Mehtap Deniz rumuzlu üyeden alıntı
Sayın commodore1tr;
Ne desem bilmem ki hay Allah ya... :utangac
Belki şu an bir bahçem, bir tarlam ve hatta o tarlaya ekecek meyve ve sebzelerim için satın alacak gübrem veya bana kâr getiren meyve ağaçlarım olmayabilir. Zaman zaman mööleyen ineklerim hatta ördeklerim için bir gölü bile esirgemeyecek bir ahırım da olmayabilir. Para kazandıkça arsamı genişleteceğim bir arazim, etrafını çitlerle çevireceğim pembe panjurlu mütevazı bir köşküm de olmayabilir. Hatta öyle bir sevdadır ki bu farmvile para kazandıkça gerçek hayatta almış olmanın vereceği bi haz gibi adeta.. Alnımın teriyle pembe panjurlu köşkten villaya terfi ettim. Evet evet inanırmısınız tarlaya bakmaktan şaşı olan gözümün nuru var, emeğim var, o gördüğünüz bahçede.. Öyle ki tarlama şöyleeee her baktığımda içimden "Ahhh ahhh bu tarlayı ne emekle büyüttüm, ilk ev diye ahıra para vermiştim" :) ama; yılmadım hiç, herşey ineklerim içindi, öyle bir emekti ki benimkisi..
Baktıkça "Bu benim emeğim..." diyorum!
Diyeceğim o ki, ben farm vile başladım, sanalda tarla yetiştiriyorum, gerçeğine kavuşma hayaliyle günlerimi geçiriyorum. Hayallerim ise BİREYSEL EMEKLİLİK SİGORTASI ile gerçekleştiriyorum. Şu an sanal bahçemdeyim. Bu da demek oluyor ki; bireysel emeklilikten emekli olunca da kendi bahçemde olacağımdır...
Böylede konu bağlarım :) dınınınnnnnnn
Şimdi yine reklamlar...
Güvenli yarınlar için BİREYSEL EMEKLİLİK ,YARININIZIN GÜVENCESİ, herkese lazım... Geleceğinizin garantisi sanal olan farm vile ınızı gerçekleştirmek istiyorsanız yarınınızı ertelemeyiniz veeee bireysel emekliliğe adım atınız. (çok reklamcı gördüm kendimi )
Şimdi haberler,
Sayın commodore1tr, söz sizde...
Tabi bu arada bir TARSİM konusu açmak da şart oldu !