Aldatılıyorum İspat edemiyorum
Eşimin hal ve davranışlarından farklılıklar olduğunu hisettim 8 yıllık evliyim ve kullandığı telefon kendi adıma kayıtlı dökümanlarına baktım ve sürekli bir kişi ile görüşüyor. bilgisayar konusunda uzman birisi olduğum için görüşmelerini telefondan yapıyor. bilgisayar kayıtlarındada çok kücükte olsa eşimin aldattığı şahısın adını yerini ve fotolarını öğrendim çünkü görüştüğü o numarada o kişi adına kayıtlı fakat bilgisayar üzerinde bir görüşme yapılmıyor
Kullandığı telefon kayıt alabilecek bir telefon değil bunun için kendisine yeni bir telefon almak istediğimi söyledim bunuda kesinlikle kabul etmemektedir.
ses kaydını alacak bir cihaz koydum konusmalarında kocam varken nasıl arayabilirim gibi kücük cümleler var fakat karşı tarafın sesini dogal olarak duyamıyorum
3 tane avukat ile görüştüm ve hepsi benden içerik istemektedir yani karşı tarafın senin telefonunla görüşmesinde problem olmaz eşin inkar ederse veya görüştüğü o kişi benim kız kardeşimle konuşmuş der ise hatta haksız bile çıkabileceğimi söylediler.
Allah kimseyi böyle bir duruma düşürmesinki piskolojim ve yaşadığım acı çok büyüktür.
savcılık kanalı ile telefonumu takip altına aldırsam dahil olay çözülecek fakat böyle bir durum için dinleme yaptırlamaz deniliyor aslında bunu yaptırabilmiş olsam hem eşimin telefonla görüştüğünü hem karşıdaki kişinin de bir erkek olduğu anlaşılacak ama bunu yaptıramıyorum
eşimin ses kayıtları alırken kayıt cihazına çok yaklaşmış olmalıki karşıda bir erkek sesi ile görüştüğüde ortada
eşimi karşıma alıp konuşmak istersem herşeyi yalanlayıp hatta kendisini suçladığım için kendi suçunu bastırmak adına dava bile açabilir. bu tezi öne sürdüğüm zaman zaten ilişki bir şekilde bitmiş olacak fakat ben 2 çocuğumun velayetini ve eşime nafaka ödemek istemiyorum. telefonu nasıl dinletebilirim veya bu olayı nasıl ispatlayabilirim tecrübelerinize ve ben gibi bir çok kişi ile ilgilenmiş avukatlar olarak sizlerden yardım istiyorum.
takip sistemi ilede bir şey kanıtlayamıyorum teyzesinin evinde görüşüyorlar bina apartman ve öyle girip bekleyip fotograf çekilebilcek bir ortamda değil birde ikisi aynı anda binaya girmiyorlar zaten binaya gece giriliyor gibi eşim gidiyor adam orda kalıyor gibi.
Cevap: Aldatılıyorum İspat edemiyorum lütfen yardım
Bayanlar melek dir. Öyle şeyler yapmazlar.
Bayanlar eski kocasından nafaka, tazminat alıp jigolo sevgilisiyle yemeyi severler.
Evimde misafir der.
Misafir olarak herkes gelebilir derler.
.
Zor bir durum...
genelde bu işi eve kamera koyup bir süreliğine seyahate çıkarak kanıtlıyorlar..
Tam olarak ne istiyorsunuz eşinizden? Talebiniz ne? Boşanmak ve tazminat almak mı, yoksa eşinizin sizi aldatmaması ve tekrar sizin olması mı? (Çocuk var mı?)
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Tam olarak ne istiyorsunuz eşinizden? Talebiniz ne? Boşanmak ve tazminat almak mı, yoksa eşinizin sizi aldatmaması ve tekrar sizin olması mı? (Çocuk var mı?)
benim için evlilik bitmiştir acı cektireyim egolarım dinsin gibi sorunlarım yok tek istediğim Haklıyım haklı olduğumu belgeli ve net bir şekilde ispat etmek beni annesine abilerine cevresine çok şikayet etti ve onların gözünde o insan bir melek beni nasıl bir dil ile anlatıyor ise bende tam bir günah keçisiyim ve iftira bile attığımı düşünebilecek yapıdalar karşıma alıp konuşacağım bir kişi bile yok. sebebi ise onların kızı bir melek ve ben bir meleği suçlucam aslında doğruların ortaya çıkmasını istiyorum bu olayı yaklaşık 3 sene önce bir defa yaşamıştım telefonuna gelen bir mesajı yakalayıp itiraf etmesini söyledim sadece mesajlaştıgım bir kişi dedi hiç bir ispatım olmadığı için sustum ve olayı kapatmak zorunda kaldım ifetsiz bir yaşam hayalini ben gerçek olmasını sağlıcam tabi bunu sağlarkende çocuklarım başta olmak üzere kendim en az zararla kurtulmak istiyorum o ifetsiz yaşamını sürdürürken ben ömrünün sonuna kadar ona nafaka ödemek istemiyorum çocuklarım için boynum kıldan ince lütfen yardım.
Elinizde delil, ispat olunca birbirimizden maddi, manevi tazminat ve nafaka istemiyoruz diye sözleşme yapıp anlaşmalı boşanmak en iyisi.
Elinizde delil ve ispatiniz olmayınca sizden maddi manevi tazminat ve nafaka maddelerini anlaşmalı boşanma maddelerine ilave ettirmek isteyecektir.
Bazen kurgu kendi kendini üretir ve boğar.
Telefon konuşmaları v.s. derken sizde ihanete uğradığınıza dair kesin inanç gelişmiş ve esasen siz bu hissiyat içinde iken eşiniz ile bir arada kalmanız size aykırı hisler yaşatıyordur.
Bu belirsizlik döneminin uzaması tehlikeli sonuçlara gebe olabilir.
Aslında eşinizin konuşursanız ne diyeceğini bilmiyorsunuz; ne diyeceğini tahmin ediyorsunuz. Tahmininizde yanılma payınız olabilir. Biri bir şey demeden o bunu diyecek tarzı bir söylem iletişimi kapatır.
Teyzesinin evinde buluştuğu gibi bir tahmini realize etmenin en basit yolu, teyzenin evine gitmektir.
Aile büyükleriniz ile istişare edin. Tek başınıza düşünmeyin. Eşinizi suç üstü yapmak sizde saplantı haline geldiğinde muvazeneyi kaybedebilirsiniz.
Sonuçta üç avukat ile görüşmüşünüz. Yani bir hukuksal yardım almaktan ziyade durumunuza dair bir değerlendirme bekledğiniz kanaati ile yazdım, esenlik dilerim...
İsmail bey ben eşimi ve o adamı aynı yatakta yakalamış olsam bile bunlar inkar edecek kadar rahat insanlar Ben eşimi o kadar iyi tanıyorum ki o çocuklarımın anası ben ona bu kadar ağır bir hitamı burda paylaşacak kadar oldum ise bu gerçekten sıkıntının varlığını gösterir. Kurgulardan ziyade elimde emin olduğum bilgiler var fakat bu bilgileri anlık tespit ediyorum ve bu sadece tespitim ile kalıyor. belge haline dönüştüremiyorum. ben belgelemekteki yollar konusunda insanlardan yardım istiyorum.
Yapacağınız şey delil toplamak olacak. Özel çalışan dedektiflik firmaları var. İlişkiyi bir biçimde somutlaştırmak gerekiyor. Fotograf, ses kayıtları vs. Ama ses kayıtları özel hayatın ihlali olarak kabul ediliyor bildiğim kadarıyla. Her ne kadar ben böyle bilsem de siz yine de hukuken kullanılıp kullanılamayacağını araştırın. Hukukçu değilim çünkü. Sadece benzeri bir tecrübeyi yaşamış bir insanım.
Ben davamda, telefon faturası detayını delil olarak sunmuştum. Gerekçeli kararda, delil olarak belirtilmese de -ki o da benim ve avukatımın yaptığı bir hatadan dolayıydı- bu detaylı fatura hakimin kanaatini oldukça etkilemişti. Çünkü o detayları sunduktan sonra, mahkemenin safahati belirgin bir şekilde lehime değişmeye başladı ve eksik de olsa istediğim sonuca ulaştım. Önemli olanın hakimin kanaatini etkilemek olduğunu unutmayın. Ama hakimin kanaati kadar, hakimin kabul edebileceği ve gerekçeli kararında referans gösterebileceği delillerle iddianızı ve davanızı desteklemeniz gerekecektir. Bu nedenle elinizdeki ayrıntılı telefon faturasını muhafaza edin. Yanlış anlamadıysam eşinizin kullandığı telefon sizin üzerinize kayıtlı. Eğer telefon sizin üzerinize kayıtlıysa, son altı aylık telefon faturası detayı, ilgili gsm kuruluşu tarafından istek halinde veriliyor.
En önemli konu da şu. Asla şüphelendiğinizi belli etmeyin. Belli ederseniz karşı taraf da tedbir alacaktır. Son derece rahat olun, rahat görünün. Kavga gürültü çıkarmayın. Hatta öyle bir psikoloji yaratın ki, öyle iyi bir hava estirin ki, yaptığı işten vicdan azabı yaşamaya başlasın. Kadınların erkeklerden çok daha fazla duygusal olduklarını size hatırlatmama gerek yok. Bu nedenle de o noktadan sonra hata yapmaya başlayacaktır. En önemli nokta burası. Siz son derece rahat olun. Eğer olay anlattığınız gibiyse, mağdur olan sizsiniz, haklı olan da sizsiniz. Vereceğiniz tepkiler, alacağınız kararlar, ortaya koyacağınız tavır sizin hayatınızı etkileyecek.
Eğer boşanma davası açmayı düşünüyorsanız, elinizde son derece somut deliller olmalı. Aksi takdirde, medeni kanunun neredeyse tamamıyla kadının yanında olduğu gerçeğini, mahkeme süresince acı bir şekilde yaşarsınız. Son derece sakin, planlı hareket etmek zorundasınız. "Safa yatmak" deyimini strateji olarak belirleyin ve uygulayın. Bu da her iki tarafın çok daha rahat etmesine ve delil bırakmalarına yol açacaktır.
Bir başka önemli konu da psikolojik desteği ihmal etmeyin. Profesyonel destek almaktan imtina ediyorsanız, güvendiğiniz, inandığınız bir arkadaşınıza durumu açın ve size destek olması için ricada bulunun. Yaşadıklarınız ve yaşayacaklarınız kolay şeyler olmayacak çünkü.
Ben davamı size anlattığım şekilde davranarak ispat ettim. Ama attığım eksik bir adım beni nafakadan kurtaramadı.
Allah yardımcınız olsun. Gönülden dua ediyorum, en kolay biçimde halledersiniz inşallah diye.
munzevi ve tüm cevap veren arkadaşlara teşekkür ederim
Teşekkür ederim bilgileriniz için herhalde ses kayıtlarında bazı geçen kelimelerden dolayı hakim de etkilenecektir ortam kayıtlarını aldım
gizli aradım ben seni saat 11 de ağda yapıcam diye evden gönderdim kocam varken seni nasıl arayabilirim
cümlelerini yakaladım birde konusmanın bir yerinde kocam ve ikinci kocam benim diye bir söz geçiyor buda benim işime yararmı fakat konuşmaların tamamı anlaşılır şekilde degil cihaza yaklaştıgında bu sözleri konuşmuş ve net şekilde duyulmakta.
özel hayatın gizliliğinden bir dava görecek olursam bu aile mahkemesi degilde cezada yargılandığını duymuştum fakat ben bu foruma konuyu açmadan önce bir gerçekte şudurki o aranan görüşülen telefon numarasının eşim üzerinde bir baskı bir tehdit olabilirmi diye düşünmüştüm sonuçta iki tane çocuğum var ve çocuklar ile anne tehdit altında olsa bana söylemeye bilirdi diyede düşündüm ama bu kadar duygusalda olmamak gerekiyormuş.
zaten çocuklarımı alırlarsa ben onlara ve anneye nafaka ödersem sizce ne kadar yaşama hevesim kalırdıki ? kazancım çocuklarıma helali hoş olsun fakat arkamdan vurana helal etmem.
Mesele hakkınızı helal edip etmeme meselesi değil! Mesele hakkınızı delilleriyle savunma meselesidir. Bu süreçte duygusallaştıkça hata yapma oranınız artar. Sonuçta, duygularıyla değil, önüne konulan delillerle karar verecek bir hakimle muhatap olacaksınız.
Duygularınızla değil, bilgiyle hareket edin. Bu yüzden, iyi bir avukat tutmakta ve sağlam deliller toplamakta yarar var. İşini takip edecek, sizi yönlendirecek ve yönlendirebileceğiniz bir avukat tutmanızda yarar var.
Son mesajınızdan anladığım kadarıyla siz de tam olarak emin değilsiniz. Emin olmadan, delil toplamadan hareket etmeyin. Meseleyi de fazla uzatmayın. İsmail Bey'in ikazı bu noktada önemli bence. Böyle bir meseleyi uzatmak sizi yıpratabilir. Bir şekilde sonuca bağlamanızda yarar var.
Tekrar Allah yardımcınız olsun.
Eşime baskın yapmak istiyorum
Daha önceki konuda aldatılıyorum ispat edemiyorum demiştim ve şimdi bir çok delil elime geçirdim
bilgisayar kayıtları telefon görüşmelerinde kendisinin telefon görüşmesi yaparken konuşmaları beni nasıl kandırıp bana karşı oynadığı oyunları
evden nasıl sepetlediği
avukatım ile görüştüm sen delil topla diyor halen aslında delillerimde yeterli olduğunu düşünüyorum fakat eşimi bir başka insan ile aynı yatakta bir videosunu tabiki çekmedim
bir buluşmaya şahit olmadım
Şimdi eşim çarşamba günü görüşeceğini telefonda teyzem ile konuşurken duydum hatta buluşma teyzemin evinde olacak teyzem benim öz teyzemdir.
ben bu eve polis baskını yaptırabilirmiyim savcılığamı yoksa karakolami gitmem gerekir gelen polisleri eve almak istemeyebilirler gibi bir çok karışık pozisyon içindeyim
eve girişlerinde görüntüleme şansım yok kapı calındığında üstlerini giyecekleride toparlanacaklarıda kesin daha nasıl suç üstü yapabilirim ben nasıl baskın yaptırabilirim arkadaşlar Şimdiden gelen cevaplar için tşk ederim her cevabı tek tek okuduğumu belirteyim her konuya cevap yazamasam bile okuyorum.
evet günlerdir yazılarınızı okuyorum şüphelerim kalktı artık topladığım deliller ile kesinleştirdim msn kayıtları kamera kayıtları telefon görüşme listesi ses kayıt cihazı ile eşimin konuşmaları hatta beni nasıl evden uzaklaştırdığı gibi fakat Hakimin kararı son derece önemli olacağı için avukatım halen delil topla demektedir daha ne kadar delil toplamam gerekiyor ki ben anlamış değilim yarım lütfen çarşamba günü görüşmede yapacaklar adres kendi evim değil ben şehir dışında olacağımı söyledim neler yapmam gerekiyor.
Sayın ne2ay neler yapacağınızı bu noktadan sonra avukatınızla görüşmekte yarar var. Biz burada sadece "laf kalabalığı"ndan başka bir şey yapamayız. Avukatınız sizi en güzel şekilde yönlendirir. Avukatınız büyük ihtimalle mümkün olduğu kadar fazla delil toplayın demek istemiştir. Allah tekrar yardımcınız olsun.
Evet avukatınızdan bu konuda destek alın. Eğer bir otele gideceklerse ne yapmalı, bir evde buluşacaklarsa ne yapmalı şeklinde sorular sorun. Eşinizin başka bir erkekle olduğunu ispat etmek için polise şikayet edip destek almak gerekir mi gibi sorun mesela. Yanınızda birileri ile takip edebilirsiniz diye düşünüyorum. Ama eşinizin tanımayacağı bir araba ile.
Yanınızda birileri olursa bu olaya şahit olur, görürler. Mahkemede hakime de dinletirsiniz.
herkes burda birşeyler yazmış buna benzer beim başımada geldi
zina suç olmadığı için bir şey yapamadım sadece boşanma sebebi oldu.
artı karşı tarafı adalet ödüllendirdi bir kereden bir şey olmaz diyerek karşı taraf suçunu bastırmak için beni suçladı ve yalanınla ben tazminat ve nafaka aldı
bu hukuk kuralları erkek haklıda olsa kadın haksız olsada kadını koruyor.
en resmi belgelerle bir başkası ile birlikte olduğunu kanıtladım ve kendide savcılıkta başka birisi ile beraber olduğunu söylediği halde yine kadın suçsuz bulundu
işiniz epey zor allah yardımcınız olsun
Sevgili ne2ay öncelikle üzüldüm çok kötü bir durum Allah yardımcın olsun. Ancak şuan duygusallığa yer yok ve mantıklı düşünmelisin teyzenin evinde oluyorsa öz teyzem demişsin birgün teyzene bir bahaneyle gidebilirmisin şuan piyasada kalem ve böcek kameralar mevcut yatak odası veya oturma odasına bir kamera koyma şansın varsa bu senin en büyük delilin olur inkar etme şansları kalmaz mesela teyzenin evindeyken 5 dakikalığına evde yanlız kalabilme şansın var ise casus kamera diye adlandırdığımız küçük böcek kameralardan salona yerleştirmeni öneririm. Tekrar Allah yardımcın olsun.
teyzenizin evinde buluşmaları garip,teyzenizin bu durumdan haberdar mı?
buluştukları mekana cihaz koymak ne kadar yasal olur bilmiyorum ama bu şekilde bir miktar delil daha elde edilebilir. evliliğinin süper gittiğini düşünen o kadar çok erkek var ama karısının başkalarıyla neler yaşadığını bilmeden mutlu mesut yaşıyor,koca bu iğrençlikleri öğrendiğinde de o kocasından çok memnun kadın bir an da yıllarca çok mutsuz bir evlilik yaşadığını söyleyen ve kocasını aldatmasının nedenini yine kocasına bağlayan bir kadına dönüşüyor, bilgisayara casus programı vs kurularak tüm klavye dokunuşları kayıt altına alınabilir,delilleri toplayın fazla fazla ve bu delilleri önüne koyup anlaşmalı boşanma yoluna gidin,baktınız anlaşamıyorsunuz dava açıp delilleri mahkemeye sunun ama direkt çekişmeli dava açmanın sonu ne zaman gelir bilinmez ,geçmiş olsun,Allah çocuklarınıza ve size sabırlar versin,avukat değilim belki yanlış düşünüyorum ama bundan avukatınıza bahsetmenizde fayda var
1- Elinizden geldiği kadar normal görünüp, daha fazla delil toplayıp elinizi olabildiğince güçlendirmelisiniz.
2- Eşinize çok sakin bir şekilde görünüp, kendisine eğer bir başkası varsa bunu anlayışla karşılayabileceğinize yönelik bazı telkinlerde bulunarak kendisinin bazı şeyleri itiraf etmesini sağlayabilir, bu konuşmaları da kayda alabilirsiniz.
3- Öz teyzenizde nasıl buluşabiliyorlar bunu anlayamadım? yani öz teyzeniz suç ortağı mı? Bu nasıl bir akrabalıktır?
4- Sizin ikna olmanız yeterli değildir. Mahkeme süresince hakimi ikna edecek kadar delil toplayıp toplamadığınız önemlidir.
5- Bir kadının yabancı bir erkekle el ele tutuşması, kucaklaşması aldatmadan sayılmamaktadır. Çok samimi pozlara ya da görüntülere ya da konuşmaların kaydına ihtiyacınız bulunmaktadır.
6- Belli bir süredir eşinizle bir takım tatsılıkları yaşadığınızdan bahsetmişsiniz. Belki de eşiniz, sizin ses kaydı aldığınızı da tahmin ederek, normalde olmayan bir aldatma olayına öyle bir şey oluyormuş izlenimi vererek belki de sizin bu yönde yanıltıcı bir dava açmanızı istiyor da olabilir.
7- Ortada bir aldatma durumu gerçekten söz konusu ise, kesinlikle ortaya zaten çıkacaktır. Bu ortaya iyice çıkmadan siz kesinlikle dava açmayın. Bazı şeyler sadece size değil 3. ve 4. kişilere de netleşinceye kadar dava açmayın. Acele etmeyin.
8- Allah sizin ve nerde haklı bir kulu varsa hepsinin yar ve yardımcısı olsun.
Çok iyi bir bilgisayarcıyım ve Elektronik mezunuyum. 700 computer olan bir sistemin başındayım.
Eşim kesinlikle pc üzerinden bir hareket yapmamakta ve tüm kayıtları almaktayım.
olayı Çözdüm ve burda sizlerede bilgi vermek istedim.
Evde 4 yere kücük kamera ses kayıt cihazlarından yerleştirdim her gün iş yerimde bu cihazları şarj ettim ve evde şarj aletlerinin arasına attım birisini yatak odama koydum digerini normal kapı arkasına kayıt cihazlarından aldığım veriler. Eşim beni nasıl evden gönderdiği ve buluşma noktasında beni nasıl uzak tutukları her bilgi yer alıyor bu süreçte eşime hiç bir şey hisettirmedim. Herşeyimi ;HUKUKİ.net kullanıcılarına borçluyum
Tartışmam gereken yerlerde yine tartıştım ama seviyemi bozmadım hakaret etmedim yanlışlarını söyleyerek bunlarıda kayıt altına aldım.
en son bu kayıtları toplayıp buluşacakları günkü evi savcılığa ihabar ettim SAKIN böyle bir şey yapmayın savcı bey kızdı bana özel hayatın gizliliğine girer diyerek peki sayın savcım ben adalete sığındım geldim. Ben kendim gitsem o evde cinayet çıkar dedim Savcı : gidemezsin böyle bir eylemde yapamazsın eşin istediği yere gider istediği kişi ile görüşür kayıtta alamazsın dedi. Bende aradım ailesin de en akıllılarına olayları söyledim tek tek anlattım ve belgelerin bir kısmını gönderdim.
Benim tarafımda yer alan o aile büyüğü 180 derece döndü ve tehditler savurmaya başladı.
sonunda eşimide karşıma alarak konuştum. Herşeyi bildiğimi bütün telefon kayıtlarının elimde olduğunu o buluştuğu gün eve gelen kişinin de kayıtları olduğunu birazda zeka kullanarak çocuguma naptınız diye detayları ince ince sohbet gibi kendilerinden aldığım bilgiler ile eşime saat 4 de arka odaya geçtiklerini onların dahi elimde kayıtları olduğunu çekişmeli bir dava süreci geçirdiğimizde bütün dellileri mahkemeye sunacağımı ve çocuklarım büyüdüğünde sorarlarsa onlardanda gizlemiceğimi benden en fazla alabileceği şeyin nafaka olduğunu fakat ağır kusurdan dolayı 200.000 tl Tazminat açacağımı hiç bir onurunun kalmıcağını ve telefondaki konuşmalarını telefonun içine yerleştirdigim kayıt cihazı ile aldığımı her noktanın elimde olduğunu söyledim.
Aile büyüğü beni savunan insan hemen savunma mekanizması oluşturdu ve suçlamalara girmesine rağmen eşim benle gelip boşanmayı kabul etti.
savunma mekanizması oluşturan abinin kardeşine yarın geliyorum sizleri ordan alıyorum lafı üzerine gittim hakimle konuştum ve davamı göreceğini söylemesi üzerine davamı bittirdim. Ben kurtuldum Allah aynı acıyı kimseye göstermesin bu süreç içerisinde 8 kilo kaybettim saçlarıma aklar ilk defa düştü
ben yinede yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
Sevgili ne2ay öncelikle geçmiş olsun ve Allah kurtarmış diyeyim umarım hakkında hayırlısı olur hayat devam ediyor en güzel cümle olur sağlıcakla kal.
Kurtulduğunuza çok sevindim. Rabbim bana ve bizim gibi durumda olan tüm kullarını da en kısa zamanda kurtarsın ve berat eylesin inşallah. Bundan sonra değil üzülmek artık sevinmelisiniz. İmtihan dünyasında kurtulamasaydınız belki de daha kötü sonuçlar da doğabilirdi. Bu yüzden sevinin. Artık hiç bir şeyi dert etmeyin. Elinizdeki delillere de iyi sahip çıkın. Yıllar sonra bunlar size yine lazım olabilir.
Mahkeme nasıl sonuçlandı biraz daha ayrıntı vermenizi rica ederim.
Allah'a emanet olun.