Post İşi yaptım ama sahtekarlık yaptılar (oztashackteam)
Konunun yeri burası mı bilmiyorum yanlış yere açtıysam affola
siteadıvermeyiniz.webgoo.us ___>Site budur
Adamın msnide budur msnadresiverilmez@hotmail.com msnadresiverilmez__44@hotmail.com
Değerli postçu arkadaşlarım ben frmtrde geçen hafta postçu aranıyor başlıklı konuya girdim ve adamın postçu aradığını duyunca msni ekledim he adamla anlaştık ve ondan sonra adamda konusuınu hemen değiştirmiş acil site alıcam diye.Ben tabi başta süphelendim ama işimi yapmaya koyuldum.Daha öncede aldatıldığım için adama işin yarısı bitince parayı alırım dediğimde Adam kabul etti bitirdiğinde hemen hesabına yatırcaz dedi.Fakat ben işimi bitirdiğimde ertesi gün siteye giriş yapamadım sonra başka isimle kaydoldum ve siteye girdiğimde bvanlı olduğumu ve açtığım tüm konuların başka birinin üstüne aktarıldığını görünce şok oldum.Başta bisorun vardır dedim ve İyi niyetli olmaya çalıştım ve adamlara kaçkere mail ve p.m attım ama hiç ses çıkmıyınca kandırıldığımı anladım.Sitede gerçek üye olarak sadece 4 kişi var geri kalanların hepsi sahte üyedir konularda öyle farrklı kullanıcı adıyla farklı konular açmış.
Sonuç olarak bunları size niye söylediğimi merak ediyorsanız bu adam frmtr'de farklı rumuzlarla iş yapmaya çalışıyor Yani ben yandım sizde yanmayın diye bunları yazıyorum.Zaten buzamana kadar kimsenin hakkı kimsede kalmamıştır elbette Bunların hesabı elbette birgün sorulacaktır ama bu tarafta ama ötekli tarafta.Sonuç olarak arkadaşlar bukadar uzun bi yazıyı niye yazdın diye soruyorsanız ben yandım SİZDE yanmayın diye.Aman arkadaşlar bu adama ve sitesine dikkat...
Re: Post İşi yaptım Ve sahtekarlık yaptılar(oztashackteam)
Hiç bir şey anlamadım.Konuyu sanırım konuyla özel ilgili olanlar ancak anlayabileceği bir dille yazdınız.
Alıntı:
okur123 rumuzlu üyeden alıntı
Hiç bir şey anlamadım.Konuyu sanırım konuyla özel ilgili olanlar ancak anlayabileceği bir dille yazdınız.
Burası hukuki yardım sitesi olduğu için böyle talebi olan birine kimse yardım etmez merak etmeyin, konu ile ilgili olarak da siz birine güvenip iş yapmışsınız ve o da sizi kandırmış bence bunu değerli bir hayat tecrübesi olarak kabul edip fazla uğraşmayın sonuçta internette tanıştığınız birine herhangi bir sözleşme vesaire olmadan iş yapmışsınız sonuçlarına katlanıcaksınız geçmiş olsun ama dediğim gibi bu olay belki de ileride başınıza gelebilcek çok daha kötü birşeyden korunmanızı sağlayacaktır.Kimsenin hakkı kimsede kalmaz.
Sayın Javier21, sanırım yanlış kişiye yanıt verdiniz.
Sayın okur123, post işi denilen şey (diğer ifadesi ile poster), forumlara ileti ekleme mesleğidir. Poster'lık genelde para karşılığı yapılan bir iştir. Örneğin bir foruma poster aranıyor şeklinde ilan verilir. Post işi yapacak kişi ile site sahibi örnek olarak her yeni ileti (forum konusu) karşılığında 5 YTL öder.
Olayda zeyveli45, forum sahibi ile anlaşmış ve edimini yerine getirdiği halde dolandırıldığından bahsediyor...
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Sayın okur123, post işi denilen şey (diğer ifadesi ile poster), forumlara ileti ekleme mesleğidir. Poster'lık genelde para karşılığı yapılan bir iştir. Örneğin bir foruma poster aranıyor şeklinde ilan verilir. Post işi yapacak kişi ile site sahibi örnek olarak her yeni ileti (forum konusu) karşılığında 5 YTL öder.
Olayda zeyveli45, forum sahibi ile anlaşmış ve edimini yerine getirdiği halde dolandırıldığından bahsediyor...
Yok yok olayı doğru anladım da alıntıyı yanlış kişinin cevabına yaptım uyarı için teşekkürler :))
Alıntı:
Av.Feyz Pazarbaşı rumuzlu üyeden alıntı
Sayın Pazarbaşı cevabınız için teşekkürler.
arkadaşlar ilginie çok sevindim ama tabiki sadece dolandırılsam yeterli ama bide şu resimlere bakın lütfen
http://img363.imageshack.us/img363/5406/adsznw8.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/3443/hacaretww0.jpg
http://img411.imageshack.us/img411/1477/hakaretiy0.jpg
evet arkadaşlarım bunları duymak gerçekten beni üzdü
evet arkadaşlar işi yapın sonra parnızı alamadan banlanın ve üstüne üstlük küfür yiyin olur mu böyle şey
Re: Post İşi yaptım Ve sahtekarlık yaptılar (oztashackteam)
dolandırılmayı belki kanıtlamanız güç ama, hakaret'i kanıtlamışsınız ,ekran görüntüsü haricinde, sayfayı farklı kaydet yaparak, bir kopyasını elinizde bulundurmanızda fayda var.
savcılığa hakaret için şikayet, dolandırıcılık için suç duyurusunda bulunabilirsiniz.
tahminimce, en kötü hakaretlerinden dolayı bir yaptırım görebilirler.
dilekçe yazmayı bilmiyorsanız, bir avukattan yardım alınız.
düzgün bir dilekçe sorununuzu anlatabilmenizde faydalı olur.(sitemizde dilekçe örneği bulunmamaktadır.)
haklısın kardeş zaten bunların yedekleri elimde mevcut ilerdede zaten suç duyurusunda bulunmayıda düşünüyorum
hukuki.net'de postçu, tostçu vs olmaz... bunlar basit mevzular. hakaretten dolayı hukuki yola başvurmak ya da bir bardak su içmek seçeneklerinden birini alın, olay burada kapansın.