'Bedelli çalışması yok' - 7 Kasım 2008
DHA - A.A / Hürriyet
'Bedelli çalışması yok'
GENELKURMAY Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, bedelli askerliğin söz konusu olmadığını belirtti.
Printable View
'Bedelli çalışması yok' - 7 Kasım 2008
DHA - A.A / Hürriyet
'Bedelli çalışması yok'
GENELKURMAY Başkanlığı İletişim Daire Başkanı Tuğgeneral Metin Gürak, bedelli askerliğin söz konusu olmadığını belirtti.
belli olmaz
yaa deliricem ne biçim bir site bu ben nasıl konu acıp görüş alıcam..sinir oldum nerden yeni konu acıyoruz Allahaskına bir kişi söylesin hiçbukadar fransız olmamıstım 1 haftadır konu acmak için ugrasııyorum site editlerine duyurulur..bana briri konu nasıl acılır anlatsınnnnnnnnnnnnnn
Biraz daha saçmalarsanız, siye yönetimi size ilacınızı verir. Düzeni bozmaya, huzurumuzu kaçırmaya hakkınız yok. Burası Türkiye'nin en önemli hukuk sitesi, siz de ona uygun davranacaksınız. Burada sokak ağzı kullanamazsınız!
Evet sanırım ortamın biraz durulmasını bekliyorlar.
Önce konu açabilme sorununuzu çözelim.
a-) Sorununuz hangi kategoriye uygun ise o kategoriyi sol tarafta bulunan menüde Kategoriler seçeneği ile seçeceksiniz.
b-) Seçtiğiniz kategori sayfası açıldığında sayfanın sol üst köşesinde bulunan YENİ KONU AÇ düğmesine tıklayıp,ilgili bilgileri doldurup konunuzu açmış olacaksınız.
Açtığınız konuda üye olurken kabul ettiğiniz forum kuralları gereği,yukarıdaki gibi Türkçe Yazım Kuralları na özen göstermeden,yukarıda belirtildiği gibi arkadaşlık sitelerinde yazar gibi yazacaksanız,yazılarınızda cwp,ewet,war,ayyyhhhhh, hiyyarrrrrgghhh gibi sadece sizin anlayacağınız garip kelimeler kullanacaksanız,gelin başından vazgeçin siz o konuyu açmayın biz de o şekilde açmış olduğunuz konuyu silmeyelim.
erdoğan bey ve yorum yazan bir arkadasın kullandıgım üsluptan ve yorumumdaki türkceden rahatsız olduklarını söylemişler...
1. ben yorumlarımdaki site kurallarını ihlal ettiğimi ve aykırı türkce kullandıgımı sanmıyor(d)um eger öyleyse haddimi bilir ve dikkatli yazmaya özen gösteririm..
2.bir arkadaş böyle sacmalamaya devam ederseniz site yöneticileri size ilacınızı verir gibi bir kendince argo bir uyarıda bulunmus bu uyarıyı kendi üslubuyla ilgili şahsa aynen iade ediyorum.
3.bir yerde yanlış yapan ve yanlıs yaptıgını bilmeyen birisi var ve bu yanlısı kasıtlı olarak yapmamış ise böyle ters etki verilebilecek bir üslupka kişi uyarılmaz..
4.gelelim feveran ederken kullandıgım üsluba eVet haklısınız biraz düzeysiz olmus ama inanın bu siteye üye olalı 1 haftadır yeni bir konu acmak için ugrasıyorum ama malesef hiç bir forum sitesinde bukadar çaresiz kalmamıstım hala yeni bir konu acamıyorum çünki kategoriler kısmını tıkladıgımda "yeni konu" ikonu gelmiyor.
5.site yöneticileri madem bukadar türkçe yazım kurallarına tavizsiz riayet ediyorlar o zaman neden sitenin cogu yerde verdiği uyarı ingilizce!! çatpat ingilizcemle anlamaya calısıyorum ama cogu yerde anlayamıyorum..bence bu hususla ilgilenmeleri gerekir.
6.ben yazdıgım hiç bir yorumda argo üslup kullanmadım kullanmamda heleki "hıyarrrrrrr" gibi bana yakısmayacak bir kelime asla kullanmam bana hakaret edildiğinde eger sahsıma kişiliğime direk saldırı yok ise genellikle karsımdaki insanları ciddiye almam çünki benim düsturum "en agır hakaret muhatabını ciddiye almamaktır" ve bende genelde ciddiye almam böyle düşünen bir insanın gereksiz yere yorumlarında hakaret içeren "hıyar" vb kelimler kullanacagını bekleyemezsiniz..
SAYGILARIMLAR..
erdoğan bey; ben hala malesef ne dediğiniz menü seceneğini gördüm nede kategorileri hala yeni bir konu acmakta basarılı olamadım sadece siteye girdiğimde alt alta yazılmış olan "konular-kategoriler-etiketler" kısmı birde sol üst tarafta "anasayfa-yenile-arama-adminastör" ikonları mevcut ben bahsettiğiniz sol üstte menü seceneğini hala göremedim defatkez tekrar tekrar girmeme ragmen inanın bilgisayar bilgim cok iyi olmasına ve hiç bir sitede bukadar caresiz kalmamış biri olarak kendimi aptal gibi hissetmeye basladım..bana detaylı sekilde birkez daha yardımcı olursanız sevinirim..bu arada site arada sırada hatalar veriyor..
Sn.zigwazor,öncelikle yazdığım şey hiargghh gibi garip kelimeler kullanmamaya dikkat edin idi.Kullandınız demedim.Sanırım doğru anlatamamışım.
Konunuz hangi kategoriye uygun ise o kategoriyi seçtiğinizde,o konudaki tüm soruların listelendiğini görebilirsiniz.
Listenin en başında sol üst köşede ise YENİ KONU butonunu görebilirsiniz.
Örneğin Askerlik hukuku konusunda bir konu açmak için aşağıdaki linki kullanabilir,ekteki resimden faydalanabilirsiniz.
Erdoğan bey teşekkür ederim geç ve birazda meşakkatlide olsa sonunda konu açmakla muvaffak oldum..
aslında eski açıklamalara göre biraz daha yumuşak bir söylem seçmişler, ben umudumu kaybetmiyorum, malum umut fakirin ekmeğidir:)
Bedelli, çalışma değildir, binlerce yıl geride kalmış ( çağdışı) bir uygulamanın devlete yeşil yeşil banknotlar yedirerek minimalize edilme yöntemidir;) .