-
Kader mi Cehalet mi? Yoksa Hayatın Cilvesi mi?
hayatın cilvesi çünkü rüyamda ğörsem inanmayacam şeyler yaşamaktayız.ben 3.5 sene ewlilğim var dı 5 ay öncesine kadar.8 aylık bi yavrumuz var bu ewlilikten.yapmış oldugum bi iyilikten dolayı hayatımızda yaşamadımız ölçüde sıkıntı yaşıyoruz şuan.yinede hamdolsun diyelim.eşim telde bi bayanın bana yollamış oldugu cep teli mesajını buluyor(konu içerik olarak uzun ben kısa anlatıyorum)sonrada benden boşanmak istediğini.ve bana dava açmış halde işin ilğinç yanı kendide avk.benle anlaşmalı boşanmak istiyor bende. bu benim imthanım diyip yanaşmıyorum.benden 20.000 manen tazminat aylık 400 nafaka vede altınları ile çoçuğun velayeti istiyor.bu arada benden habersiz ew eşyalarınıda ğötürdü.ortak müşterek ewimiz onun üzerine idi ben onun için tedbir amaçkı dava açtım.anlaşmalı boşanma halınde benden sadece az bi mi,ktar nafaka vede ewi satıp yarı parasını istiyor.bende asla boşanmayacam.sadece bi cep tel mesaıjından bu noktalara geldimzie inanmıyorum takr-i ilahi.mahkeme sizce nasıl sonuçlanır.mesaj olayını mahkemede tutanak yaptırmıştı.bide şiddetli geçimsizlik oldugundan bahsetmiş dilekçede hayali şait getirmezsse bunju ispatlaması ğüç.!! bu arada bu sıkıntıdan dolayı iş hayatımda olumsuz etkilendi.vede sadece üzerime bi ceketim var başka bişey yok.....!!! NAFAKA VEDE MANEN TAZMİNAT DURUMU NE OLUR bide altın konusu ortada olmayan bişeyi nasıl ispatlayabilir ewin eşyalarını alıp ğötüren kendisi...!!! mahkeme ne olur sizce avk tutmayı düşünmüyorum.bana acil olarak düşüncelerinizi iletirseniz sevinecem ilk mahkemeye 10 ğün var(( okl okumakla ne yazıkki hayatın süzğeçinden geçilmiyor))
-
Re: Kader Mi Cehalet Mi ..?? Yoksa Hayatin Cilvesimi
Alıntı:
fransuva rumuzlu üyeden alıntı
hayatın cilvesi çünkü rüyamda ğörsem inanmayacam şeyler yaşamaktayız.ben 3.5 sene ewlilğim var dı 5 ay öncesine kadar.8 aylık bi yavrumuz var bu ewlilikten.yapmış oldugum bi iyilikten dolayı hayatımızda yaşamadımız ölçüde sıkıntı yaşıyoruz şuan.yinede hamdolsun diyelim.eşim telde bi bayanın bana yollamış oldugu cep teli mesajını buluyor(konu içerik olarak uzun ben kısa anlatıyorum)sonrada benden boşanmak istediğini.ve bana dava açmış halde işin ilğinç yanı kendide avk.benle anlaşmalı boşanmak istiyor bende. bu benim imthanım diyip yanaşmıyorum.benden 20.000 manen tazminat aylık 400 nafaka vede altınları ile çoçuğun velayeti istiyor.bu arada benden habersiz ew eşyalarınıda ğötürdü.ortak müşterek ewimiz onun üzerine idi ben onun için tedbir amaçkı dava açtım.anlaşmalı boşanma halınde benden sadece az bi mi,ktar nafaka vede ewi satıp yarı parasını istiyor.bende asla boşanmayacam.sadece bi cep tel mesaıjından bu noktalara geldimzie inanmıyorum takr-i ilahi.mahkeme sizce nasıl sonuçlanır.mesaj olayını mahkemede tutanak yaptırmıştı.bide şiddetli geçimsizlik oldugundan bahsetmiş dilekçede hayali şait getirmezsse bunju ispatlaması ğüç.!! bu arada bu sıkıntıdan dolayı iş hayatımda olumsuz etkilendi.vede sadece üzerime bi ceketim var başka bişey yok.....!!! NAFAKA VEDE MANEN TAZMİNAT DURUMU NE OLUR bide altın konusu ortada olmayan bişeyi nasıl ispatlayabilir ewin eşyalarını alıp ğötüren kendisi...!!! mahkeme ne olur sizce avk tutmayı düşünmüyorum.bana acil olarak düşüncelerinizi iletirseniz sevinecem ilk mahkemeye 10 ğün var(( okl okumakla ne yazıkki hayatın süzğeçinden geçilmiyor))
Cehalet kaderinizi belirler. Hayat ise cilve yapmaz, kodu mu oturtur.
Şu Türkçe' ye bakın hele,
ewlilik (evlilik demek istiyor) - ew (ev demek istiyor ama sadece bu kelimelerdeki 'v' ler 'w' olmuş nedense) klavyesinde G harfi yok onun yerine yumuşağını tercih ediyor. avk nedir? yenir mi içilir mi, tutulur mu, tutulursa neresinden veya nesinden tutulur, tutarsan yanar mı yoksa yakar mı..
-
Re: Kader mi Cehalet mi? Yoksa Hayatın Cilvesi mi?
s.a neden skıntıya şifa olmak veyada az çok akıl yürütmek varken imla hatalarınıda bu kadar dikkat ediyorsunuz...!! anlamadım husus bu.bilğiniz varsa buyrun yoksa...hiç yorum yamayın.
-
Burası sıradan bir site değil çok ciddi bir hukuk sitesidir. Bu nedenle yapılan eleştiri yerinde olup yönetimin de bu yönde düşündüğünden eminim. Kaldı ki, siteye üye olurken okumadan onayladığınız üyelik şartlarını incelerseniz düzgün bir imla ile yazmayı kabul ettiğinizi göreceksiniz. Site görevlisi olmamakla birlikte bu şekilde yazmakta ısrar etmeniz halinde yazılarınızın onaylanmayabileceğini, üyeliğinizin askıya alınabileceğini hatırlatmak isterim.
-
Alıntı:
mahkeme ne olur sizce avk tutmayı düşünmüyorum.bana acil olarak düşüncelerinizi iletirseniz sevinecem ilk mahkemeye 10 ğün var(( okl okumakla ne yazıkki hayatın süzğeçinden geçilmiyor))
TAMAMEN cehalet.
Sayın üyelerimizin yazım kuralları ile ilgili tavsiyelerine uymanızı, aksi takdirde üyeliğinizin askıya alınacağını hatırlatırım. Yukarıdaki yazıları da düzeltmenizi rica ediyorum.
-
Yazdıklarınız hiç anlaşılmıyor. Bu anlatım şekli ile boşanma mahmekenizde savunma yaparsanız büyük ihtimal kaybedersiniz. İnsan ilk önce derdini güzel güzel anlatabilmeli tane tane. Yoksa ne biz forum üyeleri ne de Aile Mahkemesi Hakimi anlamaz.
-
Alıntı:
Geçmiş olsun..
Eşiniz avukatmış dolayısı ile bir sms den bu noktaya geldiğinize inanması hele hele sorup soruşturmadan aslını araştırmadan size içinde tazminatta talep edilen bir dava açması pek akla yatkın gelmiyor. Acaba sms dışında anlatmadığınız başka şeylerde varmı bize?
Bu Türkçe ile anlatım ve yazım bozuklukları ile derdinizi burada anlatamazken bir Avukatınız olmadan mahkeme de kendinizi nasıl ifade edeceksiniz bir kere daha düşünün.
Nafaka hakim tarafından belirlenecek miktarda ödenecektir. Çalışmıyor olmanız ödemeye engel teşkil etmez. Evliliğiniz devam etseydi çocuğunuz için harcama yapacaktınız değilmi?
Tanıkların ifadelerinin doğru yada yanlış olduğuna hakim karar verecek.
Eşiniz sizin sadakatsizliğinizi veya güvensizliğinizi ispatlamak zorunda. Avukat olduğunu söylemiştiniz. Hukukun içindeki bir kişi ispatlayamayacağı iddialarda bulunmaz diye düşünüyorum. Demekki bildiği ve elinde olan birşeyler var. İspat ederse tazminat da alabilir.
Acizane tavsiyem gecikmeden bir Avukat arkadaşla görüşün. Durumunuzu anlatın. Avukat bir eşe karşı (o da avukat tutarsa 2 avukat olacaklar) avukatınız olmadan, hele bu iddia ve deliller ile hiç şansınız yok gibi görünüyor.
Geçmiş olsun..
Unutmadan düzgün Türkçe ile imla kurallarına mümkün olduğu kadar uyarak yazın mesajlarınızı. Daha çok cevap ve fayda sağlarsınız.
(Keşke eşiniz sizin yazdığınız mesajı yakalasaymış. Burada bu kadar anlaşılmaz olan mesajlarınız, cep telefonunda dahada anlaşılmaz olurdu kurtarırdınız)
-
-
Alıntı:
FUTURE rumuzlu üyeden alıntı
Ayrıca s.a kim?
Hiç kimse değil, "sana" sözcüğünün kısaltılmış hali.
-
Alıntı:
karavelioglu rumuzlu üyeden alıntı
Hiç kimse değil, "sana" sözcüğünün kısaltılmış hali.
Eh net sayesinde yeni sözcükler de öğreniyoruz....
-
Alıntı:
s.a neden skıntıya şifa olmak veyada az çok akıl yürütmek varken imla hatalarınıda bu kadar dikkat ediyorsunuz...!! anlamadım husus bu.bilğiniz varsa buyrun yoksa...hiç yorum yamayın.
s.a (Selamün Aleyküm) neden skıntıya şifa olmak veyada az çok akıl yürütmek varken imla hatalarınıda bu kadar dikkat ediyorsunuz...!!
s.a (Sağolun Ama) neden skıntıya şifa olmak veyada az çok akıl yürütmek varken imla hatalarınıda bu kadar dikkat ediyorsunuz...!!
s.a (Sizde Abarttınız) neden skıntıya şifa olmak veyada az çok akıl yürütmek varken imla hatalarınıda bu kadar dikkat ediyorsunuz...!!
Olabilirmi acaba....
-
Alıntı:
Sanmıyorum ki "sana" olsun! ama çözemedim de...
"Sayın karavelioğlu bu kanıya nasıl vardı?" diye sorsam konuyu saptırmış olurum belki ama gerçekten de "s.a" dan çok nasıl "sana" olduğu sonucuna varıldığını merak ettim!
"s.a" nın ne olduğunu sayın fransuva bize açıklayabilir aslında? aynı zamanda hatalı yazılışın nasıl anlaşılmaz olduğunu da anlamıştır umarım!
Anlaşılamayan bir soru nasıl yanıtlanabilir ki...
:rolleyes:
-
Acaba ne anlama geliyor bir açıklama rica etsek?
-
Alıntı:
Acaba ne anlama geliyor bir açıklama rica etsek?
s.a.: Selamun Aleyküm
-
Alıntı:
ersyno rumuzlu üyeden alıntı
s.a.: Selamun Aleyküm
Olabilir ama..
s.a ' dan sonra gelen cümlenin başına "Siz de Abarttınız" daha uygun gibi gelmiyor mu?
Çoğaltmak da mümkün, mesela "sus...." da denmiş olabilir!
-
Tüm arkadaşlarımızın mevlid kandilini kutlarım. Yazmış oldugum mesajdaki gerek imla gerekse anlatım bozuklukları için herkesten özür dilerim. Siteye ilk üyeliğimin vermiş oldugu heycandan ve içinde bulunmuş oldugum manevi haldan olsa gerek diye tekrardan affınıza sığınıyorum.
1-) Sadece cep telefonu mesajları var elinde delil niteliği teşkil edecek. Zaten bunu da olayın ilk başında mahkeme tarafından resmi kayıt altına almış. İçerik olarak mesajlarda abartlı bir durum söz konusu değil. Sadece bir mesajda 'canım' ifadesi geçmekte ve buna benzer bir kaç kelime...
2-) Mesaj harici herhangi bir olay söz konusu değil.Dilekçesinde 'şiddetli geçimsizlik' vurgusu yapmış. Ama böyle birşey asla mümkün değil. Eşim özellikle bu konuda mahkemeye somut delil sunamayacagını bildiği için ısrarlı bir şekilde anlaşmalı boşanmak istiyor. Bana tüm her şeyden feragat edeceğim sadece bana çoçuğun velayetini ver az da olsa anlaştığımız oranda nafaka öde diyor. Ben de bu benim imtihanım ben sonuna kadar gidip boşanmak istemiyorum diyorum.
3-) En büyük sıkıntı şuanda eşimin bana karşı bu gecen 5 ay içinde yaptıklarından dönemeyip o ilk kızgınlıkla vermiş oldugu karardan bir türlü vazgeçmek istememesi ve bunu kendine bir gurur yapmış olması.
4-) Kendi savunması: 'canım' kelimesi bile olsa benim onu altadmam için geçerli bir sebep oldugu bunu kendi kadınlık onuruna yakıştıramadığı ve içine sindiremeyip kabullenmek istemediği... Bundan dolayı boşanmak istediği...
5-) Ben zaten işin içinde gerçekten suçum olmamış olsa bile bunu bir hata olarak kabul ediyorum. İyilik yapmış olsam bile dinen bana caiz olmayan bir kusur işledim.İnsan olarak hata yapmaya açık bir yapımız var. Sizde taktir ederseniz ki önemli olan hata yapmak değil yapılan hatadan sonradan ders alıp bunu tekrardan yapmamaktır.İnşallah bundan sonra asla vede asla olmayacaktır.işin içinde iyilik olsa bile.
6-) Avukat tutmamak konusunda fikrim tam olarak net değil. Az da olsa bu süreçlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Şu zamana kadar olan hukuki süreçte kimseden yardım almadan kendim getirdim. İşin içinden çıkamayacak boyuta gelirse o vakit bir avukat agabeyden danışmanlık alabilirim.
7-) Üzerime kayıtlı hiçbirşey yok madden.Somut bir şekilde parasal olarak gelirimi ispatlayacak bir durumda söz konusu değil.Ben sonuna kadar boşanmamakta ısrarcıyım. Günahım yok. Ortaya atmış oldugu iddaları ispatlamak onun sıkıntısı. Sadece cep telefonu mesajından dolayı mahkeme bu evliliği bitirecekse o vakit yüce Türk adaletine diyeceğim asla olmaz. Taktir yüce mahkemenin.
8-) Son olarak diyecem husus şu ki: Böyle manen sıkıntının doruk noktaya ulaştıgı anda üçüncü şahısların şer olarak işin içine girmiş olması ve de zaten yara almış aile kurumunu yıkmak için ğöstermiş oldukları çapa (mevlam bu tür kişilerin şerrinden herkesi korusun amin).
Bizim yaklaşık 6 senelik bir birlikteliğimiz vardı. Ve bir kere birbirimize hakaret bile etmiş insanlar değiliz. Bir istisna harici hamdolsun eşime bu kadar süre boyunca yalan bile konuşmuş insan değilim. Ve onda bir anne kadar hakkım var. Bu hayatta herşey insanlar için gülmekte, AĞLAMAKTA...
-
Alıntı:
Tüm arkadaşlarımızın mevlid kandilini kutlarım. Yazmış oldugum mesajdaki gerek imla gerekse anlatım bozuklukları için herkesten özür dilerim. Siteye ilk üyeliğimin vermiş oldugu heycandan ve içinde bulunmuş oldugum manevi haldan olsa gerek diye tekrardan affınıza sığınıyorum.
1-) Sadece cep telefonu mesajları var elinde delil niteliği teşkil edecek. Zaten bunu da olayın ilk başında mahkeme tarafından resmi kayıt altına almış. İçerik olarak mesajlarda abartlı bir durum söz konusu değil. Sadece bir mesajda 'canım' ifadesi geçmekte ve buna benzer bir kaç kelime...
2-) Mesaj harici herhangi bir olay söz konusu değil.Dilekçesinde 'şiddetli geçimsizlik' vurgusu yapmış. Ama böyle birşey asla mümkün değil. Eşim özellikle bu konuda mahkemeye somut delil sunamayacagını bildiği için ısrarlı bir şekilde anlaşmalı boşanmak istiyor. Bana tüm her şeyden feragat edeceğim sadece bana çoçuğun velayetini ver az da olsa anlaştığımız oranda nafaka öde diyor. Ben de bu benim imtihanım ben sonuna kadar gidip boşanmak istemiyorum diyorum.
3-) En büyük sıkıntı şuanda eşimin bana karşı bu gecen 5 ay içinde yaptıklarından dönemeyip o ilk kızgınlıkla vermiş oldugu karardan bir türlü vazgeçmek istememesi ve bunu kendine bir gurur yapmış olması.
4-) Kendi savunması: 'canım' kelimesi bile olsa benim onu altadmam için geçerli bir sebep oldugu bunu kendi kadınlık onuruna yakıştıramadığı ve içine sindiremeyip kabullenmek istemediği... Bundan dolayı boşanmak istediği...
5-) Ben zaten işin içinde gerçekten suçum olmamış olsa bile bunu bir hata olarak kabul ediyorum. İyilik yapmış olsam bile dinen bana caiz olmayan bir kusur işledim.İnsan olarak hata yapmaya açık bir yapımız var. Sizde taktir ederseniz ki önemli olan hata yapmak değil yapılan hatadan sonradan ders alıp bunu tekrardan yapmamaktır.İnşallah bundan sonra asla vede asla olmayacaktır.işin içinde iyilik olsa bile.
6-) Avukat tutmamak konusunda fikrim tam olarak net değil. Az da olsa bu süreçlerin nasıl işlediğini çok iyi biliyorum. Şu zamana kadar olan hukuki süreçte kimseden yardım almadan kendim getirdim. İşin içinden çıkamayacak boyuta gelirse o vakit bir avukat agabeyden danışmanlık alabilirim.
7-) Üzerime kayıtlı hiçbirşey yok madden.Somut bir şekilde parasal olarak gelirimi ispatlayacak bir durumda söz konusu değil.Ben sonuna kadar boşanmamakta ısrarcıyım. Günahım yok. Ortaya atmış oldugu iddaları ispatlamak onun sıkıntısı. Sadece cep telefonu mesajından dolayı mahkeme bu evliliği bitirecekse o vakit yüce Türk adaletine diyeceğim asla olmaz. Taktir yüce mahkemenin.
8-) Son olarak diyecem husus şu ki: Böyle manen sıkıntının doruk noktaya ulaştıgı anda üçüncü şahısların şer olarak işin içine girmiş olması ve de zaten yara almış aile kurumunu yıkmak için ğöstermiş oldukları çapa (mevlam bu tür kişilerin şerrinden herkesi korusun amin).
Bizim yaklaşık 6 senelik bir birlikteliğimiz vardı. Ve bir kere birbirimize hakaret bile etmiş insanlar değiliz. Bir istisna harici hamdolsun eşime bu kadar süre boyunca yalan bile konuşmuş insan değilim. Ve onda bir anne kadar hakkım var. Bu hayatta herşey insanlar için gülmekte, AĞLAMAKTA...
Bana göre iki durum söz konusu bu olayda...
1- Eşiniz zaten sizden boşanmayı kafasına koymuş. Bu yaşadığınız olayı bahane ederek, sebep göstererek ayrılmak istiyor. Yoksa hem hukukçu hem bunca yılın hatırı varken, size kendinizi ifade etme, gerçekleri anlatabilme hakkı sunması gerekirdi.
2- Siz eşinizin affedemeyeceği bir hata yapmışsınız ve bunu burda da söyleyemiyorsunuz
Alıntı:
5-) Ben zaten işin içinde gerçekten suçum olmamış olsa bile bunu bir hata olarak kabul ediyorum. İyilik yapmış olsam bile dinen bana caiz olmayan bir kusur işledim.İnsan olarak hata yapmaya açık bir yapımız var. Sizde taktir ederseniz ki önemli olan hata yapmak değil yapılan hatadan sonradan ders alıp bunu tekrardan yapmamaktır.İnşallah bundan sonra asla vede asla olmayacaktır.işin içinde iyilik olsa bile...
yukarıdaki ibareden böyle bir anlam çıkıyor
henüz hukuki olarak da bir süreç yaşamadınız. Durun bakalım Dava başlasın hakim karşısına çıkın. İddialar artsın. Hukuki terimler, iddialar altında bunalın. Emin olun güzel konuşmakla, hayata dair çok şey bilmekle olmuyor bu işler. Hele hele eşiniz hanımefendi de bir avukat ki.. siz mahkeme de 2 avukata karşı kendinizi ifade edeceksiniz.
Öncelikle bir avukat ile görüşün. Ve davanızı bir avukatla takip edin. Aksi durumda düzeltme şansınız olan evliliğinizi yada kazanabileceğiniz bir davayı kaybetmeniz işten bile değildir.
Geçmiş olsun.
-
Alıntı:
çünkü yazdığınızdan önce anlam çıkarıp sonra cevaplamak gerek . malesef anlamak için üç kere okumak lazım... madem yardım istiyorsunuz o zaman doğru bir şekilde dile dökün ki bizde anlayalım.. açıkçacı birşey anlamadım. kim avukatmış hangi altınlar ne olmuş.. birşey anlayan varmı acaba:? ..
-
[QUOTE=dardayım;Acizane tavsiyem gecikmeden bir Avukat arkadaşla görüşün. Durumunuzu anlatın. Avukat bir eşe karşı (o da avukat tutarsa 2 avukat olacaklar) avukatınız olmadan, hele bu iddia ve deliller ile hiç şansınız yok gibi görünüyor.
Geçmiş olsun..
Unutmadan düzgün Türkçe ile imla kurallarına mümkün olduğu kadar uyarak yazın mesajlarınızı. Daha çok cevap ve fayda sağlarsınız.
(Keşke eşiniz sizin yazdığınız mesajı yakalasaymış. Burada bu kadar anlaşılmaz olan mesajlarınız, cep telefonunda dahada anlaşılmaz olurdu kurtarırdınız)[/QUOTE]
ancak bu kadar güzel olabilir.. kendimi tutamadım kahkaha attım... güzel bir yaklaşım olmuş. çok ta yerinde olmuş...:o
-
yapmış oldugum bi iyilikten dolayı hayatımızda yaşamadımız ölçüde sıkıntı yaşıyoruz şuan...- diye yazmışsınız.. ne yaptınız.. önce açıklayın. bir değil birden fazla mesajdan bahsediyorsunuz. aldatmak için illaki cinsel birleşme olmalı mı yani.. kişiler aklıyla da bedeniyle olduğu kadar aldatma eylemini gerçekleştirirler. önce bunu içinize sindirin. KABUL EDİN. ALLAH YARDIMCINIZ OLSUN. SİZ KENDİNİZE DÜRÜST OLUN Kİ HAYATTA SİZE DÜRÜST OLSUN.
-
Sayın fransuva demişsiniz ki: 5-) Ben zaten işin içinde gerçekten suçum olmamış olsa bile bunu bir hata olarak kabul ediyorum. İyilik yapmış olsam bile dinen bana caiz olmayan bir kusur işledim.İnsan olarak hata yapmaya açık bir yapımız var. Sizde taktir ederseniz ki önemli olan hata yapmak değil yapılan hatadan sonradan ders alıp bunu tekrardan yapmamaktır.İnşallah bundan sonra asla vede asla olmayacaktır.işin içinde iyilik olsa bile.
Eğer bu gelen mesaj sahibini tanımıyorsanız ve eşinizi hiçbir şekilde aldatmamışsanız ilk duruşmada hakimden şunu talep edin. Bu mesajın geldiği kendi telefonunuzun son 1 yıl ya da 6 aylık dökümlerini talep edin. Hakime de söyleyin. Hiçbir şekilde bu gelen mesaj sahibini tanımadığınızı, yanlışlıkla telefonuma gelen bir mesaj olduğunu bu sebeple telefon numaramın son 1 yıllık dökümünü mahkemeye talep ediyorum diye söyleyin ve eşinizi sevdiğinizi, cep telefonunuza yanlışlıkla gelen bu mesajın sahibini tanımadığınızı bu sebeple evliliğinizin bitmesini asla istemediğinizi söyleyin.
-
Öncelikle yazmış olduklarıma cevap verme nezaketi gösteren tüm arkadaşlarımıza teşekkür ederim.
Cep telefonu mesajı kısmını tam olarak anlatamadım veyada yanlış anlaşıldı herhalde.Ben ticaretle ugraşan biriydim.(gerçi şuan tüm herşeyim allak bullak oldu) Bana mesaj atan bayan maddi durumu iyi olmayan işe muhtaç biriydi. Bir yakın agabey bana bu bayan hakkında iş kosunda bir ricada bulununca bende Allah rızası için bir müşterimin yanına çalışması için aracı oldum. Önceleri bana bir kaç tane mesaj atmıştı teşekkür mahiyetinde bense bunların hiçbirine cevap vermemiştim. Sonradan bebeğimiz oldu vede eşim doğum sonrası sendroma girdi o arada o bana yine bir kaç tane mesaj attı.bende gaflete düşüp bu mesajlara karşılık verdi. Benim en büyük hatam bu. Bana caiz olmadıgı halde bir bayanın mesajına karşılık vermiş olmam. Bunun haricinde asla asla başka birşey söz konusu değil.
Altadmak için cinsellik unsur olması muhakkak gerekmiyor. Buna ben de katılıyorum. Zaten eşimde kafa olarak dahi olsa bu mesajları bir aldatma olarak saymakta. Ve tüm onurunun ayaklar altına alındıgını söyleyerek boşanmak istemekte.
Benim içim rahat sadakat konusunda. Zaten aksi bir durum olsa çoktan boşanmak isteyen kişi ben olmuş olurdum.
Buğün bir avukat arkadaşla görüştüm. O cep telefonu mesajlarının içeriğini daha önce ben kendilerine vermiştim. Bana benim onu aldattığımı şaitlerle ispatlamak zorunda oldugunu belirtti. Çok çok iyi bir savunma yaptıkları taktirde hakimin bizi boşayabileceğini ama buna bir ihtimalde olsa pek şans vermeyeceğini yinede taktirin hakimde oldugunu söyledi. Boşanma olayı olursa şayet nafaka ve tazminat konusunda (talep ettiği aylık 400 nafaka-tazminat 20.000 ytl) şuan onun ekonomik şartlarının sizden daha iyi oldugu görülmekte nafaka çok küçük bir miktar ve aynı ölçüde tazminat ödersin diye bana cevap verdi, ki üzerime kayıtlı hiçbir şey yok.
İlk mahkeme haftaya çarşamba.
-
[QUOTE=fransuva;261967]QUOTE]
Gemiş olsu Arkadaşım..
Konu açtığın ilk satırlarını okudum gerçekten,başlarda ne yazmak ve neyi anlatmak istediğini anlamakta biraz zorlandım.
Şimdi eşiniz bir Hukukcu Haliyle/kültürlü ve bilgili ve açık görüşlü bir bayandır.
Anlattığın gibi,telefona bir mesaj ile ayrılma/boşanma kararı alması beni biraz düşündürdü..
Birde Dava süresinde Avukat tutmak istemiyor ben kendi davamı kendim hallederim diyebiliyorsun.
1.-Benim sana tavsiyem;
Savunmanı foruma başlık açarak yazmış olduğun terimlerle ve kelemeler şeklinde sakın Dava Mahkemesine yazma, çünkü Sayın Mahkeme Hakimleri Okumazlar.Aksi taktirde Şinid duyma zorunluluğunda kalırsın.
2.- Bence Avukat Eşinle tekrar konuşmayı dene ama yalan söyleme herşeyi ,Asl Ü esas olarak,çünkü bayanlar Kıymet-agâh''lerdir bu konuda seni anlayacağına eminim.
Birde şu konu var şayet Eşine fazla sert keleme ve incitici sözler kullandıysan, haliyle gurur yapar. Üzüntüyle söylemek istiyorum ,ama Bayanlarda bu gurur boşanmaya kadar gider..
-
Alıntı:
Ayrıca s.a kim?
s.a = Selamun Aleyküm :)