Cevap: Çocuk Taciz İftirası
Kimse yardımcı olmayacak mı?
hatta kayınvalıdesınınde tacızıne ugradıgını ıddaa etmıs o donemde. Anlatımınızda hata olabilirmi.? Başka türlü taciz mi,rahatsız etme babında.Geçmiş olsun.
duzeltıyorum,şuanda evlı oldugu kocasının babası ıcınde tacıze ugradıgını genckken komsusundan tacıze ugradıgını idda etmış.Babama yapılan iftira teyzemın kızı sımgeye elledı cınsel organını gosterdı yönde fakat kucuk kız duyduk ki kucuk kadınlar dızısını ızlemıs ve cok etkılenmış annesınınde sureklı tacıze ugramış iddaları ve yesıl recetelı olması babamı haklı cıkarır mı ? Kimse babamın yaptıgına ınanmıyor tabıkı bizde ınanmıyoruz fakat mahkemede neler olabılcegını bılemıyoruz,kız ıcın ruhsal saglıgı bozuk raporu alınmış herkes bılıyokı o kızın onceden ruhsal saglıgı bozuktu.
Hukuki olarak bilgim yok.Geçenlerde üye arkadaşın birisi babasının iftiraya uğradığını yazmıştı.Babasının 3 aydır tutuklu olduğunu söylüyordu. Savcılar ve Hakimler işlerini bilir.Babanızın bu iftiraya uğrar uğramaz içeri alınmadığını düşünürsek iyi durumdasınız.Avukatınız tahminim size demiştirki Savcı nın babanızın suçlu olduğuna kanaat getirerek mahkemeleri içerden görmesini sağlayabilirdi.Bende merak ediyorum bayanın biri beni şu taciz etti dese insanlar ne hale düşüyor.Ayıkla pirincin taşını.Değerli hukukçular bu işin çözüm yolu nedir.? Anlatın birisi beni taciz etti dendiğinde gösterebileceğiniz hiç bir somut delil olamaz.Bu işten canı yananların sayısı İst ye 4 köprü olmuştur.
Garip bi dünya da yaşıyoruz, Hukukçu arkadaşlardan yarım beklıyorum
Deneyimlerimden şunu gördüm ve psikologlardan da öğrendim ki bir çocuk tacize uğradığından bahsediyorsa bunda gerçeklik payı çok çok büyüktür.
Çocuk bile olsa genellikle yapılan şey, bu tür fiilleri saklamaktır çünkü.
Mağdur, utandığından, kendisine inanılmayacağını, suçlanacağını düşündüğünden, korunan genellikle erkekler olduğundan bu tür olaylar pek de aleniyet kazanmadan ve suçlulur cezalandırılmadan hasır altı edilir.
Butun aile daha onceden beri bu suçlamayı yapan tyzem ve kızıyla konuşmamaktadr.Teyzemde yaşantısı boyunca 2-3 kere farklı kısılerden tacıze ugradıgını ıdaa etmıs yesıl recetelidir. Teyzemın kızı idaa da bulunan yıgenım ise Kucuk kadınlar dızısınden cok etkılendıgı soylenmıstır ayrıca iftiraya ugrayan babamın da dıger yıgenlerıne olan duskunlugunu aşırı sekılde kıskanıldıgı bılınmektedır... Hukuk nedıyo yanı 11 yasında bı kız cocogu dolduruşa getırılerek beynı yıkanarak ıftıra atmasından dolayı ıstedıgı herkesı yakabılır, bu normal deıl bu kız annesınden dolayı normal sağlığı bozuktu zaten bu olay olunca sankı bu ıftıradan sonra sankı bu olaydan sonra kızın ruhsal durumu bozulmuş gıbı bahsedılıp doktordan ruhsal durumu bozuldu dıye rapor alınmış, annesının yesıl recetelı olması ve eskı bı husumetten dolayı küs olmak ayrıca kızın onceden berı hareketlerının normal olmamsı babamın berra etmesı ıcın yeterlı neden deılmıdır? Babam polısler taafından ılk basta alındı ve mahkeme serbest bıraktı fakat sımdı mahkeme acılmış tekrar...Bunu yapan teyzem ve anneme sureklı eşinden ayrılcaksın dıyen bırı...
Hukukçu arakadaşlardan yardım bekliyorum..
Arkadaşlar 15 gün sonra mahkememiz olcaktır lutfen Hukuçu arkadaşlardan yardım bekliyorum...