-
Hamileyiz!!!
5,5 haftalık nurtopu gibi bir noktamız var! (ultrason öyle diyo)
Hafif dağılmış, hafif daha tam dank etmemiş durumdayız.....işin süper taraflarından biri de olayı 14 şubatta öğrendik! 3 ayrı gebelik testi yaptık hepsi de pozitif verdi!!!!!
HEYOOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!! :):):):):):):):):)
-
süper bir haber! tebrik ediyorum.
-
Nurtopu gibi bir nokta... :)
Tebrik ederim.
-
emrahseral'a
günü geldiğinde [:wp]
ilk günlerin şoku geçtikten sonra uykusuz geceler[:ppl][:dk][:cz]
sağlıklı doğum haberini de bekliyoruz.
Kızıma
benim torun noktası ne zaman:D
-
Bilmem [:I]
Ama söz veriyorum, bizim noktacık meydana geldiğinde ben de müjdeyi burda vereceğim, Emrah Bey gibi. :)
Sonra hep beraber isim buluruz. (İkinci Esra Ceyhan olurmuşum [:p] )
-
"Ama söz veriyorum, bizim noktacık meydana geldiğinde ben de müjdeyi burda vereceğim, Emrah Bey gibi." yazısını görünce böööle bi heyecan yaptım :)
Allah analı babalı büyütsün[:lv]
-
Herkese tebrik ve temennileri için çok teşekkür ederiz....gerçekten pek bi duygusal olduk şimdi....
Ama gerçekten de ultrasonda bir kesecik içinde bir nokta var o kadar!...doktar abla önümüzdeki hafta kalp atışı duymaya çalışacağız dedi!!!...:D
*her türlü tahtaya 3 kez vurur*
ve inşallah allah baba her isteyene bi bebek verir....torun da (Sn. Bayındır, sizi ÇOK iyi anlıyorum, babam 10 senedir torun torun diye düz duvara tırmanıyordu...)
hahahahahha şunu da ekleyeyim...biz bu gebelik testlerini yaptıktan sonra bizimkilere haberi nasıl versek diye düşündük ve en sonunda şık bi tahta kutu içine bir emzik koyduk ve yemekten sonra takdim ettik...
hayatımda ilk kez babamın ağladığını gördüm ya...daha ne diyeyim....
tekrar tekrar herkese teşekkürler.....
:)
-
gözlerin göklerin mavisi... sesin kevser çağıltısı... sözün cennetin müjdesi... bakışın yağmur serinliği... yüzün güllerin alı.. ellerin sevda çiçeği... sen dua et e mi bebeğim? sen dua et e mi? dağlara seninle yol bulunur.. bıçak seninle kesmez olur... kerem aslını seninle bulur. gül dikene senin için katlanır.. ay ve güneş senin duanla nurlanır.. sen dua et e mi bebeğim? dua göklere seninle kanatlanır.. şekerlerin en güzeli senin dudağındadır.. senin adın duadır senin tadın duadır...duadır... duadır.. duadır....
RABBİM!
Emrah abimizin bebeğini hayırlı kıl.Bebek isateyen tüm abi ve ablalarımıza ve torun isteyen tüm abiden öte dostlarımıza yardımcı ol.Bu ülkeye hayırlı insanlar, ve anne babalara doğuracakları kutlu çocukların yüzü suyu hürmetine cennetini ihsan eyle YA Rabbim..
Sana açılan minik eller hürmetine dualarımızı kabul eyle..Cuma'mızı mübarek eyle...
amin..
-
-
Tebrik Ederim. Tanrı bize de versin!
-
Sn. Av. G.A.,
Çok teşekkürler....size de inşallah :)
-
Vallahi adminin kafasının kırıldığını duyduğumdan beri aldığım ensevindirici ikinci haber ilki oydu :)
Allah analı babalı sağlıklı yararlı akıllı zeki yetenekli zengin ve iyiliksever yapar inşallah ama herşeyden önce umarım insan gibi insan olur öyle yetişir yüzü hep güler hayat boyu mutlu ve sağlıklı olur. Haksızlığa uğramadan aynı zamanda haksızlık yapmadan büyür...
Bu arada Allah herkese versin diyen arkadaşlarımızı düzüne ile versin ... Fırat abiye yüz admine ikiyüztane versin bana pek vermesin ben her şeyi unuttuğum gibionuda unuturum sonra başımın etini yerler.. Bu arada bende hamileymişim :)))) Amerikan hastahanesindeki test pozitif çıkmış ama hala anlamadım kolum kırıktı onun için gidip bir erkek olarak nasıl hamile kaldım :)))
-
Allah analı babalı sağlıklı yararlı akıllı zeki yetenekli zengin ve iyiliksever yapar inşallah
Amin ve teşekkürler :)
Bu arada admine de geçmiş olsun diyorum buradan....size de....nedir bu yahu o sakat bu kırık?....
-
Re: Hamileyiz!!!
Eeee... bu bebek simdi kac aylik olmustur simdi!
15-02-2006, 20:57:14 tarihinde bes bucuk haftaliksa simdi kac aylik olmasi gerekir?
Bebek gelince forum dolaysiyla bizler unutulduk he mi?
Anali babali olarak gule gule buyutunuz...
Darisi isteyenlerin ve bekleyenlerin basina...
-
Sayın deniz02 ;
İki üniversite bitirmiş birisi olarak bazı hukuki bilgileri bilmemeniz normaldir ancak... Sigortacı olarak hesabınızın kuvvetli olması gerekir diye düşünüyorum... Bize soracağınıza hesabı yapıversenize ... Basit bir çıkarma işlemi ne etti ????
Tabiiki ilgili arkadaşımızın sırra kadem basması konusunda haklısınız...
Benimde nurtıpu gibi bir kızım oldu bu arada :)
-
-
Canı yürekten tebrik ederim Allah analı babalı büyütsün bahtı güzel olsun inşallah. İnanın böylesine güzel bir haberi kendim için öğrenmiş kadar sevindim. Allah evlat isteyen herkese (bana da tabi :))) nasip etsin inşallah..
-
Gece geç vakit kardeşimin bilgisayarını kapatayım derken hadi bir de buradan siteyi biraz karıştırayım dedim. Bu foruma rastladım ve uykulu uykulu yanlış hesap olmasın diye ilk aklıma ne geldiyse sormakla yetindim ama maalesef yine yakalandım. Gözünüzden de bir şey kaçmıyorsa suç benim mi?! Hem maalesef daha henüz bitiremedim ikinci üniversiteyi , br de öyle üniversite bitirmekle hemen her şey öğrenilir olunsaydı, sanırım herkes alim olurdu..
20, 02, 2007 - 15, 02, 2006 = 05, 00,0001 bu hesaba göre beş aylık görünse de beşinci ayın içinde olması gerekiyor. Yedi aylık doğmuş olabilme ihtimalinide veya istedikleri bir tarihi seçmiş olabileceklerini (hani olur ya dokuz ay on günü beklemeden) göz önünde bulundurursak tam olarak şu kadar yaştadır diyemeyiz. Her ne kadar ön muhasebesini yaptıysamda bunu aslında sitenin (yanılmıyorsam) muhasebecisi olarak Sayın Selinn’nin hesaplaması gerekir. (umarım aklıma geldiği gibi değildir, bu konuyu başa çekmekle hata mı ettim acaba! Bu bebek dünyaya gelememişte olabilir diye de üzüldüm.)
Bi de varsa sağlık sigortalarına zamanında doğum teminatı ekletilermi diye içimden geçirmedim değil :)
Ayrıca dikkatimi (konu başlığı ile ilgili) çeken ve merak ettiğim bi konu daha!
Örneğin ; bebeği olan kuzenlerimle geçenlerde bi araya geldiğimizde aynen şu tablo ile karşılaştım:
Biri diğerine:
“ Abi bizim uykumuz düzene girdi artık, RAHATIZ!”
Öbürü: “ Sen bizi görecektin kaç ay sabahlara kadar gözümüzü kırpmadık”
Diğeri: “ Abi biz böyle durmayı seviyoruz”
Öbürü: “ Evet aynen.. bizim de sırtımız yere gelince kıyameti koparıyoruz, illaki kucakta olacağız” vs. gibi konuşurlarken ben aval aval hem dinliyor hemde anlamaya çalışıyorum; kimin karnı ağrımış , kim bağırmış, uykusuz kalanlar kim , kim neyi sevmiş veya sevmemiş gibisinden…
Velhasılı anladım ki, bebeklerinin durumları ne ise anne babalar da aynen o durumları hep birlikte yaşıyormuş gibi konuşuyorlar!
Ne alaka.. neden öyle söyler ya da düşünürler bi anlam veremedim gitti…
Bu da yeni bir MODA MI yoksa..
Sayın Comodore1tr nin gözü aydın olsun , güle güle büyütünüz nur topu gibi kızınızı... :p
-
Bir avazda inşallah.
Allah anaşı babalı büyütsün.Olmayanlarada nasip etsin.
Vatana Ailesine kendine hayırlı bir evlat olur inşallah.