Rabbime sordum "Kılivlınd" dedi
http://webarsiv.hurriyet.com.tr/2004...,120052,00.jpg
Alıntı:
Bakan Unakıtan'dan sonra eşi Ahsen Unakıtan konuştu:
"Önce her zamanki gibi Rabbime şükrediyorum. Bakan Türk milletine hizmet aşkı dolu bir insan. Hacettepe’ye grip nedeniyle başvurmuştuk. Damarlarının tıkalı olduğunu öğrenince kabullenemedim. Bakan, by pass gerekiyorsa bu olacak, ben sadece sana ait değil bundan sonra milletinde Unakıtan’ıyım ben dedi. Kemal Bey hastalığının tedavisi için Rabbime sordum. Nerede ameliyat olması daha iyi olur?' diye. İçime bir his doğdu, ABD'deki Cleveland diye... gösterdi. Rabbime şükürler olsun.
Re: Rabbime sordum "Kılivlınd" dedi
:o
eeeee olacağı bu. Bundan sonra ekonomik sosyal ve siyasal tedbirlerle ilgili açıklamalarda da aynı yöntem rahatlıkla kullanılabilir.
---Eeee söyleyin bakalım niye faizler bu kadar yüksek, bütçe açığı bu kadar fazla?
---Rabbime sordum öyle olsun iyidir dedi..
Tövbe yawww..Ben artık hiç bir şey demiyorum:)
İstihare teknikleri ve analizi dersi de koysak programlara.:o
Ah rabbim ah; buradaki özel hastanelere zar zor gidiyoruz....
Önemli bir sağlık sorunu olduğunda biz nasıl gideceğiz....:)
Şimdi diyeceğim ki;
Rabbine sor: "Kemal'im nerede Maliye Bakanı olsun". İçine doğar merak etme (Afrika'nın balta girmemiş ormanları doğar inşallah).
Ya da şöyle sor; "Mısır, süt bizim oğlanı kesmiyor. Ne iş yapsın?"
İçine bir şeyler mutlaka doğacaktır. Doğmasa bile sorun yok. Aklından geçeni Kemal Abi'ye söyle. Şöyle ithalatında vergisi yüksek olan bir eşya işine girsin. 1 geceliğine vergisini kaldırırlar. İyi para var bu işlerde.
Normalde istihareye yatılır; şu iş hayırlı mı diye. Rabbime sordum, ne demek. Cepten mi aradın. Küfürdür, şirktir.
Tövbe tövbe... Adamı günaha sokuyor bunlar.
Ahsen Yenge titre ve kendine gel.
“Rabbime şükürler olsun”!
Maliye Bakanı Unakıtan’ın tedavisini neden Türkiye’de yaptırmadığı, kalp tedavileri, ameliyatları için artık ABD’ye gitmeye gerek olmadığı gündeme gelmiş, siyasetçiler tarafından da eleştirilmişti.
Şimdi Bakan ABD’de ameliyatını oldu, iyileşti, döndü ve eşi hemen konuya açıklık (!) getirdi: “Kemal Bey’in hastalığının tedavisi için Rabbime sordum. ‘Nerede ameliyat olsa daha iyi olur’ diye. İçime bir his doğdu ‘ABD’deki Cleveland’ diye... Rabbime şükürler olsun”...
Yani işte ben ‘yaratıcılık’ diye buna derim. Bu buluşlarla kimse başa çıkamaz, tek kelimeyle olağanüstü... Bayan Unakıtan’a “Allah’tan gelen Cleveland önerisi” için en içten tebriklerimi sunuyorum.
Yorum yapmayacağım bu konuda, sadece haberin altına gelen iki okuyucu yorumunu paylaşacağım.
Yücel Yücel
“Abla başlamışken yakında hangi ürünlerin kdv’si düşecek bir soruversen... Bizimkine ‘ulaşılamıyor’ diyor da”...
Aynı okuyucu bir yorum daha yazmış: “Allah sizin aile doktorunuz mu yahu”...
Ve İlyas Carnacar: “Ahsen Unakıtan’ın numarasını bilen var mı... Gelecek hafta sayısal loto oynayacağım bana rakamları söylesin.”
Rabbime şükürler olsun, hayat “diğerlerinden çok daha zor” olsa da bu kadar gülebildiğimiz bir ülkede yaşıyoruz. Yorumları okurken gülmekten gözümden yaşlar geldi.
6-Mart-2009 Ruhat Mengi Vatan G.Z.T
Eh madem hurafe değil ve gerçek bir olay, madem ispatlanmış bir olay o zaman elimizde ermiş bir kişi var şükürler olsun.
Ben de aynı yerden "krizin ne zaman sonlanacağını, kriz yok deniyorsa bu halkın durumunun ne zaman çok daha iyi olacağını" sormalarını rica ediyorum.
"Bir de sahiden Türkiyede petrol var mıymış?", "Bir de olası istanbul depreminin tarihini" sormalarını rica ediyorum...
Yazdıkça aklıma bir çok soru geliyor ama yormamak için daha fazla sormayayım. Malum her işi ALLAH'a havale eden bir milletiz.
Rabbime 4 yıldır soruyorum kocam beni neden aldattı diye...
Hala yanıt alamadım...
Alıntı:
milo rumuzlu üyeden alıntı
Rabbime 4 yıldır soruyorum kocam beni neden aldattı diye...
Hala yanıt almadım:(
İslamda istiharenin yeri olduğuna dair bazı kaynaklar var okuduğum kadarıyla. Ancak bunun da istismar edilmesi için fırsatın kaçırılmamış olmadığını görmek şaşırtmıyor.
Kullanılmayan hiç bir şey kalmadı ki artık bu noktalara kadar gelmiş. Ahsen Hanım'a benim de aslında soracağım bazı sorular olabilirdi.
Fakat görüyorum ki bunun için sıraya girmek lazım:o
Bazı insanlar çok özel; Av.Feyz bey'in de dediği gibi ermişler.Allah'a şerik koşabiliyorlar.Acaba bu durum manevi güçleriyle mi yoksa parasal güçleriyle mi ilintili... Bari medya yoluyla açıklamayın da bırakın içiiniizde kalsın ...
Bende bu yıl ÖSS de hangi konulardan daha fazla soru çıkacağını sorulmasını rica etsem?:p
Alıntı:
Gökhan Kartal rumuzlu üyeden alıntı
Bende bu yıl ÖSS de hangi konulardan daha fazla soru çıkacağını sorulmasını rica etsem?:p
Ya ne gerek var bizzat soruları rica et; ilahi Gökhan...)))
:(Ve bu zihniyet hala %40 larda seyrediyor, ağla sevgili yurdum:(
Bence Aziz Nesin'in dediği gibi %'de 60 larda seyrediyor....
Anladım ki; ben "KUL" değilim.Çünkü; haberleşemiyorum...
Tövbe,tövbe!?...
Cevap: Rabbime sordum "Kılivlınd" dedi
m.e.sezen: İnsan bu kadarda mı açgözlü olur!
..
ÜCRETSİZ BİLET VERİN TATLIYA BAĞLAYALIM (ÖMÜR BOYU)
http://images.cafesiyaset.com/photos/813542034.jpg
27 Kasım 2009 18:07
Yanlış uçağa bindirilen Ahsen Unakıtan'ın intikamı acı oldu. Ahsen Unakıtan THY'yi af için kendisi ve eşine Kemal Unakıtan ömür boyu bedava bilet istedi. İşte skandal niteliğindeki o olay:
KOTİL'İ YANINA ÇAĞIRDI
Hatanın telafi edilmesi için THY yetkililerinin Ahsen hanıma dil dökmesi fayda etmedi. Ahsen Unakıtan VIP personelinin şaşkın bakışları arasında THY Genel Müdürü Temel Kotili telefonla arayarak yüksek sesle fırça atmaya devam etti. İddiaya göre, İstanbul’da bulunan Kotil, ilk uçağa atlayıp Ankara’ya geldi.
Kotil ile Ahsen Unatıkan arasındaki konuşmalara tanık olanlar skandal sözleri duyunca küçük hayretlerini gizleyemedi.
http://www.cafesiyaset.com/haber/200...baglayalim.php
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
..
ÜCRETSİZ BİLET VERİN
TATLIYA BAĞLAYALIM (ÖMÜR BOYU)
Yanlış uçağa bindirilen Ahsen Unakıtan'ın intikamı acı oldu. Ahsen Unakıtan THY'yi af için kendisi ve eşine Kemal Unakıtan ömür boyu bedava bilet istedi. İşte skandal niteliğindeki o olay:
KOTİL'İ YANINA ÇAĞIRDI
Hatanın telafi edilmesi için THY yetkililerinin Ahsen hanıma dil dökmesi fayda etmedi. Ahsen Unakıtan VIP personelinin şaşkın bakışları arasında THY Genel Müdürü Temel Kotili telefonla arayarak yüksek sesle fırça atmaya devam etti. İddiaya göre, İstanbul’da bulunan Kotil, ilk uçağa atlayıp Ankara’ya geldi.
Kotil ile Ahsen Unatıkan arasındaki konuşmalara tanık olanlar skandal sözleri duyunca küçük hayretlerini gizleyemedi.
Ağla yurdum ağla!!!
Niye ağlayacakmış ki yurdunun insanları? Bak siz burada yırtınırken şunu soruyorlar "benim boşanma davam nolcak", "benim alacağım var nolcak", "benim mirastan hakkım var mı", "benim ne yapmam gerek".... Sadece kendilerini düşünen bu garip millet yurdunu düşünecek halde mi? Neden ülkeyi düşünemiyor? Çünkü birileri tarafından AB'ye uyum yasaları diye yutturulan zokanın oluşturduğu keşmekeşten zarar görüyor da yurdunu düşünecek hal bırakılmıyor da ondan.
Neden cenabı hak ben böbreğimi aldırırken kılivlınd demedi bana.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Niye ağlayacakmış ki yurdunun insanları? Bak siz burada yırtınırken şunu soruyorlar "benim boşanma davam nolcak", "benim alacağım var nolcak", "benim mirastan hakkım var mı", "benim ne yapmam gerek".... Sadece kendilerini düşünen bu garip millet yurdunu düşünecek halde mi? Neden ülkeyi düşünemiyor? Çünkü birileri tarafından AB'ye uyum yasaları diye yutturulan zokanın oluşturduğu keşmekeşten zarar görüyor da yurdunu düşünecek hal bırakılmıyor da ondan.
Birleşelim karşı duralım diyorum; tepki alıyorum..
Ağla yurdum ağla demekten başka çare bulamıyorum...
Elimizi taşın altına koyma zamanı gelmedi mi?
Hayıflanma zamanı, beylik lafları söylemenin zamanı ziyadesiyle geçti..
Alıntı:
mehmet emin sezen rumuzlu üyeden alıntı
..
ÜCRETSİZ BİLET VERİN
TATLIYA BAĞLAYALIM (ÖMÜR BOYU)
KOTİL'İ YANINA ÇAĞIRDI
Bu millete çok şeyler müstehak...