Dakikalar önce üye oldum artık bende hukukinet ailesi çekirdeğiyim lakin soru nasıl soracağım ilgiye teşekkürler..
Printable View
Dakikalar önce üye oldum artık bende hukukinet ailesi çekirdeğiyim lakin soru nasıl soracağım ilgiye teşekkürler..
İlk sorunuzu sormuşsunuz işte:)
Aynen burada yaptığınız gibi, sol menüdeki FORUM başlığı altından KATEGORİLER den ilgili kategoriyi seçip, sayfanın en üst sol köşesindeki YENİ KONU butonuna tıklayıp sorunuzu sorabilirsiniz.
Mesajlarınızda, Türkçe yazım kurallarına özen göstermenizi, seçtiğiniz başlığın konunuzla ilgili olmasına dikkat etmenizi rica ederiz.
Hoşgeldiniz:)
Hoşbulduk..:) sizin vermiş olduğunuz adımları izlerken şöyle bir ileti çıkmakta ve sonuca ulaşamamaktayım
Üyeliğinizi Aktifleştirmemiş olabilirsiniz. Ya da üyeliğiniz geçici bir süreliğine durdurulmuş olabilir.
Girişin özel yetkiye bağlı olduğu bir alana girmeye çalışıyor olabilirsiniz. Örneğin Hukukçulara özel forumlar, sadece Yöneticilerin girebildiği alanlar gibi... Özel bölümlere giriş yetkisi için sitede araştırma yapmanızı, özel guruplara giriş hakkında bilgi edinmenizi öneririz.
Başka Üyemizin Mesajını değiştiremez, Admin bölümlerine giremezsiniz. Lütfen yetkiniz dahilinde bulunan işlemleri yapınız. Eğer mesaj yazmaya çalışıyorsanız ve bu mesajı alıyorsanız, Admnistratörler mesaj yazılmasını engellemiş ya da moderasyon uyguluyor olabilirler.
????
erdoğan bey tamamdır ilginize sonsuz teşekkürler saygılar:)
Hangi bölüme konu açmaya çalışıyorsunuz?
ee açmışsınız işte.
Hukukçu üyelerimize özel alan dediğiniz kısım var ya orada yaşıyorum problem???Mesela bir stajer avukat olarak stajer avukatların sorunları forumuna giremiyorum.
Teşekkürler..
Ama beni yormaya başladı daha şimdiden forum olayları,yöneticiden yardım istemek için mesaj atmaya çalışıyorum ama o da engelleniyor.Nerelere gitcem ne yapcam ben şimdi:):alala:$
Stajyer avukatlara özel bölüme giriş için öncelikle https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=18333 forumunu okuyunuz. Bana bilgilerinizi yolladıktan sonra işleminiz gerçekleştirilecektir.
Sayın Yavuzcan öncelikle ilginiz için teşekkürler,size kısa mesajla bilgilerimi yollamam için kısa mesajdan başka bir yol var mı?Çünkü malum 3 gün dolmadan ve 19 giriş yapmadan kısa mesaj yollayamıyorum
İlgili forumdaki yönergeler doğrultusunda uyarak, http://yardim.hukuki.net adresine yeni bir destek talebi doldurmanız halinde en kısa zamanda üyeliğiniz aktifleştirilecektir.
Saygılar.
Sayın yönetici
talep dolduruyorum özel alanlara giriş için,talep formum dahi iletilmiyor,nasıl gircem bu hukukçulara özel alana artık kaç gün oldu???
aynı sorunu ben de yaşıyorum yeni konu açamıyorum destek kısmından yönetime problemimi iletmeye çalışıyorum ;
hata mesajını alıyorum, işin garip tarafı ise formda e-posta girebileceğim field yok..HTML Kodu:•Lütfen geçerli bir e-posta adresi giriniz
Enteresan, yenilere bu kadar da kötü davranılmaz ki :)
Yeni üyelere o kadar kötü davranmıyoruz aslında, sadece arada seçilmiş özellere kötü davranıyoruz:)
sorununuz tam olarak nedir bilemiyorum ama,sol menüdeki İLETİŞİM başlığı altında E-Posta yı seçtiğinizde ulaşabileceğiniz sayfada Hukuki Net Destek Masası linkine tıkladığınızda açılan yeni sayfanın sol üst köşesindeki "Bir Talep Ekle" ye seçerseniz e-mail adresinizi de yazabileceğiniz bildirim formuna ulaşabilirsiniz. ;)
Ayrıca bu konuyu ilk mesajdan itibaren inceleyecek olursanız, yeni konuyu nasıl açabileceğinizin anlatıldığını da görebilirsiniz.
Doğru..
Uykusuzluktan olsa gerek gözümden kaçmış:)
Yine de neden her yeni üye konu açmak için ticket ile yardım istemek zorunda anlamadım ama vardır bir bildiğiniz:)
Teşekkürler.