askerlik durum belgesi lütfen cevap
arkadaşlar askerlik şubesinden aldığım askerlik durum belgesinde sevk tarihim 21.02.2009 yazıyor ben 21.02.2009 tarihinde asker olmak zorundamıyım yoksa mesela kasım 2009 da gidebilirmiyim yoksa benim için son tarih 21.02.2009 mu ben şubat 2009 da gidemem ama kasım 2009 da gidebilirim bu konuda ne yapmam gerekir sevk tarihi 21.02.2009 yazması ne anlama geliyor son tarihmi askerde olmam gereken tarihmi
Re: askerlik durum belgesi lütfen cevap
1 ay once bende almıstım. o tarıh muhtamel bır tarıh. o tarıhte olabılır olmayabılırde. memleketenı baglı olacak. kısmet ısı yanı :o
Alıntı:
haykola rumuzlu üyeden alıntı
1 ay once bende almıstım. o tarıh muhtamel bır tarıh. o tarıhte olabılır olmayabılırde. memleketenı baglı olacak. kısmet ısı yanı :o
sendedemi sevk edileceği tarih 21.02.2009 yazıyor peki ben şubeye ne zaman gideyim bu iş için birde şubeye gitsem kasım 2009 da alma ihtimalleri olurmu...
sen ne yapacaksın
ben acıkogretıme kayıt ıcın almıstım. aynısını bende sordum belkı kayıt yaptırmam dıye tamamen sans ısı dedıler.
Alıntı:
haykola rumuzlu üyeden alıntı
ben acıkogretıme kayıt ıcın almıstım. aynısını bende sordum belkı kayıt yaptırmam dıye tamamen sans ısı dedıler.
sen açıköğretime kayıt yaptırdın ve tecillisin o zaman seni ilgilendirmiyor artık 21.02.2009 yazması