Re: Adaba aykırı hareketler
Gücünüz varsa bir avukat tutmanızı tavsiye ederim. Sabıkanıza işlenecek bu tür bir suç sizi bi çok yerde mahçup edebilir. Esenkalın.
Re: Adaba aykırı hareketler
Menfaatleriniz çatışmadığı için bir avukat ikinizi de temsil edebilir. Avukat tutmadan da olur ama sizi beraat ettirecek savunma geliştirebilir belki.
Diğer hususlara cevap verildiği için tekrara lüzum görmüyorum.
Cevap: Re: Adaba aykırı suç
geçen sene nisan ayında temyize gönderdik hala bi sonuç gelmedi..ben bişe sormak istiorum şimdi ben sigortalı bi işe girecem benden sigorta için adli sicil kaydı istediler sicilimde görünürmü bu olay?? yada işe başladıktan sonra temyiz kararı onarsa ben çalışırken işverenler bunu öğrenirlermi beni işten çıkarırlamı ?? ltfn yardmcı olurmusunuz bana
Temyizce onanmadan adli sicil kaydına geçmez. Adli sicil kanununa göre belli bir süre sonunda sildirebilirsiniz. Bu durumda da sicil kaydından silinir ve arşiv kaydına alınır. Özel sektör işverenlerine verilecek belgede arşiv kayıtları yer almayacağından görünmeyecektir. Ancak bir devlet işine girerseniz arşiv kaydı da verileceğinden görünecektir.
tşk ederim ama ben işe başlayıp çalışma halindeyken sicilime işlerse bu öğrenilirmi işverenler öğrenirmi bunu..sorabileceğim kimse yok kusura bakmayın rahatsız ediosam..
İşe girdikten sonra tekrar adli sicil belgesi istenmez. Bu nedenle öğrenemezler.
çok tşk ederim allah razı olsun.yani çalışırken böle bi durum olursa kimse öğrenemez çok saolun..
pardon size msj yazdım geldimi??
msj yollayamıyorum burda yazayım o zaman...
evet hapis cezası verdiler 3000 er tl para cezasına çevirilmiş..sonra temyize gönderdik geçen sene nisan ayında daha bi sonuç gelmedi..sizce temyiz kararı bozar mı??sonuç ne zaman gelir..bnm hiç bi suçum yok ama olan oldu yapacak bişey yok.. temyiz kararı bozarsa tekrar duruşmaya çağırıyolarmış doğrumu? netten araştırdım öyle yazıyodu..duruşmaya çağırırlarsa hakime doğruları anlatsam bi faydası olur mu..kimseye soramıyorum kusura bakmayın o yüzden size anlatıyorum..çok pişmanım hayatım mahvoldu..bana yardımcı olurmusunuz ben hiçbişe bilmiyorum
Burda suç teşhircilik değil alenen münasebette bulunmaktır.
Yargıtaydan ceza dosyaları biraz geç geliyor sanırım bir yıl daha sürebilir gelmesi.
Temyizde mahkeme kararının bozulup bozulmayacağı dosyanızda yaptığınız savunmalar mahkemenin dayandığı deliller ve gerekçeler temyizde sunduğunuz itirazların sebep ve dayanakları gibi ayrıntılara dayanıyor. Bunu da ancak avukatınız ön görebilir.
Yanlız üçer binlira para cezası biraz fazla gibi geldi bana. memura mukavemetten de mi ceza verildi acaba bilemiyorum.
tşk ederim açıklamanız için..avukatım yok hiç bişey bilmiorum o yüzden.o zamanki ifademi değiştirsem herşeyi olduğu gibi anlatsam bi faydası olurmu acaba çünkü ortada zorlama var
Alıntı:
sibel001 rumuzlu üyeden alıntı
tşk ederim açıklamanız için..avukatım yok hiç bişey bilmiorum o yüzden.o zamanki ifademi değiştirsem herşeyi olduğu gibi anlatsam bi faydası olurmu acaba çünkü ortada zorlama var
Ne, zorlamadamı var işin içinde,neden bu kadar iletinizde belirtmediniz.Yada 2 yıldır.Bu ne ya 2 yıldır,sicil,sicil.Kimse belirtmemiş ama ben belirtirim,kusura bakmayın bir bayanın düşeceği en zor durumda yakalanmıssınız.Sadece araç içinde masum bir öpüşmeyi ne polis nede jandarma bu kadar uzatmaz.Bunu erkek arkadaşınızın polislere arkanızı dünün cümlesinden anlıyoruz.Bilgileri davanızın görüldüğü adliyeden alın.Neden bir avukat tutmadınız.Zorlama varsa neden olay yerinde kolluk kuvvetlerine bilirtmediniz.Erkek arkadaşınız nerede,onada aynı ceza gelmiş mi? Lütfen ..