Merhaba 06.04.2009 tarihinde eşimden bosandım.
Nafaka baglandı, elime gecmesi ne kadar surer?
Eski esimden de nafaka alıyordum (cocuklarımla beraber) onu iptal etmem gerekır mı, ne yapacagım yardımcı olur musunuz?
Printable View
Merhaba 06.04.2009 tarihinde eşimden bosandım.
Nafaka baglandı, elime gecmesi ne kadar surer?
Eski esimden de nafaka alıyordum (cocuklarımla beraber) onu iptal etmem gerekır mı, ne yapacagım yardımcı olur musunuz?
Sorunuz tam anlaşılır değil. Daha açık yazarsanız iyi olur.
Hem nakafa bağlandı ne zaman alırım diyorsunuz hem de eski eşimden kendim ve çocuklarım için nafaka alıyordum diyorsunuz. Çok kafa karıştırıcı!!!
Gayet açık.Hanımefendi 2.evliliğinide sonlandırmış.Emin adımlarla 3'e doğru emin adımlarla ilerliyor:)
taraftarlar 5 5 5 5 diye alkış tutuyo haydı bastırrrr:)
Helal olsun ne diyeyim nasıl bir zihniyet.Sen işi tıcarete dökmüşsün resmen.Acıkcası sen ve senin gibiler yüzünden kadınlar hep maruz kalıyormus gibi görünüme giriyorlar.Hey gidi dünya nereye dönüyosun.Neyse 5 i görmen dileklerimle.Böyle giderse Kredi çekip bı daire alabilirsin kendine.Başarılarının devamını diliyorum.
Sayın yldzz size aktılıyorum.
Diğer arkadaşlara diyecek bir kaç cümlem var..
Hiç kimse birlikteliğini bitişler üzerine kurmuyor. Belki bu üye sayın yldzz in dediği gibi güvenerek hayatını yeniden düzene sokmak adına 2 nci bir evlilik yapmış. Belki de bu gün yaşadığı sıkıntının nedeni, aymazlığı, sorumsuzluğu yada geçimsizliği gibi nedenlerle hayatı çekilmez kılan bir erkek yüzünden..
Velevki hata kendisine ait olsun. Eşlerimizden / bizi ayrı yolda bırakanlardan / canımızı yakanlardan çok çektik. Ama çektiklerimizin acısını başkalarındna çıkartmayalım / çıkartmaya çalışmayalım. Lütfen yazılı 3 satır dan yola çıkıp haksız ithamlarda bulunmayın. Yakışmıyor.. Cidden yakışmıyor.
Arkadaşlar; hayat okuduğunuz birkaç satırdan ibaret değil.. tanımadığınız biri hakkında nasıl bu kadar kesin yargıya varıyorsunuz.. Bu hanımefendi güvenerek biri ile evlenmiş ve boşanmak zorunda kalmış, 2. kez evliliğe şans vermiş ama yine olmamış ve çaresiz boşanmış olamaz mı? olmasa bile yargılamak bize mi düşer. Yargılamak kolay olandır. anlamaya çalışın derim. Yarına çıkacağımız bile belli değilken, sizlerin aynı duruma düşmeyeceğinizin garantisi var mı? Burda birbirimize yardım etmeye çalışıyoruz..
İyide burada kimsenin yargılaması veya yargılanması mevzu değil.Yinede yanlış anlaşılma varsa özür dilerim.
07.04.09 tarihinde boşandığım 2. eşimden hakim nafaka bağladı. 2 kızımın babası olan ilk eşimden de nafaka alıyorum. 1- Küçük kızım 24 yaşında hala okuduğu için eşim nafakayı kesmek istemiyor. 2. eşimden de nafaka bağlandıgı için herhangi bir suç işlemiş olurmuyum? 2- İkinci eşim nafakayı ödemiyor icraya verme hakkım var mı? Ya da bunun bir süresi var mı? Tesekkurler
07.04.09 tarihinde boşandığım 2. eşimden hakim nafaka bağladı. 2 kızımın babası olan ilk eşimden de nafaka alıyorum. 1- Küçük kızım 24 yaşında hala okuduğu için eşim nafakayı kesmek istemiyor. 2. eşimden de nafaka bağlandıgı için herhangi bir suç işlemiş olurmuyum? 2- İkinci eşim nafakayı ödemiyor icraya verme hakkım var mı? Ya da bunun bir süresi var mı? Tesekkurler
benım sıze tek cevabım var TWIN588,JUPITER ve size TUGI 5354. siz benim ne yasadıgımı biliyor musunuz ki yok 3e ilerliyor 5 e kosuyor geyikleri yapıyorsunuz.
Umarım yasadıklarımın çeyregını yasarsınız emınım dayanamazsınız.
Allah boyle dusunen herkesın kendı basına versin.
Benı anlayıp destek olan arkadslara tesekkur ederım. Ticarete dökmüşüm. Ticarete döksem çocuklarıından babasından aldgım nafakayı kestirmeye çalışmam. Sizin gibi anlamadan konuşanlarla dolu bu toplumdan nefret ediyorum. ve JUPİTER sana katıldığım tek bir konu var.EĞİTİM CEHALETİ ÖRTER, "EŞEKLİK BAKİ KALIR".Sizler bunun en güzel örneklerisiniz.