Cevap: Re: Kontratsız ve Kaçan Kiracı
benim de 10 yıllık kiracım vardı aylıkla oturuyordu kontratsız 4 aylığı vermeden kaçtı. Çıkacağını da belirtti elektrik su benim üzeirme sorun yok ödeyecekmiş ama 4 aylık verememiş. Kaçan kiracıyı nasıl bulurum da alacaklarımı nasıl alırım?
Cevap: Kaçan kiracı kontratsız
muhtardan kaydını aldırmış mı en fazla ordan bakabilirsiniz.
10 yıllık kiracınızın cep telefonu/çalıştığı yer/ tanıdığı kimseyi tanımıyor musunuz?
dava açsanız bile tebligat adresi olarak bir yer vermeniz gerekiyor.
adres olarak uğramadığı kiralık evi verseniz yine yararı olmayacak.
valla kaydını aldırmış hemen elimde başka ulaşacağım bişe yok cep nosunundeğişmişşş adam tır şdförüü işini değiştirmiştii hep dışarda nasıl bulacamm kalacak galibaaa
Alıntı:
sdtm rumuzlu üyeden alıntı
valla kaydını aldırmış hemen elimde başka ulaşacağım bişe yok cep nosunundeğişmişşş adam tır şdförüü işini değiştirmiştii hep dışarda nasıl bulacamm kalacak galibaaa
sizde tc kimlik numarası var mı borçlunun?
yoksa zor..
nüfus müdürlüğü, emniyet müdürlüğü'ne müzekkere ile başvurup adres için başvuruda bulunabilirsiniz.
muhtar bilirmikii kaydını aldırmışsa nereye aldırdığınıı çok soru soruyom kusra bakmayınn yurt dışında yaşıyorummm oraların huyunu bilmiyommm orda akrabamda yokk bana yardımcı olursanınz sevinirimmm tşklrrr cevabınız içinnnnn
dekontları bankaya yatırıyolardıı şimdi bankaya kiralar yatarken kim yatırıyorsa tc si alınıyo kzı yatırıyo genelde maliyeci bir kzı varıı hesaplarıyla o ilgileniyo hep onla muhataptımm hesaplardan çıkarmıı
yoksa dekontmu olmalı elimde onda yazarr
Alıntı:
muhtar bilirmikii kaydını aldırmışsa nereye aldırdığınıı çok soru soruyom kusra bakmayınn yurt dışında yaşıyorummm oraların huyunu bilmiyommm orda akrabamda yokk bana yardımcı olursanınz sevinirimmm tşklrrr cevabınız içinnnnn
muhtar kaydın hangi mahalleye nakledildiğini bilir.
kaydını aldırmassaa beni ev gözükür herşeyde galiba :(
Alıntı:
kaydını aldırmassaa beni ev gözükür herşeyde galiba :(
ne demek istediniz anlayamadım?
bune karışık iller yaa adam para vermiyooo bişe yapamıyommmm
yani kaydını aldırmama gibi durumu olabilirmii tebligat çekemem elimde benim evimin adresi vardırrr oraya giderr
Alıntı:
yani kaydını aldırmama gibi durumu olabilirmii tebligat çekemem elimde benim evimin adresi vardırrr oraya giderr
bence önce muhtara gidip ondan yardım isteyin.
tama çok teşekkür ederim bilgileriniz için bir muhtara birde tc araştırması yapsam iyi olacakkk başka türlü olmaycak galiba