Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Çekilen Para
Öncelikle herkese iyi geceler ricam beni bilgilendirmeniz; 1 ay kadar oldu bankadan bana ödenmesi için kredi kartı hesap özetim geldi ve aklım durdu, hesap özeti borcum tamamı 20.ooo TL' ye yakın şaşırdım, yanlışlık vardır diye bankaya gittim ve bir aydır araştırma yapıyorum. Bu para benim bilgim dahilinde olmayan genpa ve kvk şirketlerinden çekilmiş bu beni baya mahvetti, faiz üstüne faiz olmasın diye bı kısmını yatırdım, banka hemen dilekçesini yazdı muşterimiz kullanmamıştır diye ve araştımam sonucunda parayı bır sanal kumar sıtesinden benim bilgım olmadan genpa ve kvk dan çekildiğini gördum ve sizden ricam ben bu parayı alabilirmiyim ve sonrası ben maddi ve manevi yazminat davası açmak istiyorum. Paranın çekildiği şirketlere genpa kvk veya başka nerden çekildiyse ben bu konuda ne yapabilirim? başka ve sonrasında davamı kazanırmıyım avukat ve bilgisi olan arkadaşlardan lütfen acil cevap bekliyorum saygılarımla...
Cevap: Kredi Kartımdan Bilgim Dışında Çekilen Para
Avukat olmayanlar yardımcı olmasınlar mı?
Alıntı:
selin3434 rumuzlu üyeden alıntı
Öncelikle herkese iyi geceler ricam beni bilgilendirmeniz; 1 ay kadar oldu bankadan bana ödenmesi için kredi kartı hesap özetim geldi ve aklım durdu, hesap özeti borcum tamamı 20.ooo TL' ye yakın şaşırdım, yanlışlık vardır diye bankaya gittim ve bir aydır araştırma yapıyorum. Bu para benim bilgim dahilinde olmayan genpa ve kvk şirketlerinden çekilmiş bu beni baya mahvetti, faiz üstüne faiz olmasın diye bı kısmını yatırdım, banka hemen dilekçesini yazdı muşterimiz kullanmamıştır diye ve araştımam sonucunda parayı bır sanal kumar sıtesinden benim bilgım olmadan genpa ve kvk dan çekildiğini gördum ve sizden ricam ben bu parayı alabilirmiyim ve sonrası ben maddi ve manevi yazminat davası açmak istiyorum. Paranın çekildiği şirketlere genpa kvk veya başka nerden çekildiyse ben bu konuda ne yapabilirim? başka ve sonrasında davamı kazanırmıyım avukat ve bilgisi olan arkadaşlardan lütfen acil cevap bekliyorum saygılarımla...
Merhaba bankaya harcama itirazı dilekçesi yazın paranızı geri alabilirsiniz %90 birde ekstrenizde bu harcamaların adı ne diye geçiyor onu belirtirseniz size daha iyi yardımcı olacağım ben bütün kumar sitelerinin hangi isimler altında para çektiklerini biliyorum siz ekstrenizde bu harcamaların hangi isimle geçtiğini yazın. Saygılarımla
harcamalar ekstrada genpa ve kvk diye geçiyor..
Alıntı:
harcamalar ekstrada genpa ve kvk diye geçiyor..
O zaman kumar sitesiyle alakası yok ve 3d secure şifresi falan girdinmi işlem tarihlerinde paraların çekildiği tarihte nerdeydin zaten 3d secure şifresi kullanmadıysan bankaya harcama itirazı yap paranı geri alırsın harcamaları ben yapmadım bilgim dışında yapılmıştır kesinlikle mal veya hizmet alınmamıştır diye bir dilekçe yaz paranı alabilirsin saygılarımla.
araştırmama göre yuzde yuz kumar sıtesı oldunu teyıt edıyorum ben bırassa maddı ve manevı dava açmak ıstıyorum bu konu hakkındakı göruşlerınızı paylaşırsanız sevınırımm
Alıntı:
araştırmama göre yuzde yuz kumar sıtesı oldunu teyıt edıyorum ben bırassa maddı ve manevı dava açmak ıstıyorum bu konu hakkındakı göruşlerınızı paylaşırsanız sevınırımm
Ama ekstrendeki görünen çekimin normal olduğu genpa ve kvk normal şirketler sen para çekilirken 3d secure şifresi veya akıllı sms girdinmi o sırada napıyordun harcama tarihlerinde. saygılarımla
Selin hanım size ne yapmanız gerektiğini özel mesaj olarak attım, kontrol edebilirsiniz.
Editör:Sn alparslan; bize de yardımcı olup yazım kurallarına uyarsanız bahtiyar oluruz.
Alparslannın dediklerini uygulayabilirsiniz kendisi birçok kişiye yardımcı olmuştu teşekkürler alparslan.
konuyu söyle anlatabılırım bnm kredı kartı bılgılerım 2 yıl once ben bu sanal kumar sıtesınden cuzı bı mıktarda kredi kartımdan para aktarmıştım ama 2 sene once bu bılgılerım kayıtlıkı sanıyorum şimdi kendi kafalarına göre benden bılgısız 3 d sıfre falan olmaksızın dıyorumya hıç bılgım olmadan bana kımse sıfrede sormadı yanı anlıcanız sanal kumar sıtesı kendısıne sureklı onlıne çalışan bır alışverış sıtesı bulmuş burayla anlaşma yapmış çekılen paraların yuzde 5 ını sanaldan çeken alıormuş ve sıfresız 3 d sız kolayca cekebılıolar ve bu sanal post olan kışının kvk genpa dan sanal kontur satabılen sıtesı yanı sureklı alışverış yapılmış gıbı gösterılmış gunde ıkıbın olanda var 500 olanda var dolucasına çekılen para var yanı anlıcanız.. olay bu şekılde şimdi benı bılgılendırırsenız sevınırım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkur ederim.
Geçmiş olsun, sanal kumar sitesinde bir tl bile olsa kredi kartı kullanarak para yatırmak akla mantığa aykırı olsa gerek.. Benim de başıma böyle bir olay geldi, netten alışveriş yaptım ve aradan 2 ay geçtikten sonra kredi kartını bankamatiğe soktuktan sonra ne olduysa oldu. 40 tl ve üzeri 10-15 defa işlem yapıldığını ektreden öğrendim ve bankaya bir dilekçe ile başvurarak bulunduğum yer itibari ile netten bu alışverişi yapamayacağımı kanıtladığım için banka kesilen ücretleri geri ödemişti. internette kredi kartını ne olduğu belli olmayan yerlerde değil, güvenilir sitelerde kullanmaya gayret gösteriyorum.. çiçek almak bile bazen kötü sonuçlara gebe bırakabiliyor..
Harcamadığınız parayı bankaya bir miktar bile olsa yatırmak bunu kabul etmek anlamına gelir, bence hiç para ödemesenizde bu borcu sildirebilirsiniz.. Yinede herşey bankanın insafına kalmıştır.. Bu kadar büyük meblağ için alışverişi yapan kişilerin bulunması çok basittir..
Selin hanım 3d siz ise bbankaya harcama itirazı dilekçesi gönderin %100 paranızı geri alabilirsiniz. Şimdiden hayırlı olsun.
Alıntı:
konuyu söyle anlatabılırım bnm kredı kartı bılgılerım 2 yıl once ben bu sanal kumar sıtesınden cuzı bı mıktarda kredi kartımdan para aktarmıştım ama 2 sene once bu bılgılerım kayıtlıkı sanıyorum şimdi kendi kafalarına göre benden bılgısız 3 d sıfre falan olmaksızın dıyorumya hıç bılgım olmadan bana kımse sıfrede sormadı yanı anlıcanız sanal kumar sıtesı kendısıne sureklı onlıne çalışan bır alışverış sıtesı bulmuş burayla anlaşma yapmış çekılen paraların yuzde 5 ını sanaldan çeken alıormuş ve sıfresız 3 d sız kolayca cekebılıolar ve bu sanal post olan kışının kvk genpa dan sanal kontur satabılen sıtesı yanı sureklı alışverış yapılmış gıbı gösterılmış gunde ıkıbın olanda var 500 olanda var dolucasına çekılen para var yanı anlıcanız.. olay bu şekılde şimdi benı bılgılendırırsenız sevınırım şimdiden yardımcı olan arkadaşlara teşekkur ederim.
Selin hanım ne oldu iade oldumu paranız? Saygılarımla.
Kart bilgilerinizin nerde çalındığı önemli diil. 3 dsiz v e şifresiz çekilmiş ise paranız banka tarafından iade edilir ayrıca kartınızı çeken firmaya dava açın kvk veya genpa kazanacağınızdan eminim tabi dediğiniz gibi ise şifresiz ve 3 d sekure sistemi ile değilse geçmiş olsun
AynI durum benim İÇİnde geÇerlİ 29.12.2013 tarihinde aksam kredİ kartimda MAİL ORDER SİSTEMİYLE neteller london GB yazan bİr Şİrket tabi Şİrketse eger fİnansbank kredi kartimdan dolar cinsinden 144 dolar ...4 dolar bİrde 606 dolar yani ÜÇ İŞlem yapilmiŞ..bu olayi sabah fakettigimde kartimi bankayi arayarak durumu bildirdim .vede kullanima kapatirdim.bana itiraz formu gondereceklerini doldurup tekrar gerİ gÖndermem gerektigini soylediler .bugun 30.12.2013.İtİbariyle itiraz formunu genel mudurluge faxladim .bana 45 gun beklemeniz gerektigini ayrica bu arastirma sonunda buyuk ihtimalle paranizin kredi kartina iade edilecegini soylediler...benim ricam boyle durumda olupta parasini kurtaran varmi ayrica savciligada basvurmayi dusunuyorum ama sonraki İŞ o once parami kurtarmak niyetindeyim...lÜtfen yardim edİn... SonuÇ ne olur....
AYRICA BENIM ŞİFREME NASIL ULASMISLAR BU MAIL ORDER DEDIKLERINDE SIFRE YI NASIL HALLETMISLER ANLAMADIM. İMZA YOK SLİP YOK FATURA YOK SADECE INTERNET BANKACILIGI ektrede NETELLER LONDON GB ve KARSILARINDA DA TUTAR YAZIYOR
- - - Updated - - -
banka bana şifre girilerek yapılmış dese bile buna itiraz etme şansım nedir yahu benım pasaportum bıle yok londradan çekilmiş dolarlar birde..üstelik bana gelen herhangibi bir bilgilendirme mesajı yok bunu nasıl yapmışlar normalde harcama yaparken bilgillendirme mesajı mutlaka gelıyordu yoksa bunudamı bloke ediyorlar...telefona gelen 3d secure şifresini lütfen yardım...
Alıntı:
Durumunuz ciddidir ve mali çıkarlarınızı korumak için derhal harekete geçmeniz önemlidir.
Yetkisiz işlemlerden şüpheleniyorsanız, daha fazla yetkisiz para çekilmesini önlemek amacıyla kredi kartınızı bloke etmek için lütfen derhal bankanızla iletişime geçin.
İhtilaflı işlemlerle ilgili olarak bankanıza resmi bir şikayette bulunun. Banka soruşturma yapmak ve uygun önlemleri almakla yükümlüdür.