-
Hukuki Neti Kapatıyoruz
Sayın üyelerimiz uzun yıllardır Türk hukukuna adanmış sitemizi, yönetim kurulunun almış bulunduğu karar ile kapatıyoruz.
Bu kapatma kararını almak zor olmasına rağmen, elimizdeki maddi ve manevi imkanların kısıtlı olması bizi bu son çareye başvurmaya itmiştir.
Bu nedenle, hosting anlaşmamız yarın akşam bittiğinden, hukuki.net sitesinin yarın akşam kapanacağını üzülerek bildiririz.
Hukuki nete verdiğiniz değer için hepinize ayrı ayrı teşekkürleri de borç bilmekteyiz.
Admin...
-
Re: Hukuki Neti Kapatıyoruz
-
Alıntı:
aliayan rumuzlu üyeden alıntı
1 Nisan dimi ? :)
Evet 1. Nisan'da kapatacağız, bakıyorum çok hoşunuza gitti bir de gülüyorsunuz...
-
Sayın admin;
Geçtiğimiz 1 Nisan'da açtığım bir konu üzerine şahsıma yaptığınız site avukatları olarak size dava açacağız şakasını hala unutmuş değilim...
Ih ıh efendim. Bu sefer olmaz!:)
-
Alıntı:
admin rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üyelerimiz uzun yıllardır Türk hukukuna adanmış sitemizi, yönetim kurulunun almış bulunduğu karar ile kapatıyoruz.
Bu kapatma kararını almak zor olmasına rağmen, elimizdeki maddi ve manevi imkanların kısıtlı olması bizi bu son çareye başvurmaya itmiştir.
Bu nedenle, hosting anlaşmamız yarın akşam bittiğinden, hukuki.net sitesinin yarın akşam kapanacağını üzülerek bildiririz.
Hukuki nete verdiğiniz değer için hepinize ayrı ayrı teşekkürleri de borç bilmekteyiz.
Admin...
:o 1 Nisan şaka'larına alıştık Sayın Admin....:rolleyes: :o
-
Sayın adminim şakanız bir nisanda olsa herkesde kalp olduğunu dikkate alınız..
-
Ya bu kötü habere çok üzüldük ailecek perişanız. :)
-
Sayın üyelerimiz ve değerli misafilerimiz,
Tarihin 1 Nisan gününe rast gelmesi yalnızca bir talihsizlikten ibaret olup, XXX Hosting firması ile yapılan sözleşmenin sona ermiş olması ve sair özel sebeplerden ötürü sitemiz kapanacaktır.
Sayın admin'in yukarıda belirtmiş olduğu üzere Türk Hukuk camiasına çok önemli katkılarda bulunmuş, çok önemli bir kaynak olmuş, basında sıkça yer almış ve bilimsel incelemelerde kaynak olarak kullanılmış sitemizin kapatılması, bizleri derinden üzmüştür.
Ama biliyoruz ki, her başlayan şey bir gün sona erer ve aynı şekilde her son, yeni bir başlangıç demektir.
Öncelikle sayın yöneticilerimize, yetkililerimize ve bizlerle birlikte olan 120.000 üyemize sonsuz teşekkürler.
-
Alıntı:
Av.Emrah Yavuzcan rumuzlu üyeden alıntı
Sayın üyelerimiz ve değerli misafilerimiz,
Tarihin 1 Nisan gününe rast gelmesi yalnızca bir talihsizlikten ibaret olup, XXX Hosting firması ile yapılan sözleşmenin sona ermiş olması ve sair özel sebeplerden ötürü sitemiz kapanacaktır.
Sayın admin'in yukarıda belirtmiş olduğu üzere Türk Hukuk camiasına çok önemli katkılarda bulunmuş, çok önemli bir kaynak olmuş, basında sıkça yer almış ve bilimsel incelemelerde kaynak olarak kullanılmış sitemizin kapatılması, bizleri derinden üzmüştür.
Ama biliyoruz ki, her başlayan şey bir gün sona erer ve aynı şekilde her son, yeni bir başlangıç demektir.
Öncelikle sayın yöneticilerimize, yetkililerimize ve bizlerle birlikte olan 120.000 üyemize sonsuz teşekkürler.
:p :o Tam da 1 Nisan":p da.....
-
kapatmayınnnnnnn daha yeni kayıt oldum.Yoksa 1 Nisan şakasımı,olamaz
Değerli site yönecisi,ve değerli T.C nin avukatları sitenizin kapanışına üzüldüm,oysa daha yeni üye olmuştum.sorunumu paylaşamadan kapatıyorsunuz onamı üzüleyim.hayırlısı diyemem kapanışın hayırlısı olmaz
-
Re: kapatmayınnnnnnn daha yeni kayıt oldum.Yoksa 1 Nisan şakasımı,olamaz
Alıntı:
1980 rumuzlu üyeden alıntı
Değerli site yönecisi,ve değerli T.C nin avukatları sitenizin kapanışına üzüldüm,oysa daha yeni üye olmuştum.sorunumu paylaşamadan kapatıyorsunuz onamı üzüleyim.hayırlısı diyemem kapanışın hayırlısı olmaz
:) Siteyi devraldım:p .Üzülmeyin; Hukuki.net asla kapanmayacaktır.Yazmaya devam edin.:)
-
Bu bir şaka olmalı..Eğer değilse bana düşen ne ise yapacağımdan şüpheniz varmış gibi birde siteyi kapatmaya kalkıyorsunuz. Faturayı kesin ve ERGENEKON HUKUK BÜROSU na gönderin.
-
İş paraysa hostingçiye para lazımsa 120.000 üye 1 TL versek 120.000 tl işi çözmezmi:iyi: :iyi:
Ayrıca reklam bulalım..
Böyle bir siteyi nerden bulabiliriz,paylaşım çok güzel,
-
Çığ gibi büyüyen sorular, cevaplar, tartışmalar ... Siteyi durdurmak mümkün olmadığı gibi bu yoğunluğa ne server yetişebiliyor, ne de yönetimdeki arkadaşlar... Siz olsanız ne yapardınız? Biraz soluklanmak istiyorum şahsen...
-
Alıntı:
Çığ gibi büyüyen sorular, cevaplar, tartışmalar ... Siteyi durdurmak mümkün olmadığı gibi bu yoğunluğa ne server yetişebiliyor, ne de yönetimdeki arkadaşlar... Siz olsanız ne yapardınız? Biraz soluklanmak istiyorum şahsen...
Aynen katılıyorum , malesef durum böyle...
Ne zamandır böyle bir kararı bekliyordum, kısmet bugüne imiş... Bir daha böyle bir sorumluluk mu? Tövbee...
Şu da bir gerçek ki, hukuki net ortamını gerçekten sevmiştim; çünkü burada yardımlaşmak, paylaşmak var ve benim hayır diyemeyeceğim bir durum bu, elimde değil...
Çok güzel bir duygu aslında ama, nereye kadar!!!
Ben hakkımı helal ediyorum, bir kusurumuz olduysa af ola...
Sevgi ve saygılarımla,
-
Alıntı:
1980 rumuzlu üyeden alıntı
" Kasap et koyun can derdinde."
Koca sitemiz kapanıyor.Hem de ünü yurt dışına taşmış bir site.
Vah vah ki ne vah....Yüreğim sızladı.:(
-
Değerli Hukuki.Net Üyeleri,
Sitenin kapanmasına az bir süre kaldı, bu süre zarfında daha sonra "Ah keşke..." dememek adına içinizden geldiği gibi vedalaşabilirsiniz. Hatta birbirleriyle iletişim halinde olmak isteyen üyelerimiz var ise eğer, bir an önce önlemlerini alsalar iyi olur!
Saygılarımla,
-
Site 21.00 da kapanacaktır...
-
İş mi şimdi bu?Böyle şeylere, benim aklım ermiyor."Salma salmak" gerekiyorsa,hazırım.
İyi günler,nasıl olacaksa...
-
Siteyi en son Admin terk edecek herhalde...
-
Misafir gibi geldik, misafir gibi gidiyoruz....hoşçakalın...
-
Sitedeki kalemşörleri özleyeceğiz.
Duyduğuma göre çoğu diğer sitelerden,
uçuk transfer teklifler almaya başlamış bile...
Pazarlıklar acayip kızışmış.
Arkadaşlar commodore1tr 'yi gören var mı?
-
Neyseki kapanma vakti iyi, 21.00 a kadar hukuki.net deyiz,
Daha sonra kapanan sitenin üzüntüsüyle,
Türkiye - İspanya Maçını bu akşam 21.00 da izlemeye başlarız:mahcup:
-
Hayret! Hem şaşırdım hem de üzüldüm!
Yok mu bir çaresi ya bunun, böylesine kolay kolay pes edilir mi? Site satılacak mıymış, yoksa hepten kapanıyor mu? anlayamadım ben o kısmını...
-
Geç kalmak istemem
Hosting canın çıksın diyemem
Umman bir ümittir diye
Kal gitme de diyemem
Us’a aykırı olur diye
Kalıp seyre dalamam
İçimden gelmiyor diye
Neden deme Hukuki:Net?
E nasıl razı olurum şimdi ben
Tekini bulamaz ki bu millet !..
Kal desek kalır mısın?
Arsızca dirensek!
Pes etmiyoruz işte…
Amansız bir karar da olsa
Ne gelirse elimizden?
Maksat var olman için
Ayak uydurabiliriz belki de
Sen yeter ki he de
Işık olmak için bize
Ne gelirse elimizden?
:rolleyes:
-
Umarım kötü bir şakadır hiç hoşuma gitmedi.
Lutfen biri şaka desinnn.
Şaka tabi canım şaka.:kızgın:
-
yeni üye olmama rağmen sıcak ortamı ve sorulara içtenlikle verilen cevaplar yardımseverliği takdirle karşılıyordum oysa..
şöyle bir düşüncem var site gerçekten yüzbinlerce kişinin ilgi odağı ve hosting konusunda sponsor olmak isteyen yüzlerce firma vardır bunu değerlendirsek olmaz mı ?
-
Ben çoktandır üyeydim ama üyeliğimi unutmuştum şimdi tam da şifremi yeniledim derken bu sefer de site kapanıyor mu satılıyor mu pek anlamadım bir bayan avukat ben alıcam demiş ama bilmem ki...
-
-
Bir hukukçu her kelimeyi dikkatle okur...
-
Bu yazı ciddidir.
Hukuki net sitesi niye bir süre kayboldu?Farklı zamanlarda dört kere girdim; YOK OLMUŞ.Hayret!
-
doğrumu şakamı anlamadım.. ama bu site çok işime yarıyordu..umarım 1 nisan şakasıdır:((((
-
Site'yi dediğiniz gibi ben aldım hem de kelepir fiyata...:p
Artık bundan sonra rahat rahat yazabilirsiniz.:o
Admin de artık benim...:rolleyes: :o
Bu site'nin adını değiştirip tadilatlar mı yapsam acaba?
-
Alıntı:
Bir hukukçu her kelimeyi dikkatle okur...
Ve yerinde,doğru kararlar verir....:)) Sitenin yeni sahibine buradan başarılar diliyorum...:)))
-
-
Alıntı:
Av.Mehmet Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Cidden yemiştim.:p
:deli: :p Ciddi mi?:o
-
Alıntı:
Av.Ferda Aydın rumuzlu üyeden alıntı
Site'yi dediğiniz gibi ben aldım hem de kelepir fiyata...:p
Artık bundan sonra rahat rahat yazabilirsiniz.:o
Admin de artık benim...:rolleyes: :o
Bu site'nin adını değiştirip tadilatlar mı yapsam acaba?
Site sözleşmesindeki KM.ile soru sorulmaz kuralı sitenin yeni sahibi Av.Ferda Aydın olduğundan değiştirilmiştir. Bundan böyle her türlü hukuki sorunlarınızı Av.Ferda Aydın'a Kısa Mesaj veya MSN yoluyla danışabilirsiniz, yanıt vermediği takdirde lütfen şikayet ediniz :)
-
Alıntı:
Site sözleşmesindeki KM.ile soru sorulmaz kuralı sitenin yeni sahibi Av.Ferda Aydın olduğundan değiştirilmiştir. Bundan böyle her türlü hukuki sorunlarınızı Av.Ferda Aydın'a Kısa Mesaj veya MSN yoluyla danışabilirsiniz, yanıt vermediği takdirde lütfen şikayet ediniz :)
:deli: Bu iletiyi görmemiştim.Ben de diyorum k.m ile soru sormalar niye fazlalaştı diye?:rolleyes: :o
-
Aşkolsun! Çok üzüldüm ve ilk aklıma gelen nasıl sponsor bulunabilir oldu.
-
Alıntı:
Nurcan1468 rumuzlu üyeden alıntı
Aşkolsun! Çok üzüldüm ve ilk aklıma gelen nasıl sponsor bulunabilir oldu.
Peki nasıl bulunabilir? Öneriniz var mı?