aliihsan32; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: aliihsan32; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Trafik kazasında mahkeme açılmış görüşlerinizi bekliyorum.

    peki Sinan Bey aşağıdaki bentlerden bir kaçı mevcutsa örneğin vücudunda kemik kırılmasına ve yaşamını tehlikeye sokan bir duruma aynı anda olursa cezası yine maksimum 1,5 sene mi olur? yoksa iki...
  2. Cevap: 2 yıl altı ceza için BAM istinaf red kararına karşı BAM CBS'na başvurma

    2 yil ve alti suclarda bam kararına itiraz edilemiyor diye biliyorum. ama istisnası olabilir.
  3. Cevap: Yargıtay ceza dairesindeki dosya durumu: Daireye Gönderilmek Üzere Bölümde olması

    29.04.2019 tarihi itibariyle "İlgili Yargıtay Dairesinde" diyor artık
  4. Cevap: Müstehcenlik suçundan dolayı 226 evimde arama yaptılar

    kusura bakma şuan işe yetişeceğim için tam okuyamadım ama söylemeden gitmeyeyim dedim. eğer el konulan cihazların verileri incelenir suç unsuru çıkmazsa ve suçu kabul etmezseniz savcılık dosyayı...
  5. Yanıt
    8
    Okunma
    1.694

    Cevap: Sanal para borsası suç duyurusu

    site cok basit. keske btcturk filan kullansaydınız. kaldı ki yabancı büyük borsaların bile paralı hiç ettiğini duymuştum, allah kolaylık versin ne diyim.
  6. Yargıtay ceza dairesindeki dosya durumu: Daireye Gönderilmek Üzere Bölümde olması

    Yargıtayda Kasım 2015 ayında gönderilmiş olan bir dosyamız mevcuttu. 14.ceza dairesinde arşivde beklemekte idi. fakat son bir hafta da tebligname suresi geldiği için gün aşırı şu durumlar oluştu:

    ...
  7. Cevap: Hangi Suçlarda İnterpolde Arama Çıkar?Uluslararası Arama Hangi Durumlarda Verilir?

    sorunun yanıtını ben de merak ediyorum
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    1.732

    Cevap: yargıtay tebliğname

    inceleyen savcı özetle, verilen hükmün bozulmasını talep etmiş.
  9. Cevap: Müstehcenlik suçundan dolayı 226 evimde arama yaptılar

    2 yıl ile 5 yıl arasında yargılanırsınız. geçmiş olsun. olayı kesin kanıtlarla kanıtlamanız gerekir yoksa ceza üzerininze kalacaktır.

    - - - Updated - - -

    Patient Benefits
    Frustrated with...
  10. Cevap: Alkol veya uyusturu maddenin etkisi altindayken arac kullanma

    Cevap: Tck 179/3, 53 madde ve Cmk 325 maddeleri


    Türk ceza kanunu 179 maddesine göre:
    Trafik güvenliğini tehlikeye sokma
    Madde 179- (1) Kara, deniz, hava veya demiryolu ulaşımının güven içinde...
  11. Yanıt
    6
    Okunma
    6.271

    Cevap: KHK ile HAGB 'nin düşürülmesi hk.

    günceldir...
  12. Yanıt
    8
    Okunma
    11.873

    Cevap: UYAP Vatandaş Portal Hakkında

    bu cok ıyı oldu isten izin almamıza gerek yok artık. burokrasimiz tamamen elektronik uzerıne kuruldu. yılların yazılımcısı (olacak bir insandım) ben bile inanamazdım böyle olacağımıza. hiç ihtimal...
  13. Yanıt
    4
    Okunma
    2.785

    Cevap: 3 yil ceza aldim itiraz etmek istiyorum

    Av.Gizem Hanım yani istinafdan gelen karara da itiraz edebiliyoruz. dogru anladıysam. ve o itiraz süresince karar kesinleşmeden içeri almıyorlar sanığı

    - - - Updated - - -


    Av.Gizem Hanım yani...
  14. Yanıt
    3
    Okunma
    951

    [Suça teşebbüs] Cevap: Kreşte Kadın Pazarlama

    abartılmış bir durum sanırım kadın pazarlama dedikleri şey parayla satma anlamını taşıyor. burda ise ellerinde evde kalmış bir erkek varmış sanırım onu değerlendiriyorlar :)
  15. Yanıt
    8
    Okunma
    11.873

    Cevap: UYAP Vatandaş Portal Hakkında

    buradan yargıtaya veya istinafa dilekce ile dosya göndermemiz, gerçek mahkeme ve adliyelerden göndermemiz ile birebir aynımıdır?
  16. Yanıt
    6
    Okunma
    6.271

    Cevap: KHK ile HAGB 'nin düşürülmesi hk.

    http://www.hukukihaber.net/ictimali-cezalarda-671-sayili-khknin-tatbiki-makale,5198.html


    sayin arkadaslar burdaki yazan haberin dogruluk payi var mi peki.
    iki tane en az 15 senelik ceza...
  17. Yanıt
    2
    Okunma
    2.073

    Cevap: bankacılık nitelikli zimmet suçu

    parayi odemis mi odediyse hepsi vuruyor eger odemediyse
    sadece

    suan icin sadece 10/1 vuruyor. 2 yil sonra aciga gecer.

    ha ama soyle unsurlar da var. eger bunlar olursa daha da dusebilir. 671...
  18. Cevap: Verilen Hapis Cezanın ertelenmesi kararının İncelenmesi

    ve son olarak yargıtayda bekleyen para cezası mevcut eğer bu ceza onanırsa ertelenmiş infazında açığa alınıp kapalı bir kurumda mı cezası çektirilecek.
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    3.747

    [Cezalar] Cevap: Cocuk Cinsel Tacizi Cezalari ve Sikayet Suresi

    Sayın Av.Yusuf Bey İletinizde,
    105 maddesinde "fiilin çocuğa karşı işlenmesi hâlinde" diye ibare geçiyor. bu madde ile 103 madde arasındaki fark neyden kaynaklanmaktadır.
    Saygılarmla.
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    1.463

    Cevap: Maddi çıkar için çocuk tacizi iftirası

    tutukluluğa itiraz edebilirsiniz.
1 den 20´e kadar toplam 26 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.