tknbyz; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: tknbyz; Anahtar Sözcük:

1 / 2 Sayfa 1 2

Arama: Arama işlemi 0,01 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    11
    Okunma
    31.011

    Cevap: Sitede köpek beslenmesi

    Bunu anlamadım sidiğini merak ediyorsanız insanların kullanmadığı bir bölgeye çim alana yaptırıyorum ama salya kısmını anlamadım salyası nasıl ve ne şekilde nereye bulaşacak? Yani hayvana pislik...
  2. Yanıt
    11
    Okunma
    31.011

    Cevap: Sitede köpek beslenmesi

    -Sitede kedi köpek besleyenler var sanırım bu yara onların idrarından iyileşmemiş.

    Böyle aptalca bir cümle duymadım herhalde dalga geçiyorsunuz! Evcil yani sahipli, aşılı, veteriner kontrollü bir...
  3. Yanıt
    4
    Okunma
    9.804

    Cevap: Anayasa Mahkemesine Başvuru yapabilirmiyim

    Ama psikolojik olarak çok ciddi zarar gördüm bunun bir karşılığı yok mu hukukta?
  4. Yanıt
    4
    Okunma
    9.804

    Cevap: Anayasa Mahkemesine Başvuru yapabilirmiyim

    Birşey beklemiyordum ama yaptıkları ellerine kar kaldı ve ben işimden oldum.

    - - - Updated - - -

    En azından kuruma caydırıcı bir ceza yada kuruma caydırıcı bir tazminat verdirilse diye...
  5. Yanıt
    4
    Okunma
    9.804

    Anayasa Mahkemesine Başvuru yapabilirmiyim

    Gezi eylemleri döneminde facebooktan yazmış olduğum bir mesajı iş yerinden çalışan başka biri çıktısını alıp emirlere dağıtmış sonrasında ilk önce sürgün yedim sonra çeşitli bahanelerle işten...
  6. Yanıt
    1
    Okunma
    1.491

    Evde bakım hizmetiaylığı

    Bir kaç rahatsızlıktan dolayı %65 engelliyim, arkadaşımla birlikte yaşıyorum ve her türlü sağlık durumumla o ilgilenmekte bu yüzden de evde bakım parası almasını istiyorum. Arkadaşımın evde bakım...
  7. Cevap: Yeni Mevzuat: "mobing iddialarında, mahkemelerce ceza davalarındaki gibi şüphe götürmez kanıt aramaya yer olmadığı"

    Gezi Parkı eylemleri olduğu günlerde facebook adresimden şiddet gösteren polis hakkında ve evime gelen gaz bombasını atan polis hakkında yorum yazmıştım, bu yazılarımı profilimde ekli olan bir işi...
  8. Örnek Yargıtay kararı arıyorum. İşe iade davası sonrası maddi manevi tazminat davası.

    Gezi Parkı eylemleri olduğu günlerde facebook adresimden şiddet gösteren polis hakkında ve evime gelen gaz bombasını atan polis hakkında yorum yazmıştım, bu yazılarımı profilimde ekli olan bir işi...
  9. Yanıt
    0
    Okunma
    2.007

    İşsizlik maaşı için kesin karar şart mı?

    Açmış lduğum işe iade davasını kazandım ve karşı taraf temyiz etti, Gerekçeli karar açıklandı ve yargıtay safhası başladı diyebiliriz.

    Merak ettiğim iki şey var birincisi yargıtay süreci ne kadar...
  10. Yanıt
    8
    Okunma
    2.954

    Cevap: Çocukların Ebeveyn Dışında Velayet Durumu

    Tühhh ya son sorumdu hem şimdi işsiz bırakıldım paramda yok :(

    - - - Updated - - -

    Son soruma da cevap verseniz söz başka soru yok :)
  11. Yanıt
    8
    Okunma
    2.954

    Cevap: Çocukların Ebeveyn Dışında Velayet Durumu

    Peki mahkemeye başvurup sosyal hizmet aracılığı ile velayetlerin anne ve babadan alınmasını sonra da tarafıma vesayet verilmesini isteyebilir miyim? Çünkü anne ve baba çocuklara bakmıyor, okul yada...
  12. Yanıt
    8
    Okunma
    2.954

    Cevap: Çocukların Ebeveyn Dışında Velayet Durumu

    Çok teşekkür ederim peki vasi yada vesayet nedir ve benim işime yarar mı?

    Yada sosyal hizmetlere başvurup anne ve babanın çocuklara bakamadığını velayetlerinin ellerinde alınmasını ve vesayetin...
  13. Yanıt
    8
    Okunma
    2.954

    Cevap: Çocukların Ebeveyn Dışında Velayet Durumu

    Peki çocuklar bende yaşadığı için yasal anlamda bir şey yapma şansım yok mu? Velayetlerini babaları alacak ama çocuklar arada kalmaktan bıktıkları için ve bende daha mutlu oldukları için benimle...
  14. Yanıt
    8
    Okunma
    2.954

    Çocukların Ebeveyn Dışında Velayet Durumu

    Anne ve babası boşanmış iki yeğenim var, şu anda velayet annede ama çocuklara bakmıyor ve velayeti baba alacak ama çocuklar benimle yani amcalarıyla yaşamak istiyor ve şu anda da benimle yaşıyorlar....
  15. Yanıt
    0
    Okunma
    2.399

    Bipolar bozukluk ve facebook

    Gezi parkı olayları zamanında facebookta paylaştığım iddia edilen iki cümle ile ilgili bir dava açıldı ve polisi alenen aşağılama suçu ile yargılanıyorum, mahkeme de Bipolar bozukluk tedavisi...
  16. Yanıt
    0
    Okunma
    1.232

    FİŞLEME! Facebook yazılarım Özlük dosyamda

    Gezi Parkı eylemleri olduğu günlerde facebook adresimden şiddet gösteren polis hakkında ve evime gelen gaz bombasını atan polis hakkında yorum yazmıştım, bu yazılarımı profilimde ekli olan bir işi...
  17. Yanıt
    18
    Okunma
    5.377

    Cevap: GEZİ PARKI olayları bahanesiyle iş degişikligi

    Olayı sadece yakıp yıkmak sorusuyla yanyana gelirseniz algı sadece yakıp yıkmak olarak algilanabilir.
    Mesela gezi eylemlerinde evime gaz bombası geldi astım hastası annem rahatsızlandı bende tepki...
  18. Yanıt
    18
    Okunma
    5.377

    Cevap: GEZİ PARKI olayları bahanesiyle iş degişikligi

    Ne saçma sapan yorumlar okuyorum ve bunlardan biri hukukçu! Bende facebookta bir kaç yazı yazdım diye evimi polis bastı hemde örgüt evi basar gibi ve sonra da yalan sebeplerle işten kovuldum. Merak...
  19. Yanıt
    0
    Okunma
    3.107

    İşe iade davası ve işsizlik maaşı

    İşten çıkarıldım ve gerekçede işçi kusurlu göründüğü için işsizlik maaşı talebim reddedildi, işe iade davasını kazanırsam alamadığım işsizlik maaşını işverenden mi yoksa işkurdan mı talep etmeliyim?...
  20. Yanıt
    1
    Okunma
    3.718

    Cevap: İşe iade davası ve Mobbing davası

    Sanırım cevap verecek biri çıkmayacak.
1 den 20´e kadar toplam 34 ileti bulundu.
1 / 2 Sayfa 1 2


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.