frmax; Anahtar Sözcük: " />

Arama:

Type: Posts; Üye: frmax; Anahtar Sözcük:

1 / 25 Sayfa 1 2 3 4

Arama: Arama işlemi 0,06 sn sürmüştür.

  1. [Anonim şirketler] Cevap: Satın aldığım scooter in evraklarını bayi göndermiyor

    Ödemeyi kredi kartınızdan mail order ile çektilerse ve evrakları göndermeme ise ve bu sebeple maldan yaralanmıyorsanız. "Malın tesliminin yapılmadığına" dair bankanıza ters ibraz talebinde...
  2. Konu: PTT Kargo Şikayet

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    5
    Okunma
    748

    [Tüketici şikayetleri] Cevap: PTT Kargo Şikayet

    Nasıl çözüldü? Herkesin faydalanması adına daha fazla detay anlatabilir misiniz?
  3. [Tüketici şikayetleri] Cevap: Parayı alıp ürünü göndermemenin hiç cezası yok mu?

    Bu tarz durumlarda bankadan chargeback yapmak daha iyi bir yöntem oluyor. Banka sizin paranızı geri veriyor. Ceza olarak da karşı tarafın banka nezdinde sicili bozuluyor. Pos komisyon oranları...
  4. Cevap: TC Kimlik numarasından tüm kimlik bilgileri öğrenilebilir mi?

    https://kpsbasvuru.nvi.gov.tr/Acik/KpsNedir

    Burada detaylı bilgi var. Kimlik paylaşım sistemine üye olan her kurum tckimlik numaranızdan kimlik kartınız üzerinde yazan bigliye ulaşabilir. Bu...
  5. Yanıt
    3
    Okunma
    470

    Cevap: Kapora İadesi hakkında

    Aksi belirtilmediyse. Yada sözleşmede cayma parası olduğu karşı taraf cayarsa 2 katını vereceği gibi bir hüküm yoksa kapora bağlama parası olarak geçer, asıl alacağa bağlı bir feri hak olduğundan...
  6. Konu: Senet magduru

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    7
    Okunma
    719

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Senet magduru

    Merhaba Illegal Bey;
    Peki senedi ibraz eden kimse olmaz ise o zaman nasıl olur?
  7. Konu: Para İadesi Sorunu ?

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    4
    Okunma
    512

    [Tüketici hakem heyetleri] Cevap: Para İadesi Sorunu ?

    Satıcı ve distribütör müteselsilen sorumludur, fakat siz hakem heyetinde karşı taraf olarak kimi gösterdiyseniz, paranızı ondan alabilirsiniz.

    Ayrıca satıcı "Beni ilgilendirmez" diyemez.
  8. [Tüketici hukuku] Cevap: Sipariş verdiğim üründen cayma hakkım var mı?

    Sadece mesafeli alışverişlerde cayma hakkı var. Mesafeli olmayan alışverişlerde cayma hakkınız yoktur maalesef.
  9. Konu: Ürün iadesi

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    8
    Okunma
    973

    [Ürün iadesi] Cevap: Ürün iadesi

    Bu konuya bir ek bilgi daha ekleyeyim. Ticaret bakanlığına göre sim kart takılması cihaz iadesine engel değildir.
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    619

    Cevap: E ticaret, kargo süresi

    İlgili iş yerini kargo için 30 gün süresi bulunmak ile beraber ürün tesliminden 14 gün sonrasına kadar cayma hakkınızı kullanıp paranızı geri alabilirsiniz. Eğer satın aldığınız siteye...
  11. Yanıt
    11
    Okunma
    907

    Cevap: 25/2 yada istifa et tehditi. Sağlık Sorunundan

    Benim şu aklıma takıldı.

    Korona dönemi olmasa bile bir işveren 6 ayı dolmayan bir işçiyi; yani ise iade davası açmaya hakkı olmayan işçiyi 25/2'den işten çıkarırsa kötü niyetli olarak. Bu işçi...
  12. Yanıt
    11
    Okunma
    907

    Cevap: 25/2 yada istifa et tehditi. Sağlık Sorunundan

    İş sözleşmenizde deneme süresi yok muydu?
  13. Konu: Letgo alim satim

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    4
    Okunma
    787

    Cevap: Letgo alim satim

    Genellikler Borçlar Kanunu hukumlerine bakılıyor.
  14. Yanıt
    1
    Okunma
    515

    Cevap: Bitmek Bilmeyen Sözde Site ve Aidatları

    Yönetim planına bakmanız gerek. Ayrıca kafalarına göre faiz işletemezler amme alacakalarının faizi yasa ile belirleniyor. Borçların zaman aşımı 10 yıldır. (resmi işlem yapılmadı ise) Ayrıca evi...
  15. Yanıt
    4
    Okunma
    1.131

    [Miras Payları] Cevap: Eşimin mirasımdan pay almasını istemiyorum

    Vasiyetname hazırlayabilir, vasiyet namede eişinize sadece saklı payını bırakabilirisiniz. Bunu da nakiti çocuklarınıza evi ortak olacak şekilde yapabilirsiniz. (Miktarına bağlı olarak) Bu durumda,...
  16. Yanıt
    2
    Okunma
    629

    Cevap: Fazla mesai hakkında bilgi arıyorum

    Sonuç olarak fazla mesailerinizi yatırmaları gerekli. Elinizde topladığınız belgeler ile başvurabilirsiniz bence. Ama iş hukukunda deneyimli biri yazarsa daha iyi olabilir.
  17. Konu: Ürün iadesi

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    8
    Okunma
    973

    [Ürün iadesi] Cevap: Ürün iadesi

    Yusuf Bey; burada yalnız söyle bir nokta var. Satıcı sizin dediğiniz gibi itiraz etse bile elektronik eşyaların fiyatlarını finansal piyasalar belirlemez. Finansal piyasaların tanımı aşağıdaki...
  18. Konu: Ürün iadesi

    Ekleyen: frmax
    Yanıt
    8
    Okunma
    973

    [Ürün iadesi] Cevap: Ürün iadesi

    Satıcı bu madde üzerinden ürünü geri çevirmemiş, Ürün kullanıldığı için ürünü geri çevirmiş durumda. bu durum ise
    (2) Tüketici, cayma süresi içinde malı, işleyişine, teknik özelliklerine ve kullanım...
  19. Yanıt
    1
    Okunma
    730

    Cevap: Elektronik Satış İptal Edilebilir Mi ?

    Cihaz teslimi yapılmadıysa cayma hakkınızı kullanabilirsiniz.
  20. Yanıt
    6
    Okunma
    1.174

    Cevap: İnstagram Dm den cinsel içerikli video aldım

    Elinizde herhangi bir delil yoksa pek de bişey çıkacağını zannetmemekle beraber savcılığa başvurabilirsiniz.
1 den 20´e kadar toplam 500 ileti bulundu.
1 / 25 Sayfa 1 2 3 4


Hukuk Blog |  2020 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2020 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2020 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.
Creative Commons License
This work is licensed under a Creative Commons Attribution 4.0 International License.