-
Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Değerli katılımcılar ben birşekilde boşanma davasına muhatab olan kişilerden yardım almak isiyorum. 3,5 yıllık evliyim ve eşimin psikolojik sorunlarından dolayı ayrılmanın eşiğindeyim. eşim işi gereği insanlarla sürekli içiçe ve beni aldatıyor diye şüpheleniyorum, taktir edersiniz ki eğer bunu ispatlarsam boşanma davasında hakkımı alabilirim diye düşünüyorum. ben ev hanımıyım, maddi olarak rahat değilim ve boşandıktan sonrada olmayacağım. eşimin gelir durumu bana göre oldukça iyi. iki evi ve arabası var. 1 kızımız var 1,5 yaşında. iddaalarıma yönelik henüz bir delilim yok ama kadınsal içgüdü demek doğru olur sanırım. eşimin bana eskiden gösterdiği ilgiyi göstermemesi, eve geç saatte gelmesi, tuhaf ve anlamsız cevapsız telefonlar vs. psikolojik sorunların bazıları şunlar. sebepsiz şiddet gösteriyor olması, herhangi bir şeye sinirlenip (mesela işine) gelip evde bana kan kusturması gece söylediklerini sabaha inkar etmesi, fazlaca alkol alması gibi. mal varlığının sadece 1 evini evli iken aldı onun dışındakiler önceden alınmış mallar. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
-
Re: Boşanma davasından önce deliller ne olmalı
Alıntı:
reyhansay rumuzlu üyeden alıntı
Değerli katılımcılar ben birşekilde boşanma davasına muhatab olan kişilerden yardım almak isiyorum. 3,5 yıllık evliyim ve eşimin psikolojik sorunlarından dolayı ayrılmanın eşiğindeyim. eşim işi gereği insanlarla sürekli içiçe ve beni aldatıyor diye şüpheleniyorum, taktir edersiniz ki eğer bunu ispatlarsam boşanma davasında hakkımı alabilirim diye düşünüyorum. ben ev hanımıyım, maddi olarak rahat değilim ve boşandıktan sonrada olmayacağım. eşimin gelir durumu bana göre oldukça iyi. iki evi ve arabası var. 1 kızımız var 1,5 yaşında. iddaalarıma yönelik henüz bir delilim yok ama kadınsal içgüdü demek doğru olur sanırım. eşimin bana eskiden gösterdiği ilgiyi göstermemesi, eve geç saatte gelmesi, tuhaf ve anlamsız cevapsız telefonlar vs. psikolojik sorunların bazıları şunlar. sebepsiz şiddet gösteriyor olması, herhangi bir şeye sinirlenip (mesela işine) gelip evde bana kan kusturması gece söylediklerini sabaha inkar etmesi, fazlaca alkol alması gibi. mal varlığının sadece 1 evini evli iken aldı onun dışındakiler önceden alınmış mallar. yardımcı olursanız sevinirim teşekkürler
Sayın Reyhansay aynı konuyu daha öncede sordunuz ve cevaplar aldınız. lütfen forumda konu kirliliği yaratacak durumlardan kaçınınız.
-
Alıntı:
godzi rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Reyhansay aynı konuyu daha öncede sordunuz ve cevaplar aldınız. lütfen forumda konu kirliliği yaratacak durumlardan kaçınınız.
haklısınız sormuştum ama benim öğrenmek istediğim şey, daha önce eşi hakkında bilgi toplamış olan bayanlar varsa bunu nasıl yaptıklarını öğrenmektir.Bu konuda yardımcı olabilecek kişiler varsa özelden de sohpet edebilirim:mahcup:
-
Alıntı:
haklısınız sormuştum ama benim öğrenmek istediğim şey, daha önce eşi hakkında bilgi toplamış olan bayanlar varsa bunu nasıl yaptıklarını öğrenmektir.Bu konuda yardımcı olabilecek kişiler varsa özelden de sohpet edebilirim:mahcup:
Bir çok yöntem ve delil kaynağı bulabilrisiniz.
Özellikle gsm telefon kayıtları, sms trafiği, kullanıyrosa pc kayıtları, e-mailler, msn mesaj kayıtları, fotoğraflar, ses kayıtları, günlük yazıyorsa günlük, kredi kartı ekstreleri, iki kişilik otel faturaları (otel kayıtları emniyete bildiriliyor otel kaydı bulabilirseniz otelde kalanalrın isimlerine ulaşabilirsiniz mahkeme aracılığı ile)
gibi bilgiler işinize yarayacaktır. Tabi bu bilgileri olabildiğince dijital / ham ve net şekilde sunmalısınız, ayrıca tanıklar varsa tanık beyanalrı ilede desteklemelisiniz.
geçmiş olsun..
...
-
Alıntı:
eşim işi gereği insanlarla sürekli içiçe ve beni aldatıyor diye şüpheleniyorum
Alıntı:
psikolojik sorunların bazıları şunlar
vs,vs,vs...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Hanımefendi eşiniz ile beraber aile terapisine gitmeyi düşündünüzmü?
-
Alıntı:
Jupiter_30 rumuzlu üyeden alıntı
vs,vs,vs...
Bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.Hanımefendi eşiniz ile beraber aile terapisine gitmeyi düşündünüzmü?
sayın jüpiter galiba konu başlığında yazmış olduğum yazıyı pek okumadınız. Ben benim durumumda olan bayanlardan yardım istedim. neden yazmayı kendinize vazife saydınız anlamadım.
-
Bayanlardan yardım istiyorsanız Seda Sayan yada Müge Akyamaç'tan yardım isteyebilirsiniz hanımefendi:)
-
Alıntı:
Bu arada sohpet değil sohbet...
-
Alıntı:
sayın jüpiter galiba konu başlığında yazmış olduğum yazıyı pek okumadınız. Ben benim durumumda olan bayanlardan yardım istedim. neden yazmayı kendinize vazife saydınız anlamadım.
vazife saymasının nedeni sizden daha kıdemli ve bilgili olması olabilir mi acaba.. bilgi mi almak istiyorsunuz kadın kadına sohbet mi.. sayın jüpiterin de değiği gibi seda sayan daha mantıklı bir seçim bence!!! sırf şüpheleniyorsunuz diye bu sitede olmanız çok tuhaf.. kocanızla konuşmayı deneyin aile terapisi alın anlayışlı ve sabırlı olmayı deneyin.. belki işiyle ilgili sizinle paylaşmadığı şeyler vardır.. gerçekten başka sıkıntıları olabilir. sizi aldatıyor ve zaten psikolojik sorunları varsa.. ve evliliğiniz iyi değilse boşayın gitsin.. sizi sevmeyenin peşinde ne koşuyorsunuz!!!!?????? değerli vaktinizi harcayıp evi işi gücü çoluğu çocuğu bırakıp koca takibine çıkacaksanız size kolay gelsin . ama değerli vaktinizi kendinize kullanın. çocuğunuza kullanın derneklere üye olun gönüllü işler yapın çevre edinin kendinizi bir cemiyete dahil edip kabul ettirirseniz eşiniz de sizinle gurur duyacaktır. madem onun etrafındaki kadınları kıskanıyorsunuz onun çevresindeki kadınlar gibi olmaya çalışın .. bir iş kadını kültürlü girişken bilgili yetenekli ve zeki olmalı.. girdiği ortamda kendine saygı duyurmalı sevilmeli. evde az konuşmalı. erkeğin kafasını dırdır ederek yormamalı. en azından dua edin sosyal ve aktif bir eşiniz var. genelde evlilikte eşler asosyal ve boş beyinli olup mutasyona uğramış gibi davranıyorlar. durağan tek düze hayatın içinde birbirlerini yıpratıyorlar. bence erkek veya kadın eşlerinin doğru kurulmuş saygın sosyal hayatlarıyla kıskanmak yerine övünmeliler..
-
Alıntı:
Bu arada sohpet değil sohbet...
sayın jüpiter bu forumdaki bilgi ve deneyimlerinize denebilecek herhangi birşey yok, ama madem burası bir hukuk sitesi, burada türk dil kurumu gibi davranmaya gerek yok. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıp bilgi almaya çalışıyor. lütfen forum konusu ile ilgili birşey yazacaksanız buyrun. aksi halde lütfen vaktinizi boşa harcamayın. bu arada yazdığınız gibi eğitim cahilliğinizi almış..
-
Alıntı:
sayın jüpiter bu forumdaki bilgi ve deneyimlerinize denebilecek herhangi birşey yok, ama madem burası bir hukuk sitesi, burada türk dil kurumu gibi davranmaya gerek yok. insanlar burada sıkıntılarını paylaşıp bilgi almaya çalışıyor. lütfen forum konusu ile ilgili birşey yazacaksanız buyrun. aksi halde lütfen vaktinizi boşa harcamayın. bu arada yazdığınız gibi eğitim cahilliğinizi almış..
Değerli üyeler dilerseniz şu baltalarınızı toprağa bir gömün.. Kör döğüşüne dönme ihtimali yüksek bir tartışma ortamına doğru sürükleniyorsunuz. Dilerseniz olaya bir başka açıdan bakalım.. Hepimiz aynı gemide yolculuk yapan birer insanız.. Hepimizin hedefleri var ve bu gemi yürürse, yol alırsa bu hedeflere ulaşabiliriz. O nedenle rakip değil ortak, muhalif değil müttefik olduğumuz bilinci ile hareket etmeliyiz. En nihayetinde forumda yer alan üye alan herkes mağduriyetinin giderilmesi ve sorularının yanıt bulması amacı ile burada. Bu düşünceden hareket ederek eleştirilerimizin yapıcı, söylemlerimizin saygılı olmasını temenni ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun..
-
Alıntı:
Hayatta birşeyleri sürdürebilmek için,birşeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır.Mesela bu forumun başlıca kurallarından birtanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek içinde uyulması gereken bazı kurallar vardır.Bunlardan başlıcaları sevgi,saygı ve sadakattir.Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.Kaldıki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
-
Alıntı:
Hayatta bir()şeyleri sürdürebilmek için,()bir()şeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır. ()Mesela bu forumun başlıca kurallarından bir()tanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek için()de uyulması gereken bazı kurallar vardır.()Bunlardan başlıcaları sevgi,()saygı ve sadakattir.()Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.()Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere, siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.()İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.()Kaldı()ki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,()okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
Hayırlı sabahlar diliyorum..
-
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Hayırlı sabahlar diliyorum..
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Üç nokta ile ilgili bir çalışmanız varmı?
En güzel akşamlar sizlerin olsun...
-
Alıntı:
Sitenin girişinde yazım kurallarına uyulması gerektiğini belirten büyük puntolarla yazılmış ibareler var. kaldıki üye olurken şartları kabul ediyorum kısmındaki türkçe yazım kurallarına dahi uyacağınızı kabul ederek bu siteye giriş yapıyorsunuz .. sayın jüpiter sizi doğru yönde bilgilendirmeye ve uyarmaya çalışıyor çalışıyor ama siz inat ediyor gibisiniz...
-
Alıntı:
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Ünlem işareti ile ilgili bir çalışmanız varmı?
:iyi: :p saygılar üstadım
-
Alıntı:
erendoga rumuzlu üyeden alıntı
:iyi: :p saygılar üstadım
Eyvallah ;)
-
Alıntı:
dardayım rumuzlu üyeden alıntı
Değerli üyeler dilerseniz şu baltalarınızı toprağa bir gömün.. Kör döğüşüne dönme ihtimali yüksek bir tartışma ortamına doğru sürükleniyorsunuz. Dilerseniz olaya bir başka açıdan bakalım.. Hepimiz aynı gemide yolculuk yapan birer insanız.. Hepimizin hedefleri var ve bu gemi yürürse, yol alırsa bu hedeflere ulaşabiliriz. O nedenle rakip değil ortak, muhalif değil müttefik olduğumuz bilinci ile hareket etmeliyiz. En nihayetinde forumda yer alan üye alan herkes mağduriyetinin giderilmesi ve sorularının yanıt bulması amacı ile burada. Bu düşünceden hareket ederek eleştirilerimizin yapıcı, söylemlerimizin saygılı olmasını temenni ediyorum.
Tekrar geçmiş olsun..
Evet katılıyorum... Bunun üstüne ne denebilir ki..
-
Alıntı:
Şüphelerinizin ispatı şart.Resim gsm den görüşme trafiği v.b bir çok şey.Haklı olabilmek için davanızda bunlar v.b kanıtlar bulmalısınız..Geçmiş olsun.
-
Alıntı:
Tebrik ederim.Parantezleri güzel kullanmışsınız.Üç nokta ile ilgili bir çalışmanız varmı?
Ucu açık tartışmalara yol açacak yorumlardan, Herhangi bir anlam ifade etmeyen noktalama işaretlerinden, amacı belirsiz mesajlara yanıt vermekten uzak duruyorum. Umarım yeterli bir yanıt olmuştur. Saygılar.
-
Alıntı:
Hayatta birşeyleri sürdürebilmek için,birşeylerden fayda sağlayabilmek için uyulması gereken bazı kurallar vardır.Mesela bu forumun başlıca kurallarından birtanesi imla kurallarına uymak ve Türkçe'yi düzgün kullanmaktır.
Hakeza evliliği sürdürebilmek içinde uyulması gereken bazı kurallar vardır.Bunlardan başlıcaları sevgi,saygı ve sadakattir.Zaten karşınızdaki insana güven duymuyorsanız bunun için herhangi bir delile yada bulguya ihtiyaç yoktur.Sizin ilk mesajınızdan anlaşıldığı üzere siz bu güven duygusunu kaybetmiş ve mal mülk derdine düşmüşsünüz.
Bu forum insanları hukuk konusunda aydınlatmak için tasarlanmış bir forumdur.İnsanlar burada hukuki boyuttaki tecrübelerini paylaşırlar.
Eğer canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa size tavsiyem bilumum gazetelerde çıkan Mehmet Coşkundeniz'e ait aldatılan kadınların hikayelerini okumanızdır.Kaldıki Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız buda ayrı bir tartışma konusu....
Bu da... ayrı yazılır... buda şeklinde yazılmaz ...:)(son cümlede geçiyor)
-
Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız=bu
-de eki dahi anlamında kullanılmamıştır.Türkçe'de cümleler nokta(.) ile biter hocam.:)
Elbette Türkçe'yi düzgün kullanmak,imla kurallarına dikkat etmek önemlidir.Herkesin aynı derecede işaretlemelere özen göstermesi mümkün olmayabilir.Yanlız sohbet kelimesine bariz şekilde sohpet denmesi,Türkçe'ye özen göstermesi konusu hatırlatıldıktan sonra "Üzerinize ne vazife aldınız.Burası Türk Dil Kurumu sitesi mi?" gibi saçma cevaplar verilmesi üzerine bu süreç başladı ve herkes birbirinin hatasını arar oldu...
Konu hakkında son vereceğim cevap budur.
-
Alıntı:
Merhabalar,şu yazım kurallarını geçersek artık ne gibi deliler var elinizde? Ben de aldatıldım ve halen davam devam ediyor..
-
Alıntı:
zehrabetül rumuzlu üyeden alıntı
Şüphelerinizin ispatı şart.Resim gsm den görüşme trafiği v.b bir çok şey.Haklı olabilmek için davanızda bunlar v.b kanıtlar bulmalısınız..Geçmiş olsun.
merhabalar zehra hanım; daha önce yazdığınız mesajları okudum, sizde bu boşama konusunda madur biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. ben boşanmaya karar verdim. davayı açacağım çünki gms kayıtlarında bir kaç numara sık sık aranmış. bir de kredi kartı kayıtlarını takibe alıcam fakat kart ekstresi internet üzerinden geliyor ve ben internet şifresini bilmiyorum. bunu bulabilmenin bir yolu var mı? yada deneyimlerinizden verebileceğiniz başka bilgiler varsa sevinirim teşekkürler.
-
Alıntı:
merhabalar zehra hanım; daha önce yazdığınız mesajları okudum, sizde bu boşama konusunda madur biri olarak bana ne tavsiye edersiniz. ben boşanmaya karar verdim. davayı açacağım çünki gms kayıtlarında bir kaç numara sık sık aranmış. bir de kredi kartı kayıtlarını takibe alıcam fakat kart ekstresi internet üzerinden geliyor ve ben internet şifresini bilmiyorum. bunu bulabilmenin bir yolu var mı? yada deneyimlerinizden verebileceğiniz başka bilgiler varsa sevinirim teşekkürler.
Ben baya yol aldım bu davada.Aldatdığı bayanın herşeyini diyebilirim buldum ve bu 2 numara arsındaki 1 yıllık dök. istedik,kredi kartı harcamalarının çokluğu ayrılmış olduğumuz dönemdeki harcamalar ve eşimin msn de o bayanla yazdğı mailleri aldım.Karşı taraf elimdekileri bildiği için anlaşma yoluna gidiyor şimdilik ama ben devam diyorum.2.5 yaşında oğlum var benim eşim safmış ki o bayanla ev tutmuş adresi trl. nosu elimde.Davayı siz açmayın bence.Biraz sağlam deliller olunca sadakatsizlik ve aldatma sebebiyle açın derim..
-
Dava açarken kesinlikle bir avukat desteği alın.İnanın faydası büyük oluyor,maddi durumunuz yoksa muhtarlıktan alıcağınız belge ile bulunduğunuz ilin barosuna başvurun.
-
Alıntı:
Ben baya yol aldım bu davada.Aldatdığı bayanın herşeyini diyebilirim buldum ve bu 2 numara arsındaki 1 yıllık dök. istedik,kredi kartı harcamalarının çokluğu ayrılmış olduğumuz dönemdeki harcamalar ve eşimin msn de o bayanla yazdğı mailleri aldım.Karşı taraf elimdekileri bildiği için anlaşma yoluna gidiyor şimdilik ama ben devam diyorum.2.5 yaşında oğlum var benim eşim safmış ki o bayanla ev tutmuş adresi trl. nosu elimde.Davayı siz açmayın bence.Biraz sağlam deliller olunca sadakatsizlik ve aldatma sebebiyle açın derim..
merhabalar zehra hanım; işte merak ettiğim konular bunlartelefon dökümleri eve mi geliyordu, nasıl ele geçirdiniz.kredi kartı dökümleri ve maillerini nasıl alıyorsunuz.internet şifresini mi biliyordunuz. ben bilmiyorum ve bütün bilgiler oraya geliyor. hele adres ve ve telefonlarını nereden buldunuz bravo vallahi:p
-
Alıntı:
merhabalar zehra hanım; işte merak ettiğim konular bunlartelefon dökümleri eve mi geliyordu, nasıl ele geçirdiniz.kredi kartı dökümleri ve maillerini nasıl alıyorsunuz.internet şifresini mi biliyordunuz. ben bilmiyorum ve bütün bilgiler oraya geliyor. hele adres ve ve telefonlarını nereden buldunuz bravo vallahi:p
Değerli üye bahsettiğiniz konularda ilerleyebilmeniz için bazı ön bilgilere sahip olmanız ve elinizde belge ve materyal olması gerekir. Elinizde telefon dökümleri (fatura ayrıntıları), e-mail yada msn kayıtları, kredi kartı ekstreleri, faturalar türünden birşeyler yoksa nereden başlayacağınızı bilemezsiniz. Tüm bunları başarmanın yolu doğru hareket tarzı, doğru kurgulanmış bir iş akış çizelgesi, doğru bilgiye ulaşma yollarının doğru tespit edilmesi ile mümkündür. İhtiyacınız olan bilgilere ulaşamayacağınız, yada ihtiyacınız olan bilgilerin bulunmadığı alanlarda gezinmek ve araştırma yapmak zaman kaybına neden olur, size bir faydası olmaz. Bir yerden başlamak için profesyonel destek almanız şart. Avukatınızla paylaşım tüm bunları, o nun önerileri ile hareket edin. Unutmayın ki iddialarınız ispatlayamazsanız zor durumda kalırsınız..
geçmiş olsun..
..
-
Alıntı:
Türkçe'yi düzgün kullanamıyorsunuz,okumayı nasıl yapacaksınız=bu
-de eki dahi anlamında kullanılmamıştır.Türkçe'de cümleler nokta(.) ile biter hocam.:)
Konu hakkında son vereceğim cevap budur.
İfadeden sonra gerçekten sizinle bu konuda tartışmak çok gereksiz........
-
Derdiniz tartışmaksa buyrun!
-
Alıntı:
Konu ile ilgili yorumumu zaten yaptım.Eşinizi terapiste gitmeye ikna etmeye çalışın.Biliyorsunuz ki aile terapisi normal terapiden ayrı bir daldır ve eşlerin ikisinin katılımıyla gerçekleşir.En azından malı mülkü geleceği düşünmek yerine halihazırdaki durumunuzu kurtarmaya çalışın.
Yok hala eşimin hayatında birisi var diye ısrarınızı sürdürüyorsanız...En basit yöntem:Eşinizin telefonunu gece alırsınız.Kendi telefonunuza yönlendirirsiniz.Kim aramış bunu rahatlıkla öğrenebilirsiniz.Eşinizin telefonunda mesajlar bölümünde standart alıcı kısmına kendi telefon numaranızı girerek gönderilen her mesajın sizede gelmesini sağlayabilirsiniz.Bir gsm operatöründe şu anda kim-nerede diye bir servis var.Eğer eşiniz ve siz bu operatörü kullanıyorsanız telefonundan gece başlatıp günboyu nerede,nerelere gidiyor tahmini olarak operatörün web sayfasından izleyebilirsiniz.Bilgisayarınıza keylogger yerleştirip eşinizin mail adresinin şifresini öğrenebilir.Mail adresine girdikten sonra mail ayarlarından gönderilen-gelen tüm mailllerin kendi mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz.Kalem şeklinde 4 GB kayıt kapasitesi bulunan kamera alıp eşinizin bulunduğu odaya yerleştirir,siz yokken evde neler yapıyor öğrenebilirsiniz.
vs,vs,vs.....
Tabi bunlar eşinizin 2.bir gsm numarası,2.bir mail adresi bulunmadığı durumlar için...
Canınız dedektifçilik oynamak istiyorsa buyrun....
Sonra bunları mahkemede delil olarak sunarsınız:)
-
Alıntı:
..... Bilgisayarınıza keylogger yerleştirip eşinizin mail adresinin şifresini öğrenebilir. Mail adresine girdikten sonra mail ayarlarından gönderilen-gelen tüm mailllerin kendi mailinize gelmesini sağlayabilirsiniz.....
Tabi bunlar eşinizin 2.bir gsm numarası,2.bir mail adresi bulunmadığı durumlar için...
Sayın Jupiter_30 a katılıyorum. Eğer eşinizin 2 nci bir GSM numarası 2 nci bir e-mail adresi yoksa bu yazılanlar geçerlidir. İlave olarak sizin bilmediğiniz bir bankadan alınmış bir başka kredi kartı, evde kullanmadığı ancak işyerinde kullandığı hatta her yere götürdüğü bir notebook da olabilir.
Bu nedenlerle benim bir önceki mesajımda yazdığım hususlara dikkat etmeniz şart. Özellikle de iddialarınızı ispatlama ile ilgili kısmına.
-
Minareyi çalan,kılıfını hazırlar...
Bu yüzden hiç kendinizi boşuna harap etmeyin ve hukuk dışı yollara girmeyin.Eşinizi karşınıza alın,kendisini ve ailenizi çok sevdiğinizi,bu evliliğin devam etmesini istediğinizi ve evliliğinizin devamı için terapinin faydalı olacağını kendisine söyleyin.
Tüm bunlara rağmen eşiniz aynı tutumunu sürdürürse boşanma davasını siz açarsınız.Merak etmeyin Türk Adaleti sizi ve çocuğunuzu mağdur etmez...
Bunu eklemeden geçemeyeceğim;normal lise mezunuyum.Türk Dili ve Edebiyatı dersinden çok kez kaldım:)
Ama hayatımda hiç eşek olmadım...
Hayırlı günler...
-
Konu başlığından da anlaşılıyor ki, boşanma davasına bir savaş nidasıyla yaklaşılıyor. Halbuki boşanma, evlilik birliğinin sona erdirilmesi için uygulanan bir yöntemden ibarettir. Boşanmayı belirli sebeplerle kabul eden sistemde, bu sebeplerin varlığının tespiti, deliller aracılığıyla mümkündür. Her ne kadar ceza hukukundaki "delil serbestisi" ilkesi boşanma hukukunda var olmasa da, kendine münhasır bazı serbestilere sahiptir.
Her somut olayın farklı özellikleri olduğu üzere, kendi avukatınız vasıtasıyla delil seçilmesi gerekmektedir. Her boşanma davası için GSM kayıtları, e-posta çıktıları gerekmez. Dolayısıyla her dava, kendi içinde değerlendirilmelidir.
-
Alıntı:
Minareyi çalan,kılıfını hazırlar...
Bu yüzden hiç kendinizi boşuna harap etmeyin ve hukuk dışı yollara girmeyin.Eşinizi karşınıza alın,kendisini ve ailenizi çok sevdiğinizi,bu evliliğin devam etmesini istediğinizi ve evliliğinizin devamı için terapinin faydalı olacağını kendisine söyleyin.
Tüm bunlara rağmen eşiniz aynı tutumunu sürdürürse boşanma davasını siz açarsınız.Merak etmeyin Türk Adaleti sizi ve çocuğunuzu mağdur etmez...
Bunu eklemeden geçemeyeceğim;normal lise mezunuyum.Türk Dili ve Edebiyatı dersinden çok kez kaldım:)
Ama hayatımda hiç eşek olmadım...
Hayırlı günler...
Olaya şu açıdan baksanız?Bayan tam ifade edemiyor ve ciddi sorunları var.Nasıl bir yol izlemesi gerektiğini araştırıyor...
-
Alıntı:
Olaya şu açıdan baksanız?Bayan tam ifade edemiyor ve ciddi sorunları var.Nasıl bir yol izlemesi gerektiğini araştırıyor...
Evliliklerde hiçbir şey tek taraflı değildir.Sorunlar,buhranlar elbette olur.Ama bunların çözümü her zaman mahkemeler değildir.Bu yüzden dolayı terapi tavsiye ediyorum.
Yoksa evlilik sonlandırmak gayet basit.Medeni Kanun her türlü kolaylığı sağlıyor...
Bence arkadaşımızın ve eşinin önce bu ruh halinden kurtulması daha sonra hukuki boyutu araştırması gerekiyor...
-
Alıntı:
Evliliklerde hiçbir şey tek taraflı değildir.Sorunlar,buhranlar elbette olur.Ama bunların çözümü her zaman mahkemeler değildir.Bu yüzden dolayı terapi tavsiye ediyorum.
Yoksa evlilik sonlandırmak gayet basit.Medeni Kanun her türlü kolaylığı sağlıyor...
Bence arkadaşımızın ve eşinin önce bu ruh halinden kurtulması daha sonra hukuki boyutu araştırması gerekiyor...
Artık bitdiğine inandığı için çözüm arıyor sanırım.Tabiki evliliğin bitmesi hoş değil,keşke dediğiniz gibi yapsa tüm çiftler...
-
Alıntı:
Artık bitdiğine inandığı için çözüm arıyor sanırım.Tabiki evliliğin bitmesi hoş değil,keşke dediğiniz gibi yapsa tüm çiftler...
Terapistten kaçan Hukuki.net e yakalanır.Ne diyebilirim...
-
Alıntı:
Terapistten kaçan Hukuki.net e yakalanır.Ne diyebilirim...
Aynen Katılıyorum.Bizler gibiii..Umarım herkes istediği çözüme ulaşır.
-
Alıntı:
sayın jüpiter 30 terapist konusunda oldukça ısrarlı olmanız yapıcı bir karakteriniz olduğundan kaynaklınıyor olabilir; ama eşime daha önce onlarca defa ısrar etmeme rağmen bunu kabul etmiyor. bu konuda ısrar gereksiz yani. diğer önerilere gelince mail şifresini bulmak konusu hayli ilginç fakat internete işyerinden giriyor, yani bilgisayar evde değil, bu durumda şifre bulabilecek bir yol biliyor musunuz.
ha birde cümle içinde noktalama işaretlerinden sonra bir boşluk bırakılır:) saygılar.