Site güncellemesi hakkında
Sayın üye ve ziyaretçilerimiz, site kodu yenileme ve güncellemeleri neticesinde server CPU (işlemci) yüklenme (load) seviyeleri üst düzeylere çıkmıştır. Bu nedenle problem giderilene kadar siteyi basit modda izlemeniz gerekecektir. Kısa bir süre sonra site eski haline dönecek olup, endişe edilecek herhangi bir durum bulunmamaktadır. (Serverimiz Dual Xeon yani çift işlemcili bir sunucudur). Zaman zaman alacağınız hatalar (örneğin: fastcgi hataları) için şimdiden özür dileriz. (Site şu an için PHP kodunu fastcgi değil isapi modda derlemektedir. Ancak fastcgi isapi den daha hızlı derleme yaptığından fast-cgi moduna geri dönülecektir.)
Anlayışınız için teşekkür ederiz.
Cevap: Site güncellemesi hk.
Başa gelen çekilir ne yapalım artık.
Ana sayfayı tıklayınca ölümcül hata uyarısı veriyor bize bişi olmaz değil mi :)
Uzun uğraşların ardından sorun giderildi gibi gözükmekte. Test modunda devam ediyoruz. Bakalım ölümcül bir problem çıkacak mı? :)
Sorun devam ediyor.Çünkü,diğer sitelere bağlanmada sorun yaşamıyorum.Hukuki.net ise açılırken uzun zaman geçiyor.Yine,giriş yaptığımızda aynı şekilde ,sayfalar geç yükleniyor.Bazen ise ,geçten daha az zamanda yükleniyor.FAKAT; bu erkenlik ,olması gereken erkenlik ,bağlanma hızı değil.Yani, sitede bir ileri bir geri durumu söz konusu, MEHTERİ SEVERİZ AMA, İZMİR MARŞINI ÇOK ÇOK DAHA severiz.
Alıntı:
sonyaka34 rumuzlu üyeden alıntı
Sorun devam ediyor.Çünkü,diğer sitelere bağlanmada sorun yaşamıyorum.Hukuki.net ise açılırken uzun zaman geçiyor.Yine,giriş yaptığımızda aynı şekilde ,sayfalar geç yükleniyor.Bazen ise ,geçten daha az zamanda yükleniyor.FAKAT; bu erkenlik ,olması gereken erkenlik ,bağlanma hızı değil.Yani, sitede bir ileri bir geri durumu söz konusu, MEHTERİ SEVERİZ AMA, İZMİR MARŞINI ÇOK ÇOK DAHA severiz.
Aynı şeyleri yaşıyordum. şu an itibariyle iyi fakat iletilerimizi renklendiren bölüm yok?
Site de geç bağlanma sorunu vardı çözüldü gibi hatta erken bağlanma sorunu var diyebilirim belki.
Az önce girerken bana hoşgeldiniz sayın Feyyar demedi.
Site de geç bağlanma sorunu var ;) 25 ARALIK 2011 SAAT 21:08
Eskiden bir reklam fragmanı vardı.YÖNETİCİMİZ uyu yormu diye.O aklıma geldi.İnsanlar üşüyordu,Tüm kat malikleri kapılara çıkıp ,nerede bu yönetici diyordu.Sonrasında tirtir titriyordu.
Birden yönetici yetişti ve izalasyon ile ,daireler ısındı.
Engin OĞUZ abimiz ........IŞIK hızıyla bağlandığını söylüyordu.......NE YAZIKKİ ışık hızı ,kağnı hızına döndü........
Engin OĞUZ abimiz ,admin yapılmalı ve KENDİ BAĞLANDIĞI ışık HIZIYLA bizi de tanıştırmalı bu işi çözmeli kanımca........:)
Sunucuya; "Hemen düzelmezsen, Seni sayın Engin Oğuz'a teslim ederim" dedikten sonra birden düzeldi. Adı bile yetti...
Bu arada sunucularında benzer sorunlar olanlar için kısa bir not iletelim. Serverimizda 6 tane HDD'yi RAID olarak eşzamanlı çalıştırabilecek fiziksel raid kartı mevcut. Windows server programının da javaraid denilen web konsolu mevcut. Maalesef windowsun yazılımsal raid programı, bazı durumlarda fiziksel raid sürücüleri ile çakışabiliyor. Onun için fiziki raid kartı olanların, javaraid hizmetini servisler seçeneğinden iptal etmesi gerekiyor. Sistemimizdeki arıza ve yavaşlık da bundan kaynaklandı. Harddiskleri fiziksel kart mı yazılım mı yönetecek kavgasının sonunda Windows javaraid gitti, sorun bitti.
Anlayış ve sabırlı bekleyişiniz için teşekkür ederiz.
Admin saat 2 yönünde bilinmeyen bir cisim hızla bize yaklaşmaktadır hızını 200 ışık yılı olarak tespit ettim siz güvenlik kalkanlarını açın ben makine dairesine iniyorum sanırım sunucu sorun çıkarıyormuş artık sunum yapmayacakmış kendisini uzay boşluğuna bırakıcam :)
Forum sayfasında (https://www.hukuki.net/forum.php) 10 line olan üyelerin isimlerini göremiyorum Array yazıyo bi tek teşkilattan mı bu arkadaş?
Ayrıca profil sayfamız da bir tuhaf yazılar birbirine karışmış bir vaziyette. Sorun benim bilgisayarda mı acaba? (pentium 100 windows 98 office 97 kurulu lisanslı hepsi)
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Admin saat 2 yönünde bilinmeyen bir cisim hızla bize yaklaşmaktadır hızını 200 ışık yılı olarak tespit ettim siz güvenlik kalkanlarını açın ben makine dairesine iniyorum sanırım sunucu sorun çıkarıyormuş artık sunum yapmayacakmış kendisini uzay boşluğuna bırakıcam :)
Forum sayfasında (
https://www.hukuki.net/forum.php) 10 line olan üyelerin isimlerini göremiyorum Array yazıyo bi tek teşkilattan mı bu arkadaş?
Ayrıca profil sayfamız da bir tuhaf yazılar birbirine karışmış bir vaziyette. Sorun benim bilgisayarda mı acaba? (pentium 100 windows 98 office 97 kurulu lisanslı hepsi)
Hayır Engin bey sorun sizin bilgisayarda deyil bende aynı şeyleri yaşıyorum Array teşkilattan deyil bizide ergenokonun içine katmaya çalışan bir vürüs sanırım.:alala
Cevap: Site güncellemesi hakkında
Array da kim. Lütfen açıklasın yöneticiler.
İngilizce sözlükten baktım array şu demekmiş...
array
{ə'reı}
•{N} sıra, düzen, diziliş, sergileme, gösteriş, jüri heyeti, jüri heyeti listesi, görkem, ihtişam, gösterişli kıyafet
•{V} sıralamak, sıraya dizmek, giydirmek, süslemek, çeki düzen vermek
array
i. saf, sıra, tertip, tanzim, düzen, nizam; ordu; debdebe, tantana; muhteşem kıyafet.
array
f. dizmek, saf çekmek, tertip etmek, düzenlemek, tanzim etmek; giydirip kuşatmak, donatmak. arrayal
i. dizme, tertip etme; giydirip kuşatma.
array
i.
1. sıralanış, düzen.
2. giyiniş.
f.
1. (askeri birlikleri) sıralamak.
2. giymek; giydirmek.
array
dizi
Admin ve Engin Oğuz abimiz kesin bir İHTİLAL teşebbüsü içinde......KOD ADI:ARRAY .........tüm dünya yönetimlerini ele geçirmeye çalışıyorlar......kanımca bir ARRAY İMPARATORLUĞU kuracaklar......:) Bu siteyi de haberleşme aracı olarak kullanıyorlar........GÜNCELLEME arasında YAZIŞIP ,HABERLEŞİYORLAR.........
ARRAY 'ın açılımını yapalım..........
DİZİLİŞ,DÜZEN(ÇİFT KOL ARALIĞI HİZAYA GEL):)
HEYET(KOMUTA HEYETİ,CUNTA):)
ÇEKİ DÜZEN VERMEK(DÜZENİ YIKIP YENİSİNİ KURMAK)
SAF,TERTİP,(ASKERİ KAVRAMLAR)
KUŞATMAK DONATMAK(ASKERİ ,ARAÇVE TECHİZAT):)
Sayın admin sayın Engin Oguz bey sitede eski konuları aramak için sayfanın en başındaki gelişmiş aramaya UGUR MUMCU YAZIYORUM Alaksız 2 adet eski konu açıyor biğiniz olsun dedim ARRAY SİTEYİ ELE GEÇİRMİŞ
Purofil sayfamızda yazılar birbirine girmiş duruyor ayıramadım birtürlü.