İnternetten satış yapmak istiyorum, nasıl bir şirket kurmam gerekiyor?
Merhaba arkadaşlar,
İnternet üzerinden satış yapmak istiyorum (gittigidiyor,sahibinden) homeofis olarak çalışmak istiyorum. İnternetten her türlü ürün satmak istiyorum ve nsıl bir şirket kurmam gerekiyor. Şirket kurmak bana ne kadara patlar. Bunu bilen varsa lütfen yardımcı olsun.
Cevap: Internetten satış yapmak istiyorum. Nasıl bir şirket kurmam gerekiyor ?
Sistemi kendi isteğine göre yapacaksan projen hazır ise iş yazılıma kalır yazılım içinde 3000, 5000 tl gözden çıkarman lazım çok sağlam bir şey olacak dersen :)
Ayrıca bu işte hukuki bir boyut göremiyorum :)
E-Ticaret yapman için öncelikle Sanal Pos alman lazım sonrasın da ise kazancını vergilendirmen gerekiyor.Öyle işportacı gibi olmaz demi :)
Alıntı:
Mustafa A. rumuzlu üyeden alıntı
E-Ticaret yapman için öncelikle Sanal Pos alman lazım sonrasın da ise kazancını vergilendirmen gerekiyor.Öyle işportacı gibi olmaz demi :)
Sanal pos herkese verilmiyor ne yazık ki :) sanal pos almak o kadar kolay değil.
Bağlı bulunduğum bankaya SSL Desteğimi ve Vergi belgemi gösterdikten sonra bana 10 Tane API Sanal Pos çıkartırlar :)
Saygılar
Alıntı:
Bağlı bulunduğum bankaya SSL Desteğimi ve Vergi belgemi gösterdikten sonra bana 10 Tane API Sanal Pos çıkartırlar :)
Saygılar
Yeni Açılmış ufak çaplı bir yere 10 tane sanal posu kim verecek çok merak ediyorum? zaten o kadar bütçesi olmuş olsa gelipte burada sormaz arkadaş!
"m" takılarına dikkat etmenizi öneririm ve ayrıca 10 Tane API derken 10 Farklı türde yani PHP,ASP,ASP.Net tarzında API ler çıkarırlar demiştim ..
Örneğin e-ticaret sistemin aspx ise sana .aspx Sanal Pos API si verilir.Farklı dilleri konuşuyorsunuz Sayın Karaca ;
Alıntı:
"m" takılarına dikkat etmenizi öneririm ve ayrıca 10 Tane API derken 10 Farklı türde yani PHP,ASP,ASP.Net tarzında API ler çıkarırlar demiştim ..
Örneğin e-ticaret sistemin aspx ise sana .aspx Sanal Pos API si verilir.Farklı dilleri konuşuyorsunuz Sayın Karaca ;
Her şeyden önemlisi bu konunun yeri burası değil bu yüzden bunları tartışmaya hiç gerek yok :)
Hazır e-ticaret yazılımları var onlardan alabilir sanal pos vs.. bunlar tek kişi için oldukça zor en önemlisi o kadar büyük firma içerisinde ayakta durması da oldukça zor olacaktır. gitti gidiyor, sahibinden, hepsi burada bunlar dün kurulmadı çok eskiye dayanıyor en önemlisi ise sahibinden ve hepsiburada dediğin zaman arkasında koskoca doğan holding var :) sanal pos falan bunlara gelene kadar ilk olarak bunların düşünülmesi gerekiyor.
Kurulacak olan firmayı ayakta tutacak olan şey prensipleri değil arkasındaki maddi güçtür :)
Haklısınız ama konunun dağılmasına sebep ben değil sizsiniz .. Ben soruyu soran kişiye direkt olarak cevaplarımı verdim.Konuyu dağıtacak herhangi bir postta bulunmadım ..
Saygılar.
Benim söylemiş olduğum konunun dağılması değil bilişim hukuku bölümünde bu konuyu açması doğru değil.
burası bir hukuk platformu ticaret platformu değil.Türkiyede su anda faaliyet gösteren 204 adet sahibinden gittigidiyor tarzı site var :-) bunlara ilişkin birçok forum var konuyu orada açmalısın.204 siteden sıyrılmak sana kalmış bol şansssss:-)