yaren_34; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: yaren_34; Anahtar Sözcük:

1 / 15 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,02 sn sürmüştür.

  1. Yanıt
    2
    Okunma
    1.425

    Cevap: Darp Raparu Almışlar

    Basit tıbbi müdahale ile giderilebilecek darp varsa özür dileyip uzlaşma yoluna gidin, umarım yüzde veya diğer bölgelerde kemik kırılması ya da görme/işitme kaybına yol açmamıştır, bu süreçte avukat...
  2. Cevap: Alacaklı olduğum kişiyi nasıl bir dava açabilirim

    Kendi paranız için hukuki bir yol ne yazık ki yok, ama sahte isimler üzerinden verdiği senetlerle alakalı suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
  3. Cevap: Sürekli bakaya ve yoklama kaçağı olunursa ne zaman arama kararı çıkartılıyor?

    Askeri Ceza Kanunu'nun 63. maddesinin A bendi

    Madde 63 - 1 - (Değişik: 30/4/1945 - 4726/1 md.)
    A)(Değişik:16/2/1994-3970/1 md.) Kabul edilecek bir özrü olmadan barışta bakayalarla yoklama kaçağı...
  4. Cevap: Hakaret davası açsam kazanıp, tazminat alabilir miyim. "CUCUK BEYİNLİ, DÜZENBAZ,SİLİK KİŞİLİKLİ" hakaret mi ?

    Hakaret davasını siz açamazsınız, elinizdeki kayıtlarla suç duyurusunda bulunursunuz, ceza davası olacağı için savcılık soruşturur, gerek görülürse iddianame hazırlanıp mahkemeye sunulur, onlar da...
  5. Yanıt
    2
    Okunma
    1.322

    Cevap: Evimin yanında belediye halı saha yaptı

    Bildiğim kadarıyla halı yanıcı bir madde =)


    Şaka bir yana, belediyeye bol imzalı bir dilekçe vermelisiniz.
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    2.689

    Cevap: Darptan Dolayı Yargılanma

    Hukuki görüş değil, benden size tavsiye, o kişiyi bulup arkadaşınızla birlikte özür dileyin, gereken neyse yapmaya hazır olduğunuzu belirtin, uzlaşma yoluna gidin.
  7. Yanıt
    5
    Okunma
    2.689

    Cevap: Darptan Dolayı Yargılanma

    Sizde alkol var mıydı? Gözaltına alındınız mı? Sağlık kontrolünden geçtiniz mi? Şikayetçi darp raporu aldı mı?


    Alacağınız cezayı bilemeyiz ancak ceza alırsanız daha önceki cezanız açıklanır....
  8. Yanıt
    12
    Okunma
    27.821

    Cevap: İki apartman arası çocuk gürültüsü

    Psikolog desteği isabet olur.
  9. Cevap: Trafik Kazası , Bilinçle Birden Fazla Kişiyi Yaralama (HAGB)

    Mahkumiyet niteliği taşımayan bir karar için üst mahkemeye (ağır ceza mahkemesine) şekil yönünden itiraz edebilirsiniz.


    İtiraz kabul görmeyip mahkeme hükmü açıklarsa siz mesuliyet kabul edecek...
  10. Cevap: Trafik Kazası , Bilinçle Birden Fazla Kişiyi Yaralama (HAGB)

    Hagb'ye sadece şekil yönünden itiraz edebilirsiniz, yani benim isteğim dışında hagb verildi diyerek itiraz edebilirsiniz, bu da teknik olarak mümkün değil çünkü size duruşma sırasında bu isteğiniz...
  11. Cevap: Trafik Kazası , Bilinçle Birden Fazla Kişiyi Yaralama (HAGB)

    Ehliyetinizi teslim edeceksiniz, erteleme olmaz, mahkeme tarafından gerekçeli karar yazıldıktan sonra (karar kesinleştikten sonra) karar yazısıyla trafik şube müdürlüğüne götüreceksiniz.
  12. Yanıt
    27
    Okunma
    24.646

    Cevap: Gizli Numara Şikayeti ve Sonucu Ne Olur?

    Böyle birşey mümkün değil, birisi sizinle dalga geçiyor, bu sms uluslararası bir şirket tarafından pek ala MAHKEME mesajı gibi gönderilebilir. Maksat dalga geçmektir. Kimse size ifade için mesaj...
  13. Yanıt
    2
    Okunma
    2.816

    Cevap: Tck 191/1,3,4,5,6,7,62,54

    1-Ele geçen maddenin müsaderesi.
    2-Cezada indirim.
  14. Yanıt
    27
    Okunma
    24.646

    Cevap: Gizli Numara Şikayeti ve Sonucu Ne Olur?

    Takipsizlik.
  15. Cevap: Öğretmenim ve hakkımda 86/2-3.d, 53 Maddelerince dava açıldı

    Yüksek ihtimal adli para cezası, düşük ihtimal Hükmün açıklanmasının geri bırakılması. Geçmiş olsun.
  16. Cevap: Müşteki şikayetinden vazgeçerse dava düşermi?

    sevk maddesini yazabilir misiniz ?
  17. Cevap: Savcılık Suç Duyurusunun Geri Alınması Davayı Düşürür m?

    Daha sıcakken gidip şikayetinizi geri alın. Nerde başvurdunuz bilmiyorum ancak işleme koyulduğunu sanmam. Yarın gidip başvurun.
  18. Cevap: Sürekli bakaya ve yoklama kaçağı olunursa ne zaman arama kararı çıkartılıyor?

    Bakaya durumda olanlar ve yoklama kaçağı olanlar hakkında arama/yakalama kararı çıkarılmıyor, bazı mahkemeler idari para cezası verip dosyayı kapatırken bazı mahkemeler görevsizlik kararı...
  19. Cevap: Savcılık Suç Duyurusunun Geri Alınması Davayı Düşürür m?

    Şikayet tarihi nedir? Direkt savcılığa mı yapmıştınız?
  20. Yanıt
    2
    Okunma
    4.573

    Cevap: Öğretmen Olmak ve Yaralama Suçu

    Sorularınız çok olsa da hepsi aynı kapıya çıkıyor, öğrenci olduğunuzdan ve sabıkasızlığından, şikayet yokluğundan dolayı hagb alırsınız, bu da memuriyete etki etmez, denetim süresince suç...
1 den 20´e kadar toplam 286 ileti bulundu.
1 / 15 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.