Klingbeil; Anahtar Sözcük: " />


Arama:

Type: Posts; Üye: Klingbeil; Anahtar Sözcük:

1 / 3 Sayfa 1 2 3

Arama: 38 dk önce yapılan arama işlemi 0,03 sn sürmüştür

  1. Yanıt
    4
    Okunma
    410

    [Nafaka Davaları] Cevap: Nafaka davası ve tedbir nafakası

    Yusuf Bey,
    Peki nafaka dava tarihi derken? İlk duruşma tarihinden itibaren mi yoksa dava açıldığı an itibari ile mi?
    Davayı Nisan 2018 de açtık, İlk duruşma tam 1 sene sonra olacak. Yani adliyenin...
  2. Yanıt
    89
    Okunma
    86.096

    Sabit: Cevap: Boşanma Süreci ve Çocuğunuzun Psikolojisi

    Eşinizle aranızdaki sorunu bilmiyorum fakat bunu çocuklara yansıması kadar çirkin bir olay yok. Ki annesi bu duruma ışık tutuyorsa emin olun iki yakası bir araya gelmez.
    Kötü anne ve kötü baba...
  3. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    Evlilik öncesi 22000 TL arabam vardı, evlilik sonrası tüm altınları bozarak 35000 TL araba aldık. Daha sonra 48000 TL satarak 100000 TL araba aldım. Doğal olarak yarısını alacak.. Derdim para değil...
  4. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    Son durum 2 ay sonra mahkemenin ilk duruşması var. Anlaşmalı boşanma için hem çocuğun velayetini istediler hemde yüklü para tabiki kabul etmedim.
    Avukat bularak çekişmeli boşanma davası açtım. Karşı...
  5. Yanıt
    5
    Okunma
    775

    Cevap: Çekişmeli Boşanma Cevaplar

    Darp raporu yok, çocuğu kullanacağını düşünüyorum. Çünkü çocuğa her türlü şey aşılıyor ne yazık ki
  6. Yanıt
    5
    Okunma
    775

    Cevap: Çekişmeli Boşanma Cevaplar

    Her iki cevap içinde teşekkür ediyorum. Allah yardımcım olsun. Gerçekten çok çirkinleşebilir insanlar. 15 yılıma ve evladıma üzülüyorum. Umarım adalet tecelli eder er yada geç.
  7. Yanıt
    5
    Okunma
    775

    Çekişmeli Boşanma Cevaplar

    Merhaba Avukat Arkadaşlar,
    Bir konuda tecrübelerinize sığınarak soru sormak istiyorum. Çekişmeli boşanma davam mevcut, davayı açan taraf benim. Fakat tensip zaptın hazırlandıktan sonra gelen...
  8. Yanıt
    2
    Okunma
    319

    Cevap: Şahit Geçerliliği

    Özel mesal gönderdim. Telefondan yazdım cümleler için kusura bakmayın
  9. Yanıt
    4
    Okunma
    515

    Cevap: Boşanma sürecinde kötüleme

    Hukuki olarak bu durumun önüne nasıl geçebilirim. Karşı taraf ciddi anlamda çocuğu baskı altında yönlendiriyor. Şunu yapalım fakat diğer ebeveyne söyleme. Telefon ile görüşürken arka taraftan kapat...
  10. Yanıt
    2
    Okunma
    319

    Şahit Geçerliliği

    Merhaba Avukat Arkadaşlar,
    Eşimin kendi babası ve benim babamın yanında itirafı var. Öz babamın şahitliği geçerli olur mu? Muhtemelen eşimin babası durumu yalanlayacak. O kişilikte insanlar....
  11. Yanıt
    4
    Okunma
    515

    Boşanma sürecinde kötüleme

    Eşimle boşanma sürecindeyiz, fakat çocuğumuzu kullanarak bizleri kötülüyor. Detaylara girmek istemiyorum, fakat bu durumda ne yapmalıyım ?
    Teşekkürler
  12. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    Avukat konusunda haklısınız, sanırımda buldum yarın görüşeceğim. En iyi ihtimaller arasında ne kazanabilirim sizce ? Bu kadar hayal kırıklığı fazla olur.
    Tşkler
  13. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    O kadar şaşkınım ki verilen cevaplara, Sanki eşim beni aldattı diye kendisinden özür dileyeceğim. Yani bu kadar mı vahim. Aynısını bir erkek yapsa hiç düşünemiyorum. Üzüldüm çok üzüldüm. Bunun bir...
  14. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Cevap: Şüphe ve Aldatılma

    Araştırıyorum ve hayretlere düşürüyorum. Sadakatsizlik, zina var. Bunu eşim ailesi karşısında itiraf edebiliyor. Fakat mahkeme sürecinde neden haksız biz oluyoruz. Neden biz geriden başlıyoruz. Erkek...
  15. Yanıt
    14
    Okunma
    2.248

    [Boşanma davaları] Şüphe ve Aldatılma

    Arkadaşlar,
    Eşimin 5 aydır başka bir erkek ile görüştüğünü farkettim. Kendiside bunu itiraf etti. Boşanma davası açmak istiyorum 8 yaşında oğlumuz var. Velayeti konusunda ne yapabilirim?
    Telefon...
  16. Yanıt
    0
    Okunma
    1.018

    Firma Rehber hakkında bir soru

    Merhaba Avukat arkadaşlarımız,

    Sormak istedigim bir konu ile ilgili bir fikrinize ihtiyacımız var..

    Şimdi bir sektör üzerine bi firma rehber sitesi açtık..

    Bir firmada yayınlamak istedigimiz...
  17. Konu: Marka Domain

    Ekleyen: Klingbeil
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.445

    Cevap: Marka Domain

    Merhaba yanıtınız için teşekkürler.. Yalnız marka uzmanlarından farklı bilişim avukatlarından farklı cevap alıyorum...(Görüşmelerime istinaden)

    Düz mantık ile yaklaşırsam ben bir marka tescil...
  18. Konu: Marka Domain

    Ekleyen: Klingbeil
    Yanıt
    2
    Okunma
    1.445

    Marka Domain

    Merhabalar,
    Avukat Arkadaşlarımıza danışmak istedigim bir olay var..


    Bir jenerik .com alan adına sahibim kayıt yılı : 2002
    Aynı zaman bu jenerik kelimenin tüm sınıflarda marka tescili var :...
  19. Konu: Domain Marka

    Ekleyen: Klingbeil
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.890

    Cevap: Domain Marka

    Petrol kelimesi örnektir, yalnız 35 ve 38 sınıfta alınmıştır.

    bende petrol.com olarak 35 ve 38 sınıfta almak istiyorum. Ama sorunda burda başlıyor.. Marka tescili oldugu için büyük ihtimal red...
  20. Konu: Domain Marka

    Ekleyen: Klingbeil
    Yanıt
    4
    Okunma
    1.890

    Cevap: Domain Marka

    Yanıtınız için teşekkür ederim.. Aynı örnek ile devam etmek istiyorum..

    Petrol genel ve marka vasfı taşımayan bir kelimedir. Ama marka tescilinde Petrol kelimesine marka verilmiş ve sınıfı...
1 den 20´e kadar toplam 56 ileti bulundu.
1 / 3 Sayfa 1 2 3


Hukuk Blog |  2019 tarihli Yasal Siteler Dizini |  Arabulucu |  Hukuk Kitapları |  Fiyat1 |  Alman Hukuku |  Özel Güvenlik AŞ. |  İş İlanları |  Ankahukuk |  Psikolog |  Taşınmaz ilanları |  Internet Rehberi |  Türkiye Portalı |  Site Ekleme |  Türkçe-İngilizce Sözlük |  Sihirli Kadın |  Sağlık |  Satılık Düşecek Domainler |  Terapi  |  Berk Gürman |  Phukuk |  Bayefendi |  Arabuluculuk Eğitim Merkezi |  AfternicAlanadı satış (Domain alımı) | 

™ Marka tescili, Patent ve Fikri mülkiyet hakları nasıl korunuyor?
Hukuki.Net’in Telif Hakları ve 2014-2019 yılları arası Marka Tescil Koruması Levent Patent tarafından sağlanmaktadır.
♾️ Makine donanım yapı ve yazılım özellikleri nedir?
Hukuki.Net olarak dedicated hosting serveri bilfiil yoğun trafiği yönetebilen CubeCDN, vmware esx server, hyperv, virtual server (sanal sunucu), Sql express ve cloud hosting teknolojisi kullanmaktadır. Web yazılımı yönünden ise content management (içerik yönetimi) büyük kısmı itibari ile vb olup, wordress ve benzeri çeşitli kodlarla oluşturulan bölümleri de vardır.
Hangi Diller kullanılıyor?
Anadil: 🇹🇷 Türkçe. 🌐 Yabancı dil tercüme: Masaüstü sürümünde geçerli olmak üzere; İngilizce, Almanca, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Hintçe, Rusça ve Arapça. (Bu yabancı dil çeviri seçenekleri ileride artırılacak olup, bazı internet çeviri yazılımları ile otomatik olarak temin edilmektedir.
Sitenin Webmaster, Hostmaster, Güvenlik Uzmanı, PHP devoloper ve SEO uzmanı kimdir?
👨‍💻 Feyz Pazarbaşı [İstanbul] vd.
® Reklam Alanları ve reklam kodu yerleşimi nasıl yapılıyor?
Yayınlanan lansman ve reklamlar genel olarak Google Adsense gibi internet reklamcılığı konusunda en iyi, en güvenilir kaynaklar ve ajanslar tarafından otomatik olarak (Re'sen) yerleştirilmektedir. Bunların kaynağı Türkiye, Amerika, Ingiltere, Almanya ve çeşitli Avrupa Birliği kökenli kaynak kod ürünleridir. Bunlar içerik olarak günlük döviz ve borsa, forex para kazanma, exim kredileri, internet bankacılığı, banka ve kredi kartı tanıtımları gibi yatırım araçları ve internetten para kazanma teknikleri, hazır ofis kiralama, Sigorta, yabancı dil okulları gibi eğitim tanıtımları, satılık veya kiralık taşınmaz eşyalar ve araç kiralama, ikinci el taşınır mallar, ücretli veya ücretsiz eleman ilanları ile ilgili bilimum bedelli veya bedava reklamlar, rejim, diyet ve özel sağlık sigortası gibi insan sağlığı, tatil ve otel reklamları gibi öğeler içerebilir. Reklam yayıncıları: ads.txt dosyası.
‼️ İtirazi kayıt (çekince) hususları nelerdir?
Bahse konu reklamlar üzerinde hiçbir kontrolümüz bulunmamaktadır. Bu sebep ile özellikle avukat reklamları gibi Avukatlık kanunu vs. mesleki mevzuat tarafından kısıtlanmış, belirli kurallara tabi tutulmuş veya yasaklanmış tanıtımlardan yasal olarak sorumlu değiliz.
📧 İletişim ve reklam başvuru sayfası nerede, muhatap kimdir?
☏ Sitenin 2019 yılı yatırım danışmanı ile irtibat ve reklam pazarlaması için iletişim kurmanız rica olunur.