İyi günler.Foruma yazdığımız yazıları silme imkanı yokmu acaba?
Printable View
İyi günler.Foruma yazdığımız yazıları silme imkanı yokmu acaba?
Silip de n'apcaksınız zaten davinci şifresi gibi üye adı almışsınız.
İyi günler Sayın Üye;
Açılan konuları silmek veya silinmesini istemek; site sözleşmesine göre mümkün değildir.
Bakınız: https://www.hukuki.net/showthread.php...Ho%FE-geldiniz!
Saygılarımla.
bende şunu sorayım o zaman daha önceki iletilerimizi silmek değilde düzeltmek imkanı varmı... imla hatalarımdan utanıyorumda:)
Evet pek utanıyor gibi görünmüyor :)
merhaba,
benim de düzeltmek istediğim bir yazım var. ancak nasıl işlem yapılacak çözemedim.
düzeltme süresi ne kadardır acaba?
bu süre aşıldığı için mi düzeltme ile ilgili bir icon göremiyorum acaba?
Anlaşıldı. Forumda yarattığım kirlilikten dolayı özür dilerim:)
İnsan heyecanla yazınca hızını alamıyor. Sonrada sizin tarafınızdan sokuşturulan laflara içten içten gülüyor:)
Cevaplarınız için teşekkürler...
Yazacağınız cevapları yada açacağınız konuları öncelikle bir word belgesinde yahut not defterinde düzenleme imkanınız mutlaka vardır.
Bu yöntemi kullanarak hem imla hatalarından hemde heyecanla yazdığınız yazıyı tekrar okuyarak,gereksiz kelimeleri çıkartarak yada eklemeler yaparak,hızlı yazmaktan dolayı arada kaynayan harfleri gerekli yerlere sıkıştırarak anlatmak istediğinizi daha net anlatır cevap vererek katılımcı olmak istediğiniz konularda daha verimli olunabilir gibi geliyor :)
Özellikle metin editörlerinin imla ve yazım kurallarını otomatik olarak denetlemesi oldukça işe yarayabilir gözükmektedir.
Emrah beyden güzel bir çözüm önerisi daha:)
Her yere yetişmek zor olsa gerek:)
Tekrar teşekkürler:)
iyi çalışmalar dilerim herkese sizden bir ricam olacak mümkün müdür bilmiyorum ama benim bu linkde yazdığım https://www.hukuki.net/showthread.php...li-olabilirim& bilgilerin üçüncü kişiler tarafından kullanılıyor bu linkde bulunan konumu düzeltmeniz yada benim düzeltmeme izin verebilirmisiniz yardımcı olursanız çok sevinirim bişey yapmanız ricam olur.
az önce adminler tarafından silinmiş bir konu gördüm :)
kendimi biran için avukat hakkım olmayan elim kolum bağlı bir misafir olarak gördüm
yahu bu 3 saat işi yok mu düzeltme yapmak istesende yapamıyorsun insan yazmaya korkuyor bari 6 saat yapsalardı
İnsan sadece imla hatasından dolayı iletilerini silmek istemez. Ben de gaflete düşüp bir iletimde tam adımı yazdım. daha sonra farkettim ki arama motoruna adımı yazan kişiler bana ve benim özel diğer sorularıma çok rahat ulaşıyor. (Bilgi edinmek için insanının durmunu anlatması iyi bir şey değilmiş meğer) Bundan şuanda rahatsızım.
Siteden kimseye bu durmu iletebileceğimiz bir kanal yok. Ayrıca insanlar yaptıkları anlık bir hatadan dolayı sürekli bununla yaşayacak diye bir kural yoktur diye düşünüyorum. İmkanı varsa baaariiii adımın yazılı olduğu iletinin sistemden silinmesini rica ediyorum. belki buradan ulaşırım diye yazıyorum.(zaten yazdığım iletinin cevabı da olmadı orda durması son derece gereksiz) Çünkü bu durum gerçekten insanı rahatsız etmeye başladı.
Site yönetiminden bir konu başlığını silmesini rica ediyorum. Kamu sınavlarına giriyorum, kişisel bilgilerimin sitede yer almasını istemiyorum zira google aramalarında çıkıyor. Özel mesaj ile iletişim kurabileceğim bir mekanizma olmadığı için konuyu buraya yazdım, yardımcı olabilirseniz sevinirim.
İyi günler Engin Bey,
Ben eski bir forum kullanıcısıyım. Bir ara tatsız bir tartışmadan ötürü forumdan ayrıldım, siz de sanırım beni engellediniz. Forumda açtığım bir başlık öylece duruyor zaten cevap veren de çıkmamış. Sizden ricam başlığı silmeniz zira şu anda kamu kurumlarının müfettişlik sınavlarına giriyorum, orada ise özel bir kaç bilgi var. Hakkımda bazı kimselerin farklı düşüncelere gark olmasını istemiyorum.
Kurallarınız gereği başlık silmiyorsunuz ama durum biraz farklı. Ya da en azından kullanıcı adını da değiştirebiliriz. Eğer mümkünse bu da olabilir, en azından fena bir fikir sayılmaz. Çok rica ediyorum başınızdan savmadan ilgileniniz. (Not: Forum başlığını özelden yazayım mümkünse)
İyi çalışmalar dilerim
Gece 01:15 de gelip istekte bulunup, acil çözüm uygulanmadığı için takındığınız tavırla, bugün yazdığınız iletilerinizdeki üslubunuz nedeniyle ATILDINIZ.
Avukat değilim, sadece bu sitede yöneticiyim.
Bahsettiğiniz konuyu bulup her gün güncellemeyi kendime görev edindim. ( ne kadar boş bir iş değil mi)
Ta ki, cemilbey2 ismiyle tekrar üye olup , terbiyesizce üslubunuz nedeniyle özür dileyinceye kadar .
Kim demiş aradığında bir yönetici bulamazsın diye :)
Cemil bey sabredip iletinizi görmemi bekleseydiniz inanın yardımcı olurdum ama bu Erdoğan bey varya çok gaddardır hiç insafı yoktur parmağınızı kesseniz şuna işeyin deseniz işemez hani o derece yani :)
Gece 01:15 de mi gelmişim? Yahu siteyi öylesine karışık yapmışsınız ki, bir şeye ulaşmak için en az 2 saat geçirmeniz gerekiyor. Ayrıca, siteniz oldukça yavaş ve insana vakit kaybettiriyor. O saate anca denk gelip yazabildik, idare edin olacak o kadar. Neyse Cemilbey2 geldi, bekliyor sizi.
Selamlar.
Sitedeki yardımsever insanlar sizin gibi lüzumsuz ve huzursuz kişilerle uğraşacağına, hukuk konusunda birşeyler yazarlar da sonuçta birine faydası olur. Mecbur muyum ben her yerde sizin gereksiz yazılarınızı, serzenişlerinizi okumaya? Vıdı vıdı vıdı, varsa insanlığa bir faydanız siz de yazın, yoksa insanları da siteyi de boşuna meşgul edenlerden olmayın da site de insanlar da yararlansın!
Erdoğan Kırcalı Bey, Cemilbey2 gelirse konuşurum demiş. Geldik, olay bundan ibaret.
Cemil"bey"2 cemil"bey"1 ile bir tanışıklığınız varmı!?:alala
Mehmet Emin bey Bizimkiler dizisindeki Cemil kendisi hani benim adım Cemil diyen abi :) uyuyakalmış derken sızmıştır belki ben günahını almıyım gene de :)
E hani Erdoğan Kırcalı Bey yok ortada. Bu arada uyuyakaldım sızmadım.