Erkek arkadaşımla ciddi bir birlekteliğimiz vardı fakat onu bir kızla görünce dayanamayıp dövdüm.Bu esnada kaşı patladı ve dişi kırıldı.Beni hakaret tehdit ve yaralama ile savcılığa bildirdi. Acaba durum ne olur?
Printable View
Erkek arkadaşımla ciddi bir birlekteliğimiz vardı fakat onu bir kızla görünce dayanamayıp dövdüm.Bu esnada kaşı patladı ve dişi kırıldı.Beni hakaret tehdit ve yaralama ile savcılığa bildirdi. Acaba durum ne olur?
Bir bayan olarak erkek arkadaşınızı bu derece nasıl dövebildiniz anlayamadım. :alala
kick box da derecelerim var benim için sorun olmaz yaşım genç. ben ciddi bir cevap bekliyorum teşekkürler.
Sizin tarafınızdan dişinin kırıldığını ve kaşının patlatıldığını ispat etmesi durumunda,doktor raporuda varsa epey bir başınız ağrıyabilir.Ayrıca bir kızla gördüğünüz erkek arkadaşınızı dereceleriniz var diye bu hale getiriyorsanız,çokda fazla ciddi cevap beklemeyin bence.
sadece güçte eşitiz yani,durum budur. o da beni o şekilde görse aynı tepkiyi verirdi. bir atasözü vardır "nush ile uslanmayanı etmeli tekdir, tekdir ile uslanmayanın hakkı kötektir." psikolojik destek alıyorum açtığı tahribat yüzündeki yaralar gibi geçici olmayacak.
Eğer lisansınız varsa başını cıddı beleda kısacası;çünkü lisanlı bir sporcu kavga ettiği zaman canlı silah olarak yargılanıyor cunku elınızdekı dovus sanatı kavga sırasında mekanık bir sılah yerıne kullanılıyor.
Sen bence epey bi psikolojik destek almaya devam et :))))
Ama itiraf edeyım o cucugun yerınde olmayı ısterdım,Tekwando'cuyum
tekwando'da dövüş sporu değil savunma sporu oldugu ıcın etkıye tepkıde mahkemelerde sorun olmuyor :)))
bence senin sorunun psikolojik değil eger psikolojık olsa burda bıu soruya cvp arama yerıne ayatgında ağlamakla mesgul olurdun su anda senın tek sorunun ceza alma psikolojisi ,ben o cucugun yerınde olsam sonuna kadar gıderdım.Hakkını aramayan biri hukuk devletı ısteyemez...
Seni aldatması kişilik haklarına saldırı niteliğini taşımakta.
Evlilik olmadan aldatmalarda suç teşkil ediyormuş. (hatam var ise düzeltebilirsiniz.)
Senin ki haksız bir fiile tepki olabilir tabi avukata danışırsan daha iyi olur.
Keşke dişini kırmak yerine daha değişik darbeler vursaydın iz bırakmayacak şekilde :P
lisanslı bir sporcu değilim.anladığım kadarıyla haksız konuma ben düşeceğim teşekkürler cevaplarınız için.
ağlamadığımı ne biliyorsunuz,hayatım karardı remen bu kadar yeterli mi?
Bayana bakın hele!!! Hanımefendi Şiddet uyguluyorsunuz bide ben haksız mı çıkıcam diye soruyorsunuz!!! ne diyim artık!!!
Erkek arkadaşınız haketmiş sonuna kadar iyi etmişsiniz de işte sonra sizin başınız belaya girmiş. Geçmiş olsun umarım fazla ceza almazsınız.. Ama yerinizde olsam önce yanındakine girişirdim! Onu zevkle yolup sonra sevgilimi döverdim :)
mantelitye bu ite bayanlardakı siz bence aldatılmayı hak edıyorsunuz aynı seyı erkek yapsaydı kadın hakları dıye bagırırdınız demı
Aldatılana sormak lazım acaba erkege neyı veremıyorda erkek ole bıseye tesebbus edıyor sayın sezener
Editör: Forum dili İbranice değildir. Lütfen Türkçe yazım kurallarına uyunuz ve özenli yazınız.
Hiçbir kadın aldatılmayı haketmez! Yok şunu veremedi bunu veremedi diye erkeklerin bahanesidir! Kaldı ki madem bu kadın bana birşey veremez diyo, sevmiyo o kadını birlikte olmayacak o zaman! Aldatmak şerefsizliktir! Aldatan bir kadın olsaydı acaba siz böyle savunabilecekmiydiniz o kadını! Erkek yapar erkektir ama kadın yapamaz bu mu mantık yoksa!
Arkadaşlar kusura bakmayın ama kimsenin bu duruma alaycı,aşağılayıcı yorum yapmaya hakkı yok. Arkadaşın sorusuna bir cevabınız varsa verirsiniz.Durum ne olur bilen varsa söylesin. Yoksa diğer konular bizleri pek ilgilendirmiyor gibi?
Darp nedeni ile hakkınızda kamu davası açılacak. Eğer karşı taraf şikayetinden hakimin huzurunda vazgeçmeyecek olursa yaklaşık 3000 TL civarında bir para cezası alacaksınız. Aranızda akrabalık / hısımlık ve soy bağı olmadığı için şanslısınız, olsaydı cezanız /50 oranında arttırılacaktı.
Mahkemede hakime mutlaka kendinizi savunacak bir ifade vereceksiniz. Mağduriyetinizi; varsa tahrik unsurlarını da anlatan bir dilekçe ile yazılı belge haline getirin, olur da hakim uzun uzun dinlemeyecek olursa dosyanıza konulmasını istersiniz.
Hakimden; ceza alacakszanız bile en alt sınırdan verilmesini ve kararın yüzünüze okunmamasını ertelenemsini talep edersiniz. Daha önceden benzer bir suçunuz yoksa ve de hakim inisiyatif kullanırsa cezanız ertelenebilir,
yok karar yüzünüze okunacak olursa, kararı temyiz edin (10 gün içinde) yargıtaya gidiş gelişi 2 seneyi bulur, bu sürede de ihtiyaten para cezasının bir kısmını biriktirirsiniz, belki bir kısmı yargıtayca affedilir belli olmaz, karar geldikten sonra da dilerseniz para cezasını taksitlendirebilirsiniz, Temyiz infazı durdurur, temyizde iken para ödemediğiniz gibi, herhangi bir faiz uygulaması da olmaz..
geçmiş olsun..
Mesajınızın başında belirtiğiniz sevgilimi bir başka kızla gördüm, söyleminizde kasıt acaba "crüm-ü meşhud" mu? sanırım bu durum davanın seyrini epey etkileyecektir.
Slm
Yaptığınız hiçte hoş birşey değil bir insana yakışmıyor karşınızdaki insanın hem bedenine hem ruhuna zarar vermişşiniz umarım vicdanen rahatsılık hissetmişsinizdir. Ancak bu durumun böylesi bir görüntüye bir anda tanık olmanız sonucu kadınlık gurunuzun incilmesi erkek arkadaşınıza duyduğunuz aşk ve kıskançlıkla karşınızdaki olayı hazmedemeyerek bir anlık öfke ile istemeden yaptığınızı ve pişman olduğunuzu düşünüyorum. Bu söylediklerimi yanlış anlamayın Ben arkadaşınızınyaptığı şeyi onaylıyor değilim keşke yasalarımızda bu tip davranışlara karşı çok ciddi yaptırım ve cezalar olsa hiç bir kimsenin bir diğer kimsenin duyguları ile oynamaya onurunu, gururunu, namusunu ayaklar altına almaya hakkı yoktur,
kickboxcısınız diye her kafanızı bozanı dövecekmisiniz şikayetçi olması en mantıklısı belki bu düşünceden vazgeçersiniz