okur123; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: okur123; Anahtar Sözcük:

1 / 17 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,03 sn sürmüştür.

  1. Konu: twitterda hakaret

    Ekleyen: okur123
    Yanıt
    1
    Okunma
    577

    [Suçlar] Cevap: twitterda hakaret

    Evet. Ancak uzlaşma kapsamında değerlendirilecektir. Yani dava açılmadan önce size ve şikayetçiye uzlaşma teklif edilecektir. Şikayetçi vazgeçerse(belli bir şart karşılığı da olabilir) konu kapanır....
  2. [İcraya itiraz] Cevap: İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    Tekrar teşekkürler.

    - - - Updated - - -



    Bir sorum daha olacak; Avukat elbette pek çok konuda bilgi belge vs. toplayabilir. Avukat takibi durmuş bir dosyada bizim mal varlığımızı sorgulama...
  3. [İcraya itiraz] Cevap: İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    Çok teşekkürler. İçerik araç,tapu, maaş vs tespit edilerek haciz konulması talebi ile kesinleştirme talebi içeriyor.
  4. [İcraya itiraz] Cevap: İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    Tüm belge ve bilgileri detaylı inceledikten sonra vardığım sonuç,

    1-İcra dairesine bu işlemlerinin hatalı olduğuna dair bir dilekçe vermek ya da
    2-İcra dairesi işlemini şikayet etmek.

    sizce...
  5. [İcraya itiraz] İcra Dairesi Kapatılmış İcra Dosyasına Eklenen Tensip Zaptı Bilgi Girişi (Genel Haciz Talebi)

    Merhaba;
    2014 yılında birileri digitürkte adımıza abonelik açmış, ödeme emri gelir gelmez itiraz ettik. Dosya 2018 de Uyap üzerinde kapatıldı yazıyordu.Bugün baktığımda Tensip Zaptı Bilgi Girişi...
  6. [İcra takipleri] Cevap: Avukat olduğunu iddia ederek yapılan eylemler hakkında!

    Bu durumda baroya şikayet birinci adım olabilir.
    Sonrası sırasıyla C.Savcılığına başvurmak.
    Eğer sms ile de rahatsız edilmişseniz BTK ya şikayet.(BTK cezaları sağlam caydırıcı)
    İcra ve İflas...
  7. Konu: çekişmeli boşanma

    Ekleyen: okur123
    Yanıt
    5
    Okunma
    813

    [Boşanma davaları] Cevap: çekişmeli boşanma

    Ailenin muhafazası devamını sağlayabilmek için tüm çabaları kullanmak esas olan.Ancak bir tarafın kesin boşanma isteği ve kararı varsa evlilik bağı zorlamayla devam ettirilemez.
    Mümkün olduğunca...
  8. Cevap: Öğretmen olan yazar, imza günü için izin almalı mı? Soruşturma Savunması ihtiyacım var.

    Verilen ceza ağır olmuş, geçmiş olsun. Öncelikle itiraz hakkınız var. Aylıktan kesme cezalarına karşı disiplin kuruluna itiraz edebilirsiniz. İtiraz süresi 7 gündür bu süreyi kaçırmayın. Bu süre çok...
  9. Yanıt
    8
    Okunma
    2.086

    [Vasiyetname] Cevap: Vasiyetname ve Miras Payları hakkında yardım

    Kira talep hakkı ayrı bir konu.
    Yapabilecekleriniz notere gidip bir veraset ilamı alıp, tapu vs gibi yerlere başvurmak.Gerekli intikal işlemlerini yaptırmak.Sözlü vasiyetin şartlarının zor olduğunu...
  10. [Bankacılık işlemleri] Cevap: Banka internetten yaptığım döviz alım işlemini tek taraflı olarak ters işlemle iptal etmiş.

    İyi niyet, Dürüstlük Kuralları, Hata, Yanılma gibi borçlar hukuku kavramlarına bakabilirsiniz. Sözleşmeler kurulurken bazen bazı işlemler sözleşmenin kuruluşunu/sıhhatini etkileyebilmektedir. Geçmiş...
  11. Yanıt
    3
    Okunma
    1.174

    Cevap: Trafikte Çıkan Tartışma ve Burun Kırılması

    Hemşire rapor yazmaz.Rapor yazan hekim özellikle adli vakalarda bu işin ne kadar ciddi olduğunu iyi bilir; kırık olmayan duruma kırık var demez.Geçmiş olsun.
  12. Yanıt
    3
    Okunma
    1.840

    Cevap: İş karşılığı aldığım Ev ve Ecrimisil

    Avukatımız belediyeye dava açabileceğimizi, bizim mağduriyetimizden belediyenin sorumlu olduğunu, belediyeye hem binayı ruhsata bağlaması hemde tazminat ödemesi yönünde dava açabileceğimizi...
  13. [Ceza davaları] Cevap: Bu kadarini beklemiyordum

    Öncelikle geçmiş olsun..
    Ses kaydı yapılmamışsa ispatı imkansız.Karşı taraf hayır ben demedim iftira atıyor derse ispatlayabilecek misiniz?

    Benim önerim şu olurdu; ürünü getirmiyorlarsa bende...
  14. Cevap: Kira bedelini ödediğim eve ev sahibim tarafından girişim engelleniyor.

    - Kirayı ona ödediğim ve anahtarları teslim aldığım an aramızda bir kiracı - ev sahibi hukuku doğmuş olmuyor mu? Anlattığınız şekilde ise evet kiracı olmuş oluyorsunuz.
    - Beni depozitonun...
  15. Konu: Boşanmadan evi terk

    Ekleyen: okur123
    Yanıt
    23
    Okunma
    5.227

    [Boşanma davaları] Cevap: Boşanmadan evi terk

    Yorum yapmayın demişsiniz. Bir kaç maddeyi aşağıya kopyaladım kararı kendiniz verin..
    4721 Sayılı Kanun

    VI. Evlilik birliğinin sarsılması
    Madde 166- Evlilik birliği, ortak hayatı sürdürmeleri...
  16. Yanıt
    7
    Okunma
    5.906

    Cevap: Havalı Tüfek (tek saçma)

    Avcılık belgesi şart.
    Eğitim almakta şart. Bunlar olmadan hiç bir şekilde avlanamasınız.Eğitim alınca zaten genel bilgileri verirler.

    Belli kurallar çerçevesinde ancak avlanabilirsiniz. Eğer bu...
  17. Yanıt
    7
    Okunma
    5.906

    Cevap: Havalı Tüfek (tek saçma)

    Avcılık belgeniz var mı?
  18. Yanıt
    14
    Okunma
    3.521

    Cevap: Hakkımda açılan dosyada atılan iftira?

    Kamera kayıtlarını kim aldı.Siz kendiniz mi alıp verdiniz? Yoksa başka bir şekilde mi alındı?(usulünce verinin bütünlüğüne zarar verilmeden mi alındı)
    Bence siz dava açtığınızda böyle bir soruya da...
  19. Yanıt
    4
    Okunma
    10.346

    Cevap: Boşanma ve Vukuatlı Nufüs Kayıt Örneği

    Nüfus kaydının vukuat kısmı, ilgililerini bilgilendirmenin dışında kamusal ihtiyaç ve gereklilikleri de karşılar. Mesele medeni kanunun hükümlerinin uygulanmasında gerekli bir takım bilgi bu...
  20. Yanıt
    4
    Okunma
    2.527

    Cevap: EFT Açıklama Borç Verme?

    Devir büyük bir ihtimale bir sözleşme ile olacaktır. O sözleşmeye şu tarihte borç olarak alınan tutarın karşılığında verilmiştir gibi bir ibare eklerseniz karşı tarafta imzalayacağı için sanırım iyi...
1 den 20´e kadar toplam 321 ileti bulundu.
1 / 17 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.