beni tehtit eden birisini bıçaklarsam (bacak,kalca) ne kadar suç yerim ? 18 yaşından küçügüm ve bu kişi tehtit savurmakta. adam toplayıp dövmeye kalkışıyor. bıçaklamayıp polise nasıl başvurabilirim ?
Printable View
beni tehtit eden birisini bıçaklarsam (bacak,kalca) ne kadar suç yerim ? 18 yaşından küçügüm ve bu kişi tehtit savurmakta. adam toplayıp dövmeye kalkışıyor. bıçaklamayıp polise nasıl başvurabilirim ?
ölüm tehdidinde bulundugunu ispatı var ! bıcaklarsam nefsi mudafaya girer mi ! yada bıçaklamayıp şikayet etsem hapis cezası yermi ? 18.09.1992 doğumlyum ! 18 i doldurmadm yani !
Ne dememizi bekliyorsunuz?
Suç işlemenizi teşvik mi edelim?
hayır tabikide. polisemi gideyim napayım ?
lütfen cevap verin !!!!!!!!!
ya lütfen yardım edin !!! polise mi gideyim ?
En yakın karakola git güzel kardeşim başını belaya sokma. Gençsin hayatın boyunca karşına çıkacak sabıkaya sahip olma. Polislere anlat olan biteni.
Alakasız bir yere yazdığım için özür dilerim ama üye olduğum halde foruma giremiyorum yöneticilere başka bir yoldan ulaşamadığım için buraya yazıyorum.
karakola gitsem hapis yermi ? yemezse beni eahat bıramaz. nasıl bi önlem alayım ?
Girmişsiniz ya foruma?
......................
Hukuk forum yazan yere giremiyorum orası kimlere özel eğer o bilgilerden yararlanamayacaksak siteye neden üye olduk?
ailemin haberi yok ! onlara duyurmadan çözmek istiyorum ! ben daha once karakola bile gitmedim kime gidecem orda ! evi aramazlar dimi ? bu arada olayda hiç bir sucum yok ! kufur bile etmedim ! çok saol cevaplar için!
Hukukçulara özel bölüme hukukçu değilseniz giremezsiniz. Bir sorunuz varsa önce arama yapıp benzer soru varsa cevaplardan istifade edebilirsiniz, yoksa ilgili kategoriyi bulup konu açıp sorabilirsiniz. Özel bölüm mesleki konular ve bilgi paylaşımı içindir, zaten girebilseniz de sizin yarar getirebilecek bir alan değildir.
Yardım edebilir misiniz?Nasıl hukukçu üye olabilirim yada admine nasıl ulaşabiliriim.
peki olurda bu kişi hapise girmezse bana mussalat olursa naparım ??? msn adresim vereyim ekleyin lütfen ! özel mesaj gönderemiyorum yeni üyeyim. sorularım var !
Her defasında polise şikayet edeceksin alırlar boyunun ölçüsünü meraklanma müsterih ol.
Forum dışı irtibat kurmamız mümkün değildir.
tmm peki ! temkinli olmak için yanımda çakı taşıyacam yarn ! karakola çakı ile girsem sorun olurmu ?
birde polisler evi teefonla arar mı ? yada zarf falan gelir mi ? eve duyurmak istemiyorum kapamak istiyorum konuyu !
Niye olsun polis de silahla giriyo sorun oluyomu, şaka mı yapıyorsun sevgili kardeşim? sen de suçlu duruma düşersin tutanak tutarlar hemen. Gidip şikayetini yap gel buraya yaz tamammı?
Neden benim için yararlı bilgi edinemeyeyim ki sonuçta ben de 4-5 ay sonra mesleğe başlayacak bir avukat adayı olarak forumdan bilgi edinebilirim.Yanılıyor muyum? Zaten site kimin hukukçu olup kimin hukukçu olmadığını nasıl anlıyor onu da anlayamadım?
Size Kısa mesaj attım lütfen okuyun, cevap yolu ile sormak istediğiniz bir şey varsa sorun. İyi akşamlar.
Burda kardeşimiz adamı bıçaklasam da mı savsam bıçaklamasam damı savsam kararsızlığı yaşıyor :)
"sen de suçlu duruma düşersin tutanak tutarlar hemen. " bu kısmı tam anlamadım ?
Bıçak taşıdığını görürlerse suç aleti taşımaktan tutanak tutarlar savcılığa sevkederler.
Babanla konuşup karakola birlikte giderseniz daha iyi olur.
tamam taşımam ! aile sorunlarmız var bu sıralar konuşamam ! gerçekten bu zor zamanımda bana çok yardımcı oldunuz. Allah sizden ve sevdiklerinizden razı olsun ! bu kişi hapise gider dimi ?
Gereken her tedbir alınır merak etme sen.
Lütfen biri bana cevap verebilir mi?
Av.Engin Oğuz size tekrar teşekkür ederim ! yarın gidiyorum karakola.. sizin gibi insanlar az bulunur !