Hakimin hile yaptığını düşünüyorum
Arkadaşlar boşanma davamda hakimin hile yaptığını düşünüyorum. Eşim beni, belirsiz bir zamanda dayak atarak dişini kırdığımı iddia ediyor. Gerçekte eşimin dişi kırık bile değil. Şahitleri olduğunu söylüyor, oysa mahkemeye gelen şahitler benim eşimi döverken görmediklerini, ortak yaşamı da bilmediklerini beyan ediyorlar. Fakat eşimin dişinin kırıldığını gördüklerini ve bunu benim yaptığımı iddia ediyorlar. Bir tanık görmediği bir olayda şahitlik yapabilir mi? Bu durumda hakim de gerekçeli kararında yazılı deliller ve tanık beyanlarına dayanarak eşimi dövdüğüm gerekçesiyle boşanma kararı veriyor. Bu olay bir hile değil midir? Saygılarımla
Cevap: Hakimin hile yaptığını düşünüyorum
Haklısın kardeşim , aynı şeylerden ben de bedbah oldum , temyiz ettim. Bir hakim yıllarca süren evliliğin iç terminallerini bilemez , cdye alman gerek evlilik sürecini. Maalesef usül hataları oluyor. Ben bayanların tutulduğunu düşünüyorum, bayanlar zayıf görülüyor ama zayıflık cinsiyete bakmaz, mesela hasta biri de zayıftır erkek de olsa zayıf da olsa. Birçok İnsan Hakkı çiğnenmesi görmezlikten geliniyor. İnşallah ileride değişir bunlar. En iyisi evlenirsen bi daha eline al bir kamera veya eve kamera kurdur çek evliliğini harddsik yetmez boşanırsan Saygılar..
Aslında siz çok iyi bir konuya değindiniz. Hakim evimizde yaşananları nereden bilecek? Hiçbişey görmediği halde şahitlik yapan kişilerin beyanına göre karar vermek de hukuku dolandırmak, kasten görevi ihmal etmek olmaz mı sizce de?
Selam güzel kardeşim;
Tez elden ozelkalem@adliye.gov.tr ( Direkt bakanımız görür ) ve de Ceza İşleri Genel Müdürlüğüne salla apsyle..
Yaz olayları bu iiyliğimi unutma ..
Bana bir yemek ısmarlarsın artık...
Şurası kesin herkes görevini düzgün yapacak.
Etten kemikten herkes hata yapar buna denetleme mekanizması da dahil.
Sana çektiren de çekmeli...
Saygılar
İnsanoğlu 3 şekilde hastadır:
Ruhsal
Bedensel
Zihinsel
az veya çok
İnsanlar ruhsal bedensel ve zihinsel travmalar yaşadıkça insanların fabrika ayarları bozulur.
Biz etten kemikten yaratıldık hakimler , o yalancı şahitler ve de eşin de..
Bir duruşmada şunu anladım demogoji ve de bayan olmak büyüğk avantaj.
Bazı serserilerin eşlerini dövmesi , işkence yapması bizim gbii beyefndi adamlara karşı bilhassa hakimlerin ki , ve de bayan hakimlerin önyargılı ve serzenişe meal vermesine sebep oluyor.
Yargıtay ve de oradki büyüklerimiz önce insan demeli bayan değil.
Dayak yiyen bayanlardan dolayı uyarıcı genellemesi yapılması çok yanlış.
O zaman evimize kamera koydurtalım sürekli 24 saat çalışan bunu da adliyedeki savcılar tekip etsin. Hatta tüm şehri takip etsin George Orwell'ın roımanındaki gibi.
Canını sıkma , git yeni birini bul , İn Marmarise gelmiştir turistler saygılar
Sayın parios çok teşekkür ederim ilginize ve yardımlarınıza. Bu maile olan biten herşeyi yazıp dava dosyasını da göndereceğim. Bu konuda hukuka yasalara aykırı karar veren hile ile hukuku dolandıran hakimlerden adalet bakanının ve HSYK'nın haberi olmasını sağlayacağım. Tekrar teşekkür ederim saygılarımla
Sayın erhan; Aynı konudaki mükerrer kaçıncı konuyu açtınız ben de bilemiyorum. O konulardan devam etmek yerinde neden her seferinde ayrı konu açıyorsunuz onu da bilemiyorum. Siz kararınızı verin. Sizce bu adil mi?
Sayın admin olay bir boşanma davası. Ama içinde onlarca hukuksuzluk ve suç var. Hepsini de devletin resmi makamları işliyor. Bunları alenen yapıyorlar. Her suç ayrı bir konu oluyor o zaman. Örneğin eşim evden eşyaları kaçırıyor ve hemen ertesi gün sahte fatura yazdırıyor mağazaya, aile mahkemesi hakimi bu sahte faturayı mahkemede delil olarak kabul ediyor. Boşanma davamızın hakimi de bu dosyayı boşanma davasında aleyimde delil olarak değerlendiriyor. Hiç bir olay olmadığı gibi , iddia edilen olayların şahidi de olmadığı halde sahte şahitler yaratıp hayali olayları görmüş gibi anlattırıyorlar ve buna dayabarak boşanma kararı veriyor. Bu hakim hem meslekten atılmalı hem de bu suçtan dolayı hapse atılmalı diye düşünüyorum. Siz suç işleyen hakimleri yargılamazsanız yargıya güveni nasıl sağlayabilirsiniz? Aynı dolaplar ergenekon davasında da dönüyor. Hakim ve savcılar bu davada binlerce kez yasaları çiğniyor. Davanın tarafı akp ordaki, hakim ve savcıları bizzat ayarlamış. Herşey alenen ortada. Adalet istiyrsak demokrasi istiyorsak suç işleyen herkesi tarafsız ve bağımsız mahkemelerde şerefini satmamış hakimler tarafından yargılanması sağlanmalıdır. Burda hem benim davamda hem de akpnin ergenekon davasında halk dolandırılıyor. Bir anlamda terör uygulanıyor. Çok açık ve net yazdım beni anladığınızı umuyorum. Saygılarımla
erhancım maili yanlış yazmışım;
ozelkalem@adalet.gov.tr
tekrardan Allah yolunu açık etsin
Hakim'in işi mi yok hilelerle uğraşsın, eline ne geçecek? Dosyada ne varsa ona göredir kararı.
Bir yaşıma daha girdim.
Sayın çoban hakimler de insandır ve suç işleyebilir. Sizin dediğiniz gibi olsa bütün avukatlar müvekkillerini savunurken sizin gibi 'müvekkilimin işi mi yok suç işlesin ' derdi. Hakimler dosyada geçersiz ve hile ile hazırlanmış davayla ilgisi olmayan kağıt parçalarını delil diye yutturmaya çalışmış. Şahitler de görmediği olaylar hakkında bana iftira atarak eşimi dövdüğümü iddia etmişler. En korkuncu da bu işler hakimin gözü önünde alenen yapılıyordu.
Dava dosyamda eşimin avukatı deliller arasında bir sağlık raporu verdi. iddiasında eşime yumruk attığım için eşimin burnu kanamış, durmayan kanama ve kulağında ağır işitme sebebiyle doktor müdahalesinin raporuymuş. Oysa ki o raporda bunlara dair hiç bir şey yazmadığı gibi hastanın sağlam geldiği ve sağlam gittiği yazıyor. Bu durum açıkça belli iken hakim bu rapora ve şahit ifadelerine dayanarak boşanma kararı veriyor. Bu bir hile değil midir? Yani özel bir sağlık kuruluşunun imzalı mühürlü evrakında yazmamasına rağmen hakimin bu delile dayanarak eşimi dövdüğümü iddia etmesi açıkça bir hile midir veya bilerek görevi ihmale mi girer?
Merhaba,
benim davamda karşı tarafın kız kardeşi ablasının evine baktığını ispat etmek için kendi evlerindeki düzenden bahseden bir konuşma yatı duruşmada. İşte ifadeler aynen bu şekilde:
"Efendim biz evimizde ailecek temizliğe ve tertipe çok önem veririz, sizin de gördüğünüz gibi zaten..." hakime hanımın suratı düşüyor konuşmayı kesiyor ve hemen başka bir soruyla berteraf ediyor. BEn şoklardayım. Tabi avukatım duruşmadan önce satın alınmış olduğundan duymazlıktan geliyor. Duruşmada olan arkadaşım da kulaklarına inanamıyor.
Daha devamı var merak etmeyin. Avukatım benim konuşmamı duruşmada engelleyip, çok önemli bir tanığımdan vaz geçiyor.
Bitmedi, davalıların yalancı şahitlerine hiç bir soru sormuyor.
Hakime hanım şahitlere benim şiddet uyguladığımı zorla söyletecek tarzda sorularla olayı güçlendiriyor.
Avukatım çıkışta, önemli değil en kötü ihtimalle tazminatı öder kurtulursun diyor (40000 TL, ve ben memurum düşünün artık)
Sonra şahitlerin duruşmada benim dövdüğümü söyledikleri tarihlerde ben yurt dışında veya şehir dışında görevliyim resmi belgelerle ispat ediyorum.
Girdik gördük dedikleri tarihlerde lojmanda oturduğumuzdan dolayı giriş kayıtlarını sunarak yalan beyanda bulunduklarını ispatlıyorum.
Herşey belgeli ve sağlam. mutluluk içerisindeyim.
Aleyhime Psikiyatr tutuyorlar ve ona şiddet uygulama potansiyelim olduğu yönünde ifade verdiriyorlar.
Ayrıca eşimin evliyken bir başkasıyla gece geç saatlere kadar 5-10 dakikada bir devam eden mesaj ve uzun konuşmalarının dökümünü beyan ediyorum. (telefon hattı benim üzerime kayıtlı)
SONUÇ: 10000 TL tazminat, eşe ağır şiddet uygulamak yüzünden ağır kusurlu.
Allahtan 40000 TL istemişler, Allahtan ben tüm suçlamaları belge ile ispatlamışım.
Yoksa mazaallah, beni kabak gibi oyarlarmış. Bu kadar ispatla bu sektirebildim.
Darısı diğer satılmış davacılara...
Volkan bey bence iadei muhakeme yaptırabilirsiniz. şahitler hakkında suç duyurusu yapsanız bu belgelerle ceza alırlar bence.