Bu Siteye Kayıt Olanlar Kendi İsteği İle Üyeliğini Sonlandıramaz
Bir ömür boyu bu sitede üye kalacağınızı biliyor musunuz Belkide burası bir mezarlık evet evet üye mezarlığı..
Re: Bu Siteye Kayıt Olanlar Kendi İsteği İle Üyeliğni Sonlandıramaz
Silin beni bu mezarlığa girmek istemiyorum.. Hayaletler duyun beni.....
"HUKUKI NET ÜYELİĞİ HAKKINDA :
Hukuki NET'e üyelik ücretsiz olup, forumlar hukuki bilgi paylaşımı amacı gütmektedir. Üyeler, üyelik adları ve gönderdikleri iletilerden şahsen sorumlu olup, yazılarının kamuya açık hale geleceğini, internet arama motorlarında ve diğer internet kaynaklarında yayınlanabileceğini kabul ederler. Diğer taraftan üye tarafından üyelik iptali mümkün olmadığı gibi, siteye eklenen iletilerin silinmesi mümkün değildir.............."
Allah gecinden versin ama yukarıda alıntılanan ve sitemize girerken ve ileti eklerken kabul etmiş olduğunuz site kurallarına göre dedikleriniz bir anlamda doğru.
Size uzun bir hayat dilerim.
Re: Bu Siteye Kayıt Olanlar Kendi İsteği İle Üyeliğini Sonlandıramaz
tamam siz hakıydınız ben bir hata yaptım sizinle tartıştım silin benii üyelikten Hayalet bir yer burası belkide bizim yazılarımızı kullanıp sponsor adı adı altında para topluyosunuz silin
Sn. rıza33,
Tartıştığımız insanların hata yapmış olduklarını hiçbir zaman düşünmedik. Hukuki tartışma 2+2=4 değildir. (Keşke öyle olsaydı) Hukuki tartışmalarda görüşler çeşitlidir ve tek bir doğru yoktur ancak meri mevzuata göre geçerlilikler vardır.
Haklı olsanız veya haklı olsak da site kurallarımız gereği üyeliğinizin veya iletilerinizin silinmesi mümkün değildir.
Selamlar,
ne oldu sizin top nuza anayasa kanunun vicdan bakıyorum faz geçmişisiniz gibi ..
iyi bari o faydam olmuş çok igrenç bir laftı orta çağdan kalma
Alıntı:
rıza33 rumuzlu üyeden alıntı
Silin beni bu mezarlığa girmek istemiyorum.. Hayaletler duyun beni.....
Ruhlar aleminin yüce kişisi buyurdu
Ey hayaletler site kurallarını okumuş ve kabul etmiş bu sayede bu siteye girmiş Allahın bu sersem kulu ne der ?
Silin beni... Bu mezarlığa girmek istemiyorum...
Aslında bilgisayarında internet sayfası açıp www.hukuki.net yazmasa girmez.. Görende iz sokuyoruz sanacak... yeteri kadar pisletti... Atın onu yazıları kalsın...
Ya settar..settar..settar..
İşte üyeliğiniz sonlandı. Bu kıyağı herkese geçmem sevildiğini bil. Güle güle.
"Bu Siteye Kayıt Olanlar Kendi İsteği İle Üyeliğini Sonlandıramaz"
Doğru, sonlandıramaz...
Fakat bir çok hukuki bilgiler yanında şu yazıyı ve benzerlerini de kendi istekleri ile okuyabilirler!
Kendinizi Ne Kadar Tanıyorsunuz?
Örnek olarak...
Rızası ile gelen en güçlü halkalar kötü egolarına yenik düşmez, hukuki.net var oldukça da üyelikleri devam edecektir.
İyi ki varsın hukuki.net, iyi ki varsınız değerli Yönetim ve biz sevgili ÜYELER...
Teşekkürlerimle,
Not: Birgün atılmayı hak edersem eğer, hiç acımayınız lütfen!
Sahiden bu kadar acz olmaz!
Kaç kere yazılarım silindi ben dahi hatırlamıyorum. Ama site yönetimi haklıydı. Kantarın topuzunu kaçırmıştım. Şimdi bu acz içindeki üyeye bakıyorum; onun 1 kere sitem hakkı olmuşsa herhalde benim 100 kere olurdu. Siteyi kavradım, tarzını anladım. Çünkü BEN demedim.
Beyim yazacak çizecek, her neyden memnun kalmadıysa silin beni gideceğim diyecek. Senin yaptığına yağmacılık denir, oyun bozanlık denir. Üye mezarlığı lafını ben kendi üstüme alıyorum. Üye mezarlığı ise ben en azından zombiyim ya sen?
Sayın yönetim bir çözüm bulup, bu sitede yazmaya ehil olamayacak vasıfsız veya öğretim görüp de eğitim görememişleri uzaklaştırsanız? Şahsen ben bunların zırlamalarından yaygaralarından usandım.
rıza33 adlı üyeyi SMMM mesleğinden geçici men edilen birinin hukuki.nete yazı yazamayacağına dair forumdan hatırlıyorum. Aynı şeyi 3 kere anlatmama rağmen yine ısrarla iddialarına devam ettiğini de hatırlasam da tartışma olarak güzel bir tartışma olmuştu.
Şimdi ise neden atıldığını anlamasam da sorgulamayacağım. Çünkü sitemizin amacının üye kazanmak olmadığı her halinden belli iken, fazla üyemiz olunca bize ödül verilmediğinden son derece anlamsız olan "üye mezarlığı" tabirini esefle karşılıyorum. Hatta şunu söylüyorum; sizinle fikir teatisinde bulundum, ilgili mevzuatı saatlerce araştırdım. Ve şimdi işiniz bitince (şimdi işinizin ve amacınızın ne olduğunu anlamış olduk) siteye hakaret etmenin sahiden ACZ hali olduğunu anladım. Yazık...
Sitemizin üye kabulünde kısıtlayıcı olmamasının tek amacı herkesin bu siteden yararlanabilmesidir. Yoksa biz de binlerce kısıtlama getirmeyi çok iyi biliriz.
Biz Türkiyenin hukuk sitesiyiz! Üye dilenmeyiz, zorla üye yapmayız.
Peki neden üyelik ve yazı silmeyiz derseniz; bu site kimsenin şahsi malı olamaz. Yazalım, çizelim, hakaret edelim, sonra da sıkıldım sil beni... Peki ya okuyanlar, ya başını şişirdikleriniz, ya aklını karıştırdıklarınız, ya lütfedip de size cevap verenler.
Sayın rıza33 alın egonuzu ve bir daha da bu ulvi siteye ziyaretçi olarak dahi gelmeyin. Bizim amacımız özel olarak sizin üyeliğinizi veya sevginizi kazanmak değil, hukukçuların ve hukuka ilgi duyan insanlarımızın ihtiyaçlarını gidermektir!
Siz bu siteye geldiğinizde forumda şunu dediniz " xxx SMMM burada yazamaz". Siz o kişi her kimse adını bildiğinizden ve gerçek adıyla üye olduğundan o kişiye ve yazılarına ulaştınız. Ya siz? rıza33'ün arkasına saklandınız. Şimdi de ben size diyorum; "asıl siz bu sitede yazabilme ve üye olarak kalabilme haklarına sahip değilsiniz.
Alıntı:
litigation rumuzlu üyeden alıntı
Üye mezarlığı ise ben en azından zombiyim ya sen?
Konuya konulan son nokta bu olsa gerek.:) Tebrik ederim sayın litigation.
Yüzlerce yerde üyeliğim var. (bazılarını bir tek şifre almak için bile açtığım oldu) Hepsi de duruyor. Benden para isteyen olmadı bunun için.
Şimdi üye ya da konu silmek hoş değildir. Sebebini şöyle anlatayım;
Sizin sorunuz çok saçma. Bilgisizlikle yazılmış garip ve kısacık bir soru. Ama konuda 10 mesaj var ve mesajlar çok bilgilendirici ve kaliteli. Sırf en başta ya da ortalarda sizin mesajınız var diye o konu silinemez. Diğer kişilerin yazdıkları da çöpe gider!
Ben de bir çok forum sitesine üyeyim.
Bu güne kadar bir zarar görmedim. Eğer ki insanın korkacak / ürkecek birşeyi
yoksa; bu konuyu açan arkadaşa diyecek bir lafım olamıyor.
Konuyu açan ve "silin beni, burası üye mezarlığı" diye yalvaran ve nihayetinde siteden gönderilen rıza33 rumuzlu üye, her ne hikmetse https://www.hukuki.net/forum/showthread.php?t=57829 forumunda da görüleceği üzere yine üye olmuş, rıza34 rumuzunu kullanarak yeniden şansını denemiştir. Şimdi kim dürüst ve samimi sizce?
Cevap: Re: Bu Siteye Kayıt Olanlar Kendi İsteği İle Üyeliğini Sonlandıramaz
Arkadaşlar iletilerimizi düzenleyebiliyoruz ama ya açtıgımız konuları? Ben bir konu actım onu düzenlemek istiyorum ( edit lemek istiyorum ) ama edit butonu yok. Yardımcı olur musunuz?
Sayın Üyeler;
Belli bir süreden sonra "düzenleme" yapılamıyor, editleme butonunu görememeniz bundan kaynaklanıyor olabilir. Bir de konu ve iletileri düzenlemek için "düzenle" butonuna tıkladıktan sonra - ki daha çok konu başlıklarını yeniden düzenlemek için - "Gelişmiş Yap" butonuna tıkladıktan sonra ileti ve konuları istediğiniz gibi düzenleyebilirsiniz. Tabii ki bu - daha evvel belirttiğim gibi - ileti ve konuları açtığınız ilk günler için geçerlidir. Daha sonra " düzenleme" zaman aşımına uğradığından bir daha düzenleme yapılamamaktadır.
Saygılarımla,
Tamam anladık normal koşullarda üyeliği silmiyorsunuz.. Bununla ilgili bir başlıkta okmuştum sanki kendimizi attırmak için,, üyelik adımızın admin tarafından ceza olarak silinmesi için en azından ne yapmak gerek.. Birilerine hakaret falan mı etmek gerekiyor.. Yada hangi kuralı çiğneyince üyeliği iptal ediyorsunuz..
Tamam kendimizi attırmak için,, üyelik adımızın admin tarafından ceza olarak silinmesi için en azından ne yapmak gerek.. Birilerine hakaret falan mı etmek gerekiyor.. Yada hangi kuralı çiğneyince üyeliği iptal ediyorsunuz..