Cevap: Re: Telefon kayıtları
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Peki, gönlünüz olsun,o zaman yazımı 180 derece değiştiriyorum.
Sayın derman0606, yapacağınız hukuki birşey yok. Eliniz kolunuz bağlı. Savcıya gitseniz bu iddianızdan dolayı ilgilenmez ve o telefonu bulmak için uğraşmaz. O arayan telefon numarasını ve arayanı bulmanız imkansız.
Açıkçası sizin önerdiğiniz şekilde de gidilse fazla birşey çıkmayacaktır.
Şöyle; boşanma davam açıldıktan iki ay sonra ailemin evini arayan bir genç hanım benimle ilgili aileme birşeyler söylüyor.Kızınıza sahip çıkın vs tonunda komik şeyler.
Önce ailem buna aldırmıyor fakat devam ediyor. Üçüncü sefer bu olunca savcılığa veriyoruz. Yaptıran kişinin eşim olduğundan eminiz. Savcılık arayan telefonları belirliyor. Bunlardan üçü halka açık telefonlar. Ancak sizin verdiğiniz dilekçeden sonra savcının işlemleri başlatması muhtelemen uzun sürüyor ve eğer varsa o ankesörlü telefonların edildiği çevreden kamera kaydı alma şansınız kalmıyor.
Sizin suçladığınız eşiniz ifade verilmeye çağrılıyor ben yapmadım bu numaraları tanımıyorum diyor ve iş bitiyor.
Ha sizi arayan bir de bir gsm numarası söz konusu. O da eşinizin bir arkadaşının kardeşine ait bunu kanıtlıyorsunuz. O da geliyor ve bilmiyorum haberim yok belki başkası yapmıştır diyor ben nereden bileyim onların telefonunu diyor ve bitiyor.
Yani işin aslında size hakaret de edilse eğer telefonlarınız dinlenmediyse bunun pek de bir manası yok.