Fazladan cezaevinde yattım şimdi başka bir sebepten ceza evinde yatmam gerekiyor
1993 yılında sahte para basmaya eksik teşebbüsten 7.5 ay ceza evinde kaldım.Daha sonra mahkemem dışarıdan devam etti ve bana 5 ay ceza verdi.Şimdi ise nafaka ödememekten dolayı tekrar cezaevinde yatmam talep ediliyor.Bu fazladan yattığım süre nafaka ödememekten dolayı alacağım cezadan düşülürmü bana bir bilgi verirmisiniz lütfen.Teşekkürler
Cevap: Fazladan cezaevinde yattım şimdi başka bir sebepten ceza evinde yatmam gerekiyor
Bana bir cevap verirseniz çok memnun olurum şimdiden çok teşekkür ediyorum
Cevap: Fazladan cezaevinde yattım şimdi başka bir sebepten ceza evinde yatmam gerekiyor
fazladan ceza yattığınız dava kesinleşmeden başka bir ceza alsaydınız, düşülürdü. Anlattığınız koşullarda düşülmez
Çok teşekkürederim ama anlayamadığım bir konu dava sonuçlanmamış olsaydı fazla yattıgım nasıl ortaya çıkardı.Ayrıca bir soru daha soracağım peki ben o fazla yattığım günlerin hakkını nasıl arayabilirim.Teşekkürler
2003 yılında sahte para basmaya eksik teşebbüsten 7.5 ay ceza evinde kaldım.Daha sonra mahkemem dışarıdan devam etti ve bana 5 ay ceza verdi.Şimdi ise nafaka ödememekten dolayı tekrar cezaevinde yatmam talep ediliyor.Bu fazladan yattığım süre nafaka ödememekten dolayı alacağım cezadan düşülürmü bana bir bilgi verirmisiniz lütfen.Teşekkürler
Bi hakkın tahliye edilip içerde yattığınız süre göz önüne alınarak mı 5 ay ceza verildi?
Önceki ceza davasında 7,5 ay ceza alıp da, 5 ay cezaevinde kaldıysanız, devletten pratik olarak 2,5 ay alacaklısınız ve işlediğiniz yeni suç İNFAZ yasasına göre mahsup edilir.
Olay bana niyeyse PARDON filmini anımsattı :)
http://film.com.tr/film.cfm?fid=1454
Sn.Av.Engin OGUZ ve diger üyeler öncelikle ilginize çok teşekkür ederim.Hayır içeride yattıgım süre göz önünde bulundurularak değil. Cezaevinde yattıgım 7.5 ay süre içerisinde duruşmalar devam etti.7.5 ay sonra tutuksuz yargılanmak üzre serbest bırakıldım.en son duruşmada bana 5 ay ceza verilmesine karar verildi.bildiğim kadarı ile verilen cezan 5/2 sini yatmam gerekiyordu.fakat ben 7.5 ay ceza evinde kalmış oldum.yani işlemiş o suçtan ötürü bana 5 ay ceza verildi yanılıyorsam lütfen düzeltin o verilen cezaya göre benim ceza evinde kalmam gereken süre 2 aydı.fakat duruşmalar tutuklu devam ettiği için ben 7.5 ay ceza evinde kaldım
Sn.Av.Engin OGUZ hatta o dönem avukatım bana 5 ay gibi bir süre fazladan ceva evinde kalmış oldgumu söylemişti
Sn.Av.Engin OĞUZ ve diğer üye avukatlar ve hukuk sever arkadaşlar peki ben bu konuda ne yapalirim veya ne yapmam gerekir beni bilgilendirirseniz çok sevinirim.Şimdiden çok teşekkür ederim.
İnfaz savcılığına dilekçe verebilirsiniz mahsup talebinde bulunursunuz.
Başta Sn.Av.Engin OĞUZ olmak üzre siz diğer sayın Av. ve hukuk sever arkadaşlarımın hepsine cevaplarından dolayı çok teşekkür ederim