Cevap: Çocuğumu göremiyorum
Alıntı:
necil rumuzlu üyeden alıntı
"Joint Custody" konusunun Türkiye'de kısa dönemde tartışılacağını pek sanmıyorum. Ancak biz mağdur babalar ile anneleri tarafından rehin tutularak babalarına düşman edilen çocukların haklarını savunmak üzere birleşebiliriz diye düşünüyorum. Bu amaçla bir web sitesi kuruyorum. (
www.bosanmisbabalar.com / Çalışmalar bitmek üzere.) Site açıldıktan sonra siz, ben ve benzeri babaların katkısıyla bu sitenin gelişmesini ve böylece bir baskı grubu oluşmasını amaçlıyorum. Kapalı kapılar ardında ağlamaktan başka yapılacak şeylerimizin olduğuna inanıyorum. Günümüzdeki adalet sistemi MAALESEF BİZ BABALARIN ALEYHİNE ÇALIŞIYOR ama çocuklarımız büyüyünce bizim bu günlerde onlardan asla vazgeçmediğimizi, zalim annelerine pes etmeyip körü körüne annenin yanında olan çarpık adalet sistemine karşı çalıştığımızı görmeliler.
Sabır diliyorum size. (Kendinizi bırakmayın, bol bol spor yapın. Ben böyle atlatmaya çalışıyorum bu günleri.)
Necil bey
Boşanma sürecinde olan bir babayım ve çocuğumu 6 aydır görmeddim. Çocuğum 10 aylık. annesi ve kayınvalidem bana göstermiyorlar. Kısa bir araştırma sonrası sitenize ulaştım. Ama içerik olarak bizim ihtiyaç ve taleplerimize cevap veremez durumda. Bu nedenle site altyapınızı kodlamayı teklif ediyorum. Bana p.m. üzerinden ulaşabilirsiniz