Hakkaniyetli; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Hakkaniyetli; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. Cevap: Bu Durumda Anne-Oğul Sıkıntısız Bir Hayat Sürebilirler mi ?

    Nafakada kural şudur. ekonomik durumu iyi olan taraf diğer tarafa katkıda bulunmalıdır.

    Bu hatali cümle size ait.

    Palavra atmayin böyle bir kural yok.
  2. Cevap: Bu Durumda Anne-Oğul Sıkıntısız Bir Hayat Sürebilirler mi ?

    Sn. pargali
    üyeyi yanlıs bilgilendiriyorsunuz.

    Fakirlik Nafakası alabilmek icin 1 ci kural esit kusurlu veya kusursuzluk
    2 ci kural finansal fakir durumda olmak kuralıdır.

    Fakirlik nafakası...
  3. Cevap: M.A. Bakunin'in Hukuk İktidarın Fahişesidir sözü Hk.

    Konu başka bir türk hukuk sitesinden alınma kopya.
  4. Cevap: Kiradaki dairemizin çatıdan kaynaklı sorunlarla yaşanmaz hale gelmesi

    ANAYRİMENKULÜN BAKIMI, KORUNMASI VE ZARARDAN SORUMLULUK:

    Madde 19 - Kat malikleri, anagayrimenkulün bakımına ve mimarı durumu ile güzelliğini ve sağlamlığını titizlikle korumaya mecburdurlar....
  5. Cevap: mirasda kız kardeşi kandırarak haklarını elinden alma hk.

    Türkiye halen müslüman olamamis.

    Kiz kardesi mirasdan mahrum eden zihniyet hz. muhammedin mücadele ettigi kafir müsrik zihniyettir.

    Anneniz noter islemlerinde kandirildigini ileri sürerek iptal...
  6. Cevap: Dedenin ölmeden once bagisladigi tapuda öldukten sonra mirascilar hak talep edebilirler mi?

    Buna yasal mirascilardan mal kacirmak denir.
    Dedenizi nasil ikna ettiniz bilmem ama yaptiginiz yanlis.
    Kiyamette Allahin huzurunda ne hesap vereceksin bakalim.

    Her alt soy un mirasda SAKLI PAY...
  7. Kredi dosya masrafı haksız şart Yargıtay 13. Hukuk Dairesi

    Yargıtay 13. Hukuk Dairesi, yerel mahkemenin "bankanın kredi çeken tüketiciden kestiği dosya masrafı tutarının 'haksız şart' oluşturduğu gerekçesiyle geri ödenmesi" yönündeki kararını onadı. Yüksek...
  8. Yanıt
    1
    Okunma
    8.681

    Cevap: Otopark yerlerinin belirlenmesi

    Her kararin illaki toplantida alinmasi gerekir diye bir kural yok.
    Her malike yazili belge ile konu sorulur.
    Onay veren sayisi karar yeter sayisina yetiyorsa karar uygulanir.
    Park yeri kurasinda...
  9. Cevap: Bir kiracı olarak üzerime düşen görevleri yapmama rağmen tahliye davası

    Sn. Kantaroncu
    Süreli kira sözlesmesi olan bir kiraciyi evden cikmamaya, ileride dahacok magduriyete neticesi belli olmayan mahkemelesmeye tesvik ediyorsunuz.
    iddianizi desdekleyen delilleriniz...
  10. Cevap: Bir kiracı olarak üzerime düşen görevleri yapmama rağmen tahliye davası

    Sözleşmenin sona ermesi
    I. Sürenin geçmesi
    MADDE 327- Açık veya örtülü biçimde bir süre belirlenmişse, kira sözleşmesi bu sürenin sonunda kendiliğinden sona erer.
  11. Yanıt
    17
    Okunma
    12.882

    Cevap: Hisseli tapu istimlak oldu

    Yola giden arazinin parası hisseleri oraninda tüm hissedarlarindir.
  12. Yanıt
    17
    Okunma
    12.882

    Cevap: Hisseli tapu istimlak oldu

    Medeni kanundaki Hisseli mülkiyet, elbirligi mülkiyeti ve Payli mülkiyet konularini inceleyiniz.
    Hisseli mülkiyete her hissedar her yerde hissesi vardir ortaktir.
    Hisseler belli bir yere...
  13. Yanıt
    1
    Okunma
    2.898

    Cevap: İkinci eş ve miras

    2ci evlilik öncesi edinilmis mal oldugu icin Babaniz 2 abiniz ve sana satis yapabilir.
    Sadece sana satis yaparsa ilerde 2 abiniz Kanunca kurunan SAKLI PAY haklarini talep ederler.

    Evlilik sonrasi...
  14. Yanıt
    1
    Okunma
    6.710

    Cevap: 2.eşte miras hakkı nedir?

    Soru:
    1- Boşanma durumunda eşimin evlilik öncesi edindiği mallarında hak sahibi olabilir miyim?
    cevap:
    Hayir.

    Soru:
    2- Eşimin vefatı durumunda eşimin evlilik öncesi edindiği mallarında hak...
  15. Yanıt
    3
    Okunma
    1.844

    Cevap: Mirasçılardan kaçırılan gayrimenkul.

    SAKLI PAY hakkiniz var.
    Bir avukattan hukuki yardim aliniz.
  16. Cevap: Bir kiracı olarak üzerime düşen görevleri yapmama rağmen tahliye davası

    Borclar kanunu
    B. Kira süresi
    MADDE 300- Kira sözleşmesi, belirli ve belirli olmayan bir süre için yapılabilir.
    Kararlaştırılan sürenin geçmesiyle herhangi bir bildirim olmaksızın sona erecek kira...
  17. Cevap: BDP, Basiretsiz Akp İktidarından Aldığı Cesaretle İzmire Provokasyona Geliyor!

    150 yil önce baslayan ABD evanjelist Büyük orta dogu BOP arzu mevut projesi yavas yavas emin adimlarla ilerliyor.
    israil orta dogunun lideri yapilacak.
    Amac bu.
  18. Yanıt
    6
    Okunma
    4.980

    Cevap: Haklı iken haksız duruma düşmek

    O kisinin yanindakiler seni suclayici taniklik yaparlar.
    Haksiz tahrik yaptilar arazime izinsiz girdiler sebzelerimi izinsiz topladilar demelisin.
  19. Yanıt
    6
    Okunma
    4.980

    Cevap: Haklı iken haksız duruma düşmek

    Mahkemede olayi aynen anlatin.
    O kisinin size tehdit, hakaret ve küfür ettiginide söylemeyi unutmayin.
    ceza para cezasina cevrilir.
    5 yil erteleme olur.
  20. Yanıt
    3
    Okunma
    2.928

    Cevap: Hakaret İçin Suç Bildirimi 1 SMS 1 Mail

    Para cezasi alirsiniz ve 5 yil ertelenir.
    5 yil icinde yeni suc islerseniz birlesir.
    Yeni suc ile Birlikte ceza cekersiniz.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.