Harcama İtirazları Artık işleme Alınmıyor
Bankalar artık harcama itirazlarını işleme almıyorlar,ilk gönderdiğimde inceleniyor dediler sonrada işleme alınmadığı hakkında hem telefondan hemde posta yoluyla bilgi gönderdiler.Müşteri hizmetlerini aradım ikinci kez itiraz hakkım olmadığı söylediler napacağım arkadaslar yardımmmmm
Cevap: Harcama İtirazları Artık işleme Alınmıyor
Neye harcama yaptığınıza göre durum değerlendirmesi yapmış olamazlarmı yani ?
hangi banka oldugunu ve 3d li mi 3d sizmi oldugunu belirtirsen yardımcı oluyum
Her ikiside var güzelce harcamaları ayırdım bazılarına ben yapmadım bazılarına mal ve hizmet almadım dedim.Ne varsa yaptım yine almıyorlar
Alıntı:
yapayanliz rumuzlu üyeden alıntı
Her ikiside var güzelce harcamaları ayırdım bazılarına ben yapmadım bazılarına mal ve hizmet almadım dedim.Ne varsa yaptım yine almıyorlar
hangi banka
Finans,iş,akbank ve garanti,garanti dönmedi ama hala
Alıntı:
Finans,iş,akbank ve garanti,garanti dönmedi ama hala
işlemlerin süresi ne acaba son 120 gün mü
arkadas ne kadar soru soruyosun yardım edeceksen et,etmiceksen oyalama boşuna
bankada bile bu kadar soru sormuyorlar adama
Alıntı:
arkadas ne kadar soru soruyosun yardım edeceksen et,etmiceksen oyalama boşuna
sen soruma cevap vermiyosan ne diye burda başlık açıyosun herkes biliyor hangi bankaların ne kadar geçmiş süreye göre alıp almadıgını sana süresini soruyoruz ki ona göre dilekçe örnegi vericem ya da süresi geçmişse o bankayla ugraşma diycem yardım edende suç ne yaparsan yap alamazsın bu kafayla zaten
Alıntı:
bankada bile bu kadar soru sormuyorlar adama
Adam sana yardımcı olmaya çalışıyor. ona göre bilgi vericek.
böyle işlemler tek bilgi ile 2 + 2 = 4 gibi ile hallolmuyor. Gerekirse 50 tane soruya cevap vereceksin , aradaki farkları ince detayları anlayacaksın.
Alfabede sadece a harfi ile konuşulmuyor. 29 harf var hepsini kullanıyoruz.
A l a m a s s ı n sebebi daha önceden böyle bir işlem yapmışsın bir bakıma vermedikleri uygun olmuş.arkadaşlar tanıyan tanır beni hiç yalan bir şey yazmadım bu işin b u çıktı ilk defa bir itiraz yazısı gördüm akıllının birisi yatırıp çekmiş bir günde 7000 ikinci gün 6000 tl hiç bir işlem yapmamış ve 3 gün sonra itiraz etmiş bankada 18 günde iadeyi gerçekleştirmiş salı günü yazı eline geçmiş parayı istiyorlar yetmezmiş gibi birde ifade vermeye çağrılmış hayırlı işler çok anlattık gerçek mağdurlar var onlara oluyor olan dedik ama nafile
gerçek mağdurlar mahkemeye müracaat etti ve ağustos da bilirkişiliii duruşma var konusu işleme hiç alınmayan itiraz ve 120 gün öncesi için ne çıkar bilinmez ama avukat olur diyor
konuyu açan kişiye hitaben sen bu işin profusun zaten kime ne soruyorsun bunu anlayamadım itiraz etmişsin 4 ay önce almışsın tekrar oynamışsın kaybetmişsin tekrar itiraz edince vereceklerini düşünerek ama maalesef
arkadaşlar merhaba ben garanti bankasına 2013-2014 yıllarında 540 gün geriye dönük başvuru yaptım, şükürler olsun 7-8 aydır dokunmuyorum artık bu illete, bu benim için en büyük kazanç zaten, bu işi bilen birisi cevap verebilirmi, başvurduğum tutarı alabilirmiyim, banka garanti, dediğim gibi 540 gün geriye dönük, ayrıca yaklaşık 11 firmadan 100 küsür çekim yapılmış, süreç ne olur?