- 

Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında 
		Bildiğiniz gibi Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Emek'te bulunmaktadır.Ama bu sene Beşevlere İİBF'nin yanına taşınacak diye bir söylenti var.Bu olay hakkında bilgisi olan benimle paylaşabilir mi acaba? 

- 

Cevap: Gazi üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında 
		cevap verin lütfen.en azından bilmiyorum deseydiniz bari 

- 

evet sevgili okulum artık beşevlerde. iibfnin yanında bulmakta zorlanmazsın 

- 

Peki neden gönderilen öğrenci bilgi dosyasındaki adres eski binayı gösteriyor hala anlamadım:S 

- 

cevap verdiğiniz için teşekkür ederim. 

- 

onu bilemeyeceğim, senin kayıt işi için dosyalar hala emektedir o yüzden orayı adres göstermişlerdir. binalar çok uzak değil uğraşmazsın. yeni okulun hayırlı olsun. 

- 

Alıntı: 

Papatyas rumuzlu üyeden alıntı

onu bilemeyeceğim, senin kayıt işi için dosyalar hala emektedir o yüzden orayı adres göstermişlerdir. binalar çok uzak değil uğraşmazsın. yeni okulun hayırlı olsun. 

teşekkür ederim.siz kaçıncı sınıfsınız?

- 

1.5 diyelim altan derslerim var. beraber bir kaç derse gireceğiz. tanışma şansımız olursa bir kaç öğüdü kesinlikle vereceğim, benim gibi olmayın. 

- 

Alıntı: 

Hande Baysal rumuzlu üyeden alıntı

1.5 diyelim altan derslerim var. beraber bir kaç derse gireceğiz. tanışma şansımız olursa bir kaç öğüdü kesinlikle vereceğim, benim gibi olmayın. 

tamam umarım görüşürüz:D
 eğer vaktinizi almak gibi olmazsa ders seçimi okul ortamı hakkında bana bilgi verebilir misiniz?şimdiden çok teşekkür ederim:)

- 

ders seçimini internetten kolaylıkla yapabilirsin. zaten ilk dönem seçmeli dersiniz olmayacağı için var olan tüm dersleri seçeceksin. onayı verdikten sonra danışmanınla beraber son onayı yapacaksın, zaten bir hata yapmışsan danışmanın düzeltir. okul ortamına gelecek olursam; insanlar seviyeli, ortalama, anadolu çocuğu birçoğu. görünce hissedersin zaten zorlanacağını hiç düşünmüyorum. insanlar biraz asosyal tek sorun bu bence:) 

- 

Alıntı: 

ders seçimini internetten kolaylıkla yapabilirsin. zaten ilk dönem seçmeli dersiniz olmayacağı için var olan tüm dersleri seçeceksin. onayı verdikten sonra danışmanınla beraber son onayı yapacaksın, zaten bir hata yapmışsan danışmanın düzeltir. okul ortamına gelecek olursam; insanlar seviyeli, ortalama, anadolu çocuğu birçoğu. görünce hissedersin zaten zorlanacağını hiç düşünmüyorum. insanlar biraz asosyal tek sorun bu bence:) 

ya ben gazi hukukun hukuki faaliyetlerde çok etkin olduklarını öğrencilerin programlara falan çok istekli yaklaştıklarını duymuştum doğru mu bu,?bir de hocalarınızdan memnun musunuz?hani ders bittiğinde yine döktürdü hoca diyerek ya da bir takım düşüncelere  dalarak dersten çıktığınız anlatımından ürperdiğiniz hocalar var mı ?asosyallik??????sanırım bu sorunu kendi çabamızla halledebiliriz:Dumarımmm tabii......

- 

siyasi etkinliklerde ( bir vekilin , gazetecinin, dava adamının vs. okulu ziyaret etmesi gibi) çok aktif. bu konuda doyuma ulaşırsın, birazda ilgileniyorsan çok eğlenirsin. hocalara sıra gelince kasıntı değiller, metevazı bir şekilde mahvediyor öğrenciyi. anayasa hukuku gibi kolay bir dersten ben kaldım mesela ( hasan tunçun dersine tekrar girip bilgilerinden faydalanacağım için şanslı sayılabilirim) çok korkma hocaların farklı tarzları var ona göre davranırsan sorun yaşamazsın. bazı hocalar dersi anlatırken bayıltıyor gerçekten onlara da hazırlıklı olmalısın. asosyallik sorununu kendi çabalarınla halledebilirsin :) 

- 

tamam çok teşekkür ederim:D 

- 

- 

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.bugün gittim gazi iibf ye bulamadım ya:).ormanlık arazinin içinde fln mı hukuk:)

bir de bize öğrenci kimliklerimizi vermediler ama diğer bütün fakültelere vermişler.Elimizde sadece geçici kimlik belgesi diye yazan bir kağıt var.acaba bu uygulama bu seneye özel mi yoksa geçen sene ve ya önceki senelerde de böyle birşey var mıydı?Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

- 

Alıntı: 

Faruk Atik rumuzlu üyeden alıntı

verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederiz.bugün gittim gazi iibf ye bulamadım ya:).ormanlık arazinin içinde fln mı hukuk:)

bir de bize öğrenci kimliklerimizi vermediler ama diğer bütün fakültelere vermişler.Elimizde sadece geçici kimlik belgesi diye yazan bir kağıt var.acaba bu uygulama bu seneye özel mi yoksa geçen sene ve ya önceki senelerde de böyle birşey var mıydı?Verdiğiniz cevaplar için şimdiden çok teşekkür ederim

öğrenci kimliklerini geçen sene kayıtta vermişler bu bu seneye özel sanırım:D bizim kimlikleri okul açıldığında vereceklermiş
 hukuk fakültesinin yerini ben de merak ediyorum ama gitmedim daha

- 

hmm bari beklediğimize değsin diğer fakültelerdern süslü bir şey yapsınlar:)
 bir arkadaşım gazi iibf nin girişinin hemen solunda kaldığını söylemişti:)

- 

Eylül ayının 13'ünde taşınma işlemleri yapılacak. Bazı hocaların taşınma işlemi başladı. İdari işlerin hala Emek yerleşkesinde yapıldığını sanıyorum. 

- 

Alıntı: 

Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı

Eylül ayının 13'ünde taşınma işlemleri yapılacak. Bazı hocaların taşınma işlemi başladı. İdari işlerin hala Emek yerleşkesinde yapıldığını sanıyorum. 

Evet kayıt işlemlerimizi Aşti karşısındaki binada yaptık:)Evet ben şöyle bir duyum aldım.Hocalarımızın Çoğu İİBF'de de ders veriyormuş.Onlara rahat bir ortam sağlamak ve ulaşımın onlar açısından daha iyi olması için bu taşınma olmuş.Doğrular mısınız acaba?

- 

Alıntı: 

Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı

peki biz ders onaylama işlemini ne zaman yapacağız bunun hakkında da bir bilginiz var mı?ingilizce muafiyet sınavına da gireceğiz ama tam olarak 15inde mi onu da bilmiyorum:S

- 

ders kayıtları ders başladıktan 3 gün içinde yapılıyor , 20 sinde açılacak okul bende 21 inde geleceğim. yeni bina iibf nin yanında biraz gizli kalmış arka tarafına doğru, ama lüks diye duyumlar aldım. rektörün hukukçu olduğunu hissedeceksiniz sağlanan imkanlarla :) 

- 

Alıntı: 

ders kayıtları ders başladıktan 3 gün içinde yapılıyor , 20 sinde açılacak okul bende 21 inde geleceğim. yeni bina iibf nin yanında biraz gizli kalmış arka tarafına doğru, ama lüks diye duyumlar aldım. rektörün hukukçu olduğunu hissedeceksiniz sağlanan imkanlarla :) 

:D inşallah hakkımızda hayırlı olur.yeni bir bina yeni bir ortam yeni... yeni... yeni...
 şu ygs iptal edilmese de hevesimizi kursağımızda bırakmasalar keşke:S

- 

Cevap: Gazi Üniversitesi Hukuk Fakültesi Yerleşkesi Hakkında 

Alıntı: 

lawyerinfurther rumuzlu üyeden alıntı

:D inşallah hakkımızda hayırlı olur.yeni bir bina yeni bir ortam yeni... yeni... yeni...
 şu ygs iptal edilmese de hevesimizi kursağımızda bırakmasalar keşke:S

inşallah öyle birşey olmaz lawyerfurther.

Alıntı: 

evet Hande Hanım biraz arkada gibi.arkasında da fabrika var :) içeri girmeye yeltendim ama olmadı.çünkü hala inşaat halinde.ordaki çalışana açılacak mı diye sordum okul başlayana kadar.O da 'herhalde' yetişir diye karşılık verdi.Bir de şeyi merak ediyorum sınıflar yine eski binasındaki gibi mi yoksa anfi mi?Bina da bayağı büyük heybetli gözüküyor dışardan.Hakkımızda hayırlı olur inşallah.

- 

tabi yetişmek zorundaymış çünkü diğer binadaki her şey taşınmış geçen seneden kütüphanesi falan götürülmüş.eski binada anfi değil de derslik olduğunu söylediler diye hatırlıyorum ama buradakiler anfiyMİŞ.gidip görmek bir türlü nasip olmadı ya neyse:)keşke gidenler şu siteye bir girse de resim falan koysalar ne güzel olurdu:D 

- 

iyi olmuş ya anfi olması(inşallah).teşekkürler verdiğin bilgiler için... 

- 

ya bu okul ne zman taşınacak ?vizeleri olup öyle gideceğiz herhalde:( 

- 

güvenlik görevlisi Serkan Abimiz 1 Kasım'da dedi:) 

- 

Alıntı: 

güvenlik görevlisi Serkan Abimiz 1 Kasım'da dedi:) 

kesin mi çünkü çarşamba günü enformatik hocası aşağı sormaya indi daha bir kaç hafta daha buradayız demişler.

- 

Gazi'de hiçbirşey kesin değildir:) siz de 1.sınıfsınız herhalde benim şubem b sizinki ne acaba? 

- 

Alıntı: 

Gazi'de hiçbirşey kesin değildir:) siz de 1.sınıfsınız herhalde benim şubem b sizinki ne acaba? 

ben a şubesindeyim.ya bizi sanki oyalıyorlar gibi geliyor buradan mezun olduktan sonra taşınacağız herhalde ki umarım abartıyorumdur

- 

bana da gibi geliyor.sizin sınıf yine iyi sen hiç bizim sınıfı gördün mü dersteyken:) sığmıyoruz ya:) 

- 

Alıntı: 

bana da gibi geliyor.sizin sınıf yine iyi sen hiç bizim sınıfı gördün mü dersteyken:) sığmıyoruz ya:) 

arkadaşlarım var sizin sınıfta biliyorum durumunuzu:(resmen rezillik ya.kimseyi yargılamak istemiyorum ama isteseler okul açılmadan çok rahat bitirebilirlerdi taşınma işini.kimsenin bize bunu yaşatmaya hakkı yok.çok merak ediyorum kaç üniversitede bu sorun yaşanıyor?

- 

Alıntı: 

İrem Nur Ceylan rumuzlu üyeden alıntı

arkadaşlarım var sizin sınıfta biliyorum durumunuzu:(resmen rezillik ya.kimseyi yargılamak istemiyorum ama isteseler okul açılmadan çok rahat bitirebilirlerdi taşınma işini.kimsenin bize bunu yaşatmaya hakkı yok.çok merak ediyorum kaç üniversitede bu sorun yaşanıyor? 

Gazili Olmak Ayrıcalıktır diyorum başka birşey dememe gerek yok :S

- 

çok ayrıcalıklıyız ki toplumu gözlemleyecek olan hukuk fakültesi öğrencileri şehirden kopuk bir eğitim alıyor.ne üzücü:(