-
Reşit olmayanla cinsel ilişki
iyi günler benim bir arkadaşımın bu durumla ilgili bir sorunu var arkadaşım daha önce yolda otostop çeken bir kızı arabasına alır kızla arkadaş olurlar ve samimi bir ilişki kurarlar ve bu samimiyet cinsel ilikiyle devam eder rıza ile zorla değil bu durum 8- 10 gün sürer her defasında kız arkadaşı arar ve buluşmak istediğini söyler ve buluştuklarında da beraber olurlar daha sonra bu kız başkalarınada otostop çekip arkadaş edinmiş ve adamlarla samimi olmuş daha onra kaçdefa buluştuktan sonra kızla son buluşmalarında kıza extasy veririler ve kız çok kötü olur en son evleriinin evine getirip kızı bırakıp gitmişler daha sonra aldığı bu made ile kız kaç gün yatakta kalmış daha sonra o hal ile ablası onların kim olduğunu sorunca bu işle hiç alakası olmayan benim arakadaşımın ismini ve adresini vermiş daha sonra arkadaşımın işyerine jandarmalar gelip almışlar kız şikayetçi olmak istememiş ama komutan ısrar etmiş ol diye sonra ifadesini aldıktan sonra ellerine kelepçeleyip savcılığa sevk etmişler savcıda hakime sevk etmiş hakim onu serbest bırakmış sonra ona mahkemeiçin 9 ay sonrasına tarih vermişler kızda meğer 17 yaşındaymış arkadaşım 22 sinde arada 5 yaş olduğu için 17 yaş cinselliğe uygun olduğu için arkadaşımı serbest bırakmışlar ve bu olaydan sonra kız gelip özür dilemiş şikayetçi olmayacağını söylemiş ama kız ablasına arkadaşımla olan işilkisini söylememiş ve ablasında kızı o hade görünce inat etmiş şikayetçi olacam diye daha sonra kızla arkadaşım bir kaç defa tekrar görüşmüşler ve akadaşım onu rizasıyla kameraya çekmiş cep telefonuyla ve ses kayıtları var mış ama kız tehlikeli bir tip ne yapacağı hiç belli değil yakında arkadaşımın mahkemesi var arkadaşım tutuklanırmı acaba
-
reşit olmayanla cinsel ilişki
Reşit olmayanla cinsel ilişki
--------------------------------------------------------------------------------
iyi günler benim bir arkadaşımın bu durumla ilgili bir sorunu var arkadaşım daha önce yolda otostop çeken bir kızı arabasına alır kızla arkadaş olurlar ve samimi bir ilişki kurarlar ve bu samimiyet cinsel ilikiyle devam eder rıza ile zorla değil bu durum 8- 10 gün sürer her defasında kız arkadaşı arar ve buluşmak istediğini söyler ve buluştuklarında da beraber olurlar daha sonra bu kız başkalarınada otostop çekip arkadaş edinmiş ve adamlarla samimi olmuş daha onra kaçdefa buluştuktan sonra kızla son buluşmalarında kıza extasy veririler ve kız çok kötü olur en son evleriinin evine getirip kızı bırakıp gitmişler daha sonra aldığı bu made ile kız kaç gün yatakta kalmış daha sonra o hal ile ablası onların kim olduğunu sorunca bu işle hiç alakası olmayan benim arakadaşımın ismini ve adresini vermiş daha sonra arkadaşımın işyerine jandarmalar gelip almışlar kız şikayetçi olmak istememiş ama komutan ısrar etmiş ol diye sonra ifadesini aldıktan sonra ellerine kelepçeleyip savcılığa sevk etmişler savcıda hakime sevk etmiş hakim onu serbest bırakmış sonra ona mahkemeiçin 9 ay sonrasına tarih vermişler kızda meğer 17 yaşındaymış arkadaşım 22 sinde arada 5 yaş olduğu için 17 yaş cinselliğe uygun olduğu için arkadaşımı serbest bırakmışlar ve bu olaydan sonra kız gelip özür dilemiş şikayetçi olmayacağını söylemiş ama kız ablasına arkadaşımla olan işilkisini söylememiş ve ablasında kızı o hade görünce inat etmiş şikayetçi olacam diye daha sonra kızla arkadaşım bir kaç defa tekrar görüşmüşler ve akadaşım onu rizasıyla kameraya çekmiş(KAMERAYA ÇEKTİĞİ GÖRÜNTÜLERDE HERHANGİ BİR TERS GÖRÜNTÜ DEĞİLDİR SADEC KONUŞMADIR ARKADAŞ OLDUĞUNU ISPAT İÇİN YAPMIŞ YANLIŞ ANLAŞILMASIN) cep telefonuyla ve ses kayıtları var mış ama kız tehlikeli bir tip ne yapacağı hiç belli değil yakında arkadaşımın mahkemesi var arkadaşım tutuklanırmı acaba
-
Re: Reşit olmayanla cinsel ilişki
İnsanların cehaletinden yararlanıpda birde kameraya çekmek daha da insanlık ayıbı. Sanane diyeceksiniz belki ama, bunları yaşamış birinin topluma ne faydası olacak çok merak ediyorum.
-
Alıntı:
esmer2000 rumuzlu üyeden alıntı
İnsanların cehaletinden yararlanıpda birde kameraya çekmek daha da insanlık ayıbı. Sanane diyeceksiniz belki ama, bunları yaşamış birinin topluma ne faydası olacak çok merak ediyorum.
Kameraya çekmiş adam dediysem sevişme görüntülerini çekmiş demedim.Yanlış anlaşıldı galiba bu olay olduktan sonra kız adamın yanına gelmiş konuşmuşlar kız şikayetçi olmadığını kamerada söylüyor. Yani senin anlayacağın herhangi bir ters görüntü söz konusu değil.
-
Özür dilerim. Söylemlerinizden o anlaşılıyordu.
-
Kesin kızın annesi şikayet etmiştir.. yada kızı doldurmuştur, aynı benim durum :D
-
Alıntı:
esmer2000 rumuzlu üyeden alıntı
Özür dilerim. Söylemlerinizden o anlaşılıyordu.
önemli değil hocam bu durum ne olur arkadaş tutuklanırm acaba çok stres yaptı iine dert ldu nerdeyse hastalık çıkaracak adam
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
Kesin kızın annesi şikayet etmiştir.. yada kızı doldurmuştur, aynı benim durum :D
yok hocam kız o sarhoşlukla arkadaşın ismini ve adresini söyemiş şimdi ablasına beim arkadaşım ben isteyerek onunla oldum demeye korkuyor ablasına gerçekleri anlatmıyor çok kötü yavv
acaba tutuklarlar mı
-
hocam bu konuda yardımcı olacak kimse yok mu ya:(
-
ya bir git y açtığın konuya bak
-
Alıntı:
TAKE THAT rumuzlu üyeden alıntı
hocam öyle diyorsunda bu site özgür herkesi kapsayan ve herkese hukiki konuda insanlara yardımcı olabilecek bilgi ve yardımda bulunmak amacıyla kurulmuş sadece özel bazı konular konulacak diye birşey yok hem orta da büyük bir kabahat yok magdur kişi var ve bu magduriyetini nasıl gidere bileceği hakkında bu konuda bilgisi olan arkadaşlardanyardım bekliyoruz HEM DAHA ÖNCE BU SİTEDE BU KONUYLA İLGİLİ HATTA AYNISI SAYILA BİLECEK BİR KONU AÇILMIŞ VE BİR ÇOK KİŞİ BU KONUDA CEVAP VERMİŞ VE KİŞİ AYDINLATILMIŞTIR ancak şimdi görüyoruz siz bu açtığın konuya bak diye insanlara işin iç yüzünü bilmeden yorumda bulunuyor site adıa konuşmayaçalışıyorsunuz bu doğru mu?? biz isteriz ki bu site tamamen herşey özgürce olsun herkes istediği bilgiye ulaşsın ve yardımı alsın evet bu konu toplumuzda asla kabullenilenemeyecek bir konu ancak geniş ufuklu olmak lazım insanların başına ne gelmeiyor ki!!!!!
-
Alıntı:
Alıntı:
hocam öyle diyorsunda bu site özgür herkesi kapsayan ve herkese hukiki konuda insanlara yardımcı olabilecek bilgi ve yardımda bulunmak amacıyla kurulmuş sadece özel bazı konular konulacak diye birşey yok hem orta da büyük bir kabahat yok magdur kişi var ve bu magduriyetini nasıl gidere bileceği hakkında bu konuda bilgisi olan arkadaşlardanyardım bekliyoruz HEM DAHA ÖNCE BU SİTEDE BU KONUYLA İLGİLİ HATTA AYNISI SAYILA BİLECEK BİR KONU AÇILMIŞ VE BİR ÇOK KİŞİ BU KONUDA CEVAP VERMİŞ VE KİŞİ AYDINLATILMIŞTIR ancak şimdi görüyoruz siz bu açtığın konuya bak diye insanlara işin iç yüzünü bilmeden yorumda bulunuyor site adıa konuşmayaçalışıyorsunuz bu doğru mu?? biz isteriz ki bu site tamamen herşey özgürce olsun herkes istediği bilgiye ulaşsın ve yardımı alsın evet bu konu toplumuzda asla kabullenilenemeyecek bir konu ancak geniş ufuklu olmak lazım insanların başına ne gelmeiyor ki!!!!!
-
Sn aliefe, aynı olay bnimde başımda var.. ben bildiğimi öğrendiğimi azda olsa size anlatıyım. kız şikayetçi olmak istememiş, konuşun o zaman mahkemede şikayetçi değilim desin.. arada arkadaşlık varsa ve cep msjı filan varsa sorun yok belki. tecavüz ettiler demiyorsa sorun yok :D ayrıca başkalarıylada beraber olmuş,mahkemede söyleyin. annesidir şikayet eden siz onunla konuşun
-
Alıntı:
detay002 rumuzlu üyeden alıntı
Sn aliefe, aynı olay bnimde başımda var.. ben bildiğimi öğrendiğimi azda olsa size anlatıyım. kız şikayetçi olmak istememiş, konuşun o zaman mahkemede şikayetçi değilim desin.. arada arkadaşlık varsa ve cep msjı filan varsa sorun yok belki. tecavüz ettiler demiyorsa sorun yok :D ayrıca başkalarıylada beraber olmuş,mahkemede söyleyin. annesidir şikayet eden siz onunla konuşun
kızın ablası annesi değil hocam kız ablasına o benim arkadaşım isteyerek onunla görüştüm ve ben istedim görüşmeyi demiyor korkuyor ailesinden ayrıca kız 17 yaşında olduğu için ablası mahkemeye gelecek muhtemelen kızı aramış memlekete gittiğigini söylemiş ne olacak diye sormuş oda ben ablamla konuşacam vaz geçsin söz vermiş haledecem diye ama kız yinede söylemez korkuyor ablasından gerçekeri anlatmıyor yai mahkemede bu arkadaşa inanmazsa çok kötü şeyler olacak gibi
-
Alıntı:
ALİEFE rumuzlu üyeden alıntı
kızın ablası annesi değil hocam kız ablasına o benim arkadaşım isteyerek onunla görüştüm ve ben istedim görüşmeyi demiyor korkuyor ailesinden ayrıca kız 17 yaşında olduğu için ablası mahkemeye gelecek muhtemelen kızı aramış memlekete gittiğigini söylemiş ne olacak diye sormuş oda ben ablamla konuşacam vaz geçsin söz vermiş haledecem diye ama kız yinede söylemez korkuyor ablasından gerçekeri anlatmıyor yai mahkemede bu arkadaşa inanmazsa çok kötü şeyler olacak gibi
Alıntı:
Alıntı:
Sn.ALİEFE;
yazdıklarınızda eksik kalan kısım aşağıdaki linkte mevcut.
http://www.tdk.gov.tr/TR/BelgeGoster...C9FF22CFEEDAF0
http://www.tdk.gov.tr/TR/BelgeGoster...CFAB512C425173
-
sn aliefe yazdıkalrınız çok karışık anlaşılmıyor ki, ablası şunu dedi kız bunu dedi.. ben anlayamadım :( abileri mdaha iyi bilir gerçi
-
benimde başımdan bu konuda bi olay geçti.yaşım 17,bakire değilim.sevgilimle ayrıldık,ben ayrılmayıda kaldırabilirim belki ama bu rahatlığı nerden geliyor anlamıyorum çok sorunlar yaşatıyo bana. şikayet etsemmi diyorum ama ona da zarar vermek istemiyorum yinede.benim yüzümden ceza almasını istemiyorum yinede.ama beni hiçe saymasınıda anlayamıyorum. napıcam bilmiyorum.keşke o da sizin gibi düşünceli olsaydı biraz..... :(
-
Alıntı:
zz. rumuzlu üyeden alıntı
benimde başımdan bu konuda bi olay geçti.yaşım 17,bakire değilim.sevgilimle ayrıldık,ben ayrılmayıda kaldırabilirim belki ama bu rahatlığı nerden geliyor anlamıyorum çok sorunlar yaşatıyo bana. şikayet etsemmi diyorum ama ona da zarar vermek istemiyorum yinede.benim yüzümden ceza almasını istemiyorum yinede.ama beni hiçe saymasınıda anlayamıyorum. napıcam bilmiyorum.keşke o da sizin gibi düşünceli olsaydı biraz..... :(
Pardon da kişi size tecavüz mü etti? Etmedi ise neyi şikayet edeceksiniz?
-
Re: reşit olmayanla cinsel ilişki
sorduğun sorunun cevabını bilebilecek kişi arkadaşının yargılanacağı dosyaya bakan hakimdir.bir avukattan hukuki yardım almanız gerekir
-
hayır tecavüz değil ama isteyerek te olmadı sonuçta.ben ayrılıcağımı düşünerek böyle bişey yaşamadım sonuçta.sevmiyosa beni böyle bişey içinde zorlamaması gerekirdi.yaptıklarını yediremememden dolayı şikayet etmek istiyorum.beni bu akdar hiçe sayamaz sonuçta!
-
Alıntı:
zz. rumuzlu üyeden alıntı
hayır tecavüz değil ama isteyerek te olmadı sonuçta.ben ayrılıcağımı düşünerek böyle bişey yaşamadım sonuçta.sevmiyosa beni böyle bişey içinde zorlamaması gerekirdi.yaptıklarını yediremememden dolayı şikayet etmek istiyorum.beni bu akdar hiçe sayamaz sonuçta!
Hanımefendi,
Kişi size zorla bir şey yapmadıysa, yaptığınız adaleti oyalamak olacaktır. Belirttiğinizden anladığım kadarıyla rıza beyan edebilecek yaştasınız. Bir başkasının hayatı ile oynamak kanunlarda da yeri olan bir suçtur.
Öte yandan bir taraftan "zorlamak" kelimesini kullanıp bir yandan da tecavüz değildi demenizi de anlayamadım?
-
neticede benim hayatımlada oynanmış olunmuyor mu bi yerde??
tecavüz zorla olan bişeydir tabi ama,
benim kasdettiğm ısrarda diyebilirz yani..
-
sn. zz.. gezip tozarken herşey iyi hoş, ayrldı terketti yediremedim deyince de tecavüz etti ? seninki gurur haysiyet şeref namus, ama erkeğinki hiç değersiz.. senin gibileri bizler iyi biliriz, dahada fazla konuşmak isterdim sana ama sen dua et erdoğan kırcalı bu sitede :) o kişiyi kendine kurban edersen,allahtan dilerim ki bin katı,ömrün boyunca sonu meçhul firar gibi senin özgürlüğünden eksilsin..
-
ay canım duaların için sağol bişey bilmeden konuşma bence sen.burda üstünden anlattım.neyse kendimi kanıtlamak zorundada değilim sana! benim tek öğrenmek istediğim ceza alsa ne kadar alırdı onu merak ediyorum.ayrıca onun yaşattıklarına rağmen ben şikayet etmedim onu ama beni bu kadar hiçe saymasına sinirleniyorum ben.başka bi sevgilisi var eminim ki açıklamada yapmıyo ayrılmıo ben yedekte gibiyim. nyse canım yaşadklarımı ben bilirim. şuan şikayet etme gibi bi amacımda yok dediğim gibi. sadece araştırmak istedim :)
-
mağdur 17 yaşında olduğundan , rıza söz konusu olursa(mahkeme sırasında de şikayetinden vazgeçerse) dava düşürülür
-
teşekkr ederim düzgün cevap veren çıktı sonunda :) artık bi sorun yok zaten.. ii günler..