Site Hackledim ADSL Babamın Üzerine
iyi günler,
Ben bir site hackledim adam şikayetçi olmuş. Aradan 25 gün geçti daha gelen giden yok polisler bilgisayarıma el koymayamı gelecekler eve yoksa Savcılıktan kağıtmı gelecek gelin iifade verin diye?
En önemli sorun ADSL babamın üzerine ona birşey olurmu? ben söyleyeceğin ben yaptım diye.
Cevap verecek Hukuksever arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Re: Site hackledim Adsl Babamın üzerine
Alıntı:
kptserkan rumuzlu üyeden alıntı
iyi günler,
Ben bir site hackledim adam şikayetçi olmuş. Aradan 25 gün geçti daha gelen giden yok polisler bilgisayarıma el koymayamı gelecekler eve yoksa Savcılıktan kağıtmı gelecek gelin iifade verin diye?
En önemli sorun ADSL babamın üzerine ona birşey olurmu? ben söyleyeceğin ben yaptım diye.
Cevap verecek Hukuksever arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
EE tabiki babanı c.Savcılığına cağıracaklar, elalemin sitesini veya özel msn sini e mailini neden şifrelerini kırdında heckırladın diye baban da ağzı acık kalacak garibim,sonra hesabını sana soracak tabiki babana da bu hususta ceza verirler.
Gerçekten babama ceza verirlermi? Ben söyleyeceğim ben yaptım diye ne olur konu hakkında birisi cevap verirse sevinirim.
Emniyet müdürlüğünden veya Cumhuriyet Savcılığı'ndan yazı geldi mi?
Yok hayır daha hiçbirşey gelmedi üstünden 25 gün geçti. Yanlız sitesini hacklediğim şahıs benim adımı soyadamı biliyor. Bu iş için polismi gelecek yoksa savcılığamı çağrılıcaz. Babam ceza alırmı?
Wireless modem kullanıyorsanız ve şifresiz ise kimin yaptığı tesbit edilemez. Mademki yapan ortada o zaman babanız ceza almaz. Adsl kayıtları esas alınır. Sizde o zaman gider ben yaptım dersiniz. Yada noterden bir belge göndererek sitenin şifrelerini vs... gerçek sahibine verin adamı sitesine kavuşturun. İstemiyerek böyle bir şeyi yaptığınızı, denemek için yaptığınızı söyleyerek özür dileyin.. Adalet yerini bulsun.. Kendi aranızda tatlıya bağlayın ve hukukda fazla meşgul olmasın. Selamlarımla..
25 gün oldu hala gelmediler. savcılıktanmı çağıracaklar acaba ?
Yardım edecek kimse yokmu? Gerçekten çok zor durumdayım birisi yardım etsin lütfen.
Alıntı:
Yardım edecek kimse yokmu? Gerçekten çok zor durumdayım birisi yardım etsin lütfen.
Nasıl bir yardım istiyorsunuz?
Çağrı kağıdı mı geldi? Geldiyse avukatınızla görüştünüz mü?
Daha hiçbirşey gelmedi 27 gün geçti ne kağıt nede polis bu normalmi? yoksa şikayet etmedimi? babama ceza verirlermi ben yaptığımı soyliyeceğim.
teşekkür ederim.
Alıntı:
Daha hiçbirşey gelmedi 27 gün geçti ne kağıt nede polis bu normalmi? yoksa şikayet etmedimi? babama ceza verirlermi ben yaptığımı soyliyeceğim.
teşekkür ederim.
Etmedi yazarsak inanacak mısınız?
İlgili evrak geldiği takdirde avukatınızla görüşünüz.