-
Çekişmeli boşanma davasında anlaşmaya davet edildim
Dün çekişmeli boşanma davamın 4.cüsü oldu.Davayı ben açtım 10 yaşında oğlumuz var .Hakimin ara kararına rağmen annesinin yanında olan oğlumu göremiyorum.Davanın seyri şöyle;eşim türbanlıyken başını açtı ,şişelerle bira içmeye başladı ,akşamları yalnız dışarı çıkıp geç saatlerde eve gelmeler sanamı sorcam ben özgürüm seni sevmiyorum boşanmak istiyorum gibi sözler,gizli sık sık tlf görüşmeleri ve mesajlar daha birçok şeyler.Benim ve karşı tarafın şahitleri dinlendi.Kendisi psikiyatriste gitmişti doktor yatıracağını söylemiş fakat yatmayı kabul etmemiş.Şahitlerim kendisinde oluşan değişmelerin hepsini anlattılar.Karşı avukat 20.000TL tazminat, 250 çocuk 250TL kendisi için nafaka,düğünde takılan takılar ve mal rejimi istedi.Annemin evinde oturuyorduk ve annemin bana verdiği parayla araba aldım üzerime tek arabam var.Hakim 3.duruşmada sadece çocuğa 200TL tedbir nafakası bağladı.Eşimin kardeşleri onun şahitleri idi hakim sordu altınlar ne oldu diye onlarda evlilikleri içinde parasız kaldıklarında bozdurup harcadılar dediler.Son duruşmada çocuğa hakim annenin yanında mı babanın yanındamı kalmak istersin dedi annemin dedi babamıda görmek isterim dedi.Altınlar içinde bilirkişi istedi avukatı hakim de karar verdi.Duruşma ertelendi.Avukatı anlaşalım diyor velayette anlaşamadığımızı söyledi.Birikmiş nafaka borcumuda icraya verdiler mal beyanında bulunmadım .Sormak istediklerim:1)Bu aşamadan sonra neden anlaşalım dedi anlaşsak benim lehimemi aleyhimemi olur.2)Anlaşırsam nasıl anlaşma yapayım.3)Altınlar için nasıl kanaat getirmiş olabilir.4)Araba mal rejimine girermi?(annemin arsasını satıp bana para verdiğini ispat için tapudan satış belgesini ibraz ettik)5)İcradan ceza alırmıyım ödeyemiyorum şu anda işsizim.
-
Re: Çekişmeli boşanma davasında anlaşmaya davet edildim
Anlaşmak istemeleri her ikiniz içinde en güzeli olur çüünkü biran önce dava sonuçlanır, ancak; anlaşmalı boşanmanın şartlarının oluşması gerekiyor bunun için.
1-Her konuda (mal paylaşımı, nafaka ve tazminat, çocuğun velayeti vs.) anlaşma sağlanmalı
2-Sizin üzerinize kayıtlı olan mallar eğer 1 ocak 2002 den önce alındıysa kişisel maldır paylaşıma girmez bu tarihten sonra sahip olduklarınız için eşiniz %50 hak sahibidir(aksine bir sözleşme yoksa)
3-Takılar kadının kişisel malıdır hiçbir şekilde paylaşıma girmez, bunun için sizden değerini talep edebilir yani altınlar elinizde yoksa yada anlaşma sağlanamaz ise.
4-Eğer anlaşmazsanız, tarafların kusuruna göre mahkeme son kararını verecektir, ya boşanmanıza karar verecektir yada reddecektir.
-
Alıntı:
atlantis1979 rumuzlu üyeden alıntı
Anlaşmak istemeleri her ikiniz içinde en güzeli olur çüünkü biran önce dava sonuçlanır, ancak; anlaşmalı boşanmanın şartlarının oluşması gerekiyor bunun için.
1-Her konuda (mal paylaşımı, nafaka ve tazminat, çocuğun velayeti vs.) anlaşma sağlanmalı
2-Sizin üzerinize kayıtlı olan mallar eğer 1 ocak 2002 den önce alındıysa kişisel maldır paylaşıma girmez bu tarihten sonra sahip olduklarınız için eşiniz %50 hak sahibidir(aksine bir sözleşme yoksa)
3-Takılar kadının kişisel malıdır hiçbir şekilde paylaşıma girmez, bunun için sizden değerini talep edebilir yani altınlar elinizde yoksa yada anlaşma sağlanamaz ise.
4-Eğer anlaşmazsanız, tarafların kusuruna göre mahkeme son kararını verecektir, ya boşanmanıza karar verecektir yada reddecektir.
Teşekkür edreim cevabınız için.Ben bir yerde okumuştum takılar kendi rızası ile eve harcandıysa iadesi yapılmazdiye tabiki kendisininde kabul etmesi lazım.Araba 2007 de alındı hiç bir sözleşme yok fakat aileden gelen parayla alınan mallar mal rejimine girmez iye mal rejimi yasasında okumuştum bunuda bu yüzden kafam çok karışık acaba ne karar verilirkarşı şahitler benim aleyhime kötü şeyler söylemedi söyleyemezlerdi de çünkü kötü alışkanlıklarım yok bu yüzden içim rahat anlaşırsam sonradan eşim bu anlaşmaya uymazsa ne olur mahkeme kararını bile hiçe sayan biri olarak.Hakkında açılmış ceza davasıda var çocuğu göstermediğinden HUMK 113/A ve kardeşi ,arkadaşları tarafındanda tehdit edilmiştim kamu davası açıldı.
-
Anlaşmak en iyisi olur.
Anlaştığınız takdirde mal paylaşımı, kadına ödenecek nafaka/tazminat, çocuğu görme gibi durumlardaki sorunlar da ortadan kalkar.
Sizin en önemli yükümlülüğünüz çocuğunuza karşı. Bunun için makul bir iştirak nafakası ödemelisiniz.
Çocuğa ödemeniz gereken birikmiş nafaka konusunda bir ödeme planında anlaşırsınız, kadın kendisi için nafaka ve tazminattan vazgeçer ve herhangi bir mal talebinde bulunmaz. Birbirinize karşı şikayetleriniz varsa (çocuğu göstermeme, nafaka ödememe) bunları karşılıklı geri alırsınız.
Önce karşı tarafın avukatının teklifini bir dinleyin. Sonra yukarıdaki gibi bir anlaşma önerin. Daha iyisi olamaz.
-
Alıntı:
sdt23 rumuzlu üyeden alıntı
Anlaşmak en iyisi olur.
Anlaştığınız takdirde mal paylaşımı, kadına ödenecek nafaka/tazminat, çocuğu görme gibi durumlardaki sorunlar da ortadan kalkar.
Sizin en önemli yükümlülüğünüz çocuğunuza karşı. Bunun için makul bir iştirak nafakası ödemelisiniz.
Çocuğa ödemeniz gereken birikmiş nafaka konusunda bir ödeme planında anlaşırsınız, kadın kendisi için nafaka ve tazminattan vazgeçer ve herhangi bir mal talebinde bulunmaz. Birbirinize karşı şikayetleriniz varsa (çocuğu göstermeme, nafaka ödememe) bunları karşılıklı geri alırsınız.
Önce karşı tarafın avukatının teklifini bir dinleyin. Sonra yukarıdaki gibi bir anlaşma önerin. Daha iyisi olamaz.
Teşekkürler dediğiniz doğru bakalım birde karşı tarafın talepleri ne olacak.Avukatı anlaşmamıza çok ılımlı bakıyor zaten eşim adliyeye daha gelmeden avukatı gelmişti benim yanıma geldi uzunca konuştuk ve inanırmısınız müvekkilinden şikayetçi oldu.Çocuğu göstermemeyi eğitimsizlikle hitap etti.3 gün sonra haklarında ceza davası var o davanın sonucunu göreyim sonra dediğiniz gibi anlaşma yoluna gideceğim.
-
Merhabalar.Boşanmak üzere olduğum eşimin avukatı ile benim avukatım anlaşma konusunda konuşmuşlar karşı taraf 8000 TL istiyor diğer bütün haklarından vazgeçiyormuş (nafak tazminat mal paylaşımı vs.)Benim açımdan eşim kusurlu sık sık gizli tlf.görüşmeleri ,gece evden çıkıp (çocuğu bırakıp)gitmeleri türbanlıyken başını açıp alkol kullanması vs.Şahitlerim hepsini hakime anlattılar.Karşı avukat hem anneye hem çocuğa 250 şer lira nafaka istedi fakat hakim sadece çocuğa tedbir nafakası bağladı.4 duruşma oldu.Onun şahitleri benim hakkımda kötü konuşmadılar.Çocuk 10 yaşında annenin yanında çocuğun velayetini ben almak istiyorum Çünkü benim ailem hem daha kültürlü hemde ekonomik yönden daha iyi.Çocuğa dedesi tv bile açtırmıyormuş fatura çok gelir diye.Dayının kötü alışkanlıkları var.Annede öyle oldu.Bu sebeplerden çocuğun iyi eğitim almayacağı ve iyi yetişmeyeceği kanaatindeyim.Avukatına velayeti istiyorum 8000TL da vereyim diyeyimmi yoksa hiç anlaşmayıp hakimin kararınımı bekleyeyim az çok hakimin kafasında birşeyler oluşmuştur.Onlar sadece 8000 lira istiyor ama velayetide kendi istiyor.Sizlere göre nasıl yapmalıyım bilgilerinize ihtiyacım var. teşekkürler..
-
Eğer anlaşmalı boşanma niyetiniz varsa size bir konuda hatırlatma yapmak istiyorum.
Diğer forumları da umarım takip ediyorsunuzdur. Bundan öncekileri de okuyun fırsat buldukça. Kimler nelerle karşılaşmış muhakkak okuyun.
Size hatırlatmam şu: Anlaşma protokolünüzde FERAGAT kelimesini kullanın.
Anlaşma protokolüne eşiniz hiçbir şey istemiyorum diye yazdırsa ayrı, feragat ediyorum diye yazdırırsa ayrı anlama gelir.
Diyelim ki,
Nafakadan feragat ediyorum.
Maddi-Manevi tazminattan feragat ediyorum.
Mal paylaşımından feragat ediyorum.
Temyizden feragat ediyorum.
Temyizden feragat ediyorum diye yazdırırsanız mesela, hakim boşanma kararını verdikten sonra temyizden eşiniz de vazgeçtiği için boşanmanız kesinleşmiş olur.
Gibi gibi yazdırtın.
Diğer vereceğiniz kararlar size ait.
-
çok teşekkür ederim dnzblk.Anlaşalım diye 8000tl istiyorlardı şimdi de 10.000tl istiyorlar.Dün avukatım ara kendisiyle konuş dedi bende avukatımın yanında aradım çocuğun velayetini bana bırakıp arabayı teklif ettim bunun yanında her isteklerinden vazgeçmesini. net cevap alamadım ben düşüneyim sana söylerim dedi.Avukatım önerini kabul etmezse bırak dava seyrinde gitsin sen kusurlu değilsin dosyaya göre diyor.Ben çok sıkıldım 1 senedir dava devam ediyor.Pazar günü ortak konutumuza geldiler ailece 6 kişi kendisi dahil .Geçen sene tüm eşyalarını vermiştim tek yorganı 2 havlusu 1 nevresimi 2 tek bardak kalmış onları aldılar.Ben hayretler içinde kaldım 12 senelik yuvayı yıkıp eve terkeden kadınçaputun değersiz şeylerin peşine düşmüşler ve annesi babasıda kızlarına birşey demiyorlar bu kadar cahiller.Dün yine eve haciz geldi.Birikmiş çocuk için tedbir nafa borcumdan dolayı.Ben evde yoktum annem evdeydi eski eşyalarım var onları yazmışlar gitmişler.Ben ödeyemiyorum 2000 liranın üstünde borç ben bittim zaten.Çocukla görüş günümdü hafta sonu fakat çocuk biraz daha bende kalmak istediğini söyledi bugün götüreceğim annesine acaba bunu kullanırmı çocuğu gününde teslim etmiyor diye çünkü çocuğu mahkeme kararına rağmen bana vermediği için davam var asliye cezada.İlk duruşma oldu.Çocuğu bu duruşmadan sonra vermeye başladı hakimden bayağı azar işitince.İlgilerinize teşekkürler.
-
Bence avukatınızı dinleyin. Biz davanızın seyrini bilemeyiz. Avukatınız bildiği için onun önerilerini dikkate alın.
Eşiniz anlaşmaya yanaşmıyorsa kendi bilir. Davanın sonuçlarına da kendisi katlanır.
-
sayın hukukçular ve arkadaşlar çok çıkmazdayım.Karşı tarafın avukatı benim avukatımı bugün aradığında 8.000 tl versin kurtulsun demiş.Avukatım bu kadar paramın olup olmadığını sordu bende yok dedim.Bir tek 9-10 bin tl değerinde arabam var onada tedbir koydurmuşlardı.Tedbiri kaldırmaları lazım ki ben arabamı satıp bu parayı vereyim.Onuda yapmıyorlar.Bu gidişle anşlaşma olmayacak.Benim sormak istediğim karşı tarafın kusuru daha çok dava gidişatına göre avukatımda söylüyor.Anlaşmaya gideyimmi yoksa anlaşmayayımmı.Dava 24 haziranda bu duruşmayıda geçireyimmi.Benim tek korktuğum nafaka bağlarnırsa ömür boyu nafaka ödemek(haksız yere)Şu anda kendisine nafaka bağlamadı sadece çocuk için tedbir nafakası bağlandı.Görüşlerizi almak istiyorum..
-
Alıntı:
aykan99 rumuzlu üyeden alıntı
sayın hukukçular ve arkadaşlar çok çıkmazdayım.Karşı tarafın avukatı benim avukatımı bugün aradığında 8.000 tl versin kurtulsun demiş.Avukatım bu kadar paramın olup olmadığını sordu bende yok dedim.Bir tek 9-10 bin tl değerinde arabam var onada tedbir koydurmuşlardı.Tedbiri kaldırmaları lazım ki ben arabamı satıp bu parayı vereyim.Onuda yapmıyorlar.Bu gidişle anşlaşma olmayacak.Benim sormak istediğim karşı tarafın kusuru daha çok dava gidişatına göre avukatımda söylüyor.Anlaşmaya gideyimmi yoksa anlaşmayayımmı.Dava 24 haziranda bu duruşmayıda geçireyimmi.Benim tek korktuğum nafaka bağlarnırsa ömür boyu nafaka ödemek(haksız yere)Şu anda kendisine nafaka bağlamadı sadece çocuk için tedbir nafakası bağlandı.Görüşlerizi almak istiyorum..
Anladığım kadarı ile siz anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz.
Ömür boyu eşinize nafaka ödemek istemiyorsanız bu 8.000 lirayı bankadan kredi olarak çekme imkanınız varsa ya da aileniz size bu konuda borç verecek durumda ise ailenize borçlanıp alın derim.
Bankadan aldığınız bu parayı da, boşanma sonrasında arabanızı satıp,bankaya olan borcunuzu kapatırsınız, daha fazla faiz ödememiş olursunuz. Tabi eşiniz bu parayı isteyip sonradan caymazsa.
Ama eşiniz bence anlaşmalı boşanmak niyetinde değil bence. Çünkü boşanmak istese gerçekten, arabayı vereyim demişsiniz zaten. Arabanızda sizden istediği paradan fazla olduğuna göre bence eşiniz sizi zorlamak niyetinde. O parayı tamam vereyim diyince arabayı da istemeye kalkacaktır emin olun.
Denemesi bedava. Tamam vereyim diyin bakalım eşinize, bakın nasıl çark ediyor görün.
-
Alıntı:
denizblk rumuzlu üyeden alıntı
Anladığım kadarı ile siz anlaşmalı boşanmak istiyorsunuz.
Ömür boyu eşinize nafaka ödemek istemiyorsanız bu 8.000 lirayı bankadan kredi olarak çekme imkanınız varsa ya da aileniz size bu konuda borç verecek durumda ise ailenize borçlanıp alın derim.
Bankadan aldığınız bu parayı da, boşanma sonrasında arabanızı satıp,bankaya olan borcunuzu kapatırsınız, daha fazla faiz ödememiş olursunuz. Tabi eşiniz bu parayı isteyip sonradan caymazsa.
Ama eşiniz bence anlaşmalı boşanmak niyetinde değil bence. Çünkü boşanmak istese gerçekten, arabayı vereyim demişsiniz zaten. Arabanızda sizden istediği paradan fazla olduğuna göre bence eşiniz sizi zorlamak niyetinde. O parayı tamam vereyim diyince arabayı da istemeye kalkacaktır emin olun.
Denemesi bedava. Tamam vereyim diyin bakalım eşinize, bakın nasıl çark ediyor görün.
Ağzınıza sağlık.Bende aynı şeyi düşünüyorum onun avukatı önce 8 demiş sonra 10 demiş.Ben dün kendisiyle konuştum çocuğun velayetini ver arabayı vereyim dedim kabul etmedi o zaman 5.000 veririm her şeyden çekilirsin dedim düşüneyim dedi.Bugün avukatı tekrar avukatımı aradığındada 8000 tl demiş vereyim dedikçe daha çoğunu istiyor.Ben 8.000 i kabul etmedim zaten Dün eve haciz getirdiğindede avukatı anneme 7.000 tl versin oğlun onun adını söyleyerek**** den kurtulsun demiş.Yani avukatı bile oynuyor.Benim paramın olmadığınıda biliyorlar.Arabanın tedbirinide kaldırmıyorlar ne istiyorlar anlamadım.Bu arada anlaşmayı ben teklif etmedim kendi avukatı teklif etti ve devamlıarayanda onun avukatı..
-
Alıntı:
Ağzınıza sağlık.Bende aynı şeyi düşünüyorum onun avukatı önce 8 demiş sonra 10 demiş.Ben dün kendisiyle konuştum çocuğun velayetini ver arabayı vereyim dedim kabul etmedi o zaman 5.000 veririm her şeyden çekilirsin dedim düşüneyim dedi.Bugün avukatı tekrar avukatımı aradığındada 8000 tl demiş vereyim dedikçe daha çoğunu istiyor.Ben 8.000 i kabul etmedim zaten Dün eve haciz getirdiğindede avukatı anneme 7.000 tl versin oğlun onun adını söyleyerek**** den kurtulsun demiş.Yani avukatı bile oynuyor.Benim paramın olmadığınıda biliyorlar.Arabanın tedbirinide kaldırmıyorlar ne istiyorlar anlamadım.Bu arada anlaşmayı ben teklif etmedim kendi avukatı teklif etti ve devamlıarayanda onun avukatı..
Az önce geçmiş iletilerinizi okudum. Eşinizin sizi aldattığı ile ilgili birşey okudum. Ve şahitlerinizde varmış sanırım. Bu şahitlerinizi hakim dinledi mi?
-
Alıntı:
Az önce geçmiş iletilerinizi okudum. Eşinizin sizi aldattığı ile ilgili birşey okudum. Ve şahitlerinizde varmış sanırım. Bu şahitlerinizi hakim dinledi mi?
Evet şahitlerimi hakim dinledi hakimin kafasında oluştu bazı şeyler.Alkol aldığını psikiyatriste gittiğini aldattığını gece yalnız dışarı çıktığını gizli tlf görüşmesi yaptığını çocuğa bakmadığını her şeyi anlattılar hatta onun şahitleri dinlenirken hakim sordu ablan gece dışarı çıkıp alkol alıyormuş doğrumu dedi kardeşi tabiiki hayır yok öyle şey dedi.Hakim sen nerede oturuyorsun dediğinde semtin adını **** oturuyorum dedi ee sen nerden bilecekşin o zaman(30 km uzaklıkta)ama görenler var aynı apartmandan dedi.Bu yüzden bunlar kaybedeceklerini anladılarda anlaşmakmı istiyorlar ne koparırsak kardır hesabı çünkü avukatın parasını ödememişler avukatta kendi parasını almayı hesapediyor....
-
Alıntı:
Evet şahitlerimi hakim dinledi hakimin kafasında oluştu bazı şeyler.Alkol aldığını psikiyatriste gittiğini aldattığını gece yalnız dışarı çıktığını gizli tlf görüşmesi yaptığını çocuğa bakmadığını her şeyi anlattılar hatta onun şahitleri dinlenirken hakim sordu ablan gece dışarı çıkıp alkol alıyormuş doğrumu dedi kardeşi tabiiki hayır yok öyle şey dedi.Hakim sen nerede oturuyorsun dediğinde semtin adını **** oturuyorum dedi ee sen nerden bilecekşin o zaman(30 km uzaklıkta)ama görenler var aynı apartmandan dedi.Bu yüzden bunlar kaybedeceklerini anladılarda anlaşmakmı istiyorlar ne koparırsak kardır hesabı çünkü avukatın parasını ödememişler avukatta kendi parasını almayı hesapediyor....
Eeee durum böyle iken bence siz tazminat alırsınız eşinizden. Tabi hakimin kanaatini bilemeyiz. Davanızda neler oldu bilemeyiz.
Bence eşinize resti çekin.
"Son teklifim şu rakam, kabul ettiniz ettiniz. Bundan sonra bir daha anlaşma konusunda beni aramayın. Teklifi kabul etmeyecekseniz, aldatman karşılığında ben tazminat davası açıcam haberin olsun." diyin, bakın ne oluyor görün.
Bence bu para konusunu çok uzatmışsınız.
Konuyu kestirip atın.
Böyle yüz vermeye gelmez. Astarını isterler.
Zaten çocuğu da bilerek koz kullanıyor eşiniz. Zaten istediği rakamı aldıktan sonra kendi isteği ile gelip kapınıza bırakacaktır. Çocuk her zaman için anne için kozdur boşanmalarda. Çok okuduk bu forumda bunları.
Haaa eğer anlaşmalı boşanmaya razı olacak olurlarsa, HER KONUDA FERAGAT ETTİĞİ İLE alakalı yazılı protokol yapın.
Temyizden feragat, nafakadan feragat,maddi-manevi tazminattan feragat,maldan feragat.
Hepsi için ayrı ayrı madde ve feragat maddeleri yazdırın avukatınıza. Ve bizzat kendinizde okuyun. Gerekirse fikir alma için foruma yazılan protokolü yazıp fikir alın. Eksik var mı diye.
-
Alıntı:
Eeee durum böyle iken bence siz tazminat alırsınız eşinizden. Tabi hakimin kanaatini bilemeyiz. Davanızda neler oldu bilemeyiz.
Bence eşinize resti çekin.
"Son teklifim şu rakam, kabul ettiniz ettiniz. Bundan sonra bir daha anlaşma konusunda beni aramayın. Teklifi kabul etmeyecekseniz, aldatman karşılığında ben tazminat davası açıcam haberin olsun." diyin, bakın ne oluyor görün.
Bence bu para konusunu çok uzatmışsınız.
Konuyu kestirip atın.
Böyle yüz vermeye gelmez. Astarını isterler.
Zaten çocuğu da bilerek koz kullanıyor eşiniz. Zaten istediği rakamı aldıktan sonra kendi isteği ile gelip kapınıza bırakacaktır. Çocuk her zaman için anne için kozdur boşanmalarda. Çok okuduk bu forumda bunları.
Haaa eğer anlaşmalı boşanmaya razı olacak olurlarsa, HER KONUDA FERAGAT ETTİĞİ İLE alakalı yazılı protokol yapın.
Temyizden feragat, nafakadan feragat,maddi-manevi tazminattan feragat,maldan feragat.
Hepsi için ayrı ayrı madde ve feragat maddeleri yazdırın avukatınıza. Ve bizzat kendinizde okuyun. Gerekirse fikir alma için foruma yazılan protokolü yazıp fikir alın. Eksik var mı diye.
Avukatımda öyle söyledi teklifimizi kabul ederse etsin etmezse dava seyrinde gitsin.Avukatı her gün avukatımı arıyormuş.Benim tek düşüncem olada hakim anneye nafaka bağladı bir ömür nafaka ödemek kendisi kusurlu oduğu halde içim buna yanar.Hakkaniyet bumudur kadın erkek eşitliği bumudur erkeğe vurmak kadını sıvazlamak mı?Neyse bunlara girmeyeyim ben kendi davamı düşüneyim yasaları biz değiştiremeyiz çünkü .Yanlış karar verilirse insan haklarına gideceğim avukatımda öneriyor.Hatta bu konularda mağdur olan tüm erkekler bunu yapalım.
-
Alıntı:
Avukatımda öyle söyledi teklifimizi kabul ederse etsin etmezse dava seyrinde gitsin.Avukatı her gün avukatımı arıyormuş.Benim tek düşüncem olada hakim anneye nafaka bağladı bir ömür nafaka ödemek kendisi kusurlu oduğu halde içim buna yanar.Hakkaniyet bumudur kadın erkek eşitliği bumudur erkeğe vurmak kadını sıvazlamak mı?Neyse bunlara girmeyeyim ben kendi davamı düşüneyim yasaları biz değiştiremeyiz çünkü .Yanlış karar verilirse insan haklarına gideceğim avukatımda öneriyor.Hatta bu konularda mağdur olan tüm erkekler bunu yapalım.
Sayın aykan99, size yazdıklarımı yapın bence.
Eşinizi arayın. Sadakatsizliğin karşısında hala benden para talep eden sensin. Avukatıma da gerekli talimatı verdim. Şu teklifimi kabul ettin ettin. Etmiyor ve yeni teklif sunuyorsan bundan sonra hiçbir şekilde anlaşmaya yanaşmıyorum. Konu benim için kapanmıştır. Beni aldattığın için tazminat davasını asıl ben açıcam. Ona göre sen düşün taşın. Bana göre hava hoş diye söyleyin eşinize.
Resti çekin. Resti çekerseniz kazançlısınız.
-
Alıntı:
Sayın üye; eşiniz sadakatsizlik yapmış, birde sizden para istiyor, yetmiyor sizde bu durumda 3 mü versem 5 mi versem de bu işten kurtulsam diye çaba sarfedip buradaki üyeleri muhasebecilik yapmaya zorluyorsunuz.
Hakimin kanaat getirdiğini söylemişsiniz. Tanık ifadeleri de bu yönde imiş.
Şimdi siz bu pazarlığı dikkate almak sureti ile eşinizin yaşadığı bu yaşama biçimi ve hayat felsefesini kabullenmiş olmakla kalmıyor, bundan sonrakilere de hem sponsor hem finansör oluyorsunuz. Hatta yetmiyor sizin yazılarınızı okuyan ve adalet arayan diğer mağdur üyelere kötü örnek oluyorsunuz. Yetmiyor yaşadığı yada yaşamayı düşündüğü sadakatsizlik / aldatma eyleminin yasal müeyyidelerini merak eden muhteremlerinde cesaretlenmesine neden oluyorsunuz. Hatta toplumda yaratılmış olan dejenerasyona katkıda bulunuyorsunuz.
Size acizane önerim... İnsanı insan yapan namus, şeref, haysiyet, onur, fazilet, gurur, aile gibi kavramları bir yana bırakıp sadece para pulun hesabını yapacaksanız bunu bir muhasebeci ile yapınız, yok diyorsanızki ben adalet istiyorum işte o zaman sonuna kadar mücadelenize devam ediniz..
Yarın bir gün çocuğunuza / çocuklarınıza doğru dürüst mert insan olmanın şerefli erdemli durmanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya kalktığınızda kelimeler boğazınıza düğümlenmesin istiyorsanız çocuğunuz / çocuklarınızın gözündeki o sağlam, dağlar gibi duran baba modelini yerle bir etmeyin.
Geçmiş olsun..
-
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üye; eşiniz sadakatsizlik yapmış, birde sizden para istiyor, yetmiyor sizde bu durumda 3 mü versem 5 mi versem de bu işten kurtulsam diye çaba sarfedip buradaki üyeleri muhasebecilik yapmaya zorluyorsunuz.
Hakimin kanaat getirdiğini söylemişsiniz. Tanık ifadeleri de bu yönde imiş.
Şimdi siz bu pazarlığı dikkate almak sureti ile eşinizin yaşadığı bu yaşama biçimi ve hayat felsefesini kabullenmiş olmakla kalmıyor, bundan sonrakilere de hem sponsor hem finansör oluyorsunuz. Hatta yetmiyor sizin yazılarınızı okuyan ve adalet arayan diğer mağdur üyelere kötü örnek oluyorsunuz. Yetmiyor yaşadığı yada yaşamayı düşündüğü sadakatsizlik / aldatma eyleminin yasal müeyyidelerini merak eden muhteremlerinde cesaretlenmesine neden oluyorsunuz. Hatta toplumda yaratılmış olan dejenerasyona katkıda bulunuyorsunuz.
Size acizane önerim... İnsanı insan yapan namus, şeref, haysiyet, onur, fazilet, gurur, aile gibi kavramları bir yana bırakıp sadece para pulun hesabını yapacaksanız bunu bir muhasebeci ile yapınız, yok diyorsanızki ben adalet istiyorum işte o zaman sonuna kadar mücadelenize devam ediniz..
Yarın bir gün çocuğunuza / çocuklarınıza doğru dürüst mert insan olmanın şerefli erdemli durmanın nasıl bir şey olduğunu anlatmaya kalktığınızda kelimeler boğazınıza düğümlenmesin istiyorsanız çocuğunuz / çocuklarınızın gözündeki o sağlam, dağlar gibi duran baba modelini yerle bir etmeyin.
Geçmiş olsun..
Merhaba dardayım.Düşüncelerinize katılıyorum anlaşmak isteyen ben değil karşı taraf avukatı hergün avukatımı arıyormuş benim avukatta yüz vermiyor olumlu cevap söylemiyor.Fakat cep dökümleri istenmedi ilk avukatımın hatası oldu.Hakim nasıl kanaat getirdi bilemeyiz yinede avukatımın söylemesi sen kusurlu değilsin bu dosyayı kim görse bunu anlar diyor..Dün çopcuğu alma günümdü yine vermedi neymiş çocuk hastaymış bahanesi bugün babalar günü ya bana acı vermek koz kullanıyor.3 gün sonra duruşmamız var.
-
denizblk haklı çıktınız sizin dediğiniz gibi 8.000 liraya anlaşmak istiyordu haksızken ben kabul ettim sırf bu insandan kurtulayım diye.Şimdi o miktarı kabul etmiyor dün duruşmamız vardı onun avukatı anlaşın diyor ama kendisi anlaşmıyor .Bende avukatına arabayı vereyim dedim (10.000 civarında )avukatı kendisine iletmiş oda babamla konuşayım haber veririm demiş 2 gün geçmesine rağmen hala cevap yok.ne istediğini anlamadım avukatı bile şaşırmış durumda ver parada böyle insanlardan kurtul diyor.Bende bıktım artık .çocuğu göstermemesi ayrı 1 temmuzda 20 gün bende kalması gerekiyor bakalım verecekmi hiç sanmıyorum ama
-
Alıntı:
denizblk haklı çıktınız sizin dediğiniz gibi 8.000 liraya anlaşmak istiyordu haksızken ben kabul ettim sırf bu insandan kurtulayım diye.Şimdi o miktarı kabul etmiyor dün duruşmamız vardı onun avukatı anlaşın diyor ama kendisi anlaşmıyor .Bende avukatına arabayı vereyim dedim (10.000 civarında )avukatı kendisine iletmiş oda babamla konuşayım haber veririm demiş 2 gün geçmesine rağmen hala cevap yok.ne istediğini anlamadım avukatı bile şaşırmış durumda ver parada böyle insanlardan kurtul diyor.Bende bıktım artık .çocuğu göstermemesi ayrı 1 temmuzda 20 gün bende kalması gerekiyor bakalım verecekmi hiç sanmıyorum ama
Burada bu mesajlarla insanları cileden cıkarma be kardeşim ,sen o arabayı sen o 8.000 tl yi alın terinle kazanmış olsaydın bekle verirdin. demekki biran önce boşanmak istemenin altındada başka bir neden arıyorum ben ozaman sende .cabukca biri varda onunla rahatca yaşıyım diye kurtulmak istiyorsun anlaşılan.
Senin gibi lerinin mesajını burada bayanlar okuyunca her gördükleri Aliyi keşanlı zannedip gidiyorlar kocalarına eee bana bukadar para verecen istersem seni aldatırım verirsen boşanırım diyor zannediyorki kocasını senin gibi kek. ondan sonrada adam kadının ahzını burnunu tıpta mucize olacak şekilde değiştiriyor.
burada şu mesajınla gercekten kötü bir örnek cizip adeta aldatılmışlığın ezikliğini yaşıyacahına aldatılmışlığı para ödülü ile ödüllendirip meşrulaştırmak gibi kötü bir örnek ciziyorsun.
Bu kadın yarın öbürgün para almadan senden her hafta cocuğu parasız sana gösterirse bende ne olayım ahada buraya ciziyorum--------- bende burdayım yazarsın. sende cocuğu görmeye gittiğinde ver bakalım cocuğu görme parası deyip ,seni yolmassa ben başka birşey bilmiyorum diyeceğim cünkü sen yolunmaya müsaitsin.
-
Siz vermişsiniz ipleri karınızı eline, sizi ve herkesi kukla gibi oynatıyor. Kabahat sizin hiç kusura bakmayın.
Bir laf vardır. Sen eşşek olursan, semer vuran çok olur diye. Atalarımız bilmiş de söylemiş. Yakında sizden dünyayı da istiyorum der bu gidişle. Siz yüz vermeye devam edin bu kafayla.
-
Alıntı:
esmerman rumuzlu üyeden alıntı
Burada bu mesajlarla insanları cileden cıkarma be kardeşim ,sen o arabayı sen o 8.000 tl yi alın terinle kazanmış olsaydın bekle verirdin. demekki biran önce boşanmak istemenin altındada başka bir neden arıyorum ben ozaman sende .cabukca biri varda onunla rahatca yaşıyım diye kurtulmak istiyorsun anlaşılan.
Senin gibi lerinin mesajını burada bayanlar okuyunca her gördükleri Aliyi keşanlı zannedip gidiyorlar kocalarına eee bana bukadar para verecen istersem seni aldatırım verirsen boşanırım diyor zannediyorki kocasını senin gibi kek. ondan sonrada adam kadının ahzını burnunu tıpta mucize olacak şekilde değiştiriyor.
burada şu mesajınla gercekten kötü bir örnek cizip adeta aldatılmışlığın ezikliğini yaşıyacahına aldatılmışlığı para ödülü ile ödüllendirip meşrulaştırmak gibi kötü bir örnek ciziyorsun.
Bu kadın yarın öbürgün para almadan senden her hafta cocuğu parasız sana gösterirse bende ne olayım ahada buraya ciziyorum--------- bende burdayım yazarsın. sende cocuğu görmeye gittiğinde ver bakalım cocuğu görme parası deyip ,seni yolmassa ben başka birşey bilmiyorum diyeceğim cünkü sen yolunmaya müsaitsin.
Burası hakaret sitesi değil lütfen biraz sözlerinize dikkat edin.Argo kelimelerde hiç yakışmamış sizi kınıyorum.Beni tanımadan öyle karar vermeyin.Benim aklımdan geçmeyen kendi düşüncelerinizle beni rencide etme hakkınız hiç yok.Benim düşüncem sadece bir olasılık kendisine nafaka bağlarsa ömür boyu nafaka ödememek ben haksız olsamda ödesem endişem bu.Bir kerede kurtulayım diyorum siz nelerden bahsetmişsiniz.Ben çevremde sevilen sayılan saygın birisiyim kimsenin karısıyla kızıyla işim olmaz sizin başınızdan geçtiyse bilemem.insanlar birşeyleri paylaşıyorsa hemen yargılayamazsınız bu şekilde kötü ve çirkin sözlerle tanımadan bilmeden hakaret dolu iğrenç sözler.Ben yinede size hakaret etmiyorum buradan beni anlayın........
-
Beklenen gün geldi..
1,5 senedir süren boşanma davam karara bağlandı.karşı taraf (bayan)mal paylaşımı isteklerinden vazgeçtiğini söyledi.9 bin değerinde bir arabam var başka hiç birşeyim yoktu onuda annemin vermiş olduğu parayla almıştım.Karşı taraf düğünde takılan altınları istiyordu ve maddi manevi tazminat,nafaka.Hakim bunların hepsinin reddini istedi.Fakat işsiz olmama rağmen 200 lira çocuğa 200 lira anneye nafaka bağladı.Velayeti anneye verdi.Avukatım temyize gidecek.Sorum:1:Çalışmayan insana bu kadar nafaka bağlanırmı? (günümüzde asgari ücret 650 lira)ailemin yardımıyla yaşıyorum.2:karşı tarafın avukatı duruşmadan çıkınca şöyle dedi,biz bunlardan vazgeçtik dava çabuk bitsin diye ama daha kötü oldu temyize gidilecek.Bu ne anlama geliyor..Teşekkürler.
-
Cevap: Beklenen gün geldi..
Alıntı:
1,5 senedir süren boşanma davam karara bağlandı.karşı taraf (bayan)mal paylaşımı isteklerinden vazgeçtiğini söyledi.9 bin değerinde bir arabam var başka hiç birşeyim yoktu onuda annemin vermiş olduğu parayla almıştım.Karşı taraf düğünde takılan altınları istiyordu ve maddi manevi tazminat,nafaka.Hakim bunların hepsinin reddini istedi.Fakat işsiz olmama rağmen 200 lira çocuğa 200 lira anneye nafaka bağladı.Velayeti anneye verdi.Avukatım temyize gidecek.Sorum:1:Çalışmayan insana bu kadar nafaka bağlanırmı? (günümüzde asgari ücret 650 lira)ailemin yardımıyla yaşıyorum.2:karşı tarafın avukatı duruşmadan çıkınca şöyle dedi,biz bunlardan vazgeçtik dava çabuk bitsin diye ama daha kötü oldu temyize gidilecek.Bu ne anlama geliyor..Teşekkürler.
Ne güzel işte, hakim lehinize karar vermiş. Tazminat vermekten kurtulmuşsunuz. Nafakayı da kafanıza takmayın. Beterin beteri var sonuçta. Ya hakim nafakanın yanına tazminat da verseydi karınıza, mesela 10.000-20.000 filan. O zaman demeyecek miydiniz, ben bunu nasıl öderim diye.
Hakim sizin lehinize karar vermiş. Karşı tarafın avukatı da bunun farkında. Şahitlerinizle karınızın davranışlarını,değişimlerini, evliliğinizi çekilmez hale nasıl soktuğunu ispat etmişsiniz. Gerisini bence düşünmeyin. Kurtulduğunuza şükredin. Ve dua edin de yargıtay kararı bozup, aleyhinize tazminat ödemeye hükmetmesin de.
Hadi geçmiş olsun.