7 Aylık evliyim boşanma davası
Evleneli henüz 7 ay oldu fakat inanılmaz derece de kötü bir evliliğimiz var. Kesinlikle anlaşamamaktayız. Sürekli olarak eşim ailesinin yanına gidiyor ve görüştürülmüyorum. 10 gündür yine ailesinin yanında canıma artık tak etti. Anlaşmaya dahi gelmiyorlar. Siz ne yaparsanız bizden de olumlu diyorlar. NAsıl bir an önce boşanabilirim. YArdımcı olun lütfen
Cevap: 7 Aylık evliyim boşanma davası
Alıntı:
safranbolulu rumuzlu üyeden alıntı
24 nisan tarihinde resmi olarak amhkeme tarafından boşandım ve kararda temiz (bundan sonra herhangi maddi manevi tazmnat davası açlılmayacağı kararı alındı) kararı alındı fakat elime tebliğ edilen henüz bir karar yok bu tebliğ ne zaman yapılır ve nüfus işlemleri sırasında nasıl bir yol izlenir nüfus kağıdının medeni hal kısmına ne yazılır sorularımı cevaplarsanız çok sevinirim...
merhaba boşandığinızı yazmısınız tek celsedemı bıttı davanız
Cevap: 7 Aylık evliyim boşanma davası
Alıntı:
safranbolulu rumuzlu üyeden alıntı
Şu an bile elimde telefon onu arıyorum ama malesef açmıyor dahi ulaşamıyorum. Bir evliliği bitirmek bu kadar kolay olmamalı bence ama malesef bitmesi gerektiği de açıkça gözüküyor. Benim sizden yardım istememin sebebi bir an önce nasıl boşanabilirim nasıl dava açabilirim zaten bir bayan olarak yükümlülüklerini yerine getirmiyor babası geldi ve bütün eşyalarını alarak evden ayrıldı.
geçmiş olsun