pelinserdar rumuzlu üyeden alıntı
öncelikle bu hizmetinizden ötürü sonsuz teşekkür ediyorum benim eşim 82 ye3 tertip olarak askere gitti 2002 ağustosta ve aralık sonunda izinden geri dönmeyerek firar etti sonra 2003 aralıkta eski sivil cezalarından dolayı cezaevine girdi ve 2006 mayısta cezaevinden çıkıp askeriyeye teslim edildi fakat 2006 ekimde tekrar firar etti 26 eylül 2008 de yakalandı ve şu an hastal askeri cezaevinde birliğine gönderilmek üzere bulunuyor benim sorum şu 1,öncelikle hastal askeri cezaevi nerededir bilen varmı ve ben eşimi orada görebilir miyim............................................. ....................................... 2,eşim toplam 8 ay askerlik yaptı bu süre yanar mı askerliğine sayılır mı.......... 3,eşim bu firarlarından dolayı ne kadar ceza alır ve askeri cezaevinde mi çeker bu cezayı............................................ .............................................. 4,askeri cezaevlerinde de normal cezaevlerinde olduğu gibi telefon ile görüşme hakkı ve görüş günleri varmıdır.......................................... .................... 5,eşim çağırıldığı askeri mahkemeye gittiğinde karar hemen verilir mi............... bu sorularımı cevaplayabilirseniz size minnettar kalırım şimdiden teşekkürler