-
Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Arkadaşlar benim bir sorunum var bilen arkadaşlarda yardım ala bilir miyim? Ben temmuzda edebiyat öğretmen bir bayanla nete tanıştım ve uzun süre bununla msn de telefonda konuştuk bu bayan ben çalıştığı ile gelmemi istedi. Ben ise önce kabul etim fakat son anda yarı yolda vaaz geçtim ve gitmedim bayan ise ban aşağıdaki mesajları gönderdi ben bu bayanı savcılığa versem sonucu ne olur ban bilgi verirseniz sevinirim.
1-Şerefsiz
2-Annenle yatacak kadar şerefsizsin. adi köpek. Geber git bu dünyadan.
3-Adi pislik
4-Dur içimi dökeyim
5-Git annenle yat bende ne istedin
6-Sevgi mi köpekler sevemez. bu kadar yalancı olamaz insan.ama sen oldun.korkak köpek.sapık bende ne istedin sapık
7-Sapık
8-Defol git be hepsi yalan.köpekle$me daha fazla.namussuz.
9-Geber köpek. nye yalan söyledin bana. ney. annenle yatsaydın benle dgl.kimin erkek olduğu belli oldu dùn.nye kandrdn beni
10-Cehenneme gt o zaman.
11-Ben dùrùstlgnù ve imanini sevdim.ama imansz bir köpeksin
12-Tertemiz hayatmdan cik.kirletme artk.
13-Bana bastan dogruyu söyleseydin.ben o kadar mi maddiyatcym serefsiz.tamam ben anlayacgmi anladm.yeni sayfa actm hayatmda bugùn.kirletme.yeter.annesyle yatan birisin sen.karsma gelip gösteremeyen kendini sapk.
14-Su anda dùnyanin en mutlu insani ben olacktm.ama en salagi oldum.umutlarmi caldn hayallermi kirlettn.oynadn benle.igreniyorm sendn midemi bulandryosun annenle yatack kadar insanlk disisn.allahi ezani kurani peygamberi kullandn ailemi kullandn.ne desem bos.sana son sözùm su: allahn yokmus.
15-Seni yanina almasi icin Allah'a dua ettim ve her namazmdan sonra edicem.
Mesajlar bunlar ne yapmamı önerirsiniz Avukat arkadaşlarda yardım ala bilir miyim?
Ve neticede ne olur. dava açılır mı açılırsa ne tür bir ceza alır öğretmen bu kişi mesleğiyle ilgili bir şey olur mu?
-
Cevap: bir avukatın fikrine ihtiyacım var
Çok bir şey olmaz. Bu küfürleri size ettiğini ıspatlayabilirseniz manevi tazminat alma şansınız olur. Öğretmenlik mesleğini etkileyen bir durum yok. Yüz kızartıcı bir suç yok ortada...
-
Alıntı:
demir_ha rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaşlar benim bir sorunum var bilen arkadaşlarda yardım ala bilir miyim? Ben temmuzda edebiyat öğretmen bir bayanla nete tanıştım ve uzun süre bununla msn de telefonda konuştuk bu bayan ben çalıştığı ile gelmemi istedi. Ben ise önce kabul etim fakat son anda yarı yolda vaaz geçtim ve gitmedim bayan ise ban aşağıdaki mesajları gönderdi ben bu bayanı savcılığa versem sonucu ne olur ban bilgi verirseniz sevinirim.
1-Şerefsiz
2-Annenle yatacak kadar şerefsizsin. adi köpek. Geber git bu dünyadan.
3-Adi pislik
4-Dur içimi dökeyim
5-Git annenle yat bende ne istedin
6-Sevgi mi köpekler sevemez. bu kadar yalancı olamaz insan.ama sen oldun.korkak köpek.sapık bende ne istedin sapık
7-Sapık
8-Defol git be hepsi yalan.köpekle$me daha fazla.namussuz.
9-Geber köpek. nye yalan söyledin bana. ney. annenle yatsaydın benle dgl.kimin erkek olduğu belli oldu dùn.nye kandrdn beni
10-Cehenneme gt o zaman.
11-Ben dùrùstlgnù ve imanini sevdim.ama imansz bir köpeksin
12-Tertemiz hayatmdan cik.kirletme artk.
13-Bana bastan dogruyu söyleseydin.ben o kadar mi maddiyatcym serefsiz.tamam ben anlayacgmi anladm.yeni sayfa actm hayatmda bugùn.kirletme.yeter.annesyle yatan birisin sen.karsma gelip gösteremeyen kendini sapk.
14-Su anda dùnyanin en mutlu insani ben olacktm.ama en salagi oldum.umutlarmi caldn hayallermi kirlettn.oynadn benle.igreniyorm sendn midemi bulandryosun annenle yatack kadar insanlk disisn.allahi ezani kurani peygamberi kullandn ailemi kullandn.ne desem bos.sana son sözùm su: allahn yokmus.
15-Seni yanina almasi icin Allah'a dua ettim ve her namazmdan sonra edicem.
Mesajlar bunlar ne yapmamı önerirsiniz Avukat arkadaşlarda yardım ala bilir miyim?
Ve neticede ne olur. dava açılır mı açılırsa ne tür bir ceza alır öğretmen bu kişi mesleğiyle ilgili bir şey olur mu?
Okumanın sonunu bile getirmedim burası bir hukuk sitesi; bu konuda şikayetleriniz ve mezkur kişi hakkında dava açmaya niyetiniz varsa bu avam yazılar ve cevaplarınızı burada yazmayınız...Belki kendinize bu konularda cevap verecek cevapları bileceğiniz siteler olabilir..
-
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterm
-
Alıntı:
av.ferda rumuzlu üyeden alıntı
Okumanın sonunu bile getirmedim burası bir hukuk sitesi; bu konuda şikayetleriniz ve mezkur kişi hakkında dava açmaya niyetiniz varsa bu avam yazılar ve cevaplarınızı burada yazmayınız...Belki kendinize bu konularda cevap verecek cevapları bileceğiniz siteler olabilir..
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterim bende bir hukuk sites olduğ için burda bilg edinmek istiyorum kızmanız anlayamadım
-
Alıntı:
dava actım hem kend hemde eniştes ve ablas hakında savcılığa dilekçe yazdım netice ne olur yada bir avukata versem daham etkil olur on öğrenmek isterim bende bir hukuk sites olduğ için burda bilg edinmek istiyorum kızmanız anlayamadım
Avukata vermeniz önemli değil. Soruşturma evresinin başlangıcında dilekçeyi (dilekçeyi de burada yazdığınız gibi yazmadığınızı umuyorum) savcılığa vermişsiniz. Bundan sonraki takibatın profesyonel kişiler tarafından yapılmasını istiyorsanız avukatınıza gidip, soruşturma evresinde hukuki destek vermesini talep edersiniz. Kabul eden bir meslektaşımızı bulursanız, soruşturma evresinin yürümesi daha sağlıklı gerçekleşecektir.
-
Cevap: Bir avukatın fikrine ihtiyacım var
dilekcey bir arzu halciye yani avukatın yanında calışan birine yazdırdım
-
Alıntı:
dilekcey bir arzu halciye yani avukatın yanında calışan birine yazdırdım
En doğrusunu yaptırmışsınız ben de devam ederse şu lanet ağrılarım üfürükçü müdür nedir o zevata gitmeyi düşünüyorum.:))))))
-
Alıntı:
En doğrusunu yaptırmışsınız ben de devam ederse şu lanet ağrılarım üfürükçü müdür nedir o zevata gitmeyi düşünüyorum.:))))))
gecmiş olsn ne ağrılarınız var acaba :))))))))))))))))
-
Alıntı:
gecmiş olsn ne ağrılarınız var acaba :))))))))))))))))
Zihinsel ağrılarım var yurdum insanına dair yetmez mi? :);)
-
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Avukata vermeniz önemli değil. Soruşturma evresinin başlangıcında dilekçeyi (dilekçeyi de burada yazdığınız gibi yazmadığınızı umuyorum) savcılığa vermişsiniz. Bundan sonraki takibatın profesyonel kişiler tarafından yapılmasını istiyorsanız avukatınıza gidip, soruşturma evresinde hukuki destek vermesini talep edersiniz. Kabul eden bir meslektaşımızı bulursanız, soruşturma evresinin yürümesi daha sağlıklı gerçekleşecektir.
kabul eden demişsniz kabul eden bir avukat bulamaz mıym bulamam nedenim ne olabilir sizce gercekte alan bir avukat olmazmı
-
Alıntı:
Zihinsel ağrılarım var yurdum insanına dair yetmez mi? :);)
yeterli fazla bile :(
-
Alıntı:
kabul eden demişsniz kabul eden bir avukat bulamaz mıym bulamam nedenim ne olabilir sizce gercekte alan bir avukat olmazmı
Niye olmasın..Zira herkesin savunmaya ve savunulmaya gereksinimi vardır..:)
-
Alıntı:
Niye olmasın..Zira herkesin savunmaya ve savunulmaya gereksinimi vardır..:)
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş birde şun sora bilirmiyim savcılık sadece bayan talimat göndermiş ban kufur eden bayanın ablasna ve beyine her hang bir talimat göndermemiş ifade için bunun için neler yapmam gerekiyor tşk
-
Alıntı:
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş birde şun sora bilirmiyim savcılık sadece bayan talimat göndermiş ban kufur eden bayanın ablasna ve beyine her hang bir talimat göndermemiş ifade için bunun için neler yapmam gerekiyor tşk
Nasıl bir konuşma bu anlamadım...Kim küfür etmiş size? Kimsiniz siz?
-
Alıntı:
Nasıl bir konuşma bu anlamadım...Kim küfür etmiş size? Kimsiniz siz?
benbir vatandaşım nete tanıştığım bir bayan beni calıştığ ile gitmemi isted bende gitmedim tab 3ay boyunca telefonda konuştuk bunla sonra telefonda ağır hakaret ve mesajşar gönderdi sonrada ablası ve eniştes ben arayıp kufur etiler telefonda
-
Alıntı:
benbir vatandaşım nete tanıştığım bir bayan beni calıştığ ile gitmemi isted bende gitmedim tab 3ay boyunca telefonda konuştuk bunla sonra telefonda ağır hakaret ve mesajşar gönderdi sonrada ablası ve eniştes ben arayıp kufur etiler telefonda
Size site'de yardım olacaktır sanırım ama ben yoruldum,,esenlikler dilerim..
-
bilmeyeceğim daha tahmin edici deteyl bir cevap alamadım
-
Alıntı:
bilmeyeceğim daha tahmin edici deteyl bir cevap alamadım
O zaman avukatınıza başvurun lütfen..
-
Alıntı:
bilmiyorum arkadaş kabul eden olursa diye bir kelime konuşmuş
Arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum, nasıl bir üsluptur bu?
Ayrıca yazım kurallarına uyunuz, uymadığınız takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Hukuki işlemler için arzuhalciye, katibe değil; avukatınıza danışınız.
-
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Arkadaş olduğumuzu düşünmüyorum, nasıl bir üsluptur bu?
Ayrıca yazım kurallarına uyunuz, uymadığınız takdirde üyeliğiniz askıya alınacaktır.
Hukuki işlemler için arzuhalciye, katibe değil; avukatınıza danışınız.
Evet bende avukata gitim fakat o kendisnin yanında çalışan birne dilekceyi yazdırdı kendisi yazmadı ayrıca özür dilerim arkadaş dediğime alınmışsniz
-
Demin diğer bir forumda da "arkadaş" lafınıza ben alındım. Arkadaşlık sizin için kolay olabilir. Ancak burada abileriniz ve ablalarınız ile ve mesleki bir site olması nedeniyle hukukçularla konuştuğunuzun daha doğrusu konuşmanıza izin verildiğinin farkındamısın?
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
Senden yaş veya bilgi açısından büyüklere hürmet edeceksin.
-
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Demin diğer bir forumda da "arkadaş" lafınıza ben alındım. Arkadaşlık sizin için kolay olabilir. Ancak burada abileriniz ve ablalarınız ile ve mesleki bir site olması nedeniyle hukukçularla konuştuğunuzun daha doğrusu konuşmanıza izin verildiğinin farkındamısın?
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
Görüşlerinize katılmamak elde değil (kırmızıyla gösterdiğim yer hariç.)
fakat "yazacaksın,davranacaksın,olacaksın, edeceksin" yerine, "yazınız,davranınız, olunuz,ediniz" diye yazsaydınız daha uygun olurdu. Saygılarımla.
-
Alıntı:
murtiiiiy rumuzlu üyeden alıntı
Görüşlerinize katılmamak elde değil (kırmızıyla gösterdiğim yer hariç.)
fakat "yazacaksın,davranacaksın,olacaksın, edeceksin" yerine, "yazınız,davranınız, olunuz,ediniz" diye yazsaydınız daha uygun olurdu. Saygılarımla.
Havanda su dövmesek artık işin özüne gelsek..Ne dediğimiz anlıyorsak artık biz birbirimizin, saygısızlık ekseninde olmasa tabi..
-
Alıntı:
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
haklısnız fakat yaş olarak bende 41 yaşında bir insanım coğu nda yaşca buyuğum ama dediğiniz doğru
-
Alıntı:
Havanda su dövmesek artık işin özüne gelsek..Ne dediğimiz anlıyorsak artık biz birbirimizin, saygısızlık ekseninde olmasa tabi..
Sayın Ferda hanım, sakın saygısızlık etmiş olmıyayım birden Aşık Mahzuni Şerif'in güzelim şiirinden bir kaç dize geldi aklıma.
Ben İnsanım Benden Başlar Asalet
Asillere Paydos, Beye Nihayet
Şu İnsanlık Derde Girerse Şayet
Ona Yar Olmaktan Bıktım İse Yuh
-
Alıntı:
Düzgün yazacaksın,
Saygılı davranacaksın,
Ricacı olacaksın,
ne diye bilirm bizim yetişme tarzımız her ne olursak olalım karşımızdakine samim davranma iç güdüsüyle buyuduğumuzda kaynaklanan bir hitabet şekliyle arkadaşım abim kardeşim gibi kelimeler kulanıyor ola bilirm bu tur bir kelime arkadaşım demek bir bu kadar tepk topladığına göre o insanın ban etiği hakaret ve küfürler için acaba ne olur inşallah ilk etepta dilekceme bakan savcı bey de sin gib titiz bir insandır ve o kelimelern hakaret ve kufurlern cok ağır olduğu kanısına varır ve sonrada da hakimlerde ayn itnay gösterir de ban hakaret ve kufur eden insan hak etiğin görur umudundayım
-
Sayın forum üyeleri 4gundur buraya üye oldum lakin iki konu başlığı altında da aynı sorunum değerli hukukçu lalımıza sormama rağmen hukukçularımız maalesef ki ya yazım kuralarına ya hitap şekline bakarak sorunum hakkında tatmin edici bir cevap vermediler yada vermek istemediler arkadaşlar demem bazı hukukçu lalımızın zoruna git inşallah Türkiye deki tüm hukuk adamları da bu düşüncede dır ki ban edilen bu hakaret ve kelimeler cezasız kalmaz kanınsa vardım sadece değerli hukukçularımızın arkadaşım kelimense gösterdikler tepki nedeniyle bu kanıya vardım fakat Türkiye cumhuriyeti hukuk sistemini fazla bilmediğim için ve başıma ilk defa böyle bir olay geldiği için be olacağın tahmin edemiyorum burada bir fikir sahibi olurum umudu taşıyordum lakin tatmin edici bir yanıt almak öyle dursun sanki bir suç işlemişim gibi his etim kendimi saygı duyuyorum ancak yetişme tarzım gereği sayın bay kelimesi yerine arkadaşım arkadaşlar ,ablam gibi Anadolu insanına hasa hitaplara ağzımız alıştığında dolay öyle yazdım ama yazdığıma yazacağıma pişmen oldum desem yeridir ilgi gösteren tüm üyelere teşekkür ederim cevap alamadım lakin atalarımızda kalma Samim ve içten hitabetlerimiz bile yerin farklı hitabetlere bırakmış ona da üzüldüm saygılar
-
Yazdıklarınız ve sunduğunuz deliller inandırıcı değil. Bu şahıs doğrusu sizin onunla buluşmadığı için hakaret etmiyor size, başka sebepler var ki siz bunu daha iyi bilmelisiniz.
-
Alıntı:
balikkafa rumuzlu üyeden alıntı
Yazdıklarınız ve sunduğunuz deliller inandırıcı değil. Bu şahıs doğrusu sizin onunla buluşmadığı için hakaret etmiyor size, başka sebepler var ki siz bunu daha iyi bilmelisiniz.
başka nedenler dikat ederseniz nete tanıştık ve 3ay gib konuştuk diyorm nete ne konuşula bilir sizn bun tahmin etmeniz bence doğaldır ama şun söyleyeyim evet hakaret ve kufurnun neden gitmememdir dikat ederseniz mesajının birnde dun gelmediniz ve kendiniz ban göstermediniz diyor aramızda bir sıvaklık oldu bunuda anlamayacak değilsniz bence
Yönetim: Forum kuralları gereği, Türkçe Yazım Kuralları na özen göstermeden yazmanız, konunun kişisel tartışma boyutuna taşınması nedeniyle KONU KİLİTLENMİŞTİR.