-
İstanbul Hukuk Fakültesi yakınlarında yurt/ev??
Bu sene 340 puan aldım ve İstanbul Üni. Hukuk Fak.'ni tercih ettim.Kampüs Beyazıt'ta.Beyazıt ve yakınlarında evde kalmayı düşünüyorum.Evde 2ya da 3 kişi kalmak daha avantajlı.Ancak şu an eve çıkabileceğim bir arkadaşım yok.Fakülteye kayıt yaptırırken ev ya da arkadaş arayanların ilan astıklarını duydum ama şimdiden de arayan varsa diye başlık açmak istedim.Kira ve faturaları paylaşmak üzere ilgilenen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler.
Eve çıkamama halinde özel yurtları düşünüyorum.Uygun fiyata yurt bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
-
Cevap: istanbul hukuk fakültesi yakınlarında yurt/ev??
İstanbul Hukuk için kalabileceğiniz en yakın semtler Çapa, Haseki, Fatih gibi yerlerdir. Buralardan ulaşım tek tramvay ya da otobüsle olacaktır. Aslında oldukça yakın yerler ama mevsimsel olarak gidiş geliş zorlayabilir zaman zaman. Yani yürüyerek de gidebilirsiniz.
Okula daha yakın yurtlar da mevcut. Fiyat bilgisi vermem çok mümkün değil ama mesela Vezneciler (kız yurdu) ya da Atatürk Öğrenci Yurdu (karma) gibi devlet yurtlarında da kalabilirsiniz. Ayrıca çok sayıda karma ve ayrı özel yurt mevcut, bundan 2 yıl kadar önce aylık 300 TL'den başlayan fiyatlarla özel yurtlarda kalınabiliyordu. Ama bugünü bilemiyorum.
-
Cevap: İstanbul Hukuk Fakültesi yakınlarında yurt/ev??
Kayıda gittiğinde sayısız kişi yanına yaklaşıp, pansiyon/ev/yurt ister misn diye sorar.. Ev arkadaşını onlarda bulurlar.. Üniv'e başlangıçta tanımadığın biri ile aynı evde kalmak çok riskli olur.. İlk sene için bir yurda yerleşmen daha iyi olacaktır.
Tabi krem renkli keten pantolon ve dışa taşmış çizgili gömlekle tebessümle yanına yaklaşıp yurt pazarlayanlardanda fişlenmemek ve için uzak dursan iyi edersin ;)
Yurt hakkında bilgi alarak bağımsız bir yere girmen en iyi seçenek olacaktır deneyimlerime göre.
-
Cevap: istanbul hukuk fakültesi yakınlarında yurt/ev??
Alıntı:
Dariya rumuzlu üyeden alıntı
İstanbul Hukuk için kalabileceğiniz en yakın semtler Çapa, Haseki, Fatih gibi yerlerdir. Buralardan ulaşım tek tramvay ya da otobüsle olacaktır. Aslında oldukça yakın yerler ama mevsimsel olarak gidiş geliş zorlayabilir zaman zaman. Yani yürüyerek de gidebilirsiniz.
Okula daha yakın yurtlar da mevcut. Fiyat bilgisi vermem çok mümkün değil ama mesela Vezneciler (kız yurdu) ya da Atatürk Öğrenci Yurdu (karma) gibi devlet yurtlarında da kalabilirsiniz. Ayrıca çok sayıda karma ve ayrı özel yurt mevcut, bundan 2 yıl kadar önce aylık 300 TL'den başlayan fiyatlarla özel yurtlarda kalınabiliyordu. Ama bugünü bilemiyorum.
İki yurtla iletişime geçtim.3kişilik odalar için 600tl aylık kişi başı olmak üzere fiyat verdiler.Ailem kabul etti ama zorlanmamaları için daha uygun yurtlar bulmaya çalışıyorum.
Bu arada bahsettiğiniz yurtlar devlet yurdu anladığım kadarıyla.Odalar kaç kişilik oluyor?Hukuköğrencisi için kalabalık oda ne kadar dezavantajlıdır?
-
Alıntı:
Mostar rumuzlu üyeden alıntı
Kayıda gittiğinde sayısız kişi yanına yaklaşıp, pansiyon/ev/yurt ister misn diye sorar.. Ev arkadaşını onlarda bulurlar.. Üniv'e başlangıçta tanımadığın biri ile aynı evde kalmak çok riskli olur.. İlk sene için bir yurda yerleşmen daha iyi olacaktır.
Tabi krem renkli keten pantolon ve dışa taşmış çizgili gömlekle tebessümle yanına yaklaşıp yurt pazarlayanlardanda fişlenmemek ve için uzak dursan iyi edersin ;)
Yurt hakkında bilgi alarak bağımsız bir yere girmen en iyi seçenek olacaktır deneyimlerime göre.
Bu bilgiler önemli bilgiler.Hafızamın bir köşesine not ettim.Çok teşekkür ederim.:)
-
Selam "deniz..."
İnanamayacaksın ama kaderimiz aynı sanki:) Yahu ben senin yazılarından birinde okudum geçen sene 322 yapmışsın ve tercih yapmayıp bir sene daha çalışmayı göze almışsın.Ben de soruyordum kendi kendime var mıdır benim gibisi acaba diye:) Ben de 2008 ÖSS'de 323 puan yaptım ve hedefim olan İÜHF için bir sene daha çalışmayı göze aldım.Ve bu sene büyük ihtimal İÜHF'deyim, puanım fazlasıyla yetiyor.
Bir de sorun için yanıt vermek gerekirse, bence önce yurtta kal.Bir senelik yurt macerası sonrasında kafa dengi birilerini bulur eve çıkarsın.Zaten İÜHF'ye gelirsen ve orda görüşür de tanışırsak, ben İstanbul'da oturuyorum sana daha iyi yardımcı olabilirim eve çıkma konusunda.Tanıdık vesaire aracılığıyla ya da hiç tanıdık olmasa bile en azından bir İstanbul vatandaşı(!) :) olarak.
İÜHF'de görüşmek ve tanışmak dileğiyle. Umut ELÇİÇEK.
-
Alıntı:
hukukumut rumuzlu üyeden alıntı
Selam "deniz..."
İnanamayacaksın ama kaderimiz aynı sanki:) Yahu ben senin yazılarından birinde okudum geçen sene 322 yapmışsın ve tercih yapmayıp bir sene daha çalışmayı göze almışsın.Ben de soruyordum kendi kendime var mıdır benim gibisi acaba diye:) Ben de 2008 ÖSS'de 323 puan yaptım ve hedefim olan İÜHF için bir sene daha çalışmayı göze aldım.Ve bu sene büyük ihtimal İÜHF'deyim, puanım fazlasıyla yetiyor.
Bir de sorun için yanıt vermek gerekirse, bence önce yurtta kal.Bir senelik yurt macerası sonrasında kafa dengi birilerini bulur eve çıkarsın.Zaten İÜHF'ye gelirsen ve orda görüşür de tanışırsak, ben İstanbul'da oturuyorum sana daha iyi yardımcı olabilirim eve çıkma konusunda.Tanıdık vesaire aracılığıyla ya da hiç tanıdık olmasa bile en azından bir İstanbul vatandaşı(!) :) olarak.
İÜHF'de görüşmek ve tanışmak dileğiyle. Umut ELÇİÇEK.
Bu sene kaç yaptın ama puandan daha önemlisi sıralaman nasıl?Benim de büyük ihtimal oldu gibi sıralamam 4182.Neredeyse anfide yanyana düşecekmişiz bu kadar tesadüf olur.Çok iyi yapmışsın bir sene insana neler katıyormuş meğer:)
Canı gönülden tebrik ediyorum.Böyle hırslı kararlı insanlar gördükçe mutlu oluyorum.Kendime de aferin kızım haklıymışsın diyorum.Yolumuz açık olsun:)
-
benim sıralamam 1768. Geçen sene 17796 idi. Hatta sene içinde hedefimi aühf olarak değiştirmiştim. ama tercih dönemi fikirlerimi değiştirdiler:) neyse konuşuruz bunları üniversitede:) orada görüşmek dileğiyle...
-
arkadaşım bende 339.974 aldım bende istanbul üniversitesini tercih ettim büyük bi ihtimal gelir diye düşünüyorum bende eve çıkma taraftarıyım istersen haberleşelim ;)
-
Alıntı:
benim sıralamam 1768. Geçen sene 17796 idi. Hatta sene içinde hedefimi aühf olarak değiştirmiştim. ama tercih dönemi fikirlerimi değiştirdiler:) neyse konuşuruz bunları üniversitede:) orada görüşmek dileğiyle...
Benim geçen sene 19.456 idi sıralamam.Gayet güzel başarılara imza atmışız.Umarım fakültede de dersleri böyle kolay veririz. :)
-
[QUOTE=Deniz...;295764]Bu sene kaç yaptın ama puandan daha önemlisi sıralaman nasıl?Benim de büyük ihtimal oldu gibi sıralamam 4182.Neredeyse anfide yanyana düşecekmişiz bu kadar tesadüf olur.Çok iyi yapmışsın bir sene insana neler katıyormuş meğer:)
Canı gönülden tebrik ediyorum.Böyle hırslı kararlı insanlar gördükçe mutlu oluyorum.Kendime de aferin kızım haklıymışsın diyorum.Yolumuz açık olsun:)
Selam Deniz.. Ben de bu sene İÜHF'deyim büyük ihtimalle. Foruma uzun zamandan sonra bugün girdim ve kafamdaki birçok soruya senin soruların ve aldığın cevaplarla karşılık buldum. Sen de gerçekten Hukuk isteyenlerdensin anladığım kadarıyla. Bu mutluluk verici. Umarım İstanbul'da görüşürüz. Kendine iyi bak.. Derya KARAKAYA
-
Alıntı:
Deniz... rumuzlu üyeden alıntı
Benim geçen sene 19.456 idi sıralamam.Gayet güzel başarılara imza atmışız.Umarım fakültede de dersleri böyle kolay veririz. :)
umarım dersleri rahat veririz. geçen gittim gezdim fakülteyi. orada bir asistanla görüştüm, bi de birkaç mezun öğrenciyle. onların dediğine göre bayağı bir zor olacakmış istanbul hukukta okumak. diğer hukuk fakültelerinden daha daha zor. ama ben de senin gibi zoru severim:o başarılı olmak dileğiyle..
-
Selam Deniz.. Ben de bu sene İÜHF'deyim büyük ihtimalle. Foruma uzun zamandan sonra bugün girdim ve kafamdaki birçok soruya senin soruların ve aldığın cevaplarla karşılık buldum. Sen de gerçekten Hukuk isteyenlerdensin anladığım kadarıyla. Bu mutluluk verici. Umarım İstanbul'da görüşürüz. Kendine iyi bak.. Derya KARAKAYA[/QUOTE]
Evet gerçekten öyle.Geçen sene siyaset bilimi yazabilirdim İstanbul Üni için.Ama yıllarca kendime sorup duracaktım acaba başarabilir miydim denesem diye.Bu merak beni öldürürdü :) İyiki riski almışım diyorum şimdi.Ben de böyle hukukta kararlı kendini,ne yapabileceğini bilen adaylar gördükçe çok mutlu oluyorum.Bu ülkenin ihtiyacı var çünkü kararlı insanlara.
Umarım hepimiz hak ettiğimiz yerlerde oluruz.Sadece kendim için değil hukuka kendini adamış herkes için diliyorum çünkü biliyorum verdiğiniz emeği,tüm sene yapılan fedakarlıkları.Okuması kadar kazanması da zor bir bölüm.Hadi bakalım hayırlısı. :) Ne güzel bu arada daha fakülteye gitmeden genç hukukçular tanıştı. :) Bu çevre önemli hukukta dava paslayacağız arkadaşlar birbirimize uzamanlık alanlarımıza göre :)
-
Hakikatten de daha fakülteye girmeden tanıştık:) süper bir şey bu teknoloji:iyi:
bu arada Derya senin hikâyen de bizimkiyle aynı mı?:o
-
Bu sayfada daha çok iü hukukçuları olduğu için sizden fikir alabileceimi düşündüm.ben bu sene össye girdim ve tr sıralamam 6700lerde ilk tercihime istanbul hukuk yazdım geçen sene giren son kişinin başarı sıralamsı 5190mış.tüm sene boyunca iü için çalıştım ve şimdi sıralamalarda ne kadar oynama olur hiç kestiiremiorum.acaba 2007de iüne yerleşenlerin sıralamsı hakkında bi bilgisi olan varmı?yada bu seneki kotenjan artışları benim girmem için yeterli olurmu?:(
-
bende geçen sene ilk girişimde hukuk olmadığı için bi sene daha bekledim ve tüm yıl istanbul için uğraştım şimdi marmara gelcek gibi hissediorum ama istanbulu çok istiorum.
-
Alıntı:
Hakikatten de daha fakülteye girmeden tanıştık:) süper bir şey bu teknoloji:iyi:
Burada bana Hukuki.Net'in hakkı yeniyor gibi geldi.:)
-
Alıntı:
Mehmet Yeni rumuzlu üyeden alıntı
Ne alakası var bu dediğinizle. Hukuki.Net'in hakkı niye yeniyormuş anlayamıyorum. Tam aksine işlevini bu sayede çok iyi görüyor. Hem biz tanışıyoruz hem de sorularımızı tartışıyoruz. Burası arkadaş arama sitesi değil, belki bu konuda anlarım sizi; ancak siz de takdir edersiniz ki biz bu forumda sorunlarımızı paylaşıp, fikirlerimizle çözmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle tanışmamız da gayet normal olsa gerek. Biz laleteyn bir tanışma hadisesi yaşamyoruz. Teşekküler.
-
Alıntı:
öztürkk rumuzlu üyeden alıntı
Bu sayfada daha çok iü hukukçuları olduğu için sizden fikir alabileceimi düşündüm.ben bu sene össye girdim ve tr sıralamam 6700lerde ilk tercihime istanbul hukuk yazdım geçen sene giren son kişinin başarı sıralamsı 5190mış.tüm sene boyunca iü için çalıştım ve şimdi sıralamalarda ne kadar oynama olur hiç kestiiremiorum.acaba 2007de iüne yerleşenlerin sıralamsı hakkında bi bilgisi olan varmı?yada bu seneki kotenjan artışları benim girmem için yeterli olurmu?:(
"Öztürkk" : Senin için web'de bir gezinti yaparak şu bilgilere ulaştım ve düşüncelerimi paylaştım: İstanbul ÜHF yıllara göre taban sıralamaları şöyle
Sene 0.8 AOBP' li
2006 3350
2007 2934
2008 5190
Yorumum şöyle: bu sene Ankara ÜHF kontenjanını 200 artırdı. İstanbul ÜHF ise kontenjanını ikinci öğretim açarak 400 artırdı. Taban puan sıralamasında İstanbul ÜHF'nin üst sırasında bulunan burslu vakıf üniversiteleri de toplam 10-15 kontenjan artışı yapmış olmalılar. Toplamda 615 civarı bir artış görünüyor. 2008 sıralamasına bu artışı ekleyince 5190+615=5805 gibi bir sıralama ortaya çıkıyor. Tabi ikinci öğretimi de tercihlerine eklediğini varsayıyoruz. İstanbul için ümit var; ama kritik bir durum. Tercih kitlesinin değişmesi taban sıralamalarını değiştiren bir diğer etken. Bunu da göz önünde bulundurmalıyız. Umarım İstanbul olur ki olmazsa bile bildiğim kadarıyla Marmara ÜHF de oldukça kaliteli ve köklü bir fakültedir. Oraya gidersen de kaybedeceğin çok büyük şeyler olacağını zannetmiyorum. Tabi ille de İstanbul deyip sonra olmaması da biraz üzebilir. Umarım gelirsin İstanbul ÜHF'ye de orda beraber alırız eğitimi. Sana şans diliyorum.
-
Alıntı:
Ne alakası var bu dediğinizle. Hukuki.Net'in hakkı niye yeniyormuş anlayamıyorum. Tam aksine işlevini bu sayede çok iyi görüyor. Hem biz tanışıyoruz hem de sorularımızı tartışıyoruz. Burası arkadaş arama sitesi değil, belki bu konuda anlarım sizi; ancak siz de takdir edersiniz ki biz bu forumda sorunlarımızı paylaşıp, fikirlerimizle çözmeye çalışıyoruz. Bu vesileyle tanışmamız da gayet normal olsa gerek. Biz laleteyn bir tanışma hadisesi yaşamyoruz. Teşekküler.
Yazdığım cümlede amacım sizi eleştirme/iğneleme olsaydı emin olun ki ilgili cümlenin sonuna smile koyarak cümleyi noktalamazdım. Yanlış anlaşılma söz konusu olduğundan dolayı; siz anlayamadığınızı belirttiğiniz halde ilgili ileti hakkında yorum yapmaktan zaman ayıramayıp, iletimin amacını sorma zahmetinde bulunmamanıza rağmen ilgili iletiyi yazmamda ki amacı ben açıklayayım.
Hukukçu adayı olan (Kabul edersen kardeşime) size söz ile şaka manasında takılıp güzel bi sohbet ortamı oluşturmaktı. İletiyi yazarken ters bi tepki vereceğinizi düşünmemiştim.
Mezkur iletimi dikkate almamanızı rica ediyorum.
Esen kalın.
-
Merhaba öztürkk.
Öncelikle tebrikler.Gayet güzel sıralaman.Ama evet İstanbul Üni için sınırda kalmışsın.Yine de şunu söylemek istiyorum ki benim 4182 ile bile garanti durmuyor.Soruların Türkiye bazında çözülme oranına göre sıralamalarda yığılmalar olabiliyormuş.İkinci tercihim Marmara ve Marmara Hukuk olursa da üzülmem seve seve giderim ben.Tabiki hepimiz İÜ için uğraşmışken biraz burukluk oluyor tutmama durumunda.Yine de çok başarılı ve kaliteli bir eğitim veren bir üniversite.
İlk tercihine elbette yine yazacaksın ve umarım da kazanırsın ama MÜHF'ni de yaz mutlaka.Sana şimdiden başarılar ve bol şanslar.Yarın son gün tercihlerde.Kolay gelsin.İstanbul Üni'de görüşmek temennimle.. :)
-
Alıntı:
Yazdığım cümlede amacım sizi eleştirme/iğneleme olsaydı emin olun ki ilgili cümlenin sonuna smile koyarak cümleyi noktalamazdım. Yanlış anlaşılma söz konusu olduğundan dolayı; siz anlayamadığınızı belirttiğiniz halde ilgili ileti hakkında yorum yapmaktan zaman ayıramayıp, iletimin amacını sorma zahmetinde bulunmamanıza rağmen ilgili iletiyi yazmamda ki amacı ben açıklayayım.
Hukukçu adayı olan (Kabul edersen kardeşime) size söz ile şaka manasında takılıp güzel bi sohbet ortamı oluşturmaktı. İletiyi yazarken ters bi tepki vereceğinizi düşünmemiştim.
Mezkur iletimi dikkate almamanızı rica ediyorum.
Esen kalın.
Şimdi şöyle bir durum var biz forumumuzu çok sevdik çok benimsedik.Şaka yollu da olsa gücümüze gidiyor :) Yoksa kötü niyetinizin olmadığı aşikar.
...diyerek tatlıya bağlayalım dedim :)
-
Alıntı:
"Öztürkk" : Senin için web'de bir gezinti yaparak şu bilgilere ulaştım ve düşüncelerimi paylaştım: İstanbul ÜHF yıllara göre taban sıralamaları şöyle
Sene 0.8 AOBP' li
2006 3350
2007 2934
2008 5190
Yorumum şöyle: bu sene Ankara ÜHF kontenjanını 200 artırdı. İstanbul ÜHF ise kontenjanını ikinci öğretim açarak 400 artırdı. Taban puan sıralamasında İstanbul ÜHF'nin üst sırasında bulunan burslu vakıf üniversiteleri de toplam 10-15 kontenjan artışı yapmış olmalılar. Toplamda 615 civarı bir artış görünüyor. 2008 sıralamasına bu artışı ekleyince 5190+615=5805 gibi bir sıralama ortaya çıkıyor. Tabi ikinci öğretimi de tercihlerine eklediğini varsayıyoruz. İstanbul için ümit var; ama kritik bir durum. Tercih kitlesinin değişmesi taban sıralamalarını değiştiren bir diğer etken. Bunu da göz önünde bulundurmalıyız. Umarım İstanbul olur ki olmazsa bile bildiğim kadarıyla Marmara ÜHF de oldukça kaliteli ve köklü bir fakültedir. Oraya gidersen de kaybedeceğin çok büyük şeyler olacağını zannetmiyorum. Tabi ille de İstanbul deyip sonra olmaması da biraz üzebilir. Umarım gelirsin İstanbul ÜHF'ye de orda beraber alırız eğitimi. Sana şans diliyorum.
Alıntı:
Deniz rumuzlu üyeden alıntı
Merhaba öztürkk.
Öncelikle tebrikler.Gayet güzel sıralaman.Ama evet İstanbul Üni için sınırda kalmışsın.Yine de şunu söylemek istiyorum ki benim 4182 ile bile garanti durmuyor.Soruların Türkiye bazında çözülme oranına göre sıralamalarda yığılmalar olabiliyormuş.İkinci tercihim Marmara ve Marmara Hukuk olursa da üzülmem seve seve giderim ben.Tabiki hepimiz İÜ için uğraşmışken biraz burukluk oluyor tutmama durumunda.Yine de çok başarılı ve kaliteli bir eğitim veren bir üniversite.
İlk tercihine elbette yine yazacaksın ve umarım da kazanırsın ama MÜHF'ni de yaz mutlaka.Sana şimdiden başarılar ve bol şanslar.Yarın son gün tercihlerde.Kolay gelsin.İstanbul Üni'de görüşmek temennimle..
İlginize teşekkür ederim.umarım 2007 2008 arasındaki gibi büyük bi fark olur da bende iühfnin bi öğrencisi olurum.tercihleri yapmada fazlaca hızlı davrandım ve şöyle bi hataya düştüm.Dersane hocalarım marmaranın garanti olduğunu söyleyince ben 3. tercihime ne de olsa gelmez diye dokuz eylül yazdım halbuki aklımda tamamen istanbul olduğu için 3 ve 4. tercihlerime ikinci öğretimleri yazacaktım.neyse artık 15 ağustosu beklemekten başka birşey kalmadı hayırlısı..
-
benm gecen sene sıralamam 67756 we puan 302 idi. bu sene 337 puanla 6166 oldum :D 2. senelerde keramet var galiba :D
-
Alıntı:
bu arada Derya senin hikâyen de bizimkiyle aynı mı?:o
Bu benim ilk girişim ve şanslı olduğumu düşünüyorum. Çünkü ben bu sene istediğim puanı alamasaydım Siyaset Bilimi, Uluslararası İlişkiler yazmayı düşünüyodum her ne kadar çok istemesem de..Hatta öğretmen lisesi mezunu olduğumdan öğretmenlik bile yazabilirdim :( Mutlu olabilir miydim diyorum da sanırım olamazdım!:p
-
Alıntı:
Sevgili "Mehmet Yeni" kusuruma bakmayın. Biraz alınganlık yapmışım anlaşılan. Durumu "Deniz..." arkadaşımız çok iyi kurtarmış:) Sağol "Deniz...". Ben galiba yazının içeriğine takılmışım, "smile" yani gülücük dikkatimi çekmemiş. Çok alınganlık yapmışım çok:o Ayrıca "Mehmet Yeni" kardeşim:) (yazılarınızdan takip ettiğim kadarıyla büyüğümsünüz; o yüzden kabul ederseniz(!) :) "abim" ) size de yapıcı cevap mesajınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Hep yapıcı olmaktan yanayım, polemikçi değil. Teşekkürler.
-
Alıntı:
Sevgili "Mehmet Yeni" kusuruma bakmayın. Biraz alınganlık yapmışım anlaşılan. Durumu "Deniz..." arkadaşımız çok iyi kurtarmış Sağol "Deniz...". Ben galiba yazının içeriğine takılmışım, "smile" yani gülücük dikkatimi çekmemiş. Çok alınganlık yapmışım çok:o Ayrıca "Mehmet Yeni" kardeşim:) (yazılarınızdan takip ettiğim kadarıyla büyüğümsünüz; o yüzden kabul ederseniz(!) "abim" ) size de yapıcı cevap mesajınızdan dolayı çok teşekkür ederim. Hep yapıcı olmaktan yanayım, polemikçi değil. Teşekkürler.
Sevgili Hukukumut; estafurullah, kusura bakılacak bi durum göremiyorum.:) Zaman zaman herkes birbirini yanlış anlayabilir. Hukuki.Net gibi Türkiye'nin bir numaralı hukuk sitesinde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bi tartışmaya sebep olmak beni üzmüştü. Konunun tatlıya bağlanmasına çok sevindim.:)
Hukuk fakültesine yeni adım atacak öğrenciler olarak siz ve arkadaşlarınız emin olun ki doğru yerdesiniz. Hukuki.Net'in yardımını okulunuzda ki derslerinizde ve mezun olduktan sonra mesleğinizin ifasında da göreceksiniz.
Hatta zaman zaman fakültede ki sınav sorularını dahi Hukuki.Net sayesinde cevapladığını belirten hukukçu dostlarımız mevcut. Dilerim ki hayatınızın bir köşesinde her daim Hukuki.Net var olur.
Esen kalın.
-
Ne demek her zaman biz de yapıcı olmaktan yanayız. :) Yalnız avukatlığa başlayınca daha çok ne koparsak kardır diye düşüneceğimiz için biraz ara bozucu olabilirim :)
-
Alıntı:
Sevgili Hukukumut; estafurullah, kusura bakılacak bi durum göremiyorum.:) Zaman zaman herkes birbirini yanlış anlayabilir. Hukuki.Net gibi Türkiye'nin bir numaralı hukuk sitesinde yanlış anlaşılmadan kaynaklanan bi tartışmaya sebep olmak beni üzmüştü. Konunun tatlıya bağlanmasına çok sevindim.:)
Hukuk fakültesine yeni adım atacak öğrenciler olarak siz ve arkadaşlarınız emin olun ki doğru yerdesiniz. Hukuki.Net'in yardımını okulunuzda ki derslerinizde ve mezun olduktan sonra mesleğinizin ifasında da göreceksiniz.
Hatta zaman zaman fakültede ki sınav sorularını dahi Hukuki.Net sayesinde cevapladığını belirten hukukçu dostlarımız mevcut. Dilerim ki hayatınızın bir köşesinde her daim Hukuki.Net var olur.
Esen kalın.
Hukuk fakültesine hazırlandığım süre boyunca bütün araştırmalarıma destek olan sevgili sitemize teşekkürü bir borç bilirim :)
-
Alıntı:
Deniz... rumuzlu üyeden alıntı
Bu sene 340 puan aldım ve İstanbul Üni. Hukuk Fak.'ni tercih ettim.Kampüs Beyazıt'ta.Beyazıt ve yakınlarında evde kalmayı düşünüyorum.Evde 2ya da 3 kişi kalmak daha avantajlı.Ancak şu an eve çıkabileceğim bir arkadaşım yok.Fakülteye kayıt yaptırırken ev ya da arkadaş arayanların ilan astıklarını duydum ama şimdiden de arayan varsa diye başlık açmak istedim.Kira ve faturaları paylaşmak üzere ilgilenen arkadaşlar varsa benimle irtibata geçebilirler.
Eve çıkamama halinde özel yurtları düşünüyorum.Uygun fiyata yurt bilgisi olanlar yardımcı olursa sevinirim.
merhaba..
ben de bu sene 343 puan aldım ve istanbul hukuku tercih ettim. büyük bi heyecanla tercih sonuçlarını beklemekteyim. :)