Re: Cinsel taciz iftirası
Arkadaşlar bu sitede bilgi alış verişi oldugundan davamı acıkça yazdım,ancak 2 veya 3 gündür hiç bir bilir kişi arkadaşlardan bir cvp alamadım?,bir kaç gün daha bekliyecegim ve daha sonra yukarda olan davamla olan yazdıklarımı silecegim,yorum ve açıklama almazsam orada öyle durmasının bir manası olmadıgını düşündügümden silmem gerektigini çıkarıyorum,bir ara hukuki nete yazmadımmı başka bir siteyemi yazdım diye teredüte düştüm ancak dogru oldugunu gördüm? şimdiden tş .
Bu sitede sorunu olan konuların çogunu okudum,
Ben sana yazıyım kardeşim :)
bence İftira yerine başka bir şey yazsan daha iyi olur Zira bu iftira değil tamamen bozulan ilişki sonrası oluşan bir İntikam olmuş...
Baldız baldan tatlıdır dedin sanırım bala parmağını daldırdın...Ama kolunu kaptırdın.
istediğin kadar delil sunabilirsin mahkemeye.Ama şunu bil ki sunu biraz kötü gözüküyor.Ses kayıtları delil teşkil etmez.Elektronik ortamda istediğin kişinin sesi benzetilebilir.Faturalara gelince..Faturada balın pardon baldızın neden imzası var ?
Gel git Gel git sanırım hakim bey sana biraz dokunur. Geçmiş olsun diyemiyeceğim En iyisi Kolay Gelsin diyim :)
Sanırım konuyu iyce okumadan yazdın bu yorumu,iyi o zaman suçlu suçsuz içeri atsınlar?
Beni şikayet ettikten sonra ptt yoluyla benden teslim aldıgı para var,bu neyi kanıtlar?
Ses konusunuda arştırdım,ses kiminse çıkarmış,sesle oynama yapsanda .
5 yıl oldu bu dava sürüyor,ses çözümünden sonra 13.celsede sanık bana cinsel davranışta hiç bulunmadı diyor,bunu daha önce beyan etmiştim diyor,ancak daha önceki celselerde defalarca bana şuç attı cinsel taciz ediyor diye.
Bulunduğu şehire beni çagırdı ve orada çekilmiş resimlerimiz var,bu resimleri hiç vermedim mahkemeye,güya yıllardır cinsel anlamda birliktelik istiyormuşum ve bu yüzden bulundugum şehri terketmiş,ancak bu resimde 22 yaşında ve sahsımdan rahatsız olmuş olsa bulundugu şehire beni neden çagırıyor,adresini nerden bilecem evi bulacam,ve günlerce evlerinde bu durumda nasıl kalacam,
bunu sormazlarmı?resim için kararsızım mahkemeye verimmi vermimmi diye?
İhale bana kalacakmış gibi yorum yazmışsın beni korkuttun,nerden bu kanıya vardın,aleyhime olan nedirki?gönülü ile rızası ile kimse kimseyle arkadaş olamazmı yani?Bayan olunca yargı başkamı işliyor?
Sitede sanırım bazı kişilere dokunmuş bu konu,hayırdır arkadaşlar noldu? dilinizmi tutuldu?bu sahsa nikah yapsam veya yapsaydım yasakmı vardı?
Sizlere bişe sorduk,sitede nelere cvp yazıldıgını okudum,
ailenin tek çocugu olan yazsın bari cvp bana?
Bu siteye dua etmek için girmiyoruz,
heralde sorusu olanlar ve bazı paylaşımlar için açılmış.
Sayın Dağdakiadam,
Öncelikle hukuki.net'e giren uzman kişilerin her sorulan soruyu cevaplamak gibi bir yükümlülükleri bulunmamaktadır. Bulunmakta olduğumuz site paylaşım sitesi olup dileyen, dilediği konuda yanıt vermek özgürlüğüne sahiptir.
Sonrasında, cevaplanmasını istediğiniz konuda ki soruları açık bir şekilde imla kurallarına uygun ve anlaşılır bir dil ile yazmanız halinde muhattap bulacağınızı umut ediyorum. Başınızdan geçen olayları kahvede arkadaşınıza anlatırmışçasına değilde, daha yalın ve öz bir şekilde dile getiriniz.
Size tek tavsiyem, bu konuda sizi savunmak için bir avukat tutunuz. Kolay gelsin.
SN. AV.BÜLENT AKÇADAĞ,Zaten düşündügünüz gibi yazabilsem sizlere danışmazdım.
Anlatayım ,rızası dahilinde görüştük ,kendisi başka şehirde,sahsımdan gelen msj olarak gösterdigi numarayı ben kullandım dedi davanın 1 yıl sonrası (bu msjlar davada delil görünüyor ,tabi cinsel bir kelime yok ),beni şşikayet ettikten sonra sahsımdan para istemişti bende yollamıştım pttde imzası var ben almadım diyor parayı,resimlerini bana yollamıştı bende slayt olarak fonda müzikle klip yaptım yolladım ,bu resimlerde cinsellikle ilgili hiç bişe yok,bu cd davada delil gözüküyor,ve benden aldıgı bazı maddi şeyler için savcı istedi diyor bende kayıt ettim mahkemeye verdim ,hatta benden bişeler isterken para giyim kontur gibi ve şarkı söylemesi var bu kayıtta.ancak bu konuşmalar ben degilim dedi ve hakim ses mukayesesi için ankaraya kriminale yolladı ,
hepsi bu özeti yani davayı dava yapan deliller bunlar,hatta kayıtta yapacagımı sana en adi şekilde yaptım dedigi var,ve 4 yıldır bu dava sürüyor,son celsedede bana sanıgın cinsel davranışı hiç olmadı diyor bunlar mahkeme tutanadıgına geçti,hepsi bu daha nasıl anlatim?yaşıda 30.
BU DAVA NASIL BİTECEK,KAYBIM MADDİ VE MANEVİ ÇOK BÜYÜK
ŞİMDİ NOLACAK??
Hocam,en iyisi sen davanın açıldığı yerden bir avukata vekaletini ver. Bu tür işlerde, işi kendimiz yapmak yerine bilene havale etmek en iyisi..
konuşmaları kayıt etmiştim,bu kayıtı mahkemeye verdim,kız bu seslerin cogu benim sesim degil dedi celsede,hakim ses mukayesesi istedi,kayıtlar ankara kriminale gitti ve ses kayıtı iyi degil kime ait oldugu anlaşılmıyor ve delil olarak kulanılmaz raporu gelmiş,ancak emniyet çözüm tutanagında net şekilde konuşmalar kagıda dökülmüştü,belli degilse dinleyen yeminli polis bunu nasıl çözmüş?herşey ortada siyah ve beyaz gibi,ailece bu mahkemeyi takip ediyoruz ancak cocuklarım ilerki zamanda bu adelete nasıl güvenecek?isyan etmemek elde degil ne diyecegimi bilmiyorum,hırsımdan oturup agliyacam.bayan diye ayrı adeletmi var,bana ne kocası veya dostu kapıya koyarsa koysun benim ne günahım var.neden korumaya alıyorlar,daha ne yapacam nasıl delil sunacam,kız mahkemede ayyy hakim bey ben iftiramı attım diyecek,bu nasıl olacak,şikayetten sonra benden para istedi bende yolladım ve pttde imzası var,bu para için ben almadım diyor,hakim neden çıkarmıyor bunun dogrusunu,neden sıkıştırmıyor,imza seninmi diye neden sormuyor,bıktım artık ,kendimi öldüresim geliyor,bu kadar haksızlık olurmu allah var yukarda,onlarca defa cinsel taciz bayanı veriyor,son celsede cinsel davranışı hiç olmadı diyor hatta bunu daha evvelki beyanlarımda belirttim diyor ve tutanaga geçiyor,bu kadar basittmi asliye ceza mahkemesinde böyle cirit atıp oyalamak yalan beyan verip mahkemeyi kandırmak?ben mecburmuyum bir sahsın attıgı iftira ve 11 celsede bir birini tutmayan beyanlar karşısında kendimi savunmak için avukata para vermeye,bu işler nedir nasıl dönüyor,rantmı var,tuzakmı var,allah aşkına biri bana bunu anlatsın,bu adliye olayı ayrı bir dünyamı?beyanlarımla mars ettim şikayetçiyi ama duyum alıyorum bana kitliceklermiş.bu kitlemede hapise girmem için degilmiş,önümü kapayıp tazminat ve sayre gibi kızı sıkıntıya sokmamam için mişşşş,SES ONUN NOLACAK ŞİMDİ,kayıtta savcının adı geçtigimi için böyle oldu acaba.
Mahkeme kararı olmadan ses kaydı yapıp delil olarak kullanmak yasal değildir.
İlgili kanun maddesini aynen yazıyorum.
Haberleşmenin gizliliğini ihlal
MADDE 132 -
1) Kişiler arasındaki haberleşmenin gizliliğini ihlal eden kimse, altı aydan iki yıla kadar hapis veya adlî para cezası ile cezalandırılır. Bu gizlilik ihlali haberleşme içeriklerinin kaydı suretiyle gerçekleşirse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezasına hükmolunur.
2) Kişiler arasındaki haberleşme içeriklerini hukuka aykırı olarak ifşa eden kimse, bir yıldan üç yıla kadar hapis cezası ile cezalandırılır.
Yukarıda yazdığım konu hakkında bir yorum yazmış olsaydınız memnun olurdum,
yani demek istediğiniz gemisini kurtaran kaptan,herkes bir birine ne yaparsa yapsın,mesala kız erkek arkadaşı ile parka ormana? piknik yapmaya rızası gönlü ile gitsin ...babası veya bir tanıdık görürse...aaaa bana taciz yapıyor rahatsız ediyor diye kendini kurtarmak için erkek arkadaşını yaksın...
hangi insanın dogasında vardır şikayetçi olunan birinden onlarca maddiyat istesin ve şarkılar türküler söylesinn...ohhh suyundanda koysunlar.
valla benim bildigim özel hallerde ,keyfi olmadığı sürece bu kayıt için ceza vereceklerini sanmıyorum,ortada bir şuçlama var ,bu şuçlanan kişide benim sahsımın tatlı canıdır,neden o zaman benden delil sordular???ne gibi bir delil olabilir siz söylermisiniz?????beraber sarmaş dolaş resmimiz var,korkudan onu bile vermedim,ALLAH AŞKINA NE GİBİ BİR DELİL OLABİLİR BİR ÖRNEK VERİRMİSİNİZ???
Bu işi bana kitleyecekler diye duyum aldım diyorsunuz. (Duyumu nereden ya da nasıl aldığınız konusuna hiç girmiyorum) siz de duyumun geldiği yere, aleyhinizde bir karar çıkması halinde bu işi temyize götüreceğiniz duyumunu gönderin.;)
Hayatımı ortaya koyarım ses kızın sesi,bunu tüm ailesi çevresi kocası biliyor,yeminli polis memuru kayıttaki duydugu sesleri aynen tutanaga geçmiş,kriminalde nasıl kayıt kalitesi düşük ses kimin oldugu belli degil raporu veriyor,bu işte bir iş olmalı????***nasıl itiraz edecem ????
Temyize güvenim yani öylemi ,bunları gördükten güvenimmi? bu davalar neden yapılıyor ozaman?barodan avukat istedim,4 ay oldu,atanan avukat telefonlarıma çıkmıyor,konuşma fırsatı buldugumda karşı tarafı savunuyor gibi konuşuyor,dosyadan haberi yok,dava tarihini soruyorum bilmiyor,tutanakları istiyorum yollamıyor,celseye giriyor hiç bişe konuşmuyor,şikayetçinin şuç tarihi dedigi günlerden sonra resimlerimiz var verelim diyorum yok diyor,onu yapma bunu yapma diyor,sanki adam karşı tarafı düşünüyor yaaa,ben bişe söyleme ozaman sen,bana tutanakları yolla diyorum boş ver diyor zaten şikayetçi kaçtı son 3 celseye gelmiyor takip etmiyor diyor,öz anne babası lehime ifade veriyor,sonra yalan söyledik diyor ifade degiştiriyor,öz anne ve babası benle yaşıyordu yıllardır,ben ya karektersizim yada onlar,hadi diyelim ben şerefsizim neden benim evimde yıllardır kalıyorlardı,hangi öz anne baba öz evlatları için bunca olay konu olsa bide yüzlerine ors... sizin evladınız dese kalırmı ,varmıdır insan dogasında bunu kabul etmek,demek dara düşmek buymuş....
Birde kız son girdiği celsede,sanık bana cinsel davranışta hiç bulunmadı beyanı vermiş,bunun anlamı açıkça nedir ?bilen bir arkadaş anlamını yazarsa sevinirim,dava zaten cinsel taciz şuçu olarak açıldı?