiç girmiyorum bile. Ben sıradan bir vatandaşım ama basit...
  17. Yanıt
    28
    Okunma
    7.439

    Cevap: Uzaktan bağlantı fazla mesai sayılır mı ?

    Merhaba

    Bilirkişi hesabı eksik yaparak göndermiş. hem davalı hem benim tanıklarım hafta sonu çalışması olduğunu belirtmesine rağmen hafta sonlarını yoksaymış ve sadece hafta içi çalışması için...
  18. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Merhabalar mayısta duruşmam vardı corona tedbirleri kapsamında duruşmam temmuz ayına ötelenmiş durumda. Mahkemeye dilekçe gönderdim tutarlar her halikurda değişeceği için ve davalı tarafın rapor ile...
  19. Yanıt
    25
    Okunma
    8.513

    Cevap: Bir garip fesih bildirimi

    Selamlar. Davalı tarafın istinafı kabul edilmemiş benim istinafım kabul görülmüş. oysa ben boşta geçen süre ve işe başlatmama tazminatlarımın hesaplanarak onanması diye istinaf etmiştim. Sakarya bam...
  20. Yanıt
    26
    Okunma
    2.389

    Cevap: pazar günü işe gelmeme tutanağı

    Selamlar normalde site yöneticilerinin mübalağalarını ve hakir görme gibi yorumlarını sevmem ama siz de olayın bütününü görmeyip ufak bir noktaya takılmışsınız gibi. O pazar günü size sadece bir...
1 den 20´e kadar toplam 67 ileti bulundu.
1 / 4 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.