mendezzz; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: mendezzz; Anahtar Sözcük:

1 / 3 Sayfa 1 2 3

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Konu: Ceza?

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    17
    Okunma
    5.973

    Cevap: Ceza?

    bence bu şekilde ifade veriniz . en azından bir şansınız olur . savcıların işi hiç belli olmuyor . bundan 1 sene önce kardeşimin kafasına sopayla vurarak hastanelik ettiler . karşı taraftan davacı...
  2. Yanıt
    5
    Okunma
    2.905

    Cevap: Denetimli Serbestlik

    mahkemenin kararını dogru bulmuş . fakat lehe hükümleri bakımından eski tck ile yeni tck birlikte uygulandığı için bozmuş . mahkeme tekrar karar vericek . tekrar temyiz demek .buda enaz 1 yıl demek ....
  3. Konu: Taksirle yaralama

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    3
    Okunma
    2.083

    Cevap: Taksirle yaralama

    sorunun cevabı .

    11 Nisan 2012 ÇARŞAMBA
    Resmî Gazete
    Sayı : 28261

    KANUN

    ADLİ SİCİL KANUNU İLE SPORDA ŞİDDET VE DÜZENSİZLİĞİN ÖNLENMESİNE
  4. Sabit: Cevap: İnfazı kesilmiş cezanın yatarı ve denetim serbestlik ilkesi nedir ?

    eski yasadan aldıysa cezayı yatarı 10 aydır (cezanın 5 te 2 si yatılır )
    yeni yasadan 16 ay 20 gündür (cezanın 3 te 2si yatılır )
    denetimlide serbestlik = 6 ay açık ta yatma...
  5. Konu: Ceza?

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    17
    Okunma
    5.973

    Cevap: Ceza?

    bu zamana kadar eşinizin ifadesine nasıl başvurmamışlar . epey bir zaman geçmiş şaşırdım doğrusu . avukat değilim ama eşinizin ifadesine başvurmadıkları için ne derseniz kabul olur . eşinizde sizin...
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    2.905

    Cevap: Denetimli Serbestlik

    bu şekilde sana kimse cevap veremez kardeş . öncelikle cezayı veren mahkemenin kalemine git . kalemden yargıtay kararının fotokopisini iste . bak bakalım yargıtay hangi nedenle bozmuş . sonrada...
  7. Konu: Ceza?

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    17
    Okunma
    5.973

    Cevap: Ceza?

    yapmanız gereken eşinize hastaneye gittiğiniz gün prosödür için ifade almak zorunda oldukları için o zaman ifade verdiğinizi söylersiniz . mahkeme açılacağını bilmediği içinde kendisine...
  8. Yanıt
    14
    Okunma
    10.028

    Cevap: Sizce ehliyetimi alabilir miyim?

    anladığım seni başından savmışlar kardeşim . adliye önündeki dilekçecilere durumu anlat onlar sana memnu hakların iadesi için dilekçe yazarlar . bu konu ile yetkili mahkeme agırceza mahkemesidir .
    ...
  9. Konu: Ceza Mahsup

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    4
    Okunma
    8.527

    Cevap: Ceza Mahsup

    aynen katılıyorum sana kardeş :)
  10. Yanıt
    14
    Okunma
    10.028

    Cevap: Sizce ehliyetimi alabilir miyim?

    ben bu süreci iki günde bitirdim kardeş . dilekçeyi verdim ertesi gün kalemden elden aldım . adrese gelmesini beklemedim . dediğin gibi cezayı aldığın mahkemeye vereceksin menu hakların iadesi...
  11. Yanıt
    13
    Okunma
    38.152

    Cevap: Ehliyet almak için sabıka kaydı sorunu

    sabıkanı sildirsende gbtnde çıkar . bu yüzden emniyette sorun çıkarırlar . yapacağın iş kardeş 1 adet sabıka kaydı çıkart ve 1 adet (ehliyet için ) memnu hakların iadesi için dilekçe...
  12. Yanıt
    546
    Okunma
    232.317

    Sabit: Cevap: Denetimli Serbestlik - Askeri Ceza Kanunu

    bu yasa bir defalık değil . bu yasa değişmediği sürece hep olucak . sadece bir kerelik olan yasanın yürürlüğe girdiği tarihten önce açık hakkı gelipte
    bazı sebeplerden dolayı cezasını kapalıda...
  13. Yanıt
    14
    Okunma
    10.028

    Cevap: Sizce egliyetimi alabilir miyim?

    bende 2008 de bu sorunu yaşamıştım . yapacağın iş memnu hakların iadesi için dilekçe yazdırıyorsun . sabıka kaydını çıkartıyorsun . sonrada bunlarla birlikte ağır ceza mahkemesine başvuruyorsun ....
  14. Cevap: İktidar Yok Ki, Muhalefetin Eksikliği Olsun. AKP'nin Neyine Muhalefet Edecekler?

    ikitidar olsa ne olacak olmasa ne olacak . muhalefetin gücü neki . kendi adamlarını içerden çıkaramadılar daha .
    AKP sessizden götürüyor malı bizim milletimizide 100 tl için kömür için gıda için...
  15. Yanıt
    35
    Okunma
    18.502

    Cevap: Reşit Olmayanla Cinsel İlişki

    abdullah isimli üye . en güzel sözler peygamber (s.a.v) efendiminizin sözleridir . tabi sen tağut kanunlarınla ( anal v.s ) hükmederim diyorsan senin bileceğin bir iş . ALLAH (c.c) akıl fikir versin...
  16. Konu: Ceza Mahsup

    Ekleyen: mendezzz
    Yanıt
    4
    Okunma
    8.527

    Ceza Mahsup

    8.5 ay cezaevinde yatmam gereken ceza geldi . hüküm kesinleşti .
    yargıtay 1 . ceza dairesindede derbest durumda bir dosyam daha var . bu dosyamda 14 ay tutuklu sürem var .
    8.5 ay kesinleşmiş...
  17. Yanıt
    7
    Okunma
    4.286

    Cevap: Yargıtaydaki Dosyadan Ceza Mahsup Yapılırmı ?

    bir bilen yokmu ?
  18. Yanıt
    35
    Okunma
    18.502

    Cevap: Reşit Olmayanla Cinsel İlişki

    ters ilişki günahtır
  19. Yanıt
    7
    Okunma
    4.286

    Cevap: Yargıtaydaki Dosyadan Ceza Mahsup Yapılırmı ?

    Anlaşılan bu sitede bilgili kimse yok ...
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    7.880

    Cevap: Denetimli Serbestlik Yasası'ndan faydalanma

    Kardeşim aynı sorun bende de var . yeni çıkan yasaya göre açık cezaevine ayrılma hakkını kazandıktan sonra ,
    açık cezaevinde 6 ay iyi halli kaldıktan sonra son 1 sene ve altındaki cezaları dışarda...
1 den 20´e kadar toplam 51 ileti bulundu.
1 / 3 Sayfa 1 2 3


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.