blumen rumuzlu üyeden alıntı
Sn.Bill187,Sn.earioz ve Sn.Ekrem Sencer yorumlarınıza teşekkürler.Dünkü mahkemeden sonra, oğlumuza vermeye çalıştığımız insani değerleri yüksek birey olma vasfının gereksiz olduğunu inandım.Savcılığa verdikleri ilk ifadelerinde doğruyu söyleyen şahidin babası bir gece önce bizi arayarak-biz hiçbir şekilde kimseyi bu konu ile ilgili aramadık-davadan vazgeçmememizi,onlarında okuldan baskı gördüklerini ama ayni ifadeyi yenileyeceklerini söyledi.(Çünkü öğretmen olaydan sonra, oğlumu okuldan attırmak,düşük not vermekle çocuğumu okulda tehdit etti.) Çocuk mahkemede ifade vermeye başlayınca duyduklarımıza inanamadık.Şahit,ifadesini değiştirdiğini söyledi.Mahkemeden sonrada oğlumu arayarak özür diledi,ifadesini değiştirmeye mecbur kaldığını belirtti..Bir ailenin çocuklarına nasıl yalan söylettirip,yalancı şahitlik yaptırdığını aklım almıyor.Mahkeme 5 hafta sonraya ertelendi.Ben,çocuklarımızın geleceğinden büyük endişe dumaya başladım.Bu şekilde yetişen çocuklardan ne beklenebilir ki?
Baronun verdiği avukat savundu.Bizim avukatımız bizimle izleyici olarak katıldı.Baro avukatından feragat edip kendi avukatımızın savunmasını isteyebilirmiyiz?
Saygılarımla.