-
Birileri Bizi Deniyor
Birileri bizi deniyor..
Sabrımızın sınırlarının ne denli geniş olduğunu denediklerinden eminim artık..
-
Cevap: Birileri Bizi Deniyor..
Alıntı:
Akademik Sultan rumuzlu üyeden alıntı
Birileri bizi deniyor..
Sabrımızın sınırlarının ne denli geniş olduğunu denediklerinden eminim artık..
Hangı konuda,genel olarak Türkiye sorunları hakkındamı.:DD
-
Ben kuyuya bir taş attım, buyrun çıkarın...:)
-
Alıntı:
Ben kuyuya bir taş attım, buyrun çıkarın...:)
Buldum,siz bizi deniyorsunuz.Deneme yapmışınız da.:DD
-
Alıntı:
feyyar rumuzlu üyeden alıntı
Buldum,siz bizi deniyorsunuz.Deneme yapmışınız da.:DD
Sizi değil kendimi deniyorum..
Sistem can çekişiyor...
-
Rumen teknik direktör vardı bir zamanlar ülkemizde.Adını unuttum.Onun bir atasözü vardı ama söyleyemeyeceğim yanlış anlaşılma olur:)
-
Alıntı:
bartelmi diaz rumuzlu üyeden alıntı
Rumen teknik direktör vardı bir zamanlar ülkemizde.Adını unuttum.Onun bir atasözü vardı ama söyleyemeyeceğim yanlış anlaşılma olur:)
Keyfinize bakın..
-
DTP`nin istekleri
Beni geriyor...
-
Demokrasi => Birbirine Tahammül
Gerilmeyin, "deniyorlar" merak etmeyin.
-
Ayrıca şu VIP etiketini de lütfen alın benden...
-
Alıntı:
Mırcea Lucescu.Beşiktaşı ve Galatasarayı şampiyon yaptı.
-
Alıntı:
Sincan'da düzenlenen Kudüs Gecesi'nde yaptığı konuşmada, 'Laik kesime Şeriat enjekte edeceğiz' demişti bahsettiğiniz kişi o olmasın
-
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Sincan'da düzenlenen Kudüs Gecesi'nde yaptığı konuşmada, 'Laik kesime Şeriat enjekte edeceğiz' demişti bahsettiğiniz kişi o olmasın
Yoo o Rumen değildi, galiba Afrikalı bir teknik direktördü, hangi takımın teknik direktörüydü emin değilim. Siz Çin'deki Sincan eyaletinden bahsediyorsunuz anladım ben zaten.. :alala
Gelelim enjekte edilen şeriate.. Bünye kabul etmediği için arada kriz geliyor ama çoğu insan alıştı, daha az tepki vermeye başladık.. Sorun yok, hayat güllük gülistanlık. Arada bir halisünasyon da görüyoruz ...
Alıntı:
Yıllardan beri tartışılan ve henüz net bir çözüm üretilmeyen "üniversite öğrencisi türban sorunu" hakkında bugün resmi bir açıklama geldi.
YÖK Başkanı 2010-2011 Eğitim-Öğretim yılı için "türbanlı öğrenciler" hakkında sürpriz bir açıklama yaptı.
YÖK'ün aldığı YENİ karar göre derse giren türbanlı öğrenciler artık sınıftan çıkarılamayacak.
YÖK Başkanı, yönetmeliğe aykırı davranan öğrencilerin durumuyla ilgili bir şikâyet dilekçesi üzerine harekete geçerek, türbanlı öğrencilerin derse katılmasına dolaylı yoldan vize verdi.
Habere göre, YÖK Başkanı Prof. Dr. Yusuf Ziya Özcan, İstanbul Üniversitesi’ne üzerine gönderdiği yazıda türbanlı öğrencilerin derslere girmelerine vize verdi. İstanbul Üniversitesi’nde Kılık Kıyafet Yönetmeliği’nin uygulanmasında çıkan sorunlarla ilgili YÖK’e iletilen 27 Temmuz 2010 tarihli ve “025309 sayılı” dilekçe üzerine bütün üniversiteleri kapsayan bir yazı gönderen Özcan, türbanlı öğrencilerin dersten çıkarılmaması yönünde görüş bildirdi.
http://teknoogle.blogspot.com/2010/0...ler-derse.html
Şükür ki halisünasyon bunlar, gerçek değil. Biz uyanınca geçecek..
Birileri bizi deniyor biliyorum...
-
Alıntı:
Av.Tayfun Eyilik rumuzlu üyeden alıntı
Beyefendi"Laik kesime şeriat enjekte edeceğiz" atasözü müdür?:) .Evet LUCESCU idi. Atasözünü de söyleyeyim bari "Köpekler istedi diye atlar ölmez"..O yüzden kimse canını sıkmasın üzülmesin:)
-
Alıntı:
Beyefendi"Laik kesime şeriat enjekte edeceğiz" atasözü müdür?:) .Evet LUCESCU idi. Atasözünü de söyleyeyim bari "Köpekler istedi diye atlar ölmez"..O yüzden kimse canını sıkmasın üzülmesin:)
Madem atasözlerinden gidiliyor. Köpeklerin yanına bir de karıncalardan çeşitlemeler buraya güzel gider diye düşündüm.
Alıntı:
Sular yükseldikce balıklar karıncaları yer,sular çekildikce de karıncalar balıkları yer. Kimse bu günkü üstünlüğüne gücüne güvenmemeli... Çünkü,kimin ,kimi yiyeceğine,suyun akışı karar verir...
Zaten hala bu deneme. Tatlı canımızı üzmüyoruz...Uyanınca geçecek...
-
İnsanlar bana kızıyor ama günümüzde hala şeriat korkusuyla yaşamak benim için paranoyadır ve Türkiye nin ilerlemesine hakarettir
-
Alıntı:
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkindim.Oh be dünya varmış.Sevinç çığlıkları atmak istiyorum.Dünya varmış,tehlike yok.:DD
-
Alıntı:
İnsanlar bana kızıyor ama günümüzde hala şeriat korkusuyla yaşamak benim için paranoyadır ve Türkiye nin ilerlemesine hakarettir
Çin'in Sincan Eyaletinde tüm kurumların temeline dinamit konuluyorken biz aslında aynı şey ya bizim de başımıza gelirse diye endişe ediliyorduk. Siz ne zannettiniz ki?
-
Alıntı:
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkındim.Oh be dünya varmış.:DD
Kolonya? Aslında o da işe yarardı sanki...:)
-
Alıntı:
Çok rahatladım,bütün kaygılarım yok oldu.Birden etrafımda güller açtı.Ferahladım,silkındim.Oh be dünya varmış.Sevinç çığlıkları atmak istiyorum.:DD
Olmaz ama sevinç çığlıklarınızı kaçıramam, onları da eklemeliyim alıntıya.
-
Sayın feyyar sanırım imzanızda bana bi gönderme var:) Adıma şarkılar yazıldı "Güzelliğin aşkın kadar aşikar" diye:) .Çin in sincan eyaletindeki dinamit korkusu ,Malezya korkusu,İran korkusu,Honduras korkusu...Paranoya değil de nedir:)
-
Alıntı:
Olmaz ama sevinç çığlıklarınızı kaçıramam, onları da eklemeliyim alıntıya.
Sızde hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorsunuz.Yok kolanyaya gerek yok,sayın Bartelmi diaz sağolsun,iletileriyle rahatlatıyor bizi.Polemik yaratmak istemem ama bu sitede iletilerini düzeltmek için geçiyor zamanım.Bir üyede yanıldığını yanlış bilgi verdiğini kabul etsin ya nevar bunda.Bu arada vıp uyeliğinizi bana verirseniz yönetim kabul ederse alırım.:DD
-
Alıntı:
Sayın feyyar sanırım imzanızda bana bi gönderme var:) Adıma şarkılar yazıldı "Güzelliğin aşkın kadar aşikar" diye:) .Çin in sincan eyaletindeki dinamit korkusu ,Malezya korkusu,İran korkusu,Honduras korkusu...Paranoya değil de nedir:)
Hayır neden alındınız.İlk okunuşta anlamsız gelebilir ama kasdetdiğim şey imzamda,içiboş güzelliğin anlamı yok mesela,yada güzel olunabilir ama karşı tarafa bir değer katmayabilir.Ne demiş Aşık Veysel,"Güzelliğin beş para etmez,bu bendeki AŞK olmasa" gibi anlamlar için koydum o imzayı.Eğer alınıyorsanız başka bir manalı söz bulabilirim sorun değil.:)
-
Alıntı:
..........Çin in sincan eyaletindeki dinamit korkusu ,Malezya korkusu,İran korkusu,Honduras korkusu...Paranoya değil de nedir:)
Korku değil de kokusu rahatsız ediyor. Ondan..Burnuma habire pis kokular geliyor. Hem de taaaaaaaaaaaaaa Sincan'dan, Malezya'dan mı yoksa daha yakın bir yerlerden mi geliyor, çözemedim.. Paranoya olabilir mi bu, yoksa ocakta yemek falan mı unuttunuz?
-
Alıntı:
Sızde hiçbir ayrıntıyı kaçırmıyorsunuz.Yok kolanyaya gerek yok,sayın Bartelmi diaz sağolsun,iletileriyle rahatlatıyor bizi.Polemik yaratmak istemem ama bu sitede iletilerini düzeltmek için geçiyor zamanım.Bir üyede yanıldığını yanlış bilgi verdiğini kabul etsin ya nevar bunda.Bu arada vıp uyeliğinizi bana verirseniz yönetim kabul ederse alırım.:DD
Gözden kaçmayan daha ne ayrıntılar var daaa.......
VIP üyeliğim alın sizin olsun bence sakıncası yok. Çok önemli bir zat değilim diye bas bas bağırmama rağmen bana bu muameleyi yapan yönetimi esefle kınıyorum. Belki ben VIP kapısından çıkmak istemiyorum; pasaport kontrolünden geçirilip kuyrukta beklemek belki benim hobim; ne biliyim üstümün didik didik edilmesi beni rahatsız etmiyor belki. Değil mi ama?
Güzellik tartışmanıza katılmıyorum çünkü güzel olmadığım halde hırçınım ben. Gidip kendimi köprüden atıyorum. Başlık size emanet.
-
Alıntı:
Korku değil de kokusu rahatsız ediyor. Ondan..Burnuma habire pis kokular geliyor. Hem de taaaaaaaaaaaaaa Sincan'dan, Malezya'dan mı yoksa daha yakın bir yerlerden mi geliyor, çözemedim.. Paranoya olabilir mi bu, yoksa ocakta yemek falan mı unuttunuz?
Of Oooooooof.Makaram sarı bağlar ,kız söyler gelin ağlar:)
-
Alıntı:
Bunun altında yatan derin felsefi anlamı kavrayamadığım için ne yazabileceğimi bilemiyorum. Düşünmem lazım.
Biri bizi deniyor...Yine başladılar galiba..
-
Şuna bakın, burayı 333 kişi okumuş. Şuraya bir makale yazsak bu kadar okumazsınız değil mi?
-
Alıntı:
Kedidir kedi...
-
Alıntı:
Bunun altında yatan derin felsefi anlamı kavrayamadığım için ne yazabileceğimi bilemiyorum. Düşünmem lazım.
İşte ben de sizi denedim,türkü söylüyordum sadece.:) Ama bu sözün elbette derin bir manası var.Düşünün bakalım:)
-
Alıntı:
İşte ben de sizi denedim,türkü söylüyordum sadece.:) Ama bu sözün elbette derin bir manası var.Düşünün bakalım:)
Olur:DD (sayın bartelmi diaz sadece bu kısım size yönelik)
Sayın site yönetimine beni kırmadığı için teşekkür ediyorum. :)
Evet bu kadar deneme yeter sanırım. :ok
----------------
Bu ülkede denenenler deneyenleri , aydınlık da cehaleti zamanın birinde yenmiştir. Ancak o dönemde cehalet cehalet kisvesi altında idi, aydınlık da kendi kisvesine bürünmüştü. Şu an çok farklı bir dönemdeyiz. Taraflar aynı ama ilginçtir ki demokrasi adı altında taraflar farklı algılanır, farklı kisvelere bürünür olmuş. Anlayan anlar daha fazla söze hacet yok. Ortalama eğitim düzeyi 3,5 yıl olan bir topluluğun demokrasi anlayışı da ancak bu kadar olur.. Sen şimdi benim kaderimi bu topluluğa sorarak mı belirliyorsun?
----------------
-
Alıntı:
Bu ülkede denenenler deneyenleri , aydınlık da cehaleti zamanın birinde yenmiştir. Ancak o dönemde cehalet cehalet kisvesi altında idi, aydınlık da kendi kisvesine bürünmüştü. Şu an çok farklı bir dönemdeyiz. Taraflar aynı ama ilginçtir ki demokrasi adı altında taraflar farklı algılanır, farklı kisvelere bürünür olmuş. Anlayan anlar daha fazla söze hacet yok. Ortalama eğitim düzeyi 3,5 yıl olan bir topluluğun demokrasi anlayışı da ancak bu kadar olur.. Sen şimdi benim kaderimi bu topluluğa sorarak mı belirliyorsun?
OOoff of offff, işte budur... Oh ya sonunda aklı başında, bilimsel, modern bir kafa... Hay yaşayın emi...
Tabi neden vip etiketini kaldırttığınızı çok merak ettim o başka...
-
Alıntı:
Siz hala bu şarkılarımı dinliyorsunuz.Oyun havası bu ya.
-
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
OOoff of offff, işte budur... Oh ya sonunda aklı başında, bilimsel, modern bir kafa... Hay yaşayın emi...
Tabi neden vip etiketini kaldırttığınızı çok merak ettim o başka...
Teşekkür ederim de bize 40 lı yıllarda kalmışsınız diyorlar, hangisine inansak:P
İletilerim en az bir kişi tafaından garanti okunuyor mesela:))) Bu en az 1 garanti okuyucu demek:) 1 0 dan büyüktür. Başka sebepler de var ama bakın farklı açıdan baktığımızda neler bulabiliyoruz öyle değil mi:))))
-
Alıntı:
Teşekkür ederim de bize 40 lı yıllarda kalmışsınız diyorlar, hangisine inansak:P
İletilerim en az bir kişi tafaından garanti okunuyor mesela:))) Bu en az 1 garanti okuyucu demek:) 1 0 dan büyüktür. Başka sebepler de var ama bakın farklı açıdan baktığımızda neler bulabiliyoruz öyle değil mi:))))
Bende okuyorum sizi. Hemde ne saçmalamış bu sefer kaygısı olmadan rahatça.... Güzelide bu olsa gerek.
-
Alıntı:
commodore1tr rumuzlu üyeden alıntı
Ben okuyorum sizi. Hem de ne saçmalamış bu sefer kaygısı olmadan rahatça.... Güzeli bu olsa gerek.
Teşekkür ederim sayın commodore1tr , buna gerçekten sevindim ama arada bir saçmalama hakkım saklı kalsın lütfen:) Onu da tolere edersiniz artık:)))
Bir şarkı takıldı dilime şu aralar.. Amannn Avcıııı vurma beniiiii..diye neden bilmem, öylesine işte..! Simone de Beauvoir okumaya merak saldım yine şu ara.. Haliç'te bir yer buldum genelde oraya takılıyorum.. Bir kitap okudum hayatım değişti diyen Orhan Pamuk'un aksine bir kitap yazdım hayatım değişti diyen insanlar ülkesinde..
-
Alıntı:
Portakal soydum yiyen varmı!?
http://pawsru.org/fc/src/fc24171_normal-emo-oranges.jpg
-
Abi o nebiçim soymak bırak Allahını seversen ya, mındar ettin portakalları, ver şu bıçağı bana.
-
Sayın Akedemik Sultan,size dün gördüğüm bir rüyamı anlatmak istedim.İşyerinden biraz yorgun gidince 1 saat kestireyim dedim,rüyamda birde ne göreyim.Kısaca anlatayım;Bir uyanıyorum,yani rüyamda uyanıyorum son model evimiz,önünde arabalar biri eşimin biri benim.Eşime soruyorum hayatım noldu bize böyle bu ne hal,karnımızı zor doyuruyorduk biz.Eşim sevinçle cevap veriyor yok aşkım diyor,senin maaşın artık yetiyor bunlara diyor.Bir neşe bir sevinç,eve bakıyorum eşyalar son model.Eşime soruyorum,hayatım bu mobilyalar çok güzel ne zaman aldık bunları,kırık çekyatı değiştiremezken.Eşim neşe içinde aldık aldık piyasa düzeldi haberin yokmu diyor.Gözüm plazmaya takılıyor bir siyasetci konuşuyor,kim bu diyorum.Eşim a sende yapma başkanlık sistemine geçtikya diyor.Çekmecelerde pasaportları görüyorum,kız bunlar ney diyorum.Eşimde yine sevinç,mutluluk aşkım Avrupa birliğine girdikya,serbest dolaşmak için çıkarttık bunları diyor.Ya aşkım gidemeyiz parise felan diyorum,gideriz gelirlerimiz arttı diyor.Bendeki şaşkınlık tükenmek bilmiyor.Eşime diyorum ki bir dakıka ben sorayim sen cevapla.Sor aşkım diyor.Kıbrıs aklıma geliyor noldu sorun çözüldümü diyorum,ohoo çoktan diyor.Yahu peki türban sorunu noldu diyorum,o da aşkım çözüldü.Peki asgari ücret noldu aşkım diyorum,eşim cevaplıyor.Bebeğim eskidendi o şimdi artık maaşlar çok yüksek.Bendede başlıyor sevinç,neşe.Kızımın okul giysisi dikkatimi çekiyor bu ney diyorum,unuttun mu aşkım diyor kızımızı özel koleje kayıt yaptırdık ya diyor.Ya diyorum evimiz yoktu,aldık aldık.Tamda ya saçmalama biz bunları bir fabrikada çalışmakla nasıl yaptık diye kızarak,bağırarak soracaktım ki,kızım üzerime atlayarak uyan babacığım hadi yemek hazır deyip beni uyandırmaz mı,hayt be kızım dedim ne yaptın sen,bantı yeniden sardırtacaksın bize.Neyse dedim sonrada rüyaymış sağlık olsun.Yemekte eşime aynen şöyle dedim,ya bebeğim sende amma lükse merak sarmıssında haberimiz yokmuş diyerek kahkahalar eşliğinde yemeğimizi yedik.
-
Alıntı:
Sayın Akedemik Sultan,size dün gördüğüm bir rüyamı anlatmak istedim.İşyerinden biraz yorgun gidince 1 saat kestireyim dedim,rüyamda birde ne göreyim.Kısaca anlatayım;Bir uyanıyorum,yani rüyamda uyanıyorum son model evimiz,önünde arabalar biri eşimin biri benim.Eşime soruyorum hayatım noldu bize böyle bu ne hal,karnımızı zor doyuruyorduk biz.Eşim sevinçle cevap veriyor yok aşkım diyor,senin maaşın artık yetiyor bunlara diyor.Bir neşe bir sevinç,eve bakıyorum eşyalar son model.Eşime soruyorum,hayatım bu mobilyalar çok güzel ne zaman aldık bunları,kırık çekyatı değiştiremezken.Eşim neşe içinde aldık aldık piyasa düzeldi haberin yokmu diyor.Gözüm plazmaya takılıyor bir siyasetci konuşuyor,kim bu diyorum.Eşim a sende yapma başkanlık sistemine geçtikya diyor.Çekmecelerde pasaportları görüyorum,kız bunlar ney diyorum.Eşimde yine sevinç,mutluluk aşkım Avrupa birliğine girdikya,serbest dolaşmak için çıkarttık bunları diyor.Ya aşkım gidemeyiz parise felan diyorum,gideriz gelirlerimiz arttı diyor.Bendeki şaşkınlık tükenmek bilmiyor.Eşime diyorum ki bir dakıka ben sorayim sen cevapla.Sor aşkım diyor.Kıbrıs aklıma geliyor noldu sorun çözüldümü diyorum,ohoo çoktan diyor.Yahu peki türban sorunu noldu diyorum,o da aşkım çözüldü.Peki asgari ücret noldu aşkım diyorum,eşim cevaplıyor.Bebeğim eskidendi o şimdi artık maaşlar çok yüksek.Bendede başlıyor sevinç,neşe.Kızımın okul giysisi dikkatimi çekiyor bu ney diyorum,unuttun mu aşkım diyor kızımızı özel koleje kayıt yaptırdık ya diyor.Ya diyorum evimiz yoktu,aldık aldık.Tamda ya saçmalama biz bunları bir fabrikada çalışmakla nasıl yaptık diye kızarak,bağırarak soracaktım ki,kızım üzerime atlayarak uyan babacığım hadi yemek hazır deyip beni uyandırmaz mı,hayt be kızım dedim ne yaptın sen,bantı yeniden sardırtacaksın bize.Neyse dedim sonrada rüyaymış sağlık olsun.Yemekte eşime aynen şöyle dedim,ya bebeğim sende amma lükse merak sarmıssında haberimiz yokmuş diyerek kahkahalar eşliğinde yemeğimizi yedik.
Ben de son zamanlardaki politika meşhurlarıyla ortak olduğunuzu sandım. Neyse ki rüya imiş. Ancak rüyanızdaki zenginliğin evinize gelmesini de temenni edemeden geçemeyeceğim.