-
İmam böyle yaparsa cemaat n'apsın?
Üzülerek söylüyorum ki böyle bir babam var. Babam 20yillik imam ve oldukça geniş bir insan. Kadınlarla kızlarla konuşmaya bayilan sapık zihniyette birisi bu dediğimi biraz daha aciyorum. Babam b sınıfı çok güzel bir camide gorev yapıyor caminin icine internet bile almış laptobuyla her I'sini görüyordu. Bilardoda konuştuğu kadınlar ile kamerada yapmadığı kalmamıştır bilgisayar ile çok icli dişli olduğumdan bir gün casus bilgisayar adlı bir program kurmuştum bilgisayarda ki her anın fotografını çekip hafızasına kopyaliyordu ve babamin yaptıgı iğrençlikleri gördüm kamerada sex diye nitelendirebiliriz ve MSN plus adlı programdaki MSN konuşmaları da çok ahlaksizcaydi. Ayrıca caminin minaresinde kucağına kadın alıp sigara içtikleri annem tarafından görülmüş ve bu yüzden annem 3ay evden çıkamayacak derece de dayağa mahruz kalmis babam hapise girmesin diye de doktora gitmemişti suanda babamin annemi evin temizlikcisiyle bile aldatması üzerine boşanıyorlar. Fakat babam camiden topladığı paralarla camiye imam odası yaptırıp bildiginiz misafir odası gibi kendi keyfine düzmustur. Ve camideki bayan kadrosuz cocuk okutmaya gelen kadınla daha dogrusu kendisi bizim evin temizlikcisi de olur. Yaz kursu boyunca caminin arkasında kahvaltı yaptıgı ve oynastigi cogu cemaat tarafından da görülmüş herkes babamin nasıl biri olduğunu daha iyi anlamıştı. Ama babam ve annem boşanmış da olsalar ben bir din görevlisi olarak mesleğinin ahlaki boyutunu ihlal etmiş oldugundan dolayı ne gibi kurumlarda suc duyurusunda bulunabilirim bunun bir yaptırımı olabilir mı. Sonuçta cemaatin önünde namaz kildiran bu insanın bu mesleği haketmedigi açık degilmidir ben bu konuda ne yapabilirim ayrıca müftülük e başvursam torpili çok oldugundan ciddiye alinmayabilir daha dogrusu üstü kapatilabilir.
-
Cevap: İmam böyle yaparsa cemaat napsın ?
Öncelikle geçmiş olsun çok üzücü bu yazdıklarınız çok yıpratıcı. Elinizden geleni yapın. Müftülüğe başvurun. İstediği kadar arkası tabiri caizse dayısı olsun böyle bir şeyin üstü kapatılamaz. Emin olun kimse böyle bir şeye duyarsız kalmaz. Açıkçacı müslüman bir ülkeyiz biz ahlak bizim toplumumuzda en önde gelendir. siz başvurun. Dinimiz istismar edilemez. Tekrar geçmiş olsun size,,,
-
Alıntı:
Buse91 rumuzlu üyeden alıntı
Üzülerek söylüyorum ki böyle bir babam var. Babam 20yillik imam ve oldukça geniş bir insan. Kadınlarla kızlarla konuşmaya bayilan sapık zihniyette birisi bu dediğimi biraz daha aciyorum. Babam b sınıfı çok güzel bir camide gorev yapıyor caminin icine internet bile almış laptobuyla her I'sini görüyordu. Bilardoda konuştuğu kadınlar ile kamerada yapmadığı kalmamıştır bilgisayar ile çok icli dişli olduğumdan bir gün casus bilgisayar adlı bir program kurmuştum bilgisayarda ki her anın fotografını çekip hafızasına kopyaliyordu ve babamin yaptıgı iğrençlikleri gördüm kamerada sex diye nitelendirebiliriz ve MSN plus adlı programdaki MSN konuşmaları da çok ahlaksizcaydi. Ayrıca caminin minaresinde kucağına kadın alıp sigara içtikleri annem tarafından görülmüş ve bu yüzden annem 3ay evden çıkamayacak derece de dayağa mahruz kalmis babam hapise girmesin diye de doktora gitmemişti suanda babamin annemi evin temizlikcisiyle bile aldatması üzerine boşanıyorlar. Fakat babam camiden topladığı paralarla camiye imam odası yaptırıp bildiginiz misafir odası gibi kendi keyfine düzmustur. Ve camideki bayan kadrosuz cocuk okutmaya gelen kadınla daha dogrusu kendisi bizim evin temizlikcisi de olur. Yaz kursu boyunca caminin arkasında kahvaltı yaptıgı ve oynastigi cogu cemaat tarafından da görülmüş herkes babamin nasıl biri olduğunu daha iyi anlamıştı. Ama babam ve annem boşanmış da olsalar ben bir din görevlisi olarak mesleğinin ahlaki boyutunu ihlal etmiş oldugundan dolayı ne gibi kurumlarda suc duyurusunda bulunabilirim bunun bir yaptırımı olabilir mı. Sonuçta cemaatin önünde namaz kildiran bu insanın bu mesleği haketmedigi açık degilmidir ben bu konuda ne yapabilirim ayrıca müftülük e başvursam torpili çok oldugundan ciddiye alinmayabilir daga dogrusu üstü kapatilabilir.
Merhaba,
Yazmış olduklarınızı okudum ve şok oldum. İlk öncelikle allah yardımcınız olsun ve sabır versin diyelim. Fakat bu yazdıklarınıza benzer bir olay çevremde yakın sayılacak birisinin babasında da vardı. Fakat onunki daha çok sapıklık tarzda değil; Sadece hoca gibi görünüp aslında hiç bir alakası olmayan birisiydi. Ben bunu araştırmak için biraz içine girdim ve araştırmaa başladım. Fakat bu tip dini alet edip aslında dinle dalga geçen insanlardan nefret ederim. Onun için bu kişi ile uğraşmak istedim. Hem legal hemde illegal şekilde. Biraz detaya girdikten sonra müflüğe başvurdum ve durumu anlattım. Ben kendilerine yardım etmek istediğimi ve onlarında yardımı ile bunu çok kolay ispatlayabileceğimi söyledim. Onlarında yardımını aldım ve ispatladım. Daha sonra müftülük tarafından gereken yapıldı. (Sende müftülüğe bizzat başvururak durumu detaylı anlat ve onlara yardımcı olmak istediğini ve onlardan bunun için yardım iste. Gerekeni yapacaklarını zannediyorum.)
Daha sonra bu kişiyi yasal olarak şikayet ettim ve onun ne gibi illegal işleri varsa hepsini yasal mercilere döktüm. Daha sonra bu yolda da başarılı olduk ve gereken mahkeme tarafından yapıldı. Kendisine para cezası verildi. Ayrıca üstüne tedbir koyuldu en ufak birşeyde hapis cezası verildi. (Bu şekilde 2. adım olarak yasal işleme başvurabilirsin.)
Şimdi açıkcası ben bunu hiç desteklemiyorum ama konu din konusu olunca ve geçmişte bu şekilde bu kişinin birçok kişiye zarar verdiğini ve kandirdığını düşündükçe dayanamıyorum. Bu kişiyi aklıma geldikçe boş zamanlarımda takip ediyorum izliyorum ve hala araştırmaya devam ediyorum. En ufak birşeyde hemen ihbar ediyorum. Sonuçta direkt bana olmasada birçok kişiye zarar verdiği için içime sindiremiyorum. (Kısacası, Yakasını bırakmıyorum. Oda bu durumdan acayip mağdur.) Sonuçta bunu da yapabilirsin. Ayrıca bu senin için daha kolay çünkü bu kişi baban ve en ufak birşeyi çabuk duyarsın!...
Ben sana 3 tane ayrı ayrı madde olarak yaptıklarımı anlattım. İsteyerek ve inanarak yaparsan emin ol bu davanı kazanırsın ve ona yaptıkları ile iyi bir ders verirsin!...
Allah yardımcın olsun, Kolay gelsin!...
Saygılar,
-
sayın buse91 siz bu durumu uğur dündara anlatın. Tam bir Uğur Dündarlık konu. :)
-
Siz babanızın ismini ve bulunduğu camiyi lütfen buraya yazar mısınız?Gerçekten bu olayın üzerine gideceğim.Bana mesaj da atabilirsiniz.Ama söyledikleriniz doğru çıkmazsa hakkınızda dava açacağım.Çünkü gerçekten anlattığınız olay çok hassas ve öyle bu sitede anlatılacak bir konu gibi değil.Din adamlarımızı halkın gözünde gayriahlaki insanlar gibi gösterme çabası da olabilir düşüncesi doğdu ben de.Bu yüzden lütfen bana mesaj atın ve bakalım olayın gerçekliğine.
-
Neden bu şüpheye düştüm onu da açıklayayım.Bu hanımefendi nin toplam 4 iletisine bakarsanız sanırım sizler de bana hak vereceksiniz
-
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Siz babanızın ismini ve bulunduğu camiyi lütfen buraya yazar mısınız?Gerçekten bu olayın üzerine gideceğim.Bana mesaj da atabilirsiniz.Ama söyledikleriniz doğru çıkmazsa hakkınızda dava açacağım.Çünkü gerçekten anlattığınız olay çok hassas ve öyle bu sitede anlatılacak bir konu gibi değil.Din adamlarımızı halkın gözünde gayriahlaki insanlar gibi gösterme çabası da olabilir düşüncesi doğdu ben de.Bu yüzden lütfen bana mesaj atın ve bakalım olayın gerçekliğine.
Merhaba,
Şimdi ilk öncelikle şunu belirtelim. Burada isim yazmaktan ve bilgileri sunmaktan daha çok bence bu bilgileri özel mesaj ile size göndersin. Eğer bu şekilde bir durum varsa burada yayınlanması pek uygun olmayabilir. Sizin bu şekilde bir yardım düşünceniz çok güzel ama bu şekilde bir şüphede de haklısınız.
Fakat beninde benzeri bir olay başımdan geçti fakat bu çevreden bir insandı. Yani yakın akraba değildi. Şimdi burada bu hanfendinin 1. sınıf akrabası ve ailesini bu şekilde deşifre etmesi evet biraz düşündürücü. Bu yazdıklarınız ile düşüncelerimi harmanladığımda sizin düşündüklerinize hak veriyorum.
Bakalım size özel mesaj atarsa gerçeklik payını burada bizler ile paylaşırsınız.
Şimdiden teşekkürler. Kolay Gelsin!...
Saygılar,
-
Alıntı:
Neden bu şüpheye düştüm onu da açıklayayım.Bu hanımefendi nin toplam 4 iletisine bakarsanız sanırım sizler de bana hak vereceksiniz
Bu arada araştırma stiliniz de biraz farklı. :) Bu arada dediğiniz iletileri bende kontrol ettim çok çelişkiler var. Düşüncelerinizin doğru çıkacağı kanaatindeyim.
Saygılar,
-
Öyle cemaate öyle imam çok bile.
-
Alıntı:
Av.Engin Oğuz rumuzlu üyeden alıntı
Öyle cemaate öyle imam çok bile.
Buda güzel!... :)
-
Cemaat imam beyefendinin bu ahlaksızlığını bilecek ve kılını kıpırdatmayacak.Sizce Türkiye de olması mantıklı birşey mi?Umarım babasının ismini ve görevli olduğu camiyi söyler de ne olup bittiğini anlarız.
-
Sayın diaz, umarım sizin söylediğiniz gibi değildir. Şayet öyleyse en az buse91'in yazdığı konu kadar çirkin bir şey bu. Ve umarım dediğiniz gibi ise sayın buse size msj olarak döner...
-
Sayın Oğuz, verdiğiniz cevaplara hayranım gerçekten. Çok yerinde.
-
Şüphe etmekde haklı olabilirsiniz çünkü ben buraya daha yeni üye oldum sebebide babamin 19 yıldır bana annem ve kardeşime çektirdikleri. Eger sizde küçük yasta cocuğunuzu kapatırsanız şiddetle ve dine bağlamak yerine sogutursaniz ve bu açtığım konularda saydıklarımı yaparsanız kendi çocuğunuzdan da aynı tepkiyi görürsünüz. Ben din adamlarını asla kötülemek düşüncesinde değilim bu babamin icinde olmayan bisi sonuçta kendiside isteyerek değil babası tarafından zorla imam olmak için teşvik edilmiş. Ayrıca ben babamin elimde olan son kalan konuşmasını özelden msj atmamı söyleyen kisiye gösterebilirim ben babamin yaptıklarının bedelini ödetmeyi yapariklarinin bilinmesini de istiyorum ama herseyi en ince ayrıntısına kadar desifre ederek değil. Suanda babam ile görüşmüyoruz sebebi internet konuşmalarını anneme göstermem ve buyuzden bana para da yollamıyor. Yani konumu dini bı mevzudan çok ailevi bir mevzu olarak actım. Ayrıca bana örneklerle yol gösteren arkadasa teşekkür ederim izlediğin yolmak izliycem. Ben buraya dini ve insanları suistimal etmek için gelseydim tc kimlik numaramı girerek üye de olmazdım. Ayica ciddi br forum olduğunu ve burdan yardım alacağımı düşünerek buraya üye oldum. Kisilerdende bana yol göstermesi için yardım bekledim benim yapacaklarımı yapmasi için değil. Ve bunun din adamlarından çok babamin kişiliği ile ilgili olduğunun altını çizerim.
-
Bana özelden Msj atmamı söylemissinizz yazdıklarımın din adamlarını küçük düşürmek gibi bir supheyle elestirmissiniz. Bakın hanfendi ben burda babamdan bahsediyorum ve yapacaklarım konusunda yardım istiyorum ve ben buranın ciddi bir forum olduğunun bilincindeyim yani tc kimlik numaramı bile yazdım. Ayrıca ben sizin kadar bilgili değilim 19 yaşındayım ve kendimi ayakta tutmanın yanında annem ve kardesime de destek olmaya çalışıyorum. Ve devam ettigim bir okulum var ayrıca babam ve annem boşanma davası üzerinde olukları için babam bana yolladığı az bı miktarda olsa parayı kesti kredi kartlarimi iptal etti. Maddi olarak beni ve annemi surundurmeye calisiyo kardesim onunla olduğu halde ona bile 5lirasi bile olmadıgını söyleyip okul harçlığı bile vermiyor. Hayatinda herseyim maddiyayla döneceğini sanıo bu imamlık babamin secimi olmasada gorevini yerine getirmek zorundaydi beni ve ailemi herkese rezil etti ama ben bunun sdce milletin konuşması olarak kalmasını istemiyorum Babamin camisindeki odasını görseniz dudağınız ucuklar ;) dediğim bilgilerin hepsi doğru aksi taktirde bana istediğiniz davayı açabilirsiniz. Haklı olmadığım bı konuyu savunmaya yada anlatmaya çalısmam. Annem davayı internet telefon konuşmaları ve aile ici şiddet olarak açtı. He bide annemi temiLikciyle aldatması da var ama onu en son öğrendik. Kardesim gözleriyle gördü bunları ve birsurude şahidimiz var biz bunları haketmemiştik oyusden babamin hakettiğini yasamasını istiyorum ona çok öfke doluyum beni yuvasını yikmakla suçluyor sebepse konuşmalarını anneme okutmuş olmam. Dava hala sürüyor daha dogrusu duruşma olmadı. Annem davayı açtı ama gunü bekliyoruz. Dava sonucunda hani biz babamin yaptıklarını delillerle kanitlicaz ki gerek bile yok babam inkar etmio kabul edio ama dalgasına yaptım ben seni seviyorum diyor anneme. Ozaman dava sonucu dısında be gibi kanıtlar babam hakkında soruşturma acmamiza eterli olur ben sdce iki uç kisinin konuşmasıyla olsun istemiyorum dedemler cocuklar rencide olmasın die soruşturma I'sine yanasmiyolar ama biz rezil olduk zaten erkek arkadaşımın ailesine kadar herkes duydu artık kaybedecek birşeyim yok. Bana yardımcı olursanız sevinirim davamın sonuna kadar arkasındayim
-
Hanımefendi sizin ailevi sorunlarınız benim haddime değil.Alakadar etmez beni.Siz bir iddiada bulundunuz ve ben manidar buldum.Madem söylediklerinizin arkasındasınız neden bana babanızın ismini ve görevli olduğu camiyi mesaj atmıyorsunuz.Bana bildirmezseniz yalancısınız.İftira atıyorsunuz din adamlarına.Bana bildiriniz hemen yarın araştıracağım konunun doğru olup olmadığını.Eğer dedikleriniz doğru olursa zaten size yardımcı olmamız da hiçbir engel kalmıyor.Sizden hala isim bekliyorum.
-
Alıntı:
Cemaat imam beyefendinin bu ahlaksızlığını bilecek ve kılını kıpırdatmayacak.Sizce Türkiye de olması mantıklı birşey mi?Umarım babasının ismini ve görevli olduğu camiyi söyler de ne olup bittiğini anlarız.
Tabiki bu bilgileri iletirse ama zannetmiyorum ve size aynen katılıyorum!...
-
Ayrıca Türkiye de hersey oluyor hanımefendi babamin cemaatinin cogu tanıdık ve küçük bı yer de yasıyoruz. Babam diliyle her I'sini görduruyor ayrıca konuştuğu kadınların cogunun da hosuna gidiyor bu. Ve benden babamin adını soyadını ve camisini buraya yazmamı istiyorsunuz rastegele bir tanıdık babama bnm onun hakkında yazdıklarımı onun yaptıgı herseyi söylediğimi babama soyleyince ne olucak ben size bana yol gösterin dedim gidin babami dava edin demedim ayrica son msjlarimda sizi çelişkiye düşüren seylerin ne olduğunu da merak etmekteyim ben babamdan korkmuyorum sadece her sucu benim ustume yıkmasına fırsat vermek istemiyorum. Tüm millet annemle babamin boşanmasını konuşuyor ve herkes annemin haklılığını biliyor ama bu sfer bbm herkesi bnm orgutledigimi Soyliyecek çünkü Jersey'in sorumlusu anneme internet konuşmalarını gösterdiğim için benim. Ayrıca herkes birseyler yapmaya çalışıyormuş cogu insan babami sikayet etmek için firsat kolluyor ama herkes boşanma nedeni ne odaklanmış. Babam herkese karım bilardo oynadım die gitti ben hiç bise yapmadım diyormuş. Hep beni suçlayıp annemi doldurduğumu söylüyormuş ama ben neden ailesi olmayan biri olmayı yoktan yere seceyim ki herkese neden babamin rezilliğini soyliyeyim. Ama ben suanda yeterince rezil oldum herkes busenin babası annesini aldatmış kesin ondan gitti diyormuş arkadaşlarım arıyor beni utanıyorum. Ama Artık yeter babam rezil olsun kendi yaptıklarıyla. Ben onun yaptıklarıyla utanmakdan yoruldum. Öfkemi yersiz bulabilirsiniz ama neler çektiğimi bir bir kimseye anlatacak gücüm yok sizden sdce yardım bana yol göstermenizi istiyorum.
-
Hanımefendi hodfürüşluk yapmayınız.Hem buraya geleceksiniz aman babam şöyle yaptı aman babam böyle yaptı diyeceksiniz.Sonra da ay babam görse ne olur.Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Madem söylemiyorsunuz ben sizi iftiracı olarak kabul ediyorum burada.Lütfen karalama kampanyalarınızı başka yerlerde yapınız
-
Cevap: İmam böyle yaparsa cemaat n'apsın?
Bakın hanımefendi ben babamdan bahsediyorum dün adamlarını genel olarak ele almıyorum. Size özel msj atamadığını söyledim. Ayrıca olayı abartmaniza gerek yok Burda bir kisiden bahsediyorum farkettiyseniz ve açtığım tüm konuların babamla bı ilgisi var din adamlariyla değil babamin din adamı olması tüm
Din adamlarının boyle olduğu anlamina gelmez. Ben dini ve din adamlarını halka kötü düşürecek bir ifade bulunmadım. Ayrica size hesap vermek zorunda değilim. Sadece yardım edilmesi için konu actım sizse sürekli beni suçluyorsunuz hem ben siZe nasıl güveneyim amacınızın bu olduğunu nerden bileyim ben Burdaki insanlara benim yerime yapın yada gidin babami bulun demedim. Ayrica siz internetten mı babami bulmayı dusunuyosunuz yoksa camiye gidip yoldan gecene mı soracaksınız. Bakın bn tavsiye ve yol istedim olayı en uc noktaya gereksiz yere tasidiniZ. Tavsiyeniz varsa yapan arkadaslar gibi yapabilirdiniz ayrica ben olayı sizin ne boyuta getireceğinizi nerden bileyim istesem babamin adını camisini Uğur dundar a da veririm bir arkadasın dediği gibi ama ben bunu kendim bı sekilde haber yapmadan halletmeye çalışıyorum ve yardım alabileceğimi düşündüğüm bı sitede nickname kullanarak yapıyorum biraz empati kurmayı deneseniz iyi olur
-
Bakın hanımefendi amacımız sizi suçlamak değil.Anlattığınız olay bana pek gerçekçi gelmedi.Size inanmamız için bize söyleyiniz yerini en azından.Gidip araştırırız.Babanızı tutuklayıp ya da tartaklayacak halimiz yok.Çok hassas bir konuya değindiniz.Doğruluğunu teyit etmemiz için bize yardımcı olmanız gerekirken kaçamak cevaplar veriyorsunuz.
-
Ayrica istediğinizi düşünebilirsiniz saygı duyarım siz bana iftiraci dediniz diye ben iftiraci olmam bu benim değil sizin sorununuz Herkes istediğine inanabilir kimseye kendimi kanıtlamak inandirmak zoruda değilim. Nasıl ben size güvenmiyorsam sizinde bana güvenmenizi beklemem ama haklı olmadığım bı konu için de vaktimi olduremem.
-
Alıntı:
Ayrica istediğinizi düşünebilirsiniz saygı duyarım siz bana iftiraci dediniz diye ben iftiraci olmam bu benim değil sizin sorununuz Herkes istediğine inanabilir kimseye kendimi kanıtlamak inandirmak zoruda değilim. Nasıl ben size güvenmiyorsam sizinde bana güvenmenizi beklemem ama haklı olmadığım bı konu için de vaktimi olduremem.
Yorumu kamuoyuna bırakıyorum
-
Alıntı:
Yorumu kamuoyuna bırakıyorum
Bakın bartelmi diaz, Kullanıcı isimli arkadaşımız ne güzel size yardımcı olmak istiyor. Size inanmamış da olabilir. Sizde bunu bilgileri özel mesaj ile ileterek hem derdinize çözüm bulabilir, hemde kendinizi kanıtlar olabilirdiniz. Maksat kendini kanıtlamak değil tabikide ama burada bartelmi diaz, size yardım etmek istediği için ve sizde arkasında durup bilgileri paylaşmadığınız için bu düşünceye devam etmesi çok normal!...
Şuan, bende bartelmi diaz, gibi düşünüyorum kusura bakmayın.
Sonuçta bizler burada sorunlarımızı paylaşıyor ve birbirimize yardımcı olmak için zaman ayırıyoruz değilmi?
Saygılar,
-
Düşüncelerime katilmayabilir anlattıklarımı inandırıcı bulmayanilirsiniz ama bana sirf size inandırıcı gelmediği için iftiraci deme hakkınız yok ama ben sizimi dusuncenize saygı duyuyorum en azından ayrica bana babamin bulunduğu yerini sorsanız net olarak Samsun Bafra derdim ama babamin bı tc kimlik numarasını sormadiginiz kaldı bnde kendime gore endişelerim de hakli oldugumu düşünüyorum. Ayrica bana daha dostça bir yaklaşım sergileseyebilseydiniz beni daha elinizde hiçbir sekilde kanıt olmadan suçlamadan önce size yardimci olurdum. Ama siz direk tehtit ve suclamayla giriş yaptınız. Bence siZe inandırıcı gelmemesiyle bir konunun doğruluğu hakkında kesin hüküm veremezsiniz ben buraya yardım almak için üye oldum ve buyuZden konu actım. Ama yardım sekliniz çok farklı hanımefendi diger yorum yazan arkadaslar gibi çözüme gitmeyi secebilirdiniz
-
Birde msj sayim yeterli olmadıgı için msj yazamadigimi söyledim siz bana özel msj atarsanız belki cvplanir ama ben yinede msjimi buraya yazayım diyerek hanımefendiye kendi düşüncelerimi ifade ettim. Bunda bir kasıt bulundurmadım msj sayim yeterli olsaydı özel msj göndermek için zaten konuyu hem acilayip hem msj atamıyorum demek yerine hanımefendiye özel Msj atardim
-
Alıntı:
Düşüncelerime katilmayabilir anlattıklarımı inandırıcı bulmayanilirsiniz ama bana sirf size inandırıcı gelmediği için iftiraci deme hakkınız yok ama ben sizimi dusuncenize saygı duyuyorum en azından ayrica bana babamin bulunduğu yerini sorsanız net olarak Samsun Bafra derdim ama babamin bı tc kimlik numarasını sormadiginiz kaldı bnde kendime gore endişelerim de hakli oldugumu düşünüyorum. Ayrica bana daha dostça bir yaklaşım sergileseyebilseydiniz beni daha elinizde hiçbir sekilde kanıt olmadan suçlamadan önce size yardimci olurdum. Ama siz direk tehtit ve suclamayla giriş yaptınız. Bence siZe inandırıcı gelmemesiyle bir konunun doğruluğu hakkında kesin hüküm veremezsiniz ben buraya yardım almak için üye oldum ve buyuZden konu actım. Ama yardım sekliniz çok farklı hanımefendi diger yorum yazan arkadaslar gibi çözüme gitmeyi secebilirdiniz
Bu yazdıklarınızdan hiç birşey anlamadım desem yalan olmaz. Yok tehtitden bahsetmişsiniz yok suçlamadan bahsetmişsiniz. Kendiniz iddaalarda bulunup, kendiniz yargılamış ve kendiniz kararı vermişsiniz. Ben konuya başından beri aboneyim ve devamlı takip ediyor ve bilgilerimi paylaşıyorum. Fark ederseniz ilk cevap verip size yapmanız gerekenleri de söyleyen benim.
Ben bu yazdıklarınızı okudum ve arkadaşlarında cevaplarını okudum. Fakat bu dediklerinizi hiçbir arkadaşım yapmamış. :) Sonuçta bende yapmadığıma göre? Demekki biraz abartmışsınız. Konuyu uzatmak yerine gelin çözüm bulalım bence. Size özel mesaj atayım bana cevap verin bende ilgili arkadaşa göndereyim isterseniz?
Elimden başka birşey gelirse onuda yapmaya hazırım. :)
Tekrar görüşmek dileği ile,
Saygılar,
-
Alıntı:
Birde msj sayim yeterli olmadıgı için msj yazamadigimi söyledim siz bana özel msj atarsanız belki cvplanir ama ben yinede msjimi buraya yazayım diyerek hanımefendiye kendi düşüncelerimi ifade ettim. Bunda bir kasıt bulundurmadım msj sayim yeterli olsaydı özel msj göndermek için zaten konuyu hem acilayip hem msj atamıyorum demek yerine hanımefendiye özel Msj atardim
Size özel mesaj gönderdim. Cevap verirseniz hanım efendiye ben ileteyim!...
Saygılar,
-
"inandırıcılık testi" de sitede yeni moda galiba....insanların beyanlarına itimat edin lütfen...
-
Alıntı:
HUKUKCULAR KRALI rumuzlu üyeden alıntı
"inandırıcılık testi" de sitede yeni moda galiba....insanların beyanlarına itimat edin lütfen...
Buda sizin düşünceniz tabiki,
Saygılar,
-
müftülüğe başvurun elinizdeki delillerle birlikte
mutlaka değerlendirilecektir. Ayrıca bir imam hatıpli olarak çok çok üzüldüm diyebilirim
-
Teşekkür ederin boşanmaya sunulan kanıtlarlar hepsini müftülüğe vericez ozaman gorevden alınıyormuş araştırıyorum bayaqidir saolun. Birde bu imam olmamdan çok imam olanın kisiliqiyle ilgili. Üzülmeyin herkes hakettgini bulucak artık buna bukadar eminim :)
-
Merhaba bu konuyu acmıştım yorum yazmadiqim surede bayağı gelismeler oldu babami cemaatten bayağı sikayet eden olmuş babam 1 aydır izinliymis camiye gittiğinde de onu gören cemaat zina eden adamın arkasinda namaz kilinmaz dıyıp camiyi terketmiş babam 15 gün daha izin almış ve halktan da arkası sağlam olanlar bir sekilde babami sürdürmenin pesinde o ise o sürdürülmeden tayinini baska yere alma pesinde fakat babam bilgisayar kasasını kırıp bilgisayarı atmış boşanma davasina kadar olan süreçte ve bugün dava günüydü babam aglayip zirlamis hakimde bu sefer de boşamamış anneme attıgı msjda askım canım
Gözbebeğim hakim
Bile dayanamadı yuvamızın yıkılmasına gibi msjlar yazmis ama son 3 gündür sürekli tehtit halinde attıgı msjlar hep duruor beni ve kardesimi öldürmekle tehtit ediyor annemi ayrıca bilgisayar konuşmaları için de sen konuştun benim adima dıyıp beni suçluyor kanitlayamazsiniz diyerek uste çıkıyor ama boşanma direk bu sebep üzerinden çok şiddetli geçimsizlik, annemin insanların icinde babam tarafından hakarete uğraması , evin sorumluluklarının babam tarafından onemsenmemesi , aile birliğinin temelden sarsilip yürütülmeyecek hal alması , çocuklarla ilgilisizlik , dövme, tehtit, vb sebepler ile açıldı birde davalının meslegnin ahlaki boyutuna uygun hareket etmemesi de vardı. Babam bize hic bı hak talep etmezsek anlaşmalı bosanscagini soylemisdi şimdi ise siz anlaşmalı bosanmadiniz bende davayı uzatabilecegim kadar uzaticam diyor. Sizce ne kadar uzar ?
-
Adam imam sonuçta, kıyamete kadar uzatabilir belkide :)
-
-
:"( burdaki hesap kisa sursede orda kini sonra düşünsek :) babam hakime
Annemin onu çok sevdiğini annemin kardesime tahammül edemeyip gittiğini kardesimin kötü cocuk olduğunu durduk yere babama bıçak çektiğini soylmeis ayrica herkes babamla annemin çok mutlu olduğunu goruor kiskaniormus ve
annem hastaymis basını dinlemeye gitmiş babam bile boşanmaya hala sasiormus. Tazminat almayalım die de arkadas ve akrabalarından senet almış 80 milyarlik borcum var diye ama senetlerin tarihi ve dolum süresi yok. Bizim avukatta iddialarının hepsini sunmamış 24 Şubat'a ertelenmiş mahkeme anneme 250 tl tedbir nafakası bağlanmış kardesimin de babam bizim yanimiza 1 aralikta geldigini iddia ettiginden ona nafaka bağlanmamış ama kardesim 2 aydir benim okuduğum sehirde annem ve benimle birlikte. Sahit olarakda kardesim ve ben konusacakmisiz